utorak, 29. rujna 2015.

Hello! ♥

Bok djevojke!

Kao što sam prošli tjedan rekla, krećemo s novim postovima! :) Od zadnjeg posta je prošlo puno (previše!) vremena, a pisanje mi uistinu fali. Razlozi zašto nisam pisala? Ima ih zaista i previše, no realno da sam htjela, mogla sam stići. Ipak, prioriteti su mi bili drugačiji i odlučila sam se posvetiti nekim drugim stvarima. 

Od zadnjeg posta promijenilo se puno toga. Udala sam se i trudna sam! Trudnoća nam je bila velika želja i jako smo sretni i blagoslovljeni da smo uspjeli zatrudnjeti odmah. Ne mogu vam opisati onaj osjećaj kad vidite dvije crtice na testu za trudnoću. Tog trena se u vama probude neki osjećaji za koje niste znali ni da postoje. I to je divno i savršeno, a to maleno biće u vašem trbuhu postane centar vašeg svemira. Više ništa i nitko nije toliko bitan kao on. Da, on... Dečko je! :) Imat ću sina.  

Trudnoća mi je, nažalost, počela loše, no uz puno mirovanja sve držimo pod kontolom. Morala sam i prestati raditi što mi je najteže od svega palo, no ipak bebica je najvažnija i ne znam što bi da se njemu nešto dogodi. Do kraja ima još puno vremena, no izdržat ćemo mi! :)


Kad smo već kod malenog frajera, razmišljala sam uvesti na blog i postove o trudnoći i bebici!? Ne znam koliko i bi li vas uopće to zanimalo? Voljela bih da ovaj blog bude mix svega i svačega i da se ovdje uz makeup (koji će i dalje biti broj 1) nađe i pokoji ''mama i beba'' post, te poneki outfit, recept, itd... Recite mi što mislite o tome? Zanima li vas takva tematika ili pak želite da se striktno držim postova o makeupu i kozmetici? 

Također se nadam i vjerujem da ću se držati dva posta tjedno. Nisam sigurna da će biti više postova od toga, možda pokoji tjedan, no ova dva bi svakako bila neki minimum. Želim Vam o puno toga pisati, no ne želim obećati više od toga jer nisam sigurna koliko ću stići i koliko ću uz ovaj svoj sve veći i veći trbuh to biti u mogućnosti. 

Pitale ste me i hoću li pisati o vjenčanju... Poseban post neće biti. Ipak bih taj dan zadržala za sebe. Ukratko, vjenčanje je bilo intimno, samo za naše najbliže. Vjenčali smo se u crkvi, a večeru smo imali u Hotelu Osijek. Nije nas bilo puno, otprilike 30-ak i to su nam uistinu bili oni najdraži i najvažniji. U slučaju da ste iz Osijeka i okolice i razmišljate o večeri u Hotelu Osijek imate moje najveće preporuke. Moram priznati da smo mi bili zahtjevni gosti, međutim sve (apsolutno sve!) se možete dogovoriti s njima. Bilo da je riječ o glazbi, stolovima, cvijeću, hrani! Što god zamislili, možete to ondje ostvariti. Cijena je veća od cijena po našim salama za vjenčanje, međutim, po meni se itekako isplati. Nemam niti jednu zamjerku i taj dan je bio uistinu prekrasan. 

Za kraj, pratite me svakako na Instagramu (@cateyemakeup) jer ondje objavljujem fotke koje neću objavljivati na blogu. Pa ako želite biti u toku s mojim brzo rastućim trbuščićem, vidimo se tamo! :)


Također, ne zaboravite na FB stranicu i Bloglovin'! :)

To bi bilo sve za danas, a za koji dan krećemo sa prvim ''pravim'' postom! Ja jedva čekam, a vi? :)

P.S. Ne zaboravite mi tipkati o čemu sve želite čitati! :) 

Broj komentara: 18:

  1. naravno da želimo postove o trudnoci i o bebi :) a outfit postove jedva čekam :)

    OdgovoriIzbriši
  2. Još ti jednom od sveg srca čestitam. <3
    Postovi mama & beba su uvijek dobrodošli, a outfiti će biti pun pogodak. ;)
    Moram ti reći da stvarno jeste blagoslovljeni što se "uhvatilo" od prve, mi pokušavamo godinu i pol, pa neće i neće. Moji policistični jajnici prave probleme, no valjda bude jednom - mora. ;)
    Piši o čemu god da te veseli, možda neki savjeti o prehrani u trudnoći ili o baby opremi... :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Hvala ti draga! :)

      Baš mi je žao to čuti. Držim fige da vam što prije uspije i da uskoro vidite te dvije crtice na testu za trudnoću. <3 Bit će to sigurno kad-tad, samo pozitivno mislite! :) Mi smo stvarno jako sretni i koliko vidim oko sebe, to je danas tako rijetko. Da ti budem iskrena, niti on niti ja nismo mislili da će već idući mjesec test biti pozitivan. Izgleda da su sve one moje molite upalile! :)

      Držim vam fige još jednom i željno iščekujem da nam se javiš s ovakvom divnom vijesti. :*

      Pisat ću svakako! :)

      Izbriši
  3. Dobro nam dosla opet :) jedva cekam da citam nove postove, falila si :) mene takodje zanima sve zivo, od make up-a, do outfita, recepata, trudnoca-beba postova, i jos sve ostalo sto smatras da ti je u granicama normalnog :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Hvala! Baš mi je drago to čuti. Svakako ću pisati o svemu. Ideja imam i previše! :)

      Izbriši
  4. Čestitam ti na svemu i želim puno zdravlja tebi i malom momčiću :)
    Piši o svemu o čemu želiš pisati, vjerujem da će biti čitano :*
    Bila jednom u hotelu Osijek, lijepo mjesto ste odabrali :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Totalno kasnim s odgovaranjem na komentare, ali hajd... :)
      Hvala ti puno od srca :*

      Izbriši
  5. S gustom cu te citati i pratiti jer sam i sama na pocetku tog divnog razdoblja!

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Ne znam iz kojeg razgloga nisam normalna, pa uvijek upisujem krivi url. Ovaj sada na linku je dobar i moj :)

      Izbriši
  6. Mona najdraza moja blogerice ne mogu ti reći kako su mi falili tvoji blogovi :) Presretna sam da si se vratila i to sa takvim vijestima :)))
    Ljepšu trudnicu od tebe nisam vidjela i jaako se veselim novim postovima...sve najbolje, pusa :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Zločesta sam što tek sad odgovaram, pa izvini ,pliz!
      Hvala ti na ovom divnom komentaru, puno mi znači! Šaljem najveću pusu :*

      Izbriši
  7. Dobro došla natrag! Ja sam od onih koji više vole te offtopic postove nego makeup, tako da samo naprijed, piši o svemu :)

    OdgovoriIzbriši
  8. Dobrodosla , radujem se novim postovima :)

    OdgovoriIzbriši
  9. Odličan post, jako mi se dopada tvoj blog :)

    OdgovoriIzbriši

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...