utorak, 9. prosinca 2014.

Avon Ultra Colour Bold ruž za usne~ Peony Pop

Bok djevojke! :) Danas za vas imam recenziju ruža kojeg obožavam, te često nosim u zadnje vrijeme. Riječ je o Avon Ultra Colour Bold (Hidrokolor bold) ružu za usne u nijansi Peony Pop

Ukoliko vas recenzija zanima, čitajte dalje


Ovaj ruž dolazi u kutijici prikazanoj na slici ispod na kojoj možete pročitati sastav samog ruža. 


Pakiranje ruža je zaista divno. Riječ je o jednostavnom i pomalo klasičnom pakiranju koje se meni svidjelo. Znate da sam ja jedna od onih koji padaju na sam izgled ruža, tako da je lijepo pakiranje odnosno lijepa ambalaža ruža za mene svakako plus! 
Uz sam izgled, ambalaža je zaista kvalitetna, a poklopac čvrst.


Avon Hidrokolor Bold ruž je iznimno kremast, te pigmentiran. Ne razlijeva se preko ruba usana, tako da olovka nije obavezna iako vam ju ja preporučujem! Ne isušuje usne, ostavlja ih mekanima i stvarno je divan i ugodan za nošenje. Veliko osvježenje nakon mat ruževa na kakve sam ja navikla. :)


Miris ovog ruža je ugodan i lagan, ne osjeti se na usnama što mu je veliki plus. Ruž postepeno blijedi s usana, a trajnost mu je sasvim solidna i iznenađujuća za ruž kremaste teksture! Kada ga nanesete na miru ste oko 3 sata! Uzmite u obzir da će prilikom jela ovaj ruž ipak lagano sići i da će njegovo popravljanje biti potrebno. 


Što se same Hidrokolor Bold linije tiče, ona sadrži čak 15 ruževa, a trenutna cijena svima je 35 kn! Ruževi su na sniženju, tako da ih svakako ulovite sad, po ovoj nižoj cijeni. Redovita cijena im je oko 50 kn. Moram priznati da za ovaj ruž nemam niti jednu zamjerku, te pohvaljujem Avon za sve bolje i kvalitetnije ruževe. ♥

A sada ono najbitnije, swatchevi ovog ruža! :) Na slici ispod možete vidjeti swatch na ruci. Prva fotografija je slikana sa blicem, dok je druga slikana na dnevnom svijetlu! Kao što možete vidjeti iz priloženih fotografija, riječ je o lagano koraljnoj nijansi. međutim ovaj ruž ipak najviše vuče na ružičasto



Za kraj možete vidjeti kako ovaj ruž izgleda na mojim usnama, a su skorom postu vidjet ćete i look s ovim ružem! :) Što ću, toliko mi se sviđa da vam ga moram pokazati na tisuću i jedan način. :) Nemojte mi to zamjeriti! :)




To bi bilo sve za ovu recenziju! :) Uskoro vam donosim i spomenuti look. :)

Jeste li isprobale Avon Ultra Colour Bold ruževe? Hoćete li ih isprobati? Sviđa li vam se ovaj ruž? Koju nijansu mi još preporučujete?

Broj komentara: 10:

  1. Jako mi se svidja ova nijansa, moracu da je narucim. Iz ove kolekcije ruzeva imam samo Ultra Colour Bold u nijansi Starburst Pink i prezadovoljna sam, stvarno su odlicni ruzevi. :-)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Slažem se, baš su divni ruževi, a ovu nijansu ti svakako preporučujem!

      Izbriši
  2. Probala sam tester,ali nekako mi ne stoji. Rekla bi da je idealan za plavuše,prekrasno izgleda na tebi :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Slažem se da je super za plavuše! Također, po meni je super i za cure svijetle puti! :)
      Hvala ti! :*

      Izbriši
  3. drago mi je da ti se svidio :D
    divno izgleda na tebi ;)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Hvala draga! :*
      Odličan mi je, baš sam sretna što sam ga naručila! Pogodila sam nijansu :D

      Izbriši
  4. i sama volim one najjednostavnije, klasične ambalaže ruževa, koje su čvrste i kvalitetne :D
    mislim da ovakva boja tebi predivno stoji, ali se sama nekako ne bi snašla s njom,, no možda probam :D

    OdgovoriIzbriši
  5. Jako me podsjeća na Golden Rose Classic ruž u nijansi 253 gotovo su identični :)

    OdgovoriIzbriši

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...