subota, 7. lipnja 2014.

NUXE Aroma-Perfection purifying cleansing gel

Danas imam za vas recenziju Nuxe gela za čišćenje lica koji je spasio moju kožu! Nuxe je za mene još uvijek nova kozmetika, međutim što god njihovo sam probala, u potpunosti me osvojilo! Sada sve više i više otkrivam njihove proizvode tako da će biti još puno recenzija njihovih proizvoda na blogu.

55457IMG_1147


Prije nego li krenem sa recenzijom, želim vam samo reći kako je situacija na mome licu bila blago rečeno katastrofa prije nego li sam počela s korištenjem ovog gela. Nažalost, jedan proizvod je doveo do toga (recenziju ću vam pisati skoro iako nisam sklona pisanju negativnih recenzija). Tada sam bila u potrazi za nečim što će mi spasiti lice i tako sam naletila na ovaj gel za čišćenje lica. Kupila sam ga i tada je započela moja ljubav s Nuxe kozmetikom. <3

Nuxe Aroma-Perfection gel za čišćenje lica namijenjen je mješovitoj i masnoj koži sa nepravilnostima. Ukoliko niste upoznati s mojom kožom ona je mješovita, ponekad dehidrirana te sa nepravilnostima. Nekad su nepravilnosti veće, a nekad su uistinu minimalne. Kada sam započela s ovim gelom one su bile velike, tako da sam tražila bilo što što će mi barem malo pomoći.

Nuxe umivalica dolazi u čvrstoj bočici sa pumpicom, te u količini od 200 ml. Pakiranje je minimalističko, čvrsto i za njega zaista nemam niti jednu zamjerku. Pumpica odlično dozira sam proizvod, za jedno umivanje biti će vam dovoljno jedan stisak, evenutalno jedan i pol. Upravo zbog spomenutog proizvod jako dugo traje!

55457IMG_1146

Tekstura ovog proizvoda je kremasta, pomalo gelasta, te srednje gustoće, dok je miris stvarno prekrasan. Miriše pomalo citrusno i svježe. Divno!

55457IMG_1154

Sastav ovog proizvoda možete vidjeti na slici ispod. Ono što Nuxe tvrdi je da ovaj proizvod sadrži salicilnu kiselinu implementiranu u polisaharid bagrema koji sužava pore i poboljšava njezinu teksturu. Korijen sapunike, kokos i ekstrakt jabučnog soka pročišćavaju pore te uklanjaju suvišan sebum i crvenilo. Ulje pamukovca nježno čisti kožu bez sapuna, cink umanjuje lučenje sebuma, dok alga Laminaria digitata pruža koži potrebnu hidrataciju. Budući da se ja ne razumijem u sastav ostavljam vas s njihovim tvrdnjama i fotografijom gdje iste možete provjeriti! :)

55457IMG_1350

Što se tiče samog proizvoda, mene je on uistinu oduševio. Nakon otprilike tjedan dana korištenje lice mi je bilo puno čišće, nepravilnosti su bile puno manje, a rezultati fantastični. Nije mi isušivao lice, a višak masnoj sjaja je odlično uklonio. Ono što bih još spomenula je kako ovaj gel lice ostavlja jako mekanim, te je super priprema prije stavljanja kreme na lice! Također, ovaj gel svrgnuo s trona moj omiljeni LRP gel za umivanje lica, te posao moja HG umivalica.

Nuxe gel za čišćenje lica može se koristiti i za dnevnu i za noćnu njegu, međutim ja sam ga koristila samo ujutro kako bih očistila lice prije nanošenje ikakvih kremica, te makeup-a.

Proizvod mi nije izazvao dodatne probleme na licu, iritacije ili nešto slično tome!
Cijena ovog proizvoda je oko 100 kn ovisno o ljekarni gdje ga kupujete!

Zaključak: Ovaj proizvod preporučujem svima s mješovitom kožom, te kožom sklonom nepravilnostima, priširenim porama i prištićima.

Jeste li isprobale ovu umivalicu? Hoćete li? Koja umivalica je vaš HG proizvod?

Broj komentara: 16:

  1. A Girl in Berlin7. lipnja 2014. u 16:56

    Obožavam Nuxe! I sve njihovo. Jednom kupiš, zaljubiš se i gotovo je. :) Znam kako ti je. Nisam isprobala ovu umivalicu jer mi je koža suha i dehidrirana, ali vjerujem da ti je bila odlična jer znam kako Nuxe radi. :)

    OdgovoriIzbriši
  2. Sva sreća imam zahvalnu kožu :) ali lijepo je znati da imaju kvalitetni preparati u slučaju kakve nezgode :)

    OdgovoriIzbriši
  3. Ide na WL, čini mi se da bio mogao biti The One :)

    OdgovoriIzbriši
  4. Umivalicu iz Reve de Miel linije jako volim, ovu nisam probala.
    Mene sad jako zanima što ti je to izazvalo kaos na licu, piši što prije da znamo što izbjegavati :/

    OdgovoriIzbriši
  5. Baš mi je drago što si pronašla svoju HG umivalicu. :) Mogla bih je isprobati kada potrošim Alpha-H Triple Action umivalicu koja je moj trenutni HG. :D

    OdgovoriIzbriši
  6. Nuxe je s razlogom jedan od mojih najdražih brendova, stoga me zaista ne čudi tvoje oduševljenje ovim gelom! :D
    Nisam ga probala ali svakako ću ga zapisati u blokić i uzeti u obzir pri sljedećoj kupovini ;)

    OdgovoriIzbriši
  7. Baš to. Sad si želim hrpu njihovih stvari. Luda sam :D

    OdgovoriIzbriši
  8. Blago tebi! :)
    Imaju da, koliko mi se čini, jako puno kvalitetnih proizvoda!

    OdgovoriIzbriši
  9. :) Javi dojmove kad ga kupiš i isprobaš!

    OdgovoriIzbriši
  10. Ta umivalica mi je na WL :)

    Može, budem napisala čim prije!

    OdgovoriIzbriši
  11. Probaj. Odlična je umivalica za mješovitu kožu. :)

    OdgovoriIzbriši
  12. Po sastavu mi se čini odličan!Treba to probati. :-*

    OdgovoriIzbriši
  13. […] Koristim ju nekoliko puta tjedno, ovisno o situaciji/stanju na licu i nikad mi nije izazvala dodatne probleme. Baš suprotno, razlika između čišćenja lica samim gelom za umivanje te kombinacijom ove četke i gela je drastična. Lice bude puno glađe, mekše, nepravilnosti manje, te se i same pore slabije pune. Naravno, to ima veze i do samog gela kojeg koristim, no uvelike i do ove četkice. P.s. ako vas zanima moj trenutni HG gel za umivanje, klik ovdje! […]

    OdgovoriIzbriši
  14. Kako se pjeni?Imas li sada manje pristica i mitesera i izaziva li crvenilo? Ima li lijep miris? :)

    OdgovoriIzbriši
  15. Je li tvoja koza vise masna ili suha?

    OdgovoriIzbriši

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...