petak, 24. listopada 2014.

Travelling~ Njemačka (Delmensingen, Ulm) 1.dio

Ovo ljeto otputovala sam u Njemačku nakon jako dugo vremena. Moram vam priznati da sam bila uistinu sretna zbog ovog puta jer se isti odgađao dugi niz godina. Uvijek je bilo nešto drugo bitnije/važnije/značajnije, te za Njemačku nije bilo vremena. No nakon što sam ove godine završila fakultet, došlo je i vrijeme da malo putujem.
 
U Njemačkoj sam bila u gradiću pored Ulma koji se zove Delmensingen. Riječ je o divnom i mirnom mjestu koje se u potpunosti razlikuje od bučnog Ulma. Nažalost, iz nekog čudnog razloga nemam gotovo niti jednu fotografiju mjesta gdje sam bila što mi je sad izuzetno žao, no što je, tu je.

P.S. Post ću podijeliti na nekoliko podnaslova jer mi se tako čini preglednijim. Također će biti napisan u dva dijela jer bi u suprotnom bio ogroman i dosadan. Fotki će biti puno, pogotovo u drugom dijelu; pripremite se! :)

Put
Putujući za Njemačku stali smo na jedno prekrasno jezero koje sam vam morala pokazati. Ne znam ime tog jezera, ne znam apsolutno išta o njemu osim da je ogromno i puno labudova i pataka. Pogledajte sliku!



Delmensingen
Delmensingen je, kako sam spomenula, mjesto u kojem smo mi boravili. Riječ je o neopisivo mirnom i tihom mjestu u kojem su ljudi prekrasni i izuzetno srdačni.:)
Kako sam spomenula, ovdje nemam puno slika. Većina fotki je slikana na večerama sa obitelji i prijateljima, tako da ih ovdje ne bi objavljivala, a one fotke na kojima sam samo ja (poput ove ispod) su sa čašom vina u ruci, što također ne bi objavljivala tako da ćemo ostati na jednoj fotografiji. :) Nisam alkoholičarka, stvarno nisam, samo uživam u finom i kvalitetnom vinu. :) I ne pijem puno, čisto da se razumijemo, ali poznavajući blogosferu i njezine čitatelje ne bih se čudila da na kraju ovog posta dobijem preporuku za društvo anonimnih alkoholičara.;) hihi

Iz Delmensingena još imam samo fotke iz šetnje na kojima sam većinom ja tako da vam stavljam samo ovu jednu slikicu. :) (bit će vam previše mene :D)

Ulm
U Ulmu, odnosno Novom Ulmu, smo bili u jednom prekrasnom parku. Park se zove Glacis Stadtpark i stvarno je vrijedan posjete. Ispod imate par fotkica, na većini sam OPET ja, ali što je, tu je.:)







Također smo posjetili i centar Ulma, razgledali katedralu (Ulmer Münster), te ostale znamenitosti i uživali u shoppingu i tumaranju trgovinama i ulicama. 





Hrana
I za kraj prvog dijela, ne bi ja bila ja da nisam spomenula hranu! :) Vjerovali ili ne većina mog shoppinga vezana je uz kupovanje hrane jer ondje nema šta nema. I onda se ja čudim što sam se udebljela?! :) Kinder Country, Milka, Ritter Sport. <3 Ok, sad sam gladna. Opet.




To bi bilo sve za prvi dio mog putovanja. Post sam jednostavno morala podijeliti na dva dijela jer će onaj drugi dio biti još puno puno veći i bogatiji fotkama. Žalim vam pokazati sve divno što sam vidjela tako da na slikama neću štediti. :) 

Nadam se da vam je prvi dio bio zanimljiv?! :) Recite mi, da nastavim s drugim dijelom? 
Pusa cure :*

Broj komentara: 14:

  1. Jedva čekam nastavak :D
    Kilice su ti se odlično rasporedile izgledaš odlično i još si uvijek mršavica. :D

    OdgovoriIzbriši
  2. Odlican post...samo tako nastavi i sto vise nam pisi :-)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Drago mi je to čuti! :)
      I bez brige, u planu mi je još jako puno postova pogotovo sad kad ste me svi tako lijepo dočekali. Hvala i tebi i ostalim curama :) :*

      Izbriši
  3. Imam ja vizitku od dobrog AA terapeuta :D
    Šalim se, naravno. Krasne fotke i taman kad sam se zagrejala- kraj :(
    Jedva čekam deo drugi :)
    Baš se vidi da si uživala i tako treba <3

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Pliz šalji njegov broj u inbox, hihi :D

      Drugi dio će brzoo! A fotki će biti još više jer smo ih uslikali stvarno puno. :) Mjesta koja vam planiram pokazati su toliko divna da se ne mogu odlučiti koje slike staviti u post, a koje ne :D
      I da, uživala sam. :) Stvarno mi je trebalo to putovanje :)

      Izbriši
  4. Ti fkt moraš više pisat ženo falila si mi. Sad dok ne nadješ poso baci se na pisanje jer ti je blog fenomenalan. Znači sve i jedan post je odličan. Ono što ti voliš - organizacija i 2-3 posta tjedno :D možeš ti to :D

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Baš mi je drago to čuti i bez brige, u planu su mi svakako 2 posta tjedno (minimalno)! ;)

      I hvala ti puno na ovom komentaru, baš si me razveselila i uljepšala mi ovaj tmuran i kišovit dan! :)

      Izbriši
  5. Slikice su pre, predivne i definitivno ih stavi u drugom postu još puno više. :) Vidi se da ti je stvarno bilo lijepo. :) I da, kako si se to ti udebljala, ženo, izgledaš super! :)
    P.S. Ajme, slatkiši, vjerujem da je tamo izbor puno veći nego tu, o cijenama da ne govorimo. :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Hvala ti puno, biti će ih svakako više! :)

      I još više ti hvala na komplimentu. Bome se jesam udebljala, ali ok je. Jednom se živi, treba uživati u svoj toj finoj klopi. (što se tješim hihi) :*

      Što se slatkiša tiče, izbor je ogroman, a cijene sitnica. Najveći problem je odlučiti se što kupiti/pojesti! :D

      Izbriši
  6. Ajme jedva sam docekala da opet pocnes pisati :D Odlican post, jedva cekam drugi dio..
    I da, ne znam kakvo ti debljanje spominjes, ali na slikama izgledas odlicno :D

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Hvala ti, drugi dio će jako brzo! :)

      I još ti više hvala na komplimentu. :*

      Izbriši
  7. Moram pitati odkud je torba? :) bas si sva divna, veselim se drugom postu i ne stedi na slikama! :D

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Torba je Mango, mislim da joj je cijena oko 300kn. :)

      Hvala ti puno, drugi dio će za koji dan! :)

      Izbriši

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...