četvrtak, 30. listopada 2014.

Wet n Wild Megaslicks Balm Stain~ E126, E127

Danas za vas imam recenziju dva proizvoda za usne koji su moji favoriti već nekoliko mjeseci. Riječ je o Wet n Wild buckastim olovkama koji će osvojiti vaše srce ne samo preslatkim pakiranjem, već i izuzetnom kvalitetom uz relativno nisku cijenu. Ove buckaste olovke dolaze u 6 nijansi, od koji sam dvije nijanse ja imala priliku isprobati. Nijanse čiju recenziju vam donosim danas jesu E126, te E127.


Pakiranje ovih buckastih olovki je zaista preslatko. Na samom kraju olovke nalazi se dio koji se okreće te time olovka izlazi van, što bi značilo da šiljenja nema. Wuhu! :) Olovke su također zaštićene folijom što je veliki plus jer nema otvaranja olovki od strane nekulturnih kupaca. Poklopac obiju olovki je čvrst što vam daje mogućnost da ih bezbrižno ubacite u torbicu. :)
Što se same kvalitete tiče, olovke na mojim usnama traju oko 2-3 sata nakon čega lagano blijede. Ukoliko nešto jedete svakako ih nanesite ponovno jer ćete pojesti i njih. :) Testirano i provjereno nekoliko puta!
Nanose se vrlo jednostavno, ne razlijevaju se preko ruba usana, a pigmentacija im je odlična.
Olovke nisu mat već imaju lagani sjaj, ništa previše, ali dovoljno da na usnama budu ugodne. Spomenuti sjaj se nakon nekog vremena gubi, no sama olovka i dalje ostaje na usnama. Također ne isušuju usne, već sasvim suprotno. Moje usne su uvijek nakon njihove primjene hidratizirane i mekane.
Miris olovki je uistinu suptilan, ne osjeti se gotovo ništa tako da i vi osjetljivog nosića možete koristiti ove buckaste olovkice! 

Što se samih nijansi tiče, nijansa E126- Rico Mauve je nešto što uistinu morate imati. 


Na prvi pogled ova nijansa može i ne izgleda toliko zanimljivo i atraktivno, no zato na usnama, ona je pun pogodak! (swatch pred kraj ovog posta!)



Ova buckasta olovka je jedna od mojih ''My Lips But Better'' olovki za usta. Nosim ju jako često, pogotovo onih dana kad ne želim jak makeup, no ne želim ni biti bez njega. Uistinu mi je ova olovka draga i od srca vam ju preporučujem za dane kad želite nešto lagano, suptilno, a opet jako lijepo. :) Još jedan dokaz koliko ovu olovku volim je i činjenica da će ona sigurno biti prvi (možda i jedini) proizvod za usne kojeg ću ja potrošiti! (uzmite u obzir da imam oko 100 ruževa :))

Iduća nijansa je E127-A Stiff Pink.  


Riječ je o pravoj pink nijansi, po meni, idealnoj za ljeto i ljetne dane. Olovka odlično pristaje plavim curama, pa plavuše pogotovo, imate moju preporuku!


Kod ove nijanse imam malenu napomenu, a to je da izbjegnete njezino nošenje ukoliko su vam usne u katastrofa stanju. Nijansa je odlično pigmentirana, no ističe suhe dijelove, što u konačnici ne izgleda dobro. Drugih zamjerki nemam; riječ je o divnoj, hidratantnoj, pravoj pink nijansi koja neće proći ne zamijećeno na vašim usnama. :)

Swatcheve ovih buckastih olovki možete vidjeti na slikama ispod

 
Od gore prema dolje: E127, E126

Lijevo-desno: E127, E126
  
Cijena ovih olovki je oko 30kn, a možete ih pronaći u DM-u.
  
Jeste li isprobali ove olovke? Hoćete li ih isprobati? Koje proizvode za usne vi trenutno najčešće koristite? 

*PR proizvod

Broj komentara: 12:

  1. joj ova pinkpink mi se jako sviđa :) OBAVEZNO idem uzeti :) ja svakodnevno koristim Baby Lips proizvode, imam Peach kiss i Pink punch :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Neće ti biti žao, olovčica je divna! :)

      I ja imam Baby Lips proizvode i odlični su mi, tako da mi je jasno zašto ih koristiš svakodnevno. :)

      Izbriši
  2. Mjerkam ovaj proizvod već duže vrijeme no nikako da uzmem, uvijek se podsjetim da imam previše mazalica za usne pa odustanem :). Lijepe su obje nijanse koje si isprobala :).

    OdgovoriIzbriši
  3. Baš me iznenadio ova Rico Muave nijansa, mislila sam da je pigmentiranija.. Mjerkam ih odkad su stigli kod nas, ali nikako da kupim.

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Rico Mauve je stvarno dobro pigmentiran, ali je nijansa boje ''mesa'' pa ti možda ne djeluje tako! :)

      Izbriši
  4. i ja imam stiff pink, također sam odluševljena, a sad me mamiš da kupim i ovu MLBB! :)
    p.s. super post, volim kad je proizvod swatchan na licu! samo pišiiiiii :*

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Kupi, kupi! Neće ti biti žao. Divan je na usnama <3

      Hvala ti puno. Pisat ću, naravno! :*

      Izbriši
  5. Rico Mauve je odlična nijansa za svaki dan :D voljela bih ju nabaviti :D
    imam i obožavaam Lady and the Vamp :D
    obožavam to što je boja lijepo uočljiva, ali decentna :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Stvarno je, ja ju baš volim! :)

      Znači Lady and the Vamp moram kupiti!? :D Zapisano ;)

      Izbriši
  6. Uu baš su krasni.. što je najbolje gledala sam ih danas i premišljala se. Na kraju odustala :/ :)

    OdgovoriIzbriši

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...