subota, 31. svibnja 2014.

Top 10 omiljenih parova

Ovaj post vidjela sam kod a little make up obsessed i istog trena sam ga odlučila napraviti. Trenutno sam u procesu učenja za zadnji ispit na faksu, pa sam se odlučila odmoriti uz temu koja me uvijek zabavlja~ Ljubav! <3

U ovom postu naći ćete moje omiljene parove; većina ih je iz TV serija budući da sam ja ovisnik o istima. Filmove rijetko gledam tako da će ovdje biti samo pokoji par iz njih. :) Parove nisam opisivala nekim posebnim redom, već onako kako mi je koji pao na pamet! I znam da sam pretjerala sa slikama i svime, ali ovaj tag me toliko oduševio pa sam si dala oduška. :) Nadam se da će i vama biti zanimljiv. Pa krenimo!

P.S. Sve fotke su sa we hart it pa im poseban izvor neću pisati!

1. House i Cameron

Njih dvoje uopće nisu par. Niti su bili. I to mi se nikako ne sviđa. Po meni su oni baš jedno za drugo. Totalno si odgovaraju i lijepo ih je vidjeti skupa. Šteta što je serija završila bez barem nečeg između njih. Razločarana sam. :( btw. serija je fantastična i svakako vam preporučujem da ju pogledate!

House-Cameron-housecam-9418586-1280-800


2. Allie i Noah (The Notebook)

Ovaj film je iz mene iscjedio posljednu kap suze. Toliko sam plakala da vam to ne mogu opisati. Predivan par, predivan film, i ako već niste (makar znam da jeste) pogledajte ga. Inače rijetko koji film gledam više puta, no ovaj sam pogledala čak par puta!

the-notebook-noah-and-allie

3. Carrie i Aiden (Sex and the City)

Mr. Big~ veliko ne. Što to svi vide u njemu? Što ona vidi u njemu?

598444_4445411345718_951218131_n

Ova serija mi je hrpu puta išla na živce samo zahvaljujući njima. Prvi nastavak filma sam pogledala, a drugi mi nije palo na pamet gledati. Dok Aiden... Aiden mi puno više ide uz nju, divan su par!

change-of-address-1024_zps1b346e6e

4. Emily i Aiden (Revenge)

Očigledno mi se u serijama sviđaju muškarci imena Aiden! :)

Ne znam pratite li ovu seriju, ukoliko ne pratite, svakako počnite! Serija je stvarno zanimljiva, baš kao i njih dvoje. Lijep par, malo se vole, malo ne, a u biti vole se puno! Pogledajte. :)

8

5. Charlie i Jordan (My Sassy Girl 2008.)

Moj najdraži film! Pogledala sam ga hrpu puta i gledam ga svaki put kad imam potrebu ušuškati se u dekicu i cmoljiti nad romantičnim pričicama. :) Mislim da i Timi ovaj film zna napamet. :D Da vam budem iskrena, film nije nešto posebno, ali meni se toliko svidio. Njih dvoje su mi baš super. Zanimljivi, ludi, zaljubljeni... Pogledajte film ukoliko već niste. :)

My Sassy Girl

6. Elena i Damon (The Vampire Diaries)

Damon... Damon... <3

555149_10200268068176677_1260141619_n

Hm, da. :) Ja sam definitivno zaljubljena u njega. On vam je klasičan primjerak zločestog dečka na kojeg ja u stvarnosti nikad ne bi pala (ok, možda kad sam bila curica od 15 godina, ali sa svojih 24 definitivno ne bi). No eto, u seriji sam pala. Jesam, priznajem. :) Divan je i krasan. :D Njih dvoje su super zanimljiv par, ne vole se, a vole se, pa se ipak vole ozbiljno, pa se mrze, pa ovo pa ono. U svakom slučaju iskrice frcaju kad god su si blizu, a to je takoo zanimljivo!

943224_10200581647535965_489279265_n
delena_wallpaper_by_itsanne-d5it626

7. Caroline i Klaus (The Vampire Diaries)

Usudila bih se reći da su oni moj omiljeni par! Zapravo, oni uopće nisu par, ali su par. <3 Da, znam da nema logike, ali pogledajte seriju. Divni su skupa, zanimljivi, ma savršeni. Toliko savršeni da sam vam čak i vedeo ubacila ( i 550 slika :D). :) <3

1601_10200689994164563_1692325976_n

282830_10201017457430940_1752289522_n

caroline-klaus-klaus-and-caroline-33150570-499-280

[embed]https://www.youtube.com/watch?v=p_0Nlzf5wLI[/embed]

8. Blair i Chuck (Gossip Girl)

Definitivno najzanimljiviji par. Oni se vole i ne vole, malo su stvoreni jedno za drugo, pa opet nisu. Kemija između njih je fantastična... On je bio klasičan zločesti dečko, ona ga je promijenila i živjeli su sretno do kraja života! Hahaha :D Serija je odlična, pogledajte ju ako već niste!

428292_2855314474290_1030167729_n

1378297_10201408948497972_1260364324_n

9. April i Jackson (Grey's Anatomy)

Obožavam Uvod u anatomiju i skoro svi parovi su mi fantastični, no njih tvoje su definitivno u mojih top 10 omiljenih parova. Bili su skupa, pa nisu, onda su bili prijatelji, ona se zaručila, trebala vjenčati, on je odjednom shvatio da ju voli, ona je pobjegla s njim, vjenčali su se i sad je trudna. Da... prava sapunica! :) Ali užasno su medeni skupa pa im opraštam i sve te gluparije! :)

Ah da... i on je jako zgodan! :D

5

ga-jesse-and-april

Jackson-and-April-april-kepner-31194082-500-232

10. Izzie i Denny (Grey's Anatomy)

Još jedan par zbog kojeg sam proplakala kao nikad u životu! Ova priča nema sretan završetan i ne volim što je tako. Izzie je bila moj nadraži lik u ovoj seriji, a kad se on pojavio i kad se događala cijela ta priča, bila sam neopisivo sretna. Nadala sam se da će završiti sve super i da će biti sretni i zaljubljeni i tako to, ali ništa od toga. Scena kad ona leži na njemu u bolnici mi je slomila srce na 100 malih dijelova. Romantična duša, što ću! :)

3

4

To bi bilo to što se mojih omiljenih parova tiče. Pretjerala sam znam, ali što ću! :D

Koji su vaši omiljeni parovi? Imamo li neke iste? Kad smo već kod serija, koje serije vi pratite? Imate li neku preporuku za mene?

34 komentara:

  1. Chuck i Blair su najsavršeniji ikada! 💜
    Jednostavno Chucka obožavam i on je moj celebrity crash! Iako ga volim samo u toj ulozi :) Ima mi neku neopisivu kemiju! :D

    I da, i ja sam isplakala svu vodu iz sebe dok sam gledala The Notebook. Predivna ljubavna priča :)

    OdgovoriIzbriši
  2. od navedenih parova volim ove iz Vampire Diaries :) i Klaus mi je zgodniji nekako od Damona, i kao lik zanimljiviji,, ali slažem se, i Damon je savršenstvo <3 <3
    pogledaj seriju Switched at Birth, seriju sam skinula sasvim slučajno, i iznenadila me njena kvaliteta :)

    OdgovoriIzbriši
  3. Zanimljiv post, malo za promjenu odmak od kozmetike.

    Zelim ti svu srecu na ispitima, samo bez straha, mozes ti to!
    :) <3

    OdgovoriIzbriši
  4. Baš mi je kul ovakav post, malo za promjenu :D Meni su Carrie i Faca bašbaš par :D I Chuck i Blair i najdraža Izzie i Denny :D Dnevnike ne gledam, ali čeg se na prvu mogu sjetit su: Sookie i Eric iz True Blood-a, Haley i Nathan iz One tree hill-a, Lily i Marshall How I met your mother. Imam i ja neku strku na faksu, pa sad ne mogu malo bolje razmislit. :D

    OdgovoriIzbriši
  5. Proplakalaa sam ja i zbog Aidena u Revengeu, a za Vampire sam rekla ako ostane ovako kako se zavrsila sezona, pogledat je vise necu ;(

    OdgovoriIzbriši
  6. Klauuuuus <3 kako su ga dobro ko lika napravili, tako je kompleksan i zanimljiv, ne voliš ga, a voliš ga - takvi su mi najdraži! :D

    OdgovoriIzbriši
  7. Joooooooj sad si me sjetila Izzie i Dennija, kako je tooooo bilooo tuuuuužnoooooo!

    OdgovoriIzbriši
  8. Wow, kad sam smislila tag nisam mislila da će ovako daleko stići haha :D Drago mi je da se ljudima toliko sviđa :D

    Složila bih se skoro sa svim (neke sam čak i uvrstila kod sebe). Aiden mi je milion puta bolji od Biga, ali mi nije za nju jer je glupača. Šteta finog momka, kad je njoj draži kreten. Toliko me frustrira ta serija haha :D

    OdgovoriIzbriši
  9. Navodno on odlazi iz serije. Nadam se da to nije istina! :(

    OdgovoriIzbriši
  10. Jesu, baš su zanimljivi! Njih dvoje fantastičan par, totalno su se našli. :)

    Hihihi, mislim da smo svi! :D

    OdgovoriIzbriši
  11. Klaus je i meni totalno neodoljiv. Ima tako slatko lice i divan osmjeh! :) Ajme meni, užasna sam! :D

    Budem svakako. Zvuči mi jako zanimljivo. :)

    OdgovoriIzbriši
  12. Hvala ti. <3 Jučer je zadnji ispit riješen. :*

    OdgovoriIzbriši
  13. Baš mi je drago to čuti! :)

    Svima su, a meni nekako ne. Faca jednostavno nije moj tip muškarca. Previše je bahat i prepotentan. Dok mi je ona fantastična.

    True Blood sam prije gledala, odustala sam na petoj sezoni. Ali slažem se, njih dvoje su super par! A Lily i Marshall su fantastični! Zaboravila sam na njih jer ne gledam tu seriju ali sad kad promislim, njihova veza (koliko sam vidjela u par serija) je veza za poželjeti!

    Sretno na faksu. :)

    OdgovoriIzbriši
  14. Odmah se sjetim svog dečka... on bi sigurno izabrao njih dvoje kao najdraži par. :)

    OdgovoriIzbriši
  15. Kad si pisala ovaj komentar još nisam znala što se dogodilo. Taman me čekala zadnja serija... Uh, nadala sam se da si plakala jer je on otišao opet, ali naravno vratit će se u idućoj sezoni... kad ono :( Strašno! I ja sam plakala... :(

    Vampire novu sezonu nisam ni počela. Sad sam baš znatiželjna! :)

    OdgovoriIzbriši
  16. Hihi, slažem se! Klaus je fantastičan. Tako užasan i zločest, a tako neodoljiv. :)

    OdgovoriIzbriši
  17. To je tvoj tag? :) Fantastičan je! :)

    Hahaha, slično razmišljamo! I ja ju smatram glupom što je s Bigom. Totalno nije za nju. Ali baš niti malo! Frustracije su nam iste. :)

    OdgovoriIzbriši
  18. ako je istina opada gledanost za 70% bar

    OdgovoriIzbriši
  19. Slažem se za sve, al najviše za Delenu ^^ Iako mi više Damon za Katherine, ali kad je Nina u pitanju onda okej.

    OdgovoriIzbriši
  20. Damon *_* Sve serije i parove koje i navela gledam i obozavam! <3 uz ove serije pratim jos i teen wolf, pretty little liars, once upon a time , witches of east end, mistresses i sve ih obozavam :)

    OdgovoriIzbriši
  21. O i Bones! Buth i Bones su divni zajedno :)

    OdgovoriIzbriši
  22. Meni se Katherine nije svidjela. Malo mi ide na živce :D

    OdgovoriIzbriši
  23. Super što si spomenila sve te serije, mislim da ću i ja neke od njih početi gledati! :) Hvala na prijedlogu. :*

    OdgovoriIzbriši
  24. Daa! Njih dvoje sam zaboravila a super su mi. <3

    OdgovoriIzbriši
  25. I definitivno pogledaj Beauty and the beast! :)

    OdgovoriIzbriši
  26. Allie i Noah <3 Obožavam taj film :)

    OdgovoriIzbriši
  27. O-kako totalka post!!!AAAAW!"the Notebook"moram pogledati!...moj definitivni pobjednik:Blair i Chuck-neeee to nisu istine;a on mi je prepreprepre!!! *-*"Three words eight letters and I m yours"AAAAWić!Ustvari morat ću si zapisat imena ovih filmova jer ih želim pogledat sve.Puno ti hvala za ovaj post-postaješ sve zanimljivija,a videi su- *-*!ljubim--- :-* :-* :-*:-*

    OdgovoriIzbriši
  28. Ma meni Faca isto nije ali....ona pored njega takvog izgleda tako nevino;tako ranjivo!I ono u filmu kada ga tuče buketom i viče:"ponizio si me! ponizio"---al što da je-on me nije i nije i bok! ;-)

    OdgovoriIzbriši

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...