četvrtak, 15. siječnja 2015.

Maybelline Master Duo tuš za oči

Danas za vas imam recenziju tuša za oči kojeg ja jednostavno obožavam. Moram priznati da se na prvu nisam snašla s ovim tušem, te da mi je on bio samo OK, no nakon dužeg korištenja zaljubila sam se u njega. 

Ova recenzija će, ukratko, biti puna hvale za ovaj tuš jer ja mu osobno ne mogu pronaći niti jednu manu. No da ne blebećem ovako bez ikakvog reda, krenimo mi od početka! 

Maybelline Master Duo tuš za oči tekuće je teksture. Vjerujem da ste upoznate s tuševima u olovci ili pak gel tuševima no danas nećemo pričati o njima. :) Pakiranje ovog tuša je jednostavno, kvalitetno, poklopac je čvrst te nema straha od izlijevanja samog proizvoda. Budite sigurni da s ovim tušem nećete imati takvih problema. Vjerojatno se pitate zašto vam to govorim!? E pa, ukoliko ste ''pametni'' poput mene sigurno vam se barem jednom dogodilo da vam se tuš razlije po torbici. :D Ništa ne pitajte. Katastrofa!

Sam proizvod dolazi u kartonskoj ambalaži koju ja, nažalost, više nemam no danas idem po novi tuš pa ću svakako vidjeti ima li kakvih korisnih informacija na kutijici. U slučaju da ima, budem kasnije editirala post! 

Aplikator je jednom riječju drugačiji i pomalo čudan, no u pozitivnom smislu! Fleksibilan je, te se na samom vrhu aplikatora nalazi mala kuglica (ne znam kako to drugačije nazvati) koja vam omogućuje da tuš nanesete tanko, ukoliko koristite plosnati dio, ili pak deblje, ukoliko koristite prošireni dio. Ja osobno koristim samo plosnati dio jer mi je ovaj prošireni previše širok i na mojim očima bi takav tuš izgledao poprilično loše, tj. pola kapka bi mi bilo obojano u crno. :)


Ovaj aplikator je malo zahtjevniji za korištenje i upravo iz to razloga sam imala poteškoća s njim u početku. Nakon što ga isprobate nekoliko puta sigurna sam da ćete se, poput mene, uhodati i nanijeti tuš bez ikakve greške

Trajnost tuša je odlična. Traje doslovno cijeli dan i u svakom trenu izgleda kao da ste ga tek stavili na oči. Nije vodootporan, te nije mat. Ostavlja glossy finiš koji se meni puno sviđa! :) 


Možete ga pronaći u Dm-u, te Mulleru po cijeni od oko 60 kn. U Mulleru je jeftiniji (barem je takva situacija u Osijeku) pa preporučujem kupovinu ondje! Nije neka velika razlika u cijeni, no čisto informativno ukoliko želite uštediti koju kunicu.

Za kraj bih vam ga još jednom od srca preporučila i iako aplikator možda izgleda komplicirano, nakon nekoliko korištenja ćete se uhodati i stavljati tuš kao profesionalke! :) Imate moje preporuke, što da vam više kažem nego da danas idem po novi tuš jer bez njega više ne mogu

Kako tuš izgleda na meni možete vidjeti na slici ispod, te također u prijašnjem postu i na svim mojim fotografijama na Instagramu (kojih ima jako jako puno :D). 


Koji tuš za oči vi koristite? Volite li više tuš u olovci, tekući tuž ili pak gel tuš? Hoćete li isprobati ovaj tuš za oči?

Broj komentara: 7:

  1. Priznajem da aplikator deluje čudno i kao 'nemoguć', ali možda mu dam šansu da me zaseni. :D
    Hvala na preporuci! :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Vjeruj mi da je to samo izgled. Za korištenje je uistinu jednostavan nakon što skužiš njegov princip. :)
      Ukoliko se odlučiš probati, svakako javi dojmove!

      Izbriši
  2. Izgleda dosta zanimljivo i voljela bi gra probati, trenutni favorit mi je Eveline Celebrities :)

    OdgovoriIzbriši
  3. Meni aplikator liči kao na onaj od She, mislim da su isti :) on mi je također bio nezgodan za korištenje, nekako pregrub, poslije sam se navikla, ali sam nekako ipak za laganije aplikatore :)
    Najbolji tuš koji sam koristila je defiitivo L'Oreal So Counture, ali ne zbog teksture samoga tuša, već aplikatora, koji je u flomasteru. Inače sam imala loša iskustva sa "tuš-flomasterima", ali L'Orealov je prosto savršen, nema greške! :)
    Redovo koristim i one od Essence, tečne, koji imaju odličan spoj kvalitete i cijene, a možda probam i ovaj, vidjet ćemo. :)

    OdgovoriIzbriši
  4. Mislim da mi ovaj aplikator bude dosta nezgodan, baš zbog tog aplikatora ću preskočiti ovaj tuš iako je recenzija sjajna!
    Na zadnjoj slici izgledaš sjajno :)

    moj blog: candymakeupgirl.blogspot.com

    OdgovoriIzbriši
  5. Od kada sam isprobala Dolly Wink eyeliner tesko se dam nagovoriti na neki drugi, ali evo, tvoja recenzija me zainteresirala za ovaj proizvod!
    Pusa iz Italije,
    Sonia Verardo
    http://www.trenchcollection.com/

    OdgovoriIzbriši
  6. Koja je cijena ovog tuša? Ja inače koristim Catrice ili She, ali nisam zadovoljna jer mi se brzo obrišu. Kakva je vaša preporuka za ruž? Želim kupiti crveni ruž, ali do sada sam naišla na Rimmelov koji brzo nestane a i nijansa mi nije baš onakva kavku želim. Htjela bih kupiti jarko crveni koji bi išao kao super modni dodatak uz novi crveni baloner :D

    OdgovoriIzbriši

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...