četvrtak, 20. studenoga 2014.

Oriflame The One kolekcija

Danas za vas imam recenziju proizvoda iz Oriflame The One kolekcije. <3 Jako se veselim ovom postu jer ću vam predstaviti dva proizvoda koja puno volim. Predstavit ću vam i jedan koji baš i nije moj favorit, a najaviti ću vam i nešto zanimljivo! :) Sve sam sad odala. Psst Mona! :)

The One kolekcija sadrži uistinu puno proizvoda, a ja sam na recenziju dobila čak šest! Spomenute proizvode možete vidjeti na slici ispod, a ukoliko vas zanima recenzija nekih od njih, zavirite u post!


Za početak ukratko o The One kolekciji!

Što kaže Oriflame?
The ONE kolekcija sadrži preko 30 inovativnih, modernih i raznolikih make-up proizvoda za kreiranje željenog izgleda da bi što više naglasili individualnu ljepotu. The ONE kolekcija je puno više od make-up proizvoda – nadahnuta je posljednjim modnim trendovima, objedinjuje svijet ljepote i mode u jednu pristupačnu make-up kolekciju.

Uz kolekciju The ONE by Oriflame moguće je kreirati nekoliko različitih izgleda, od dramatičnog i glamuroznog preko modernog izgleda za svaki dan do izražajnog koji će trajati cijeli dan i noć. Kolekcija se sastoji od tri podkolekcije: Svakodnevna ljepota, Snažan dojam i Dugotrajan izgled.

Što kažem ja?
Kao što sam rekla, na recenziju sam dobila šest proizvoda iz The One kolekcije, međutim za vas ću recenzirati tri prikazana na slici. Sigurna sam da se pitate što je s ostatkom? E pa, drage moje, ostatak ovih proizvoda ide vama! :) Jedna od vas moći će osvojiti ruž, sjajilo te sjenilo za oči iz Oriflame The One kolekcije. No više o tome u jednom od idućih postova! :) Idemo sad na recenziju!
Prvi proizvod čiju recenziju vam donosim je Oriflame The One Illuskin tekući puder. Budući da sam ovaj puder hvalila iz sveg glasa sigurna sam da znate kakva recenzija slijedi! :)
Pakiranje ovog pudera je jednostavno, čvrsto i kvalitetno (ukoliko izuzmemo poklopac!). Poklopac me se nije previše dojmio, no s obzirom da je ostatak pakiranja izuzetno kvalitetan, na ovo mogu bez problema zažmiriti! Nijansa koju sam je dobila je Fair Nude i ona mi trenutno u potpunosti odgovara. Tijekom ljeta je ovaj puder bio svijetao za mene, pa ga nažalost nisam mogla koristiti. No zato je zadnja tri mjeseca u mojoj upotrebi!
Pumpica je odlična. Vrlo dobro dozira proizvod i s njom nećete imati nikakvih problema. Ja za prekrivanje koristim dva stiska. :)
Što se samog prekrivanja tiče, ono je uistinu lagano. Puder je tekuće, vodenaste teksture, te ga ne bi preporučila onim curama koje traže snažno prekrivanje. Ovaj puder je idealan za svaki dan jer će prekriti sitne nedostatke, te učiniti vaše lice svježim i blistavim. Puder također sadrži i SPF 20 što mu je još jedan, veliki, plus! Na licu se zadržava dok ga ne poželite skinuti, no ukoliko vam je koža jako masna nisam sigurna koliko će izdržati bez da se sjaj pojavi. Moja koža je, kao što sam već nekoliko puta spomenula, mješovita te joj ovaj puder u potpunosti odgovara! Lice mi se ne zamasti, puder izdrži cijeli dan, a koža izgleda lijepo i zdravo! Miris proizvoda je uistinu blag, mrvicu me podsjeti na Revlon Colorstay ali nije ni približno tako jakog mirisa! Na licu se uopće ne osjeti, pa su vaši osjetljivi nosići na sigurnom.
Puder dolazi u veličini od 30 ml, a cijena mu je u aktualnom katalogu 89 kn

Sljedeći proizvod čiju vam recenziju donosim je Oriflame The One Illuskin korektor. Ovaj korektor je divan i ja ga puno volim! 
Pakiranje Illuskin korektora je sasvim solidno. Korektor se lijepo dozira zbog uske tubice tako da ste bez brige da će izaći više proizvoda nego što vam je potrebno!

Tekstura korektora je gušća od pudera, no i ona je lagana i tekuća. Bez obzira na to, korektor je solidnog prekrivanja te je idealan za područje ispod očiju budući da će ga dodatno posvijetliti i učiniti blistavim. Ne uvlači se u borice, te ga ja nosim i bez fiksiranja puderom u prahu ili kamenu.

Da se vratim na prekrivanje, ukoliko imate problematične podočnjake i trebate snažno prekrivanje, ovaj korektor nije za vas. Kao što sam rekla, prekrivanje mu je lagano i dovoljno za one cure koje ne žele ništa teško, te traže korektor koji će područje ispod očiju posvijetliti. Nijansa korektora je Fair Light i ona mi u potpunosti odgovara.

Pakiranje sadrži 10 ml, a cijena mu je oko 50 kn. Točnu cijenu vam ne mogu reći jer ga ne pronalazim u aktualnom katalogu, no znam da se mogao pronaći po akcijskoj cijeni od oko 40 kn.

Na slici ispod možete vidjeti swatch pudera te korektora. Prva slika je slikana blicem, a druga bez blica! Iznad se nalazi Illuskin korektor, dok je ispod Illuskin puder!

Gore- dolje: The One Illuskin korektor, The One Illuskin puder
Zatim je tu The One Volume Blast maskara o kojoj, nažalost, nemam toliko pohvala! 
Pakiranje maskare je kvalitetno, te ona vizualno lijepo izgleda, no to je nažalost jedino što mi se kod ove maskare sviđa. Budući da su moje trepavice užasne u zadnje vrijeme potrebno mi je čudo od maskare, odnosno maskara koje će trepavice produžiti i dati im volumen. Ova maskara to ne radi. Trepavice produži lagano, no volumen ne daje, već trepavice slijepi. 
Ukoliko poput mene imate male i rijetke trepavice, ovu maskaru preskočite, no ukoliko ste sretnice s prekrasnim gustim trepavicama, probajte, možda će vama odgovarati!

Za kraj za vas imam sliku na kojoj možete vidjeti puder, korektor i maskaru u akciji! Također bih napomenula onim curama koje su pitale koji puder i korektor nosim na zadnjim slikama objavljenim na FB stranici, riječ je o ova dva proizvoda! :) Misterija riješena! :)
Želim vam lijep shopping i javite mi ukoliko isprobate nešto od spomenutih proizvoda. Ja se iskreno nadam da hoćete jer su puder i korektor za čistu peticu! :)
Jeste li isprobale ove proizvode? Hoćete li ih isprobati? Koji puder i korektor vi trenutno koristite? 
Koje Oriflame proizvode volite? Pomozite mi, pišem shopping listu! :)

*PR proizvodi

Broj komentara: 8:

  1. Ako budem u prilici volila bi ga isprobati.Trenutno izmjenjujem Loreal True Match i Rimmel Lasting Finish.
    Maskara na slici i ne izgleda loše :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Svakako probaj. Ja sam uistinu oduševljena, posebno puderom! :)
      Maskara nije potpuna katastrofa, ali meni to nije TO. :)

      Izbriši
  2. Korektor i puder iz te kolekcije mi je želja probati već neko vrijeme no nikako da ih naručim :D

    OdgovoriIzbriši
  3. Samo sam čekala recenziju ovog pudera :) Poput tebe i ja imam mještovitu kožu. Mislim čak i da bi mi tvoja nijansa odgovarala. Zbilja bih mogla ovih dana prelistati katalog :)
    Nego, postavila si pitanje na fb-u o čemu bi voljeli da pišeš. Evo, ja osobno bi htjela znati o tvojoj boji kose, Postupak kojim si došla do ove boje (boja tvoje prirodne kose plus postupak).te kako je održavaš (koju boju koristiš, u kojem vremenskom periodu si obnavljaš/osvježavaš boju, te njega) Baš me zanima tvoj postupak. Mislim da imamo sličnu boju kose (svjetlo smeđu) te ton odnosno podton pa da saznam nekek korisne informacije od tvoje malenkosti. Inače ja sam sad svoju posvjetlila za dva tona Balea sprejem za posvjetljivanje.

    OdgovoriIzbriši
  4. Od srca ti preporučujem ovaj puder! Daj mu šansu, ako imaš kožu sličnu mojoj, sigurno će ti odgovarati!

    Može, hvala na ideji! Potrudit ću se da post bude što prije, no ništa ne obećajem. :) U svakom slučaju, pisat ću svakako! :)

    OdgovoriIzbriši
  5. Trenutno rotiram Rimmel Match Perfection i Avon Calming Effects tecne pudere,ponekad i Garnier BB kremu,a od korektora Avonovu paletu korektora.Iz posta nisam probala nista ali mogu da ti od srca preporucim Oriflame plavo-ljubicasto sundjerce za nanosenje tecnog pudera,vrlo vrlo pristupacno a kvalitetno,nezno,super radi svoj posao:) Kristina

    OdgovoriIzbriši
  6. Imam ovaj the one puder ali everlasting i sta da kazem ooodlican za mesovitu i madnu koxu. Ova maskara mi je SUPER imam trepavice ostre i nekako bez volumena tako da mi odgovara a narocito cetkica. Korektor ne koristim...a the obe ruzeve pohvaljujem.

    OdgovoriIzbriši

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...