četvrtak, 6. studenoga 2014.

New in + not so new in

Bok cure! Napokon je na blogu new in post! Wuhu. :)
Žao mi je što post nisam objavila jučer no bila sam u gužvi ovih dana. Sad sam par dana slobodna, te doma tako da ću imati vremena napisati sve postove koji su mi u planu. Idućih par dana me čeka druženje s laptopom, toplom čokoladom i keksima, te tipkanje postova vama! :) Ok, i gledanje koje serije! (Vampirski dnevnici <3)

Kako sam naslov kaže u ovom postu pokazati ću vam što sam zadnje kupila. Također ću ubaciti i par prijašnjih stvari budući da vam new in post dugujem već neko vrijeme. :) Da ne bude zabune, riječ je o dvije-tri stvarčice koje sam kupila prije par mjeseci, a koje vam, bez obzira na vrijeme kupovine, želim pokazati. :) Pa krenimo! :)

Prvo što vam želim pokazati jesu ove divne košuljice! Kupila sam ih čak četiri zato što im je cijena bila stvarno sitnica, oko 100kn. P.S. Ne znam kako uslikati odjeću, a da se sve lijepo vidi, pa onda zažmirite na jedno oko dok gledate ove slike! :)

Nakon košuljica tu su blejzeri koje ja puno volim. :) Što se boja tiče, odlučila sam se za svijetlo ružičasti, te crni. Crni nisu imali broj S, pa sam kupila M, no razlika između brojeva nije velika. :)


Počastila sam se također i sa dvije vestice; tamno plavom, te bež. Ove vestice obožavam nositi na košuljice. To mi je jedna od najdražih kombinacija! :)


Kupila sam i predivan prsluk u Zari! <3 Ovaj komad odjeće mi je definitivno najdraži zato što sam ove godine luda za čupavim prslucima. :) Haljinica, štikle, ovaj prsluk i crveni ruž su trenutno moja najdraža kombinacija! :) U planu mi je počastiti se još kojim. :)


Starke su se isto našle na mojoj shopping listi. Njih sam kupila prije nekoliko mjeseci, no morala sam ih pokazati jer su stvarno predivne. :) Da, znam da svi nose Starke no ja sam ih nosila oduvijek, pa čak i onda kad su se ostali zgražali nad istima. Za sad imam dvoje crne, bež, te bijele Starke i želim još! <3


Ray-Ban sunčane naočale su bile poklon od meni dragih (najdržih) ljudi! <3 Ove naočale si također dugo želim i jako sam sretna što ih napokon imam. 


Ove dvije stvarčice na slici ispod su mi najdraži pokloni ikad! <3 Naušnice su prekrasne i bez lažne skromnosti jako mi lijepo stoje! :D U sredini je biser koji je jednostavno predivan! Ma, obožavam ih. :) Sat je poklon od mojih najboljih roditelja i mislim da već ptice na grani znaju koliko sam si ga željela! Ptice na grani također znaju i da su moji mama i tata najbolji na svijetu! :) <3 P.S. Mama, tata, volim vas! :)


Dobila sam još i S. Oliver parfem kojeg koristim već jako dugo! Ovo mi je zaliha, nedaj Bože da ostanem bez njega! :)


Naked 3 paletu sam vam pokazala još davno na FB stranici, no za one koji nisu vidjeli, ubacila sam ju i ovdje. Ona je u mom vlasništvu oko pola godine tako da i nije baš new in stvarčica! :) Volim ovu paletu! Želite recenziju?


Real Techniques kistovi su kupljeni po drugi put. Volim ove kistove i htjela sam si dupliće da ih ne moram prati svaki dan (ljenguza sam, znam! :D). Odlični kistovi, moja preporuka! Možete ih kupiti na iHerbu, a ukoliko ondje kupujete po prvi put svakako iskoristite popust od 5$ uz pomoć koda JQL096. 


Pearl Drops Hollywood Smile pasta je također kupljena po drugi put, te vam ju od srca preporučujem! :) Od danas pastu možete pronaći u Bipi po promotivnoj cijeni od 29,90 kn. P.S. Netko probao Pearl Drops Instant White pastu? Imam u planu kupovinu, pa me zanima isplati li se?


Bourjois maskaru imam također neko vrijeme, a recenziju ćete moći pročitati na Šminkerici za koji dan! :)


Kupila sam si i nekoliko lakova! P2 lakove  i kremu za njegu kožice oko noktiju sam kupila u Njemačkoj i jako sam zadovoljna! Žao mi je što ih nema kod nas. :( Moment lakovi su iz Offertissime i zaista su odlični. Cijena im je 9 kn. Da, dobro ste pročitale! :) Kiko lak sam dobila; njega također nema kod nas, nažalost!


Chanel rumenilo sam si poklonila jer sam imala užasan dan i trebalo mi je malo veselja! :D Radite li vi to? Kod mene shopping sve liječi, ali to baš i nije pozitivna stvar za moj novčanik! 
Rumenilo je prekrasno i vrijedi svake kune!


Maybelline Baby Lips sam dobila na recenziju koju ćete također moći pročitati na Šminkerici za koji dan! :) 


Dobila sam također još neke Maybelline proizvode koje sam osvojila na nagradnoj igri. Puder mi je fantastičan, tuš također, rumenilo malo manje, a maskari dajem ocjenu 5+! Korektor mi je također drag i često ga koristim, no ne toliko da se odlučim za njegovu kupovinu!


E.l.f. bronzer i rumenilo svi morate imati! :) Ova dva proizvoda su divna, a cijena im je sitnica. Kupite, neće vam biti žao.


Zatim su tu Paula's Choice proizvodi, tj. Skin Perfecting 2% BHA liquid i Skin Balancing Super Antioxidant serum. Oba proizvoda zaslužuju sve pohvale jer su fantastični i bez njih ne planiram nikad više biti. Proizvodi su dobiveni na recenziju, te ću ju pisati na blogu za kojih mjesec dana dok ih pošteno isprobam. Za sad sam oduševljena jer mi se lice popravilo u doslovno 4-5 dana! Dosta za sad, recenzija za par tjedana! :)


Kupila sam i YSL ruž u nijansi Peach Passion s kojim sam također oduševljena. Mislim da je to ruž koji svaka plavuša treba imati. :) I samo da se osvrnem na pakiranje; jeste li ikad vidjeli nešto ljepše? Ja nisam! <3


NARS Orgasm rumenilo se također našlo na mojoj shopping listi i u kratko vrijeme postalo moje omiljeno rumenilo. :) Tipkat ću vam recenziju, ovo rumenilo to zaslužuje! <3


To bi bilo sve za ovaj new in! :) Proizvode poput šampona, gelova i slično vam nisam htjela stavljati jer mislim da vam ne bi bilo zanimljivo. Ili možda bi? Recite mi da znam za ubuduće budući da ovako dosta toga preskočim. 

Nadam se da vam se post svidio i da vam je bio zanimljiv. Ukoliko želite recenziju nečega, pišite mi! Pusa cure! :*

Što ste vi zadnje kupovali? Što imate u planu kupiti?

Broj komentara: 20:

  1. Hej, puno toga lijepog si dobila :) <3
    a naušnice su ti divne, obožavam nakit s biserima :) imam sličan prsten i preeekrasan je!!!!
    S paulom budi na oprezu, nemoj ju nikako koristit svaki dan, prorijedi na svaka 2 dana- jer će ti s naglog poboljšanja lice pasti u naglu dehidraciju i onda ćeš to morati sanirati. :/


    Lijep pozdrav :)

    Deedee

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Stvarno jesam! <3

      Hvala ti puno na ovom savjetu. Lice mi se u tako kratkom vremenu sredilo da još uvijek ne mogu vjerovati! I stvarno ju sad ni nemam potrebu svakodnevno koristiti.

      Pozz :)

      Izbriši
  2. divne stvarčice :D
    ja imam istu kremicu od p2 i baš je dobra, također sam si zbavila par p2 lakova, stvarno šteta što ih nema kod nas :/

    a u Stradivariusu i Bershki baš ima simpa stvarčica :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Kremica je stvarno super, a i lakovi! Nadam se da će i p2 jednom doći kod nas! :)

      Slažem se. Uz Zaru su mi to dvije najdraža trgovine! :)

      Izbriši
  3. Ubaci sve što je novo :)) By the way kada će drugi dio puta u Njemačku?? :) I još jedan prijedlog mogla bi neki lookbook sa outfitima izbaciti možda mjesečno (koji su ti najdraži outfiti tog mjeseca bili :))

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Dogovoreno! U idućem postu će biti sve. :)

      Drugi dio će sutra, a outfiti su mi u planu no moram priznati da me pomalo strah objavljivati ih. Ne bi bilo prvi put da vidim užasne i nekulturne komentare čitateljica ostalim blogericama. Ali budem se ohrabrila, kad-tad! :)

      Izbriši
  4. Lijepi new in :)
    Krzneni prsluk u kombinaciji s uggsicama ili timbicama je moja najdraza kombinacija :)

    OdgovoriIzbriši
  5. Obožavam tvoje postove i stil odjevanja :) Krpice koje biraš su lijepe, klasične, jednostavne i mogu se kombinirati jednostavno uz sve. Uvijek dobijem ideju za shopping (jadne moje kartice :P ) Nastavi i dalje tako!:*

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Hvala ti puno! :*
      Ma hajde, jednom se živi, samo ti kupuj! :) A kartice će to nekako izdržati. :)

      Izbriši
  6. i ja bi post sa outfitima ;)

    OdgovoriIzbriši
  7. Slžem se s curama veliko DA za outfit postove. Imaš divan stil, pokušaj ništa ne košta, a vjerujem da će biti jedan od najčitanijih postova.

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Probat ću. :) Ako bude lijepo vrijeme, možda već i ovaj vikend nešto uslikam! I objavim. :)

      Izbriši
  8. Prekrasni noviteti :)
    Ja sam se prošli mjesec malo previše raspojasala, pa se sad pokušavam umiriti :D
    no zato sam sad navalila na stvari za dom, pa sam kupila IKEA malm komodu, razne dekorativne sitnice i hrpu mirisnih svijeća :D

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Znam kako ti je, i ja se trudim malo smiriti i umiriti! :)
      Isto kao i ti, prebacila sam se na stvari za kućicu :) A svijeće mi ne spominji, pretjerala sam! :)

      Izbriši
  9. ej, super sat. :) Mozes li molim te reci koji je to model? :)

    OdgovoriIzbriši
  10. Super stvarcice, posebno mi se svidjaju one kosuljice, bas su "cute"!
    Pusa iz Italije,
    Sonia Verardo
    http://www.trenchcollection.com/

    OdgovoriIzbriši
  11. A-joooj!Kakve prepreprekokrasne stvarčice!!!Puuuuuuno divnih stvari;morala sam se vraćat par puta da uopće zapamtim što mi se sve sviđa..!Prslučić-divan,moderan i....brijem da bi trebala više u takve,hmm....i materijala i krojeve....volim tvoj stil,doista ga volim,al....ubaci koju ultar-kratku minjaru....gore dolčica a preko svega kaput(bundica?)koji se eto.....vjetar ga/je otvori ;-) ;da-voljela bi te imati...kao lutkicu i isprobavati na tebi!Dalje:vjerovati ću tebi i uzeti ću si taj parfem S.Oliver-eto,vjerujem u tvoj ukus!Bijele starke su trenutni must-have;čak su dobile i svoju pjesmu i spot,a nasmiju me ti"Dječaci"...oni pokloniiii:stvarno imaš divne roditelje!Sat je divan.A onda me nasmije ono tvoje:"....o,da"uzela sam si i par lakova za nokte...."LOL,Mona!Meni bi to bila zaliha....višegodišnja!Nemoj brijati da te ja tu nešto"prozivam"-ima nas svakakvih;bogatih.siromašnih,neštoizmeđu al daleko da sam ti jalna!!!Voliš lijepo i imaš smisla za isto....imaš sredstva-pa što da nebi!?Eto....i da:hoću recenziju Nakedice;onako detaljnu....btw-što misliš o onoj njezinoj "imitatorici"od one"Pink pande"?Jel imaš možda kakve informacije od cura sa Šminkerice?LJUBIM TE MILA MOJA!PUSA! :-****************************************** P.S.jako puno si pisala....odlučila sam se prvo pročitati ovaj post....a ostali me čekaju.Jer ja to volim onako"natanane" ;-) obraditi......kissssss

    OdgovoriIzbriši

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...