srijeda, 7. svibnja 2014.

Gdje sam bila, s kim sam pila, kog sam ljubila... ♥

(Ne znam zašto mi je naslov ovog posta stih iz Bebekove pjesme. Stvarno ne znam. Ušla pjesma u glavu i ne izlazi! :D)

Bok cure!
Vratila sam se… :)
Kao što ste mogle primijetiti nije me dugo bilo. Dugo?! Ma predugo!

Falilo mi je pisanje neopisivo puno, ali život se posložio na čudan način i nisam nalazila vremena da u sve to uklopim blog. Zadnja tri mjeseca sam živjela punim plućima. Događalo se toliko toga! Hrpa promijena, novosti, iznenađenja, proslava, smijeha i ljubavi. Bio je tu i faks, učenje i polaganje ispita, no moram vam priznati da me čak i to veselilo. Naravno, kako to obično i biva, bilo je tu i malo suzica, pokoja prehlada i pad imuniteta, a bome i pokoja kila viška se u svemu tome našla. Hrana i ja smo se zadnji par mjeseci super slagale. A nisam ja kriva što su me sa svih strana obasipali finom hranom. I kolačima. Mljac! I onda sam naravno jela i jela i jela. Stalno sam jela. A sad zahvaljujući tome više ne jedem. Hvala ti hrano što si me ''natjerala'' da natućem ovih nekoliko kila viška. Eh da, sad i vježbam. JA vježbam! Jel to još kome zvuči čudno/smiješno/besmisleno/blesavo? Ili sam ja jedina koja Monu ne povezujem s vježbanjem. Ali začudo, to i nije tako loše. Umreš 25 puta tijekom vježbe, a onda kad sve završi osjećaš se super! Nadam se da će od te silne patnje i biti nešto. No vidjet ćemo... (btw. upravo vam tipkam i papam jagodice! baš su mljac!)

914683_748269451892276_1126400184_n


Hm, što se još dogodilo…

Ah da, zaručila sam se! Nisam uopće imala ideju da će se to dogoditi tako da me M. totalno iznenadio kad je izvadio prsten. :) I eto, već dva mjeseca sam zaručeno djevojče! :) Onaj tko kaže da zaruke ništa ne mijenjaju, nema pojma! Kod mene se sve promijenilo. Ja sam se promijenila i bez imalo pretjerivanja osjećam se kao nova osoba. Prvenstveno, jača sam. Ne fizički (prekratko vježbam da je to moguće:)), već psihički. Čudno nešto, ali neću vam više blebetati o tome jer nema smisla. Mislite ćete da sam poludila. U biti, možda i jesam, ali nećemo sad o tome! :)

Što se makeup-a tiče, ispod možete vidjeti dvije fotkice mog zaručničkog looka! Prva slika je bila na dan kad smo se zaručili. Tad nisam ni znala da će se to dogoditi već je ovo bio makeup i outfit za večeru! Druga fotkica je bila proslava zaruka u restoranu! :)

55457IMG_0614 (2)

1000495_611984098894469_116846666_n

Eh da, blog.

Na blogu će biti i neke promijene! Izbacujem post ''Mjesec u slikama'' i ubacujem novi post u kojem ću vam pričati o svemu i svačemu, stavljati slikice i tako, dosađivati vam kao što radim i s ovim postom! Može/ne može? Recite mi što mislite. Takav post bi vam stavljala svaka dva tjedna, recimo nedjeljom. Možete mi slobodno reći vaše prijedloge za spomenuti post, odnosno o čemu biste voljele da vam pišem... Možda vas zanima moje mišljenje o nečemu, ili pak želite da pišem o nečemu određenom...?! Slobodno recite!

Što još, što još...?!

Eh da, vraćam se pisanju i na Šminkerici dok me opet neko dijete od 12 godina ne naživcira i ne izbaci iz takta sa svojim ''konstruktivnim'' kritikama (čitaj: uvredama). Ne! Šalim se. Nema više živciranja! :)

I tako, eto, ne znam što bih vam još rekla. Pišite mi, dajte svoje prijedloge, kritike... Recite mi što mislite o tom novom postu?!

Čitamo se! Pusa cure :*

32 komentara:

  1. Čestitam na zarukama ! Sve najbolje vam želim!

    OdgovoriIzbriši
  2. Ponovno si nazad! Dugo smo te čekale :)
    I neopisivo mi je drago što si se vratila. Iz posta mogu vidjeti da si jako sretna i drago mi je zbog toga :)
    Kilice ćeš ti već dovesti u red, svaka čast na vježbanju, ja želim također početi, barem u kući i trčati dva,tri puta tjedno... Čestitam na zarukama i želim sve najbolje tebi i M. :))
    A za nove ideje smo svakako, samo nam ti što češće piši. :*

    OdgovoriIzbriši
  3. Čestitam, čestitam, čestitam! :)
    Drago mi je da si se, napokon, vratila i jedva čekam da čitam nove članke. :))
    PS: Što se tiče pjesme, nakon što sam je prvi put čula, i meni se uvrtila u glavu danima, a sada se ponovo vratila kada pročitah naslov haha! :D
    PS1: Postat ću i dosadna. :D Podržavam vježbanje. čovjek se zaista bolje osjeća nakon tih 40ak minuta i, barem meni, često fali ako nemam vremena i osjećam grižnju savjesti. :D

    OdgovoriIzbriši
  4. Pridružujem se i ja čestitkama za zaruke! :)
    I jako mi je drago da si se vratila, volim čitati tvoje postove. Da, da, i mene je koja kila viška natjerala na vježbanje i iako nisam prije bila tip od toga stvarno uživam. Onaj osjećaj kad odvježbaš taj dan sve što trebaš je neopisiv, iako budeš cijela uzdihana i znojna, imaš osjećaj kao da si pobijedila samu sebe. Ideš na neko grupno vježbanje, trčiš ili vježbaš doma? Ja si zasad upalim neki od videa Jillian MIchaels, i ako preživim, preživim! :D Podržavam ideju novog tipa postova i da, i meni je šminkerica postala manje drago mjesto baš zbog prepucavanja frustriranih klinki dolje u komentarima. Užas, blago rečeno i baš mi je žao da su mnoge jako talentirane cure otišle sa šminkerice baš iz tog razloga.
    P.S. Rekla si da si bila iznenađena zarukama, na fotki gdje sjediš još uvijek izgledaš iznenađeno.

    OdgovoriIzbriši
  5. Čestitke na zarukama! :D
    Baš mi je drago što si se vratila. :)

    OdgovoriIzbriši
  6. Jeej.. Bas mi je drago da si nam se vratila.. :) I cestitke na zarukama. <3

    OdgovoriIzbriši
  7. Jooj draga bas si mi falila :) ljepo te opet citati.... Bas mi je ljepo bilo citati dio o zarukama pa se slobodno raspisi kako te to promijenilo i planovi za dalje, naravno ako zelis :) Neki makeup noviteti u tvojoj torbici?!... Ali o bilo cemu da ces pisat bit ce super.. xoxo.. Vale Rija

    OdgovoriIzbriši
  8. Ako želiš nešto efektno i brzo, predlažem Jillian Michaels 30 days shred, preporodila sam se :) Postoje 3 levela, svaki se radi 10 dana pa se prelazi na novi. Ugl ljudi su me počeli pitati jesam li smršala već nakon otprilike 2 tjedna, tako da toplo preporučujem :D eh da, čestitam na zarukama ;)

    OdgovoriIzbriši
  9. Draga naša Mona,

    vratila si nam se :) Vjerujem da govorim u ime puno cura koje čitaju blogove, stvarno si nedostajala u blogosferi. Iako ima zbilja divnih i dragih blogerica, meni si baš nedostajala sa svojim člancima i sretna sam što te ponovno mogu čitati. :)

    Čestitke na zarukama, želim vam sve najljepše u zajedničkom životu i budite veseli i zaljubljeni kao i do sada. :) Vas dvoje mi djelujete kao lijep par :)
    A što se vježbanja tiče, samo polako, skinut ćeš sve kilice koje ti smetaju, ne sumnjam u tebe. Tjelovježba je stvarno zdrava, iako ja samo vozim bicikl, sada se planiram baciti i na trčanje i na pojedinačne vježbe. U zdravom tijelu, zdrav duh - mislim da to doista nije samo floskula. :)

    Svakako se veselim novim člancima i novoj rubrici na blogu, mogla bi pisati svakako o nekim svojim pogledima na svijet (uvijek mi je to zanimljivo čitati), o serijama i filomovima koje gledaš, o zanimljivim knjigama... :) U biti, mislim da je najvažnije da pišeš ono o čemu ti želiš pisati, to je onda i najzanimljivije čitati. :)

    Pusa :*

    OdgovoriIzbriši
  10. Drago mi je to čuti! I meni je neopisivo drago što sam se vratila!
    Uh, nadam se da hoću! Trudim se s vježbanjem, nadam se da će se i isplatiti :)
    Hvala ti puno i od mene i od M. :) Budem sad pisala toliko da ću vam dosaditi :P

    OdgovoriIzbriši
  11. Hvala ti! :*
    Članci će jako brzo, fotke su spremne za nekoliko njih, još samo trebam sve natipkati! :)
    PS. Jelda? :D Ja ju cijelo vrijeme pjevušim! Zarazila sam se :)
    PS1. Istina! Vježbam stvarno kratko vrijeme ali već sam se ''navukla''! Super mi je osjećaj nakon same vježbe :)

    OdgovoriIzbriši
  12. Hvala ti! :)
    Jako mi je drago čuti da me voliš čitati, to me svakako potiče da vam puno pišem! :)

    Upravo to! Odličan osjećaj iako sam sva mokra, crvena/zelena/bijela :D Vježbam doma i šećem svaki dan! (Ako ste za mogu napisati post o tome? Možda bi vam to bilo zanimljivo čitati... recite cure! :D)
    Jillian je super ali meni pomalo dosadna. Koliko god želim vježbati s njom, nakon tjedan dana mi dosadi stalno raditi isto i odustanem!

    A Šminkerica, da.... zeznuto je to! Koliko ju volim toliko me strah pisati tamo zbog užasnog ponašanja cura u komentarima. Ruku na srce, znam se nositi s kritikama, ali to je sad već postalo previše. Vrijeđanje, rasprave, užas! Ali sredit će se sve to i Šminkerica će opet biti kao prije! ;)

    OdgovoriIzbriši
  13. Hvala ti draga puno! :*
    Svakako ću pisati o makeup novitetima, ima tu svega! Možda budem pisala i detaljnije o planovima za dalje, ali taj post će malo pričekati dok ne prođe faks i dok se zapravo ne stvore planovi za dalje! :)
    Uglavnom, bit će tu svega, vidjet ćeš! Šaljem pusu :*

    OdgovoriIzbriši
  14. Probala sam! Odlične vježbe ali meni jako brzo dosade! Nekako nemam volje vježbati istu stvar svaki dan. Kako si se ti uspjela natjerati? Ne bude ti monotono?

    Hvala! :)

    OdgovoriIzbriši
  15. Hvala ti draga puno! :) Uvijek mi imaš nešto lijepo za reći! Baš mi znaš uljepšati dan! :*
    I hvala ti i od mene i od M.! :)

    Slažem se za vježbu. Odlično je baviti se nečim. Mene ovo neopisivo puno veseli i super se osjećam, a mislim da je to svakako najvažnije! :) Iako se ne bi bunila i da odu te dvije kile viška!

    Može, može. Pisat ću o svemu što si spomenula. da ti budem iskrena, to mi je i bilo u planu! ;)

    Hvala ti još jednom na lijepim riječima! :*

    OdgovoriIzbriši
  16. Hej, jako mi je drago da si se vratila pisanju bloga jer mi jako sviđa tvoj pristup temama, ali i način na koji pišeš jer stječem dojam ko da se družim s nekom od frendica na kavi u gradu. Ništa se ne uzrujavaj zbog negativnih komentara na Šminkerici i vrati se i pisanju tamo ako te veseli - nikad se neće svima sviđati što pišeš, ali će uvijek biti više onih koji te podržavaju jer vide koliko se trudiš.

    Čestitam na zarukama! I usput, eto ti dobre teme o kojoj možeš pisati: pripreme za vjenčanje, haljina, šminka, prostor... Pa čitavi časopisi su posvećeni samo toj jednoj temi tako da ti možeš napraviti nešto iz svoje perspektive, možda seriju postova. Isto tako, dolazi ljeto. I tebi se, kao i većini cura, sigrno mijenja kozmetika koju koristiš jer kosa i koža zahtjevaju drukčiji tretman na visokim temperaturama. Eto još jedne teme.

    Imaš i divnu dugu zdravu plavu kosu. Piši kako brineš za nju, koliko ti je trebala da naraste, koristiš li maske i ulja za kosu ili samo šampon i regenterator. Možeš nam, recimo, opisati i svoju jutarnju/večernju rutinu: koje kreme nanosiš, koje mlijeko za tijelo i slično. Kažeš da si počela vježbati, znači da i sigurno paziš na prehranu. Piši kakvu hranu jedeš, koje si namirnice izbacila i slično.

    Samo tako nastavi, ne daj se, ustraj i budi odlučna! :)

    OdgovoriIzbriši
  17. Cestitam draga i veselim se postu o shoppingu! :D

    OdgovoriIzbriši
  18. Tko čeka taj i dočeka pa tako i mi:)) Čestitam :)) Slike su divne, uvijek mi djeluješ damski :)))

    OdgovoriIzbriši
  19. Jako mi je drago da si se vratila,a ja bi ti prvo čestitala na tvojoj upornost i snazi!...-budimo realni:obje znamo kakva si osoba"ispod"!(čitaj:plavuša,preljepa,inteligentna,nipošto mekana,pomalo luda)Dobro je da vježbaš jer to će te sigurno ojačati-u svakom smislu.I-da:Mona i vježbanje...hmmm;otprilike kao i ja i vježbanje.Al onaj dobar filing nakon odrađenog...!Super mi je ideja da ti post"blabla"ide nedjeljom-svi znamo kakve su nam nedjelje,baš bi super bilo pročitati nešto zanimljivo!A o čemu ćeš-prepusti se inspiraciji;piši o svemu što je tebi zanimljivo,ma-samo-pišiiii!volim te puno!kisss P.S.i nedaj da te živcira itko!-i mene su iživcirali jednom,i to baš na Šminkerici....(obrisali su me!!! valjda sam im bila dosadna...hehh)

    OdgovoriIzbriši
  20. Hvala ti puno na tako lijepim riječima! Nemaš pojma koliko je meni to drago čuti! :)
    Šminkerici se svakako vraćam, nadam se da će za vikend i tamo novi post! :)

    Hvala ti puno, vjerujem da će biti i post na neku takvu temu! :) Također, budem svakako sve teme koje si spomenula natipkala vrlo brzo! Sve se one već nalaze u mojoj bilježnici s idejama! I super si me sjetila da bih mogla natipkati post i o svojoj prehrani. Hvala na ideji!

    Još jednom, hvala ti na lijepim riječima i potpori! Puno mi znači. :*

    OdgovoriIzbriši
  21. Hvala ti Post će vjerujem za vikend! :)

    OdgovoriIzbriši
  22. Vjeruj mi da sam i ja jedva dočekala vratiti se! :) Hvala ti i na čestitkama i komplimentu! :)

    OdgovoriIzbriši
  23. I meni je neopisivo drago da sam se vratila. :) Stvarno uživam u ovome i sve vezano uz blog, modu i kozmetiku me čini jako sretnom! :)
    Slažem se za vježbanje, osjećam se odlično od kako sam se uhvatila toga! Nadam se samo da neću odustati i da ću se držati ove nove ''rutine''. :)
    Post će svakako ići nedjeljom, i to svaka dva tjedna! Nadam se da ću imati ideje o čemu tipkati, mislim realno, ja uvijek imam ideja ali potrudit ću se da pišem o onima koje će se vama svidjeti! :)

    P.S. Nedam se više! Neće me nitko maknuti sa Šminkerice pa ni dječica :)

    OdgovoriIzbriši
  24. Ajmee pravo iznenadjenje,,,,drago mi je da si se vratila

    OdgovoriIzbriši
  25. Ja sam svakako za takav post! Je, dosadi ako radiš stalno isto, ali pošto ima više videa dostupnih na youtubeu onda kombiniram. :)
    A što se tiče Šminkerice, jedva čekam vidjeti što ste nam smislile da se sve vrati u normalu, vidim već pomaka i drago mi je. :)

    OdgovoriIzbriši
  26. Znala sam da ces se vratiti i zaista sam sretna sto se to dogodilo!
    Od srca ti čestitam na zarukama, ja sam se nedavno udala i postala mama i stvarno se i ja osjecam puno jaca! :)
    Nego, vidjela sam na tvojoj fb stranici da pitas dal smo za clanak o sopingu pa ajde taj ako moze sto brze, ubrzo krstimo bebu i idemo na jednu svadbu pa trazim inspiraciju za odjecu jer nemam bas vremena lutat po ducanima a tvoj stil je slican mom :)
    I voljela bi outfit postove svako toliko, imas sta pokazati :)

    OdgovoriIzbriši
  27. I meni je drago što sam se vratila! :)
    Hvala ti puno, i ja tebi čestitam na udaji i bebici! Mogu misliti kako se tek ti osjećaš :)

    Može može, sada sam dva dana od jutra do sutra na faksu pa mislim da će taj post u srijedu, najkasnije četvrtak! Nadam se da ti to nije kasno, ali nikako ne stignem prije jer mi je to malo duži post!

    Outfit postove imam u planu, samo da se malo uhodam u sve s blogom i da uhvatim neku dobru dušicu koja me ima volje fotkati! :)

    OdgovoriIzbriši

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...