subota, 10. svibnja 2014.

L'Oreal Skin Perfection dnevna krema + serum

Danas za vas imam recenziju kreme i seruma koji su sastavni dio moje rutine već nekoliko mjeseci! Ova krema i serum su me osvojili na prvu; ne moram vam uopće reći da je razlog tome ovo preslatko i u potpunosti girly pakiranje!

55457IMG_1008

Glavna uloga ova dva proizvoda je da pomogne vašoj koži da budu savršeni! (otkrila sam vam toplu vodu, sva sreća pa i samo ime ovih proizvoda to govori! ;))

Krenut ću prvo sa dnevnom kremom!
L'Oreal Skin Perfection dnevna krema je proizvod kojeg ću vam prvog recenzirati!

55457IMG_1012

Ova krema dolazi u prekrasnom, izuzetno elegantnom, a opet tako medenom pakiranju. Pakiranje je čvrsto i kvalitetno! Unutar ove kreme nalazi se još jedan dodatni ''poklopac'' kojeg možete vidjeti na slici ispod!

55457IMG_1019

Ova krema ima kao zadaću smanjiti vaše pore, učiniti vašu kožu izuzetno mekom i pružiti joj hidrataciju kroz cijeli dan! Nanosi se svaki dan na očišćeno lice kružim pokretima kako bi se što bolje upila. Ono što ova krema uistinu radi je vrlo blizu spomenutom. Neće vam ukloniti pore, ali će ih svakako učiniti manje vidljivima (razlika je uistinu velika!). Kožu hidratizira sasvim dovoljno, no imajte na umu da je moja koža mješovita! Još bih svakako istaknula kako ova krema mome licu daje neki poseban sjaj. Kad god ju nanesem lice kao da izgubi ono beživotno sivilo! Veliki plus za L'Oreal! Kao veliki minus istaknula bih poprilično jak miris same kreme. Miris se osjeti neko kraće vrijeme nakon što nanesete kremu na lice, a meni to, moram priznati, smeta! Nekako nisam zadovoljna s činjenicom da nešto što ide na moje lice ima toliko parfema. No, u konačnici, to sam zanemarila jer sam primijetila koliko pozitivnih stvari dobivam koristeći ovu kremu. Da ne bude zabune, miris ove kreme je jako fin, no po meni jak! Ukoliko vam to ne smeta, svakako dajte ovoj kremici šansu! Vaša koža će biti sretna!

Cijena ove kreme je oko 100 kn za 50 ml, a možete ju pronaći u Mulleru.

Serum je idući proizvod kojeg ću vam recenzirati. Kao što možete vidjeti na slikama, već sam potrošila jednu poveću količinu ovog proizvoda. Unaprijed se ispričavam što nisam fotografirala ovaj proizvod čim sam ga kupila već sam ga počela koristiti i naknadno ga slikala (na svu sreću, to se barem kod kreme ne primjeti toliko). Nadam se da vam to ne smeta previše!? Ako ništa drugo barem možete vidjeti koliko sam ga koristila.

55457IMG_1015

Pakiranje je, kao i kod iznad spomenute kreme, neodoljivo! Pogledajte samo taj ombre na bočici, wow! Serum se može vrlo lako dozirati, pumpica radi odlično tako da se neće dogoditi da vam izađe previše proizvoda. Meni je za lice potrebno jedna (jedna i pol pumpica).

55457IMG_1016

Zadaća ovo seruma je da učini vaše lice savršenim! Ovaj serum sadrži i neke zanimljive sastojke koji u tome pomažu, no kako ja nisam na ''TI'' na sastojcima, neću vam ništa previše tipkati oko toga. Koliko sam uspijela shvatiti sadrži sastojak imena LR 2412, koji se pojavljuje i kod Lancome Visionnaire i Genifique seruma zbog ćega ga i uspoređuju sa ovim puno skupljim serumima! Lancome serume nisam probala no sad to želim više nego ikad. Neopisivo puno me zanima ima li i kolika je razlika između L’Oreal seruma i njegovog puno skupljeg ‘’prijatelja’’! Spomenuti sastojak trebao bi poboljšati kvalitetu vaše kože, smanjiti nejednakost, dubinski hidratizirati kožu, smanjiti nepravilnosti i nezdrav izgled koše, te smanjiti vidljivost vaših pora. Neću dalje ulaziti u ovaj dio, jer uistinu nisam neki stručnjak za to.

Meni osobno je ovaj serum otkriće godine! Prekrasan je, slaže se s mojom kožom i radi mi sve od navedenog! Čak nema niti previše jak miris. Koristim ga često, ponekad čak i prije nanošenja pudera zato što mi smanji pore i stvarno brzinski poboljša izgled kože.

Ovo je svakako prekrasan serum koji će se svidjeti svima sa mješovitom kožom sklonom sitnim nepravilnostima i proširenim porama! Također pomaže i kod dehidracije kože; bio je moj saveznik ove zime!

Cijena mu je oko 110 kn, a dolazi u količini od 30 ml. Također se može pronaći u Mulleru!

Na slici ispod možete vidjeti sam izgled/teksturu ova dva proizvoda!

55457IMG_1025

Prva na slici je L’Oreal Skin Perfection krema za lice koja ima puno gušću teksturu i ružičaste je boje (da, dobro ste pročitale!). Drugi je serum sa puno laganijom i vodenastijom teksturom. Na slici se ne vidi, no ovaj serum u sebi sadrži neke mikro svijetlucajuće čestice. Jednostavno je prekrasan!

Zaključak: Ovim proizvodima sam neopisivo zadovoljna! Niti jedan od njih nije mi izazvao bilo kakve neugodnosti na koži; nisam osjetila peckanje, niti su se pojavile bilo koje dodatne nepravilnosti na koži! Oba proizvoda namijenjena su svim tipovima kože, no uzmite u obizir da je moja koža mješovita i da su ovi proozvodi meni savršeno odgovarali po pitanju hidratacije (možda vama sa suhom kožom nebi bili dovoljni!). Proizvode vam od srca preporučujem, posebice serum koji je mene oborio sa nogu i koji je definitivno našao svoje stalno mjesto u mojoj promjenjivoj rutini!

Jeste li isprobale ove proizvode? Hoćete li ih isprobati? Koju dnevnu kremu i serum vi koristite?

Broj komentara: 19:

  1. Pkiranje je prediivno :D
    Trenutno koristim Neutrogena hranjivu kremu od kamilice.
    Koliko ti traje serum kod svakodnevnog koristenja?
    <3

    OdgovoriIzbriši
  2. Ako bi birala izmedu kreme i seruma,sta bi odabrala? :)

    OdgovoriIzbriši
  3. ova dva proizvoda me mame pa iskreno, sigurno vec god dana... no posto imam zaista vec brdo kremica mislila sam da nema smisla kupovati jos... no posto sam procitala tvoj post, nema mi druge nego otici u dm i kupiti :) Samo mi reci dali si koristila oba proizvoda od jednom ili koristis jedan dan jedan drugi dan drugi proizvod!? Pusaaaa

    OdgovoriIzbriši
  4. nemam problema s porama, i neću kupiti ni jedan od ova proizvoda, ali moram reći da je pakiranje preeedivno <3

    OdgovoriIzbriši
  5. Je, jako je lijepo i jako mi se lijepo slaže uz sobu! hihi :)

    Hm, kupila sam i kremu i serum prije otprilike 5 mjeseci, no koristim ih oko 2 mjeseca! Moram priznati da mi se zna dogoditi da ih ne stavim svaki dan, tako da uzmi to u obzir. Rekla bih da ti serum može, sa svakodnevnim korištenjem, izdržati 2-3 mjeseca!

    OdgovoriIzbriši
  6. Definitivno serum! Odličan je i kao da je rađen prema potrebama moje kože! Preporučujem! :)

    OdgovoriIzbriši
  7. Znam kako je to kad imaš previše proizvoda, ali vjeruj mi da ti ova dva baš trebaju! :)
    Koristim ih gotovo uvijek zajedno, prvo nanesem serum, pričekam da se upije, a zatim kremicu! Možeš ih naravno i odvojeno koristiti; kao što sam rekla, nekad znam i sam serum nanijeti prije pudera! Kiss:*

    OdgovoriIzbriši
  8. prekrasno pakiranje ,mislim da cu serum probati

    OdgovoriIzbriši
  9. Taj serum imam u vidu otkako je izašao i mislim ga isprobati kad malo zahladi, na jesen, osim ako mi ne uleti neki drugi super proizvod u vidokrug do tada! :)

    OdgovoriIzbriši
  10. Jaaooo,, mislim da necu mocii odoljetii... :) Novcanik mi plaacee..
    Hehe ;)

    OdgovoriIzbriši
  11. daj mi pliz reci kako koristis serum osim prije pudera? stavljas ga i ujutro prije kreme ili?

    OdgovoriIzbriši
  12. Ja ti od srca preporučujem da ga isprobaš; stvarno je odličan! :)

    OdgovoriIzbriši
  13. Hahaha sve znam! A čuj, novčanik plaće, ali lice će ti biti zahvalno ;)

    OdgovoriIzbriši
  14. Da, stavljam ga ujutro prije kreme. Stavim njega, pričekam malo da se upije, a zatim nanesem kremu!

    OdgovoriIzbriši
  15. Kupila sam kremu i sreum prije 10 dana koristim svaki dan redovno ako ne ujutru onda navecer pred spavanje i mogu vam reci i ja sam prezadovoljna koza je meka,neopisivo glatka,sjajna jednostavno meni odgovara.Ja takoder koristim serum prije nanosenja pudera sacekm malo da se upije i onda puder.Jednostavno vise ne mogu zamisliti da stavim puder bez predhodnog nanosenja seruma jer koza poslije bude prosto meka,sjajna i puder se onako bas lijepo stopi sa kozom lica.Preporucujem od sveg srca.

    OdgovoriIzbriši
  16. Hm hm...kaj da velim;znaš za moje hmm godinice a ovo mi izgleda ko naručeno za mene!Moram priznat da sam u tvojim godinama(ovo sad glupo zvuči-u obadva smjera ;-)) nekako više vodila brigu o svom licu;sjećam se i potpuno nepotrebnih Garnier kremica za"zreliju kožu".Ali bila mi je onda predivna koža!Imam sreće što sam mladolika-i mama mi ima takvu kožu;ako dođem do nekog novca uzela bi serum,definitivno!...još ako bi mi potrajao bar 2mj...šaljem pusu! <3 <3 <3

    OdgovoriIzbriši
  17. Može recenzija Lagrend Hyaluron Intense Skin Repair?

    OdgovoriIzbriši

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...