ponedjeljak, 20. listopada 2014.

Vratila sam se... i puna sam novosti :)


Drage moje cure, vratila sam se! :) 
Nakon poduže pauze, krećem s ponovnim pisanjem bloga. Moram vam priznati da mi je sve ovo jako falilo i da mi je strašno žao što me toliko dugo nije bilo, no život kao život, donio mi je puno svega i svačega i jednostavno je blog bio zadnja stvar na koju sam se mogla skoncentirati. 
Zadnji post na blogu bio je u 6. mjesecu i od tad se dogodilo puno toga. Ukoliko me pratite na FB stranici i/ili Instagramu tada znate da sam fakultet završila i da sam sada mag.oec. što me čini neopisivo sretnom i ponosnom. :)

Ljeto sam provela putujući, posjetila sam puno divnih mjesta i gradova, no najviše želim istaknuti odlazak na otok Krk te u Njemačku. Ta dva puta su mi ostala u najvećem pamćenju iako sam prvi prekinula vrlo brzo zbog odlaska na razgovor za posao koji sam, ono usput, i odbila. Ne pitajte me ništa, znam da u današnje vrijeme i nije najpametniji potez odbiti posao, no ovo ponuđeno nikako nije bilo za mene! 
Nakon mora došao je odlazak u Njemačku, razgledavanje Ulma i ostalih okolnih manjih gradova, te odlazak na otok cvijeća- Mainau. Ukoliko ondje niste bili, imate moju najveću preporuku jer to je uistinu mjesto vrijedno posjete. 

 Izvor: we heart it


 
Još jedna bitna stvar je i to da sam prestala pušiti. Nakon 9 godina dogodio mi se klik u glavi i cigareta je jednostavno otišla pa-pa. Sada sam skoro 3 mjeseca bez cigarete i moram vam priznati da se osjećam jako dobro, poletno i jednostavno fantastično. Cigareta je definitivno nešto čemu se nikad više ne želim vratiti. Naravno, da sve ne bude savršeno, udebljala sam se 4 kilice, tako da se trenutno nalazim na svojoj idealnoj kilažici od 57 kila. Koja me, ono usput, nikako ne čini sretnom. Jednostavno se ne osjećam dobro s ovim kilama iako sad, za promjenu, imam i guzu i grudi što je, ajmo reći, neki plus. :D Ne opterećujem se previše s te 4 kile no imam u planu (kao i uvijek, cijeli svoj život :)) početi vježbati. Ako se to dogodi, javit ću vam. No ne nadajte se previše. Vježbanje i Mona su dva suprotna pojma, tako da ozbiljno planiram nazvati tamo-neke-ljude koji pišu rječnike te im dati autorsko pravo za korištenje moga imena kao suprotnost vježbanju. 

Moram vam priznati da mi se dogodilo još nešto bitno, ali kako sam rekla na FB stranici to će malo pričekati. Ne brinite, reći ću vam sve kada za to bude vrijeme. :)

Još vam samo želim reći da sam vam neopisivo puno zahvalna što ste me čekale, te mi pisale porukice i mailove pune ljubavi i podrške. Hvala vam puno na tome, svaka vaša riječ, komentar, poruka ili mail meni znače puno. <3 

Eh da, kao što vidite, prebacila sam se s Wordpress-a na Blogger jer isti ima puno više mogućnosti koje su besplatne. Za sada ću biti na Bloggeru, no vjerujem da ću se vremenom ipak vratiti na Wordpress jer je on, kratko i jasno, fantastičan. Također je i skup, a izdvajanje novca za njega mi trenutno nije prioritet. Zbog toga smo sada na početku i s brojem pregleda i svega, no polako, stići ćemo mi (i prestići) WP statistiku. :)


Bloglovin je isto novi pa me svakako pratite sada tamo! Evo link: http://www.bloglovin.com/blog/12940011. Za ubuduće, u gornjem kutku možete vidjeti ikonice koje će vas odvesti na moju Fb stranicu, Instagram, te Bloglovin. :)

 
I za kraj, želite li post o mom putovanju u Njemačku? :) I koje još postove želite? O čemu da vam sve pišem, recite mi, sve zapisujem, a želje ostvarujem! Mona-dobra vila hihi :) 
P.S. Što ima kod vas novo? Kako ste provele ljeto? :)

Pusa djevojke!

Broj komentara: 25:

  1. U kom gradu na otoku si bila?

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Predpostavljam da misliš na otok Krk?! Bila sam u Baškoj. :) A ukoliko misliš na Mainau, to je mali otočić koji sam cijeli prošla!

      Izbriši
  2. Mona, tako mi je drago što si se vratila, stvarno si nedostajala u blogosferi, nije to bilo to bez tebe. Čestitam još jednom na diplomi! :) I svaka čast na prestanku pušenja, za to je trebalo puno discipline. Što se izgleda tiče, ne sumnjam da ti te 4 kilice stoje savršeno, iako po slikama ne bih rekla da si se udebljala. :)

    Veselim se novim postovima i svakako sam za da objaviš post o posjetu Njemačkoj. :)

    Pusa velika :*

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Hvala ti puno! Uvijek me razveseliš svojim komentarima. :)
      Kilice su nažalost tu, ne vide se one puno, na svu sreću. :)

      Budem onda napisala post o Njemačkoj još ovaj tjedan. Bit će pun fotkica, već vidim hihi

      Pusa :*

      Izbriši
  3. Drago mi je da si se vratila...ocekujem punoo tvojih postova ...samo pisiii :-)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Hvala! :) I meni je drago što sam se napokon vratila! :)

      Izbriši
  4. Dobrodošla natrag <3

    Divno si ljeto imala i sama jako volim putovati.
    Navijam za post s puunoo slikica iz Njemačke, ali i neki New in, jer poznavajuć tebe shoppinga je sigurno bilo. ;)

    Što se kilica tiče vjerujem da odlično izgledaš, ja sam kilu teža od tebe, a visoka sam 175cm i ne mogu se baš pohvalit oblinama, dok kad sam imala 5-6 kg više bilo je potpuno drugacije, ali mi žene uvijek radje biramo bit mršavije. ;)

    Moje ljeto nije bilo tako uzbudljivo kao tvoje, ali dogodilo se nešto što me čini jako sretnom, dragi i ja smo odlučili svoju petogodišnju vezu okrunit brakom, tako da ću za 3 mjeseca biti udana žena. Hihii.. ;)

    Za statistike ne brini, brzo će brojkice biti i veće nego one na wordpressu. :D

    Veeelikiii pozdrav ti šaljem i veselim se novim postovima.

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Hvala! <3
      Post iz Njemačke će ovaj tjedan, a idući tjedan mi je u planu new in (nadam se da će to tad sve novo stići! :)). A što se kila tiče, u pravu si, mi žene nekako uvijek preferiramo biti mršavice. :)

      Čestitam ti od srca, rekla bih da je tvoje ljeto bilo uzbudljivije od moga! :) Ipak je to velika i divna stvar.
      P.S. Za tri mjeseca molim detalje kako je prošlo vjenčanje <3

      Izbriši
  5. Dobro došla nazad...vjerno te čekamo i čitamo dalje naravno....očekujemo puno lijepih postova kao i prije :D pozz

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Hvala ti! :) Biti će puno puno postova, bez brige ;)

      Izbriši
  6. Dobro došla natrag! Ma istopit će se već te kile, polako, bitno da si se ti riješila tog smrada (kao bivša pušačica mislim da ga imam pravo tako nazivati :)), bravo, svaka čast! Veselim se novim postovima i piši što ti dođe, takvi su članci uvijek najbolji!

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Hvala! :)
      Imaš potpuno pravo pa sve da nisi bivša pušačica! :) I ja sam jako sretna s prestankom pušenja, a kile će kad-tad dolje. Ima vremena! :)

      Izbriši
  7. Uopće mi ne izgledaš kao osoba koja puši tako da sam se šokirala kad sam pročitala da si prestala pušiti :D ah kile, ja imam aaajme puno veliku brojku za mojih 178cm...čak i preko 10kg viška pa se ne opterećujem jer se sve to fino rasporedilo gdje treba tak da izgledam ko da imam taman kila :D ne opterećuj se njima uopće :D post iz Njemačke svakakooooooo :D i da, dobrodošla nazad u blogsferu :*

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Svi mi to kažu; krivim svoj mladenački izgled i plavu kosicu. Mislim da je do toga :D

      Najbitnije je da se dobro rasporedi, te naravno kako se s kilama osjećaš. :) Ne opterećujem se s njima, ali bih se ipak radije vratila na svoju bivšu kilažu. Jednostavno se s tih 53-54 kile osjećam najbolje. :)

      Post iz Njemačke ide ovaj tjedan! I hvala ti :*

      Izbriši
  8. Jeeej, baš si me obradovala :D Nadam se da ćeš od sada biti redovna sa postovima jer volim da ih čitam :)

    OdgovoriIzbriši
  9. Svaka čast na diplomi, znam koliko je to stresan, a ujedno i najlepši osećaj kad ti je napokon u rukama :)
    Bravo za cigarete, fuj to! Tako lepoj curi ne treba cigareta.
    Drago mi je da si se vratila, nemoj nam zbrisati brzo :)
    Volela bih čitati o Nemačkoj <3

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Hvala ti! :) Moram priznati da meni osobno faks, te sama diploma nisu bili stresni, no zato ovaj dio sad, traženje posla, to je ono što me poprilično stresira. Nažalost! :(

      Hvala. Cigareta definitivno nikome ne treba!
      I meni je jako drago i obećajem da ovaj put ne idem nigdje! :*

      Izbriši
  10. Jeeej!Vratila si seee...!Pa baš-baš si falila...iako sad vidim prave razloge!Ja sam mislila da ti ne pušiš ono-neeee pa ona živi zdrav život;svaka ti čast,ja pušim već 20g,je da kad sam stara kanta..i fakat neznam kako bi se uopće mogla rješiti te napasti.Vjeruj da ti je odluka odlična jer kako stariš tako nekako...truneš iznutra;mislim na zadah koji se"dogodi"-katastrofa-zato-palac gore za nepušenje!!!Ja želim da pišeš o svemu što te veseli....ili intrigira...ili već nešto.Da ti radi.Hehe...daaa-ful mi je drago da si se vratila ;-)a te kilice-ma daj,molim te!preljepa si bila jesi i bit ćeš!Puno te volim!PUSA! ;-******************************************************************************

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Jesam! :)
      Hihi vidiš, sve sam vas iznenadila. Nažalost pušila sam, no sad sam se riješila te ružne navike. Nadam se da ćeš i ti jednom doživjeti taj klik u glavi i odbaciti te ružne-užasne-grozne cigarete!

      I meni je drago što sam se vratila, a kilice... otići će one kad-tad. Odlučila sam kupiti nove patike pa onda neću imati izliku da se ne bavim sportom hihihi Pusa draga i hvala ti na komplimentu! <3

      Izbriši
  11. Ja nisam moj brat Davor!.....al nemrem nikak promjenit...lol

    OdgovoriIzbriši
  12. Welcomeee! :D Jedva čekam nove postove ♥
    Blogger je puno jednostavniji za korištenje i daje puno više opcija kod manevriranja dizajnom. Nisam znala da se na Wordpressu mora plaćati? Mislila sam da se kupi godišnja domena bez hostinga kao i na bloggeru i to je to. :D

    OdgovoriIzbriši
  13. Super blog, bas bih voljela cuti vise o tvom putu u Njemacku!
    Pusa iz Italije,
    Sonia Verardo
    http://www.trenchcollection.com/

    OdgovoriIzbriši

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...