utorak, 6. listopada 2015.

Hipp Mamasanft ulje za masažu

Bok djevojke!

Danas za vas imam recenziju Hipp ulja protiv strija. Prije nego krenem s recenzijom htjela bih samo napomenuti kako ovo ulje mogu koristiti svi koji imaju problema sa strijama, a ne samo trudnice. No da ne duljim, svakako pročitajte recenziju!



Hipp ulje kupila sam čim sam saznala da sam trudna. Moram priznati da su moj najveći strah strije i da je to prva stvar koja mi je proletjela glavom kad su se emocije zbog bebice malo slegle. Naravno, prije same kupovine dala sam se u proučavanje proizvoda koji bi mi mogli odgovarati i tako sam naletjela na Hipp ulje. Prva i konkretna stvar koja vas sigurno zanima; Je li mi ovo ulje pomoglo? Da, je! :)

Hipp ulje dolazi u količini od 100 ml, cijena mu je oko 40-50 kn. Ja sam ovo ulje kupila u Bipi, no vjerujem kako se ono može pronaći i drugdje.


Hipp kaže kako su karakteristike ovog proizvoda sljedeće:
  • Pomaže u sprječavanju nastanka strija
  • Bez mineralnih ulja
  • Bez eteričnih ulja
  • Bez PEG emulgatora
  • Sa prirodnim bademovim uljem iz ekološke proizvodnje, uljem jojobe i ekstraktom dragocjenog pasjeg trna
  • Štiti kožu od isušivanja i pomaže u očuvanju elastičnosti kože
  • Njeguje kožu i pruža vlažnost kako bi se koža mogla rastegnuti bez oštećenja

Pakiranje ovog ulja vrlo je jednostavno i izuzetno privlačno oku. Ja bih se prvenstveno ispričala što je proizvod na fotkama korišten te što ga nisam uslikala prije same upotrebe, no nadam se da mi ovaj put to nećete zamjeriti. U svakom slučaju, barem možete biti sigurne kako je isti korišten te itekako testiran. 
Pakiranje je slatko, ružičasto i mene baš veseli. Kutijica u kojoj proizvod dolazi također izgleda oku vrlo privlačno i iako to nisu neke bitne stvari, za nas koje padamo na izgled proizvoda one itekako znače. :) Sve što je pink, šareno, veselo~ to je ono što nam u trenu može poboljšati dan. Zar ne? :)


Sam proizvod se odlično dozira, neće vam se dogoditi da vam izađe veća količina proizvoda nešto što vam je potrebna. Miris ovog proizvoda je predivan i ja ga puno volim. Ne bih ga znala opisati baš najbolje, no onako ''po mome'', miriše poput bebice, nečeg puderastog i mekanog! :) Znam, opis mi je izuzetan, zanemarite! :D


Što se kvalitete ovog ulja tiče, detaljno u sastav ne bih ulazila. Fotku vam prilažem ispod pa ju svakako proučite. Ono što vam ja mogu reći je da sam ovo ulje koristila od početka svoje trudnoće, pa sve do prije nekih mjesec-dva dana, što bi značilo da sam ga testirala i koristila oko 3-4 mjeseca te u tome periodu nisam dobila niti jednu striju. Moram napomenuti kako se moj trbuh vidio doslovno nakon dva mjeseca trudnoće, te kako ja nisam jedna od onih trudnica kojima je trebalo dugo vremena da se trbušćić pokaže. Koža na trbuhu mi se itekako brzo ''razvukla'' no na svu sreću i uz puno mazanja ovim ulje ona se nije raspucala i strije su me za sad (a nadam se i do kraja trudnoće!) zaobišle


Ulje se relativno brzo upija; nakon što ga nanesete 10-ak minuta će biti dovoljno da se ono u potpunosti upije. Ja sam ga koristila uvijek nakon tuširanja na pomalo mokru kožu jer mi se takav način nanošenja pokazao najboljim. Kao što vidite bočica još uvijek nije prazna, no uzmite u obzir da u tih 3-4 mjeseca koliko sam ga koristila to nije baš bilo svaki dan. Ponekad se tu ubacila pokoja kremica ili neki drugi proizvod, no to je bilo zaista rijetko. Za svaki dan korištenja, jednom dnevno, ovo ulje će vam potrajati oko 2 i pol do 3 mjeseca. Posebno ukoliko ga poput mene nanosite prvenstveno na trbuh i grudi.

U prilogu vam donosim i link na kojem možete vidjeti kako koristiti ovaj proizvod! Te iste upute biti će priložene i u samoj kutijici proizvoda, no ukoliko vas one zanimaju klik ovdje. Ja sam, priznajem, ulje koristila na neki svoj način, slično ovome no nisam pretjerano pratila upute.

Za kraj bih još htjela reći kako sam iskreno zadovoljna ovim proizvodom, te vam ga od srca preporučujem. Ja ću mu se vremenom sigurno vratiti bez obzira na trudnoću jer mi nakon njega koža bude prekrasno mekana, sjajna i izgleda zdravo, a taj osjećaj mi se puno sviđa! Nikakvog zatezanja nema, nikakvih reakcija na proizvod i zato mu, bez imalo pretjerivanja dajem ocjenu 5+!

Jeste li isprobale ovo ulje? Hoćete li ga probati? Ima li u vašoj kozmetičkoj torbici koji Hipp proizvod? 

Broj komentara: 5:

  1. Mislim da cu ga i ja kupiti iako nisam trudna :) stvarno si falila.. moram ti reci da si predivna trudnica :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Hvala ti! :) Jako mi je drago čuti ovako divne riječi. :*

      Izbriši
  2. Mislim da cu ga i ja kupiti iako nisam trudna :) stvarno si falila.. moram ti reci da si predivna trudnica :)

    OdgovoriIzbriši
  3. Odličan post, jako mi se dopada tvoj blog :)

    OdgovoriIzbriši

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...