subota, 8. studenoga 2014.

Travelling~ Njemačka ( Meersburg, Insel Mainau) 2.dio

Bok svima! :)

Danas vam donosim drugi dio svog putovanja u Njemačku! :) Pisat ću vam, te pokazati slike sa svog jednodnevnog izleta u Meersburg te na otok Mainau. Slika će biti jako (ali uistinu jako) puno, pa se pripremite. Od srca vam preporučujem šalicu toplog čaja, kave ili tople čokolade, neke fine kekse ili pak još finiji sendvič! Ovo će potrajati, vjerujte mi. :D

Nakon ovog upozorenja možemo krenuti! :)

Meersburg

Meersburg je jedno divno mjesto koje morate posjetiti. Ovdje smo parkirali aute, čekali brod za odlazak na otok, te naravno razgledavali. Mene se Meersburg jako dojmio i nadam se da ću se jednom vratiti ondje. :) Uistinu je divno mjestašce sa prefinim perecima! <3 Tko o čemu, Mona o hrani. :)

Na fotografiji ispod možete vidjeti uličice kojima smo se šetali. Voljela bih da vam mogu staviti sve slike, no i ovako će ih biti previše. :(




Molim posvetite pažnju i pogledajte ovaj osmijeh! :D Ako me Signal/Aquafresh/Pearl Drops uskoro ne zove u svoju reklamu jako ću se naljutiti! :D


Na slici ispod možete vidjeti hotel u kojem ću ja jednog dana odsjesti. Obećala sam si to! :)

Ovaj sat se M. i meni jako svidio pa smo ga morali slikati. Sad mi je nekako žao što ga nisam kupila ali stvarno ne znam kud bih sa njim jer se niti malo ne uklapa u stil moje kuće. Ali zanimljiv je i divan! (Ku-Ku)


A ovo je jedna slika u hodu! :) Ne bi ja bila ja da se ne blesiram. :D Na ovoj slici možete vidjeti i kako je vrijeme u početku bilo užasno, no imali smo sreće i nakon kojih sat vremena je došlo sunce. Wuuhuu!


Zatim možete vidjeti brod kojim smo se vozili do otoka Mainau. Brod je ogroman i baš mi je bio gušt voziti se na njemu. :) Vjetar u kosi, oponašanje scene iz Titanica (nemam sliku nažalost :()... uživala sam! :)





Zatim je tu moj privatni fotograf aka zaručnik koji je zaslužan za sve divne fotografije iz Njemačke! :)


Freja i ja. <3 Freja je divan i jako poslušan pas, obožava se maziti i sve razumije! Voljela bih imati jednu ovakvu curicu, ali nažalost nemam vremena za još jednog psa. :(


Sljedeće dvije fotografije su meni jako drage. Na prvoj možete vidjeti M. kako me slika, a na drugoj nas dva! <3 Mislim da se na fotkama jasno vidi koliko sam ja sretna bila. Obožavam putovati i razgledavati nova mjesta tako da mi je ovaj dan bio najdraži ikad! 
P.S. U subotu idem u Zagreb i iako Zagreb svi odlično znate možda napravim i mali post o tom ''izletu''. Što kažete?



Sad idemo na najbolji dio! :)

Insel Mainau

Mainau je predivan otok u Njemačkoj koji se još naziva i otok cvijeća. Ako ikada budete u blizini svakako idite ondje! Vjerujte mi da će vam ovo mjesto zauvijek ostati u sjećanju i da ćete, poput mene, poželjeti vratiti se. Pogledajte slike i uvjerite se! :)









Na slici ispod možete vidjeti izbor za najljepši cvijet! Da, dobro ste pročitale! :) Svaki cvijet ima svoj broj te za njega možete glasati. :) Nisam sigurna je li već bilo proglašanje najljepšeg cvijeta no baš ću se raspitati. Ja sam glasala za cvijeće na trećoj slici! :)








Zatim malo Mone u cvijeću... :) I da vam budem iskrena, jedva sam se ponovno ustala. :) Puno smo šetali taj dan i to stvarno iscrpi. U biti, cijeli otok prolazite pješice što je divan užitak i super jer razgledavate, ali nakon nekon vremena je potrebna pauza, sok i hrana. Na svu sreću ubrzo nakon što su ove slike uslikane uslijedila je pauza. :)



 Molim vas pogledajte ove slike! Nisu li preslatke? Ja sam oduševljena s patkicom. <3 :)




Nakon fotkica cvijeća na redu je nešto još ljepše~ leptiri! :) Na jednom dijelu otoka nalazi se staklenik/prostorija u kojoj se nalaze razne vrste leptira. Ja sam za vas izabrala slike meni najdražih! :) 
Što se leptira tiče, ovo je stvarno bilo divno iskustvo; šećete, a oko vas leti hrpa leptira. Maleni nedostatak je to što je klima unutra užasna. Jedva se diše, no ok, isplati se ući i pogledati! Osim ako se bojite leptira; u tom slučaju bježite! :D









Ok, gdje smo stali!? :) Ja sam se sad već pomalo izgubila u ovom postu. Svaka čast vama ako još uvijek čitate/gledate! :)
Ah da, dvorac i prekrasan vrt, cvijeće, i moj privatni fotograf u akciji. :) Gledajte dalje!







I to bi bilo sve za ovaj post i općenito sve o mom putovanju u Njemačku. Potrudila sam se izabrati za vas najbolje i najzanimljivije fotkice pa se nadam se ste se zabavili čitajući ovaj post i gledajući slike. U svakom slučaju, meni je bilo jako zanimljivo ovo pisati i ponovno se prisjećati otoka Mainau. :)
Za kraj vam još šaljem puse! :*

Sviđa li vam se ovaj post? Želite li još sličnih postova? Gdje ste vi putovali ovo ljeto? Imate preporuku za mene gdje otputovati?

Broj komentara: 16:

  1. Divne, divne, divne slikice, baš se vidi da si uživala. :D
    Nemam ti neku preporuku za putovanje, ali imam za odličnu slastičarnicu u Zg, "Vincek" prefine kolače imaju. ;)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Baš jesam! :) Neopisivo puno volim putovati, pa mi je ovo bio veliki užitak. :)

      Idući put kad budem bila u Zg-u Vincek je prvo što ću posjetiti. :)

      Izbriši
  2. Ja sam procitala do kraja jer volim 'putopise' :) kad pisem o svojim putovanjima opisujem svaku sitnicu; kakvo je vrijeme bilo,ljudi,atmosfera, anegdote,neke cinjenice o tom mjestu...i gust mi je procitati (ili pogledati) tudje dozivljaje. Mainau vec dulje vrijeme planiram posjetiti i nadam se na ce biti sto prije na rasporedu :)
    P.s. vidi se koliko si sretna, putovanja stvarno izvlace najbolje iz ljudi zato putuj, putuj, putuj, bit ces bogata iskustvom i uspomenama :))
    Kiss, teeych

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Drago mi je da si izdržala do kraja! :)
      Mainau je tako divan i držim ti fige da ga što prije posjetiš. Ja sam uistinu uživala, a vjerujem da ćeš i ti! :)
      Što se putovanja tiče, slažem se. Ima nešto magično u njima. :)
      Pusa :*

      Izbriši
  3. Prepade me na početku pričom da je post predugačak, a ja bih još! :D
    Divne fotografije, predivna mjesta..Sada mi je žao što ljetos nisam posjetila botaničku baštu u Berlinu kao i što sam preskočila obilazak grada brodom, vidim koliko si ti uživala. :) A post o Zagrebu bi mi bio zanimljiv jer nikada nisam bila i ne znam hoću li imati priliku posjetiti. ;)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Wow, a ja sam mislila da je ovo baš puno. Svaka ti čast na izdržljivosti! Hihi :)
      Nadam se da ćeš Berlin opet posjetiti i nadoknaditi ono što si propustila. Također i Zagreb. Što je je, i on je vrijedan posjete! :)

      Izbriši
  4. Ma kakvi predugačak, super je tako da je još i prekratak :D Divne su ti slike i vidim da si se jako lijepo provela :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Baš sam iznenađena, mislila sam da ćete svi skupa poluditi od toliko slika! :)
      Hvala, stvarno jesam! :)

      Izbriši
  5. slike su savršene, kao i cijeli post <3 <3
    pogotovo slike građevina, cvijeća, leptira :D i ti naravno :D lijepo si mi, minimalistički odjevena :D torba mi se posebno sviđa <3

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Hvala ti! :)
      Torba je odlična, preživjela je hrpu stvari. Divim joj se! :)

      Izbriši
  6. prekrasan post, slike i vi ste prekrasni! sve je prekrasno! <3

    OdgovoriIzbriši
  7. predivne slike, i vi, vidi se da vam je bilo baš lijepo :)

    OdgovoriIzbriši
  8. baš vam je bilo odlično. a vidim da je i tvoj pustio bradu .... ))

    OdgovoriIzbriši

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...