srijeda, 14. listopada 2015.

L'Oreal Ideal Soft bogato mlijeko za čišćenje lica

Heloo cure! Danas za vas imam recenziju mlijeka za skidanje šminke. Kao što vidite po naslovu, riječ je o L'Oreal mlijeku za čišćenje lica. 

Znam da većina koristi micelarne otopine za skidanje šminke, no kod mene je to malo drugačije. Šminku skidam pomoću ovog mlijeka, te se zatim umijem nekim gelom za umivanje jer imam osjećaj da mi koža nije dovoljno čista. Svako skidanje šminke kod mene završava umivanjem i primijetila sam da mi je na taj način koža puno čišća i ljepša. Koji gel za umivanje koristim ovisi o trenutnoj situaciji; sada u trudnoći to je obično Balea rozi gel za umivanje koji je vrlo lagan, ne isušuje me i ne izaziva iritacije ili slične probleme. Koža mi je u ok stanju u trudnoći pa nemam potrebu za nekim ''težim'' umivalicama. No, vratimo se mi na recenziju.


L'Oreal Ideal Soft bogato mlijeko za čišćenje lica namijenjeno je suhoj i osjetljivoj koži. Kao što znate moja koža je mješovita međutim u hladnijim danima ona je dehidrirana i ovo mlijeko joj iz spomenutog razloga neopisivo godi. Da se razumijemo, koristim ga uvijek, a ne samo tijekom hladnijih dana jer nisam primijetila da mi dodatno zamasti kožu ili izazove ikakve probleme.

L'Oreal za ovo mlijeko kaže sljedeće:
''Veo mekoće za suhu i osjetljivu kožu. Na osjetljivoj, kao i suhoj koži, nalazimo crvenilo koje može i ne mora biti popraćeno osjećajem žarenja i peckanja. Ona lako dehidrira, što pojačava njezinu krhkost i dovodi do osjećaja zatezanja. Koža je puna crvenila. Vanjski i unutarnji čimbenici stimulans su koji može narušiti vrlo osjetljivu ravnotežu takve kože. Iako je iznimno bitno, čišćenje lica također može predstavljati oblik agresije ukoliko su proizvodi koji se koriste prejaki ili pak nisu dovoljno učinkoviti jer to iziskuje dodatno trljanje ili pak ostavlja slojeve na koži koji mogu iritirati.''

Ja osobno ovo mlijeko koristim jednom dnevno, obično navečer kad skidam šminku. Miris mu je blag i ugodan, ne iritira kožu niti izaziva dodatne nepravilnosti poput prištića i crvenila.


Pakiranje samog proizvoda je zaista elegantno, lijepo i ofkors pink što mene veseli. Proizvod se lijepo dozira, ne treba vam velika količina istog, te se zbog navedenog ne troši brzo. Svakodnevnim skidanjem šminke će vam potrajati nekoliko mjeseci. Proizvod dolazi u količini od 200 ml, a cijena mu je oko 40 kn.


Sam proizvod je srednje guste teksture, nije previše gust niti rijedak. Šminku skida sasvim solidno, za dnevni makeup je odličan. Moj dnevni makeup se uvijek sastoji od maskare + tuša i ponekad sjenila iz Naked paletica. U slučaju malo težeg i vodootpornog makeupa ne očekujete da sva šminka nestane jednim potezom


Na slikama ispod možete vidjeti kako ovaj proizvod skida šminku nakon jednog poteza, te zatim dva poteza gdje je i sav tuš sa ruke skinut. Ja sam zadovoljna, a vi?




Koji proizvod vi koristite za skidanje šminke? Jeste li isprobale ovo bogato mlijeko za čišćenje lica? Hoćete li ga isprobati?

Broj komentara: 11:

  1. Moram priznati da polako dolazim do zacićenja što se tiče micelarni pa možda stvarno isprobam ovo mlijeko jer mi se čini baš ok.

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Ukoliko se odlučiš probati mlijeko za čišćenje lica imaš moje preporuke za ovo! :) Micelarne je najbolje izbjegavati jer dugoročno one isušuju lice i nisu baš najbolji izbor. Barem se tako pokazalo u mome slučaju!

      Izbriši
  2. Imam doma neotvoreno Olival mlijeko za čišćenje lica koje nikako da dođe na red jer sam nakupila hrpu micelarni, a kako se ne šminkam svakodnevno sporo se troše.
    Za dnevno čišćenje lica bez makeupa koristim Apivita umivalicu koja je stvarno predivna + tonik. :D

    OdgovoriIzbriši
  3. Bok Mončy!..Zaista se nadam da ćeš ovo pročitati....nisam znala di da ti napišem a da vidiš i shvatiš....Imam filing da kad god te pitam za neki savjet;ili uopće ne odgovoriš-dobro sad je bebač tu..ali...i prije je to bilo ovako.Ja uistinu neznam zašto si ti meni ono-daaaaavno posala nekak zanimljiva...stalno me vuklo ali mislila sam"ma kaj će ta mlada cura samnom!?"ali....osjećaj je ostao.Moram ti naglasit neke stvari:1.tvoj stil šminkanja;kako nanosiš&spajaš boje....nikad to kod nikog nisam vidjela...profinjeno a efektno.2.jena si od najljepših cura koje sam vidjela.3.iako si ti postavila tu svoju"obranu"ja sam uspjela osjetit tvoje srce....i zato me moje zaboli kad vidim da ....ništa.E da-kaj više nisi u Šinmkerici?čudno....eto.....all.true filings....L.O.V.E. Kmeee K <3 :-* :-P

    OdgovoriIzbriši
  4. O da!A di su tutorijali??meni je ovak dosadno!kissssssssssssssssssssssssssssssssssssssssss

    OdgovoriIzbriši
  5. Draga Mona, ne znam hoćeš li uopće vidjeti ovaj komentar budući da već neko vrijeme nisi aktivna na blogu. Velika si inspiracija, nedostaju mi tvoji tekstovi, kako oni kozmetički, tako i oni lifestyle. Nadam se da ćeš se jednog dana ipak vratiti bloganju. Barem da tu i tamo napišeš koju rečenicu. Uživaj sa sinčićem, presladak ti je. <3

    OdgovoriIzbriši
  6. Ovo mi djeluje bas dobro :)
    lijep pozdrav

    OdgovoriIzbriši
  7. Posjetite moj blog..nova sam : http://dnevnikix3.blogspot.ba/

    OdgovoriIzbriši
  8. https://mbeautym19.blogspot.com/?m=1 bilo bi mi drago kada bi posjetile moj profil

    OdgovoriIzbriši
  9. Odličan post, jako mi se dopada tvoj blog :)

    OdgovoriIzbriši

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...