petak, 12. prosinca 2014.

e.l.f. Contouring Blush & Bronzing Powder~ St. Lucia

Znate one proizvode čija je cijena uistinu jeftina, a kvaliteta fantastična? E upravo takav je proizvod čiju recenziju vam danas donosim!


e.l.f. Contouring Blush & Bronzing Powder u nijansi St. Lucia je fantastičan proizvod sa zaista niskom cijenom. Kako možete vidjeti iz samog imena, riječ je o rumenilu, te bronzeru.

Pakiranje ovog proizvoda je izuzetno kvalitetno. Ambalaža je praktična, jednostavna, klasična, te sadrži ogledalo. Meni je u ovom slučaju ogledalo veliki plus jer mi se vjerojatno 100 puta dogodilo da sam negdje otputovala, ponijela svu kozmetiku, a ogledala ostavila doma. Ovakvi proizvodi me tih dana spašavaju. :)


Kao što možete vidjeti na fotografiji te kako je već spomenuto, ovaj proizvod sadrži rumenilo ružičaste nijanse, te bronzer

Rumenilo je vrlo jednostavno, idealno za svaki dan, dobro pigmentirano, no ne toliko da se trebate bojati prilikom njegovog nanošenja na lice. Bez brige, veliki ružičasti krugovi ovdje su mogući samo ako uvaljate lice u samo rumenilo. No s druge strane, zdravi rumeni obraščići su ono što ovo rumenilo nudi

Mnogi također uspoređuju ovo rumenilo sa slavnim Nars Orgasm rumenilom no ukoliko je to ono što tražite, moje iskreno mišljenje je da ova dva proizvoda nemaju puno sličnosti. Uzmite u obzir da ja imam oba proizvoda tako da vam mogu reći koliko je navedena tvrdnja točna, u ovom slučaju netočna! Možda bih mogla napisati i usporedbu e.l.f. i Nars rumenila; što kažete na to?

No vratimo se mi na e.l.f. rumenilo/bronzer! :) Što se samog bronzera tiče, odmah na početku bih ga od srca preporučila plavušama, te djevojkama svijetle puti. Bronzer je vrlo lagan, dobro pigmentiran, te svijetle nijanse bez narančastih tonova.

Oba proizvoda su zaslužila sve pohvale, te nisu izazvali nered na mome licu. 

Cijena proizvoda je 3,95 funti na e.l.f. web stranici, dok je na iherbu 3 dolara! Uzmete u obzir i poštarinu koja se na iherbu promijenila te više nije 4 dolara, nego ovisi o težini proizvoda. Konkretno za ovaj proizvod poštarina će vas na iherbu izaći oko 4,45 dolara! Što se poštarine na e.l.f. stranice tiče, nisam sigurna koliko ona iznosi, no znam da često imaju besplatnu poštarinu tako da se isplatiti pričekati!

Swatcheve e.l.f. rumenila/bronzera možete vidjeti na slici ispod



Za kraj bih još jednom spomenula kako ovaj proizvod svakako zaslužuje vašu pažnju, te bih vam ga od srca preporučila! :)

Jeste li isprobale ovaj proizvod? Koje rumenilo, te bronzer vi najčešće koristite? Hoćete li ispobari e.l.f. bronzer/rumenilo? Koje e.l.f. proizvode bi ste mi proporučili?

Broj komentara: 7:

  1. Izgleda prekrasno,za tu cijenu stvarno odličan proizvod :) Sviđa mi se što bronzer nije narančast.
    Bilježim "best of ELF" na listu i čekam 50% off.
    Super recenzija.

    OdgovoriIzbriši
  2. Baš si želim Nars Orgasm, već mi je dugo na listi, bilo bi super kad bi napravila usporedbu e.l.f. i Nars rumenila :)

    OdgovoriIzbriši
  3. ovo sigurno nabavljam :D
    savršeno za putovanja i za svaki dan :D

    OdgovoriIzbriši
  4. Već dugo gledam ovaj proizvod, dosta ljudi ga hvale super sada imam još jedan proizvod na wishlisti :P

    OdgovoriIzbriši

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...