subota, 8. veljače 2014.

Wish/shopping lista ♥

Bok cure! Pitala sam vas na FB stranici bi li vam bio zanimljiv post s mojom wish/shopping listom i kako je vaš odgovor bio potvrdan, odlučila sam taj post odmah napisati. Shopping ću obaviti već danas. Možda neću kupiti baš sve, ali nadam se da većinu toga hoću. Sad si baš razmišljam i moram vam priznati da si dugo nisam ništa kupila što se odjeće tiče. Ok, bile su tu sitnice, ali veliki shopping nisam obavila od 11 mjeseca, a za mene je to jako puno! :) Drugi mjesec je sada tu, toplije vrijeme još malo (nadam se!) i vrijeme je za novu odjeću! Wuuhuu, jedva čekam.

Krenimo prvo od košuljica! Košulje su moj must-have i nikad ih dosta. Obožavam ih, najbolje se osjećam u njima i uvijek želim još i još! Trenutno mi je u planu kupiti barem 3-4 košuljice jer ih gotovo uvijek nosim. Na slici su košulje koje mi se jako sviđaju i koje ću obavezno danas pogledati i isprobati. Nadam se da će mi barem koja od njih odgovarati!

1
Izvor: 1, 2



4
Izvor: 1, 2

Uz košulje, tu su i majice koje jako sliče košuljicama! :) Ove dvije na slici su me osvojile i jako ih želim! Nisu li preslatke?

2
Izvor: 1, 2

Eh da, i ova majica i košuljica su medene! :) I njih želim.

5
Izvor: 1, 2

Sljedeće što si jako želim su haljine! :) Budući da sam ja klasična cura, želim da one budu što jednostavnije i po mogućnosti što uže! :) Treba bar nekako istaknuti liniju. :) hihi

3
Izvor: 1, 2

Uz ove dvije haljine, jako mi se svidjela još jedna Zarina haljina ali je, kao što možete vidjeti, bijela pa nisam baš 100% zadovoljna. Budem i nju danas isprobala! :)

229z
Izvor: 1

Uz košulje i haljine, svakako planiram kupiti i koje hlače. Htjela bih si kupiti neke s cvjetićima, ali nisam nigdje vidjela niti jedne koje mi se u potpunosti sviđaju. Ja sam si zamislila bijele hlače i neke slatke cvjetiće i to ću svakako i tražiti. Nadam se, i pronaći! :)

6
Izvor: 1, 2, 3

Zatim je tu suknja! :) Suknja na slici dolje je nešto najdivnije što sam u zadnje vrijeme vidjela i mislim da bi mi divno stajala! Cijena joj je također super, samo 150 kn. Ma bolje ne može. :)

149hmm
Izvor: 1

Kakav bi to bio shopping bez nove torbice? :) Torbice su moja opsesija i priznajem da ih imam previše i da mi niti jedna više ne treba. To me, naravno, ne sprječava da ju kupim. :)

8
Izvor: 1, 2

Također, želim si i jedan lijepi šal/maramu! Ovaj u H&M-u me baš oduševio. :) Inače, H&M mi uvijek ima lijepe marame. :)

69hm
Izvor: 1

Nakit! :) Što se nakita tiče, želim si stvari slične ovima na slikama, no nisam sigurna hoću li ih kupiti tu ili preko eBaya. Ako imate neke linkove za slične/iste stvari svakako ih podijelite samnom! Hvala! :)

7
Izvor: 1, 2, 3

I za kraj, obuća! :)

Prva stvarčica koju si jako želim su Zarine balerinke. Imala sam slične balerinke i one su bile najbolja stvar koju sam ikad kupila. Nešto tako udobno nisam nikad nosila, a i stale su u svaku torbicu pa sam ih mogla ponijeti sa sobom van. Znate kako je to kada ste u štiklama 150 sati! :D

219z
Izvor: 1

Zatim su tu divne, savršene Lita cipele koje nikako da kupim! Moram to čim prije ispraviti. :)

1200kn
Izvor: 1

I šećer na kraju, bijele starke! Starke nosim već godinama i puno ih volim. Imam ih nekoliko i nosila sam ih još u ono doba kada nisu bile popularne i kada ih nije imala svaka druga cura. :) Volim starke i najdraže su mi patike ikad, a ove godine si želim ove bijele na slici dolje!

449
Izvor: 1

To bi bilo sve od moje shopping/wish liste! Sada se idem spremiti, a nakon toga u kupovinu. Držite mi fige! :)

Što se nalazi na vašoj wish listi? Imate li u planu shopping? Što planirate kupiti?

Broj komentara: 19:

  1. obavila sam shopping u Terra Nova outletu, i nabavila 4 preslatke majice za samo 179 kn :))) i uspjela sam iskopati preslatke majice u C&A i preslatku proljetnu jaknu u Terra Novoj :)

    Želim ti puno sreće u shoppingu i nadam se da ces naci sve što poželiš :)

    OdgovoriIzbriši
  2. predivne stvari, bas mi se svida:)

    OdgovoriIzbriši
  3. I ja sam luda za košuljicama. :D Imamo vrlo sličan ukus jer bih i ja kupila sve sa tvoje WL. :D

    OdgovoriIzbriši
  4. Krasna wish lista, moja je dosta slična tvojoj! :)
    E sad kad položim veliki, važan ispit u utorak (ako ga položim, a u planu mi je da da) idem u veeeeeliki shopping da se nagradim! :D

    Sretno u kupovini! :*

    OdgovoriIzbriši
  5. Zarine balerinke su mi bas zapele za oko, preeslatke su, znas li im mozda cijenu?

    OdgovoriIzbriši
  6. wow, sve mi se sviđa sa tvoje wish liste :)
    ja sam se ovaj tjedan nagradila sa par stvarčica jer sam rješila sve na faksu pa mi je to bila kao izlika neka :D kupila sam si jaknu i torbu u Zari. iako imam još jako puno želja, moja opsesija su sandale i čizmice, toga nikad dosta. košuljicu na srculenca iz Stradivariusa si želim i ja, preslatka je :)) nadam se da ćeš si uspjeti pronaći sve što si želiš. :))
    btw. uvijek volim pročitati tvoje postove jer super pišeš iako dosada nisam komentirala. vidjela sam da ideš na EFOS 2.god. diplomskog marketing, ja sam sve isto samo prva godina :) možda se nekad i sretnemo :) puno pusa ti šaljem! :**

    OdgovoriIzbriši
  7. Baš lijepe stvari, prekrasne i u stilu proljeća, definitivno. :)
    I ja volim košuljice, posebno sa ovom kragnicom, mada se one mogu i samostalno izrditi, što je dodatni plus. :)
    Štiklice i suknja su mi, ipak, najbolje. :)

    OdgovoriIzbriši
  8. torbe i ove majce/košuljice su predivnee :)

    OdgovoriIzbriši
  9. sve mi se sviđaaa *.* taman sam jučer u H&M-u kupila prekrasan šal na srca haha (bio je zadnji) i preedivnu crvenu bluzu, bila 179kn, al ajd, bas mi se svidjela! Ostalo iz tvoje wish liste imam uglavnom sve, osim Lita koje su mi i želja, ali su mi ipak malo skupe posto studiram, a nikad nisu na snizenju :/ mogla bi napisat neki članak tipa: Što sam nosila protekli mjesec itd... :)

    OdgovoriIzbriši
  10. Ovakvu kosulju rozu iz Bershke imam slicnu al je kupljena na ebayu :) super ti je wish lista, sve to bi i sama nosila, torbice su preslatke <3

    OdgovoriIzbriši
  11. Imaš preslatkih komada na wish listi, nadam se da ćeš nas počastiti i slikama shoppinga ;-)
    Lita cipelelice želim i ja, ali crne <3

    OdgovoriIzbriši
  12. Primjetila sam i prije sam da voliš Zaru ;) Kako si zadovoljna njhovom kvalitetom odjeće? Jer ja sam kupila samo par stvari, i nisam zadovoljna. Obzirom na cijenu, očekivala sam da je roba bolja nego u N.Y, bershka,..ali ništa..Čak štoviše, leggings divne , a nakon jednog pranja vire konci posvuda... :(
    Super su mi košuljice, posebno ova blijedo roza dolje, a torbe isto :)

    OdgovoriIzbriši
  13. I ja si želim košuljice i to dve:jednu crnu i jednu bijelu!...onako bi..da fino padaju.Volim haljine al još nisam dovoljnop smršavila da bi ih mogla obući jer isto kao i ti volim da mi istaknu tijelo...a sada bi istaknule nekaj grdo.Sa suknjama sam pak u ratu;kako sam 2.g bila 17kg(!!!!!!!)teža-stalno sam ih nosila jer bi hlače bile modno samoubojstvo!...tako da sad eventualno profuram poneku suknju,al više se držim najobičnijih hlača"na vezanje"...i takoooo...I opet:blag se tebi!kad imaš i možeš!Samo daj-i-pokaži nam što si ubola!Kissam te!

    OdgovoriIzbriši
  14. joj te lita cipele tako su pre-di-vne! aaaa proplačem kad vidim cijenu :((( jel zna neka cura gdje ima za kupiti nešto slično, s obzirom da trenutno nemam za original :( btw lijepa wish lista, baš mi se sve sviđa, pogotovo košulje i bluzice :)

    OdgovoriIzbriši
  15. Boohoo ima nešto slično i nekoliko takvih od 40-55eura http://www.boohoo.com/europe/footwear/icat/new-in-footwear/mia-suedette-gold-insert-lace-up-boot/invt/azz44678

    OdgovoriIzbriši
  16. Suknja, torbice i balerinke su savršene! Što se tiče balerinki obično kupim neke koje mi se sviđaju i onda se ispostavi da mi nisu udobne... a taj problem imam s većinom obuće jer imam široko stopalo.. skoro sve što nosim mi odostraga napravi ranice i onda naravno obuća stoji... ove balerinke izgledaju super mekano i udobno.

    OdgovoriIzbriši
  17. Majice koje podsjećaju na košuljice i starke su moji favoriti.

    OdgovoriIzbriši
  18. Iskreno, volim tvoj blog i tvoje članke, ali daaj nemoj po 2 mjeseca ništa ne pisati :( taman kad se zagrijem na tvoje članke, kad idu češče , napraviš pauzu od 2+ mjeseca...

    OdgovoriIzbriši

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...