ponedjeljak, 17. studenoga 2014.

Interliber 2014. ♥

Hej djevojke! :) Napokon vam tipkam novi post. :)
Žao mi je što me prošli tjedan nije bilo, no toliko se toga događalo da nisam imala niti minute slobodno za tipkanje novog posta. Prošli tjedan je bio uistinu naporan, no ok, i to je sad iza mene! :)

Danas za vas imam post koji je meni možda i najdraži na ovom blogu~ Interlibeeer. ♥ Pokazat ću vam u ovom postu koje knjige sam kupila, ukratko vam nešto natipkati o njima, a za koji tjedan-dva možda se i osvrnem na knjige koje sam pročitala te vam napišem i njihovu recenziju. Ne znam, vidjet ću još, to mi je upravo palo na pamet no nisam sigurna koliko bi vam to bilo zanimljivo!? :) No, da se mi vratimo na post. :)

Na Interliberu sam bila u subotu i mislim da je to zadnji put da sam ondje bila preko vikenda. Bila je tolika gužva da nije bilo moguće pronaći/vidjeti išta! :( Iz tog razloga sam se i vratila doma sa samo sedam knjiga, no bolje išta nego ništa. Vi koji ste išli preko tjedna, kakvo je stanje onda? Ima li malo manje ljudi?
Na svu sreću prije nego li sam išla za Zagreb zapisala sam si izdavače pojedinih knjiga, pa sam uspjela pronaći barem neke knjige. Ne znam je li itko bio u subotu oko 12 sati na Interliberu, no ako je, zna o čemu pričam! 

Da ne duljim dalje s ovim uvodom, na slici ispod možete vidjeti knjige koje sam kupila, odnosno dobila! :) 

Kao što možete vidjeti, ja sam veliki fan ljubavnih romana. Padam na romantiku i uživam udobrom ljubiću! U biti, ja sam fan gotovo svih tematika, no nažalost ne mogu kupiti sve knjige na ovom svijetu i zato sam se odlučila kupovati knjige onih autora koje posebno volim. To su u ovom slučaju Cecelia Ahern, te Nora Roberts.

Od Nore Roberts sam dobila tri knjige; riječ je o trilogiji ''Otok tri sestre''


Prva knjiga je ''Ples u zraku'', zatim slijedi ''Nebo i Zemlja'', te u konačnici ''Suočavanje s Vatrom''. Sve tri knjige možete vidjeti na fotografijama ispod. :)



O ovim knjigama, da vam budem iskrena, ne znam apsolutno išta. Upale su mi u oko, pa mi ih je M. kupio. Cijena po knjizi je bila oko 20 kn, što je uistinu povoljno jer za 60 kn dobijete čak tri knjige. Ne može bolje! :)

Što se Nore Roberts tiče, uistinu volim čitati njezine knjige. One su mi prava poslastica i preporučujem ih svima koji vole romantiku, ljubav, te mrvicu erotike. Fine erotike, ništa slično 50 nijansi sive (koju je isto volim čitati, da ne bude zabune! :D). 

Zatim su tu knjige Cecelie Ahern. ♥


Cecelia Ahern je moja najdraža spisateljica i uistinu ju obožavam čitati. Kada sam prvi put pročitala knjigu ''P.S. Volim te'' rekla sam sama sebi da ću kupiti sve njezine knjige jer me ta knjiga uistinu oduševila. Oduševile su me i ostale tako da sam ostala prvi svome naumu i sada, napokon, imam sve njezine knjige. Mislim da je prije nekoliko tjedana izašla još jedna knjiga, nju nemam, no imati ću ju, u to možete biti sigurni! :) 
C. Ahern vam od srca preporučujem jer su njezine knjige nešto apsolutno čarobno! Pročitati ćete ih u jednom dahu. Meni najdraža knjiga (za sad) je ''Da me barem možeš vidjeti'', tako da vam nju prvu preporučujem! 

Knjige od C. Ahern koje sam kupila su redom ''Mjesto zvano Ovdje'', ''Svake godine'', ''Kako se zaljubiti'', te ''Dar''. :) Cijena po knjizi je bila oko 60 kn, jedino je knjiga ''Svake godine'' bila zaista po niskoj cijeni i to od samo 10 kn
Moram vam priznati da jedva čekam pročitati ove knjige! :)





U planu mi je bilo još kupiti knjige Johna Greena, no kao što sam spomenula, ondje je bila tolika gužva i nisam se uopće mogla snaći. Također nisam ni imala puno vremena za Interliber jer nas je čekala još i Arena, te Ikea. Shopping must go on! :D 

I to bi bilo sve za ovaj post. :)

Jeste li posjetile Interliber? Koje knjige ste kupile? Želite li nakon par tjedana kratki osvrt na pročitane knjige?

Broj komentara: 15:

  1. Ove sam godine preskočila Interliber, baš zbog toga što sam prošle godine išla za vikend i bila je tolika gužva da sam izgubila volju za kupovinom. Super su ti ulovi... Ja obožavam čitati, i moram reći da sam se preporodila otkad imamo super ponudu knjiga, a po povoljnim cijenama i to još na svakom kiosku Tiska!! Obavezno se svaki mjesec počastim barem jednom!

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. U potpunosti te razumijem. I ja sam jedva kupila ovo, a ne nešto drugo.
      Moram priznati da na Tisku još nisam kupovala knjige, ali znam da se može svašta pronaći i da im je cijena odlična. Svakako ću idući put baciti oko! :)

      Izbriši
  2. muž je bio i kupio za 100kn 5 knjiga,
    baš me zanima kako će ti se svidjeti mjesto zvano ovdje, moja mama i ja smo čitale zajedno to i da me barem možeš vidjeti, i meni su obje bile presimpa i super a ona je zbunjeno ustanovila da ne razumije ni jednu i da joj nisu ni do koljena ps volim te

    dea

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Suprug je onda pronašao baš povoljne knjige! :)
      Hihi eto koliko se ukusi razlikuju! :) Baš me zanima hoće li se meni svidjeti, :)

      Izbriši
  3. Obožavam Ceciliu i njene knjige... Da me barem možeš vidjeti je i meni jedna od dražih knjiga....Pročitala sam nekoliko njenih knjiga i sve su me oduševile. Voljela bih ih pročitati sve :D Uživaj u čitanju :*

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Također. Uistinu je divna spisateljica! :) Držim fige da ih sve i pročitaš!
      Hvala :*

      Izbriši
  4. Super knjige. Knjiga Dar je prelijepa, jedna od dražih koje je napisala Cecilia, tako da je definitivno vrijedi pročitati i više puta, svakako moje preporuke :)
    Monika :*

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Sad ne mogu dočekati da ju pročitam! :) Baš sam znatiželjna! :) hihi :*

      Izbriši
  5. meni je njena najbolja ''na kraju duge'' a uskoro ce i film weeee :))))

    OdgovoriIzbriši
  6. Čitam komentar od anonimne osobe iznad mene i kao da sam ga ja natipkala. Nisam baš osoba koja čita knjige, ali kad mi je sestrična posudila svoj primjerak 'Where rainbows end' pročitala sam je u jednom dahu. Jednostavno nisam imala mira dok nisam došla do zadnje stranice. Prekrasna knjiga. :-) Baš zato se i veselim vidjeti kako će to sve prikazati na filmu.

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Moram priznati da je mene ta knjiga pošteno naživcirala i da mi nije jedna od njenih najdražih. No veselim se filmu, zanima me kakav će biti! :)

      Izbriši
  7. Čitam stalno. Ne bih mogla izdvojiti najdražu. Iako bi to možda bilo 'bully' (i Until you) od spisateljice Penolope Douglas. Većinom čitam originale. Jedna od najhot knjiga koje sam pročitala. Pogle na goodreadsu što kažu o njoj :)
    osim tog sam veliki fan YA literature. (Hunger Games, Matched, etc)
    Tebi bih, s obzirom na to da voliš Ceciliu i fiftyja, preporučila mix toga dvoje: Gabrielov pakao (Gabries inferno), kod nas u izdanju VBZa, trenutno se prodaje za čak 50kn (sniženo sa 149kn). Drugi dio tj. prijevod je baš nedavno izašao. Sveukupno ima 3 dijela. A napisao ih je anonimni muški autor Sylvain Reynard iz Kanade, čiji identitet je u tajnosti.
    Mene su one oduševile. Romantika, erotika, umjetnost... pisac ženske želje pogađa u sridu. moja preporuka.

    Interliber me iz godine u godinu sve više razočaruje...
    Deedee

    OdgovoriIzbriši
  8. S. R. je umjetničko ime, da ne bi bilo zabune hahah. kad sam već napisala da je identitet tajan xD
    deedee

    OdgovoriIzbriši
  9. Pročitaj "Preljub" od Paula Coelha :)

    OdgovoriIzbriši

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...