ponedjeljak, 24. studenoga 2014.

Kada sam bolesna...

Kao što vidite iz naslova, ovaj post biti će nešto drugačiji i zapravo vrlo kratak. Kako sam trenutno bolesna, a želim vam natipkati barem jedan post, odlučila sam se da on bude vezan uz moje preživljavanje prehlade, gripe i ostaloga! :) Ima tu i malo sebičnih razloga, a to je da me zanimaju vaši načini borbe protiv prehlada, te načini pomoću kojih si tu istu prehladu olakšavate! Svakako mi tipkajte vaše ideje u komentare, a ako vas zanima što ja radim kada sam bolesna, te kako si tu istu bolest barem malo olakšavam i uveseljavam, pročitajte post ispod! :)


Na slici iznad možete vidjeti sitnice koje meni olakšavaju i uljepšavaju dane kada sam bolesna. Kako me trenutno pati temperatura, grlobolja i slabost, stvarčice na slici mi uvelike olakšavaju dane. Mislim da se iz kreveta još neko vrijeme neću ustati tako da ćemo se prikazane stvari i ja još neko vrijeme družiti.
Osim prikazanog na slici tu svakako ulazi i čaj i barem jedna šalica kave. Ni bolest me neće spriječiti u tome! :) Čaj nisam slikala, no moj favorit je svakako Franck čaj jabuka i cimet! Mljac. ♥ No vratimo se mi na sliku iznad! :)

Prva stvar koju obavezno moram imati kada sam prehlađena je knjiga! Kao što sam već nekoliko puta spomenula, obožavam čitati, a zahvaljujući Interliberu sada imam lijepu kolekciju knjiga za pročitati! Uz knjige tu je obavezno i čokolada koja me održava na životu, a trenutno najdraža čokolada mi je Kinder Country. Obožavam ovu čokoladicu!


Uz čokoladu i knjigu, dane kada sam prehlađena si olakšavam mirišljavim i finim kremicama. Avon kreme za tijelo puno volim i preporučujem svima! :) Uz kremice, tu su naravno i fini gelovi za tuširanje ili pak mirišljave kupke. :) 
Uredni i nalakirani nokti su mi must-have kada sam bolesna i to obavezno u nekoj žarkoj pink boji. :) Ružičasta boje me veseli i uljepšava mi ove bolesne i užasne dane! P2 krema za kožicu oko noktiju je čudo u melenoj bočici i svakako se počastite njome ukoliko se nađete u Njemačkoj. 
Što se pak USB sticka tiče, na njemu se nalaze moje omiljene serije, a koje su to, vidjet ćete pri kraju ovog posta! :)


Kako mi usne najčešće nastradaju kada sam bolesna, uz mene su Baby Lips balzami. Uz njih su moje usne sigurne, a otkriti ću vam i jednu tajnu prije same recenzije~ usne mi nikad nisu izgledale bolje! :)
Šarane maramice iz DM-a obožavam; mekene su i izgledaju preslatko! :)


Spomenula sam vam i serije na USB-u! :) Serije koje trenutno gledam jesu Once upon a time i The Originals. Oboje serije su mi fantastične i stvarno uživam gledajući ih. Da ne bude zabune, pratim ja još puno serija, no trenutno su na radu ove dvije u kojima u potpunosti uživam. Svakako ih pogledajte ukoliko već niste!


Uz spomenute serije vrijeme kratim i čitajući omiljene blogove, te na stranici we heart it! We heart it stranica me uvijek razveseli i inspirira na nešto novo. Također mi obavezno poveća wish listu, no nema veze, sve je to za ljude! :) 


I za kraj, ono najbitnije... Kada sam bolesna društvo mi pravi moja malena mrvica po imenu Timi 

To bi bilo sve za ovaj brzinski post! :) Nadam se da vam je ovakav tip postova zanimljiv?! Recite mi svoje mišljenje. :)

Kako si vi uljepšavate i olakšavate dane kada ste bolesne? Koje stvarčice moraju obavezno biti uz vas? Koje serije vi pratite? Imate li preporuku za mene?

21 komentar:

  1. Dobra knjiga,limunada,čaj,čokolada,voće.
    i naravno,sex i grad,bilo koja sezona i epizoda :D

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Limunada je i meni omiljena kad sam bolesna! :)
      A sex i grad jednostavno ne mogu gledati, svaki put krenem, dođem do dijela gdje ona prekine s Aidenom i odustanem. Faca mi se jednostavno ne sviđa!

      Izbriši
    2. Hahaha, ni meni taj dio nije jasan! :D

      Izbriši
  2. Čaj, med, debela deka u koju sam zamotana dok gledam Youtube videe!! :) i naravno voće!

    OdgovoriIzbriši
  3. Avon kremica za tijelo mi je fantastična, pogotovo miris :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. I meni! Ali moram priznati da se još nisam susrela s Avon kremom koja mi nije odgovarala! :)

      Izbriši
  4. Svaka čast za tipkanje posta u tom stanju. Sviđaju mi se ovakvi postovi, dobro si se sjetila. Brzo ozdravi! :)

    Magdalena

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Hvala! :)
      Ali moram priznati, čim sam natipkala post, vratila sam se u krevet i nisam izašla do jutra :D Eto što bolest napravi! :(

      Izbriši
  5. P.S. Oboružaj se vitaminom C i voćem! :)

    Magdalena

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Voće uvijek jedem, posebno kad sam bolesna! Dala si mi sad ideju za voćnu salatu, bacam se na pripremu! :D

      Izbriši
  6. ja se nalazim u istom stanju, temp. trese, popila sam 2 andola i naravno čaj i malo odspavala i sada učim jer ujutro me čeka kolokvij, tako da nemam odmora (mala pauza za post kod tebe :)..blago tebi, uživaj (koliko možeš dok si bolesna) i za mene :) ja također gledam jako puno serija, al uvijek se može dodati i neka nova, tako da na popis stavljam Once upon a time :) i we heart it obožavam također ;)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Nadam se da je kolokvij prošao dobro i da si preživjela s obzirom na prehladu! :)

      Once upon a time je divna serija i svakako joj daj šansu! :) Također pratim puno serija, a ovo mi je jedna od dražih. :)

      Izbriši
  7. Odgovori
    1. Uh, jednom probala i rekla nikad više. Propolis mi ima tako užasan okus :(

      Izbriši
  8. Brzo ozdravi a predlažem ti još jednu super seriju koja se meni jako sviđa "Beauty and the beast" :) http://www.imdb.com/title/tt2193041/?ref_=nv_sr_1

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Hvala! :)
      Čula sam za seriju i zaboravila na nju. Hvala što si me podsjetila! :) Svakako ću ju pogledati. :)

      Izbriši
  9. Ajme We Heart It <3 Mogla bi provesti sate i sate na toj stranici :-)

    OdgovoriIzbriši
  10. Ako me baš brutalno uhvati onda obično prespavam gotovo cijeli dan i jaučem jer ne mogu disati haah :D U međuvremenu se opijam čajem i c vitaminom i ako mi oči to dozvole pogledam neku seriju :D

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Uh, ja nemam mira za spavanje. Koliko god bolesna bila jednostavno ne mogu zaspati. :)

      Izbriši

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...