utorak, 4. veljače 2014.

Wet n Wild Mega Last ruževi~ Just Peachy, Sugar Plum Fairy, Rose-bud

Danas za vas ima recenziju ruževa za koje sam sigurna da će vam se svidjeti! :) Riječ je o Wet n Wild ruževima za usne!

55457IMG_2546


Wet n Wild ruževe koristim već duže vrijeme, rekla bih oko 2-3 mjeseca. Od tad, ovi ruževi su zamjenili sve moje dosadašnje ruževe te koristim samo njih. Moram priznati da su mene oduševili, a sada ću vam otkriti i zašto!

Krenuti ću od pakiranja. Pakiranje ovih ruževa bi iskreno moglo biti puno bolje. Ono je, po meni, jedina mana ovih ruževa i ne bi mi bilo žao dati i koju kunicu više za bolje pakiranje. Poklopac ruževa dobro drži (oko toga ne morate brinuti) no ono je jednostavno slabije kvalitete (biti će vam jasno o čemu pričam kada uzmete ovaj proizvod u ruke). Neka vas to ne zastraši, ovo malo lošije pakiranje krije izuzetno kvalitetan proizvod!

Odlična i pohvalna stvar kod ovih ruževa je to što su zaštićeni omotom te možete biti sigurna da ih nitko nije otvarao i koristio dok nisu došlu i vaše rukice. Good job Wet n Wild! :)

Sami ruževi su tvrđe teksture, te nisu u potpunosti mat, niti su kremasti. Između su. :D Super sam vam to opisala, zar ne?! :) Hoću reći, ukoliko očekujete izuzetno mat i suh ruž, ovaj nije za vas! S druge strane, ako tražite mat ruž koji neće biti suh već mrvicu kremast, ovi ruževi su kao stvoreni za vas! :) Ne isušuju usne, ali se vole uvući u sitne borice i nepravilnosti na usnama tako da svakako pripazite na njegu usana prije nego li ih nanesete!

page

Postojanost ovih ruževa je izuzetna! Ruž će se zadržat na vašim usnama dok ga ne odlučite skinuti! Što se pak mirisa tiče, on je uistinu blag i gotovo da se ne osjeti.

Što da vam više kažem osim toga da vam ih od srca preporučujem! :) Možete ih pronaći u DM-u, cijena je 23 kn što je uistinu malo za kvalitetu i izvrstan proizvod kakav ovaj je. Meni su postali omiljeni ruževi i planiram ih kupiti sve. Da, dobro ste pročitale! Biti će još recenzija, u to budite sigurne! :)

Za kraj vam donosim swatcheve ova tri ruža i slikicu kako oni izgledaju na usnama! :)

55457IMG_2553-001
S lijeve na desnu stranu: Just Peachy, Sugar Plum Fairy, Rose-bud

55457page
S lijeve na desnu stranu: Just Peachy, Sugar Plum Fairy, Rose-bud

Jeste li isprobale ove ruževe? Sviđaju li vam se? Ukoliko niste, hoćete li ih isprobati? Recite mi, koji Wet n Wild proizvod nikako ne smijem propustiti?!

32 komentara:

  1. Ovako sam ih i ja opisala u svom nedavnom postu; nisu ni mat ni sjajni, ali su kremasti, mene podsjecaju na lip buttere najvise iskreno. Imam nijansu Mauve Outta Here, bas posebna fuksija :) Rose bud mi je prekrasan ovdje!

    OdgovoriIzbriši
  2. Nisam ih probala al sigurno hocu. :D Od kad sam pocela citati beauty blogove moj se novcanik jako stanjio, al se zato kozmeticka torbica povecala.. Hehe.

    OdgovoriIzbriši
  3. Joj, predivni su! Šteta što ih nema u DM-u u Valpovu, odma bi ih otišla kupiti :(

    OdgovoriIzbriši
  4. predivni su, najljepši mi je Sugar Plum Fairy, kojeg sam nahvalila u svojoj recenziji :D Just Peachy nemam, ali se čini jako lijep :D

    OdgovoriIzbriši
  5. već mi je na popisu njihova olovka za oči, stoga ću morat dodat tome barem jedan ruž.

    OdgovoriIzbriši
  6. Divni su, pogotovo Sugar Plum Fairy - volim takve boje na sebi. Ja nikako da si nabavim koji njihov ruž, stalno zaboravljam :-P

    OdgovoriIzbriši
  7. Divni ruževi :) Rose-bud mi je prekrasan.

    OdgovoriIzbriši
  8. Divni ruževi i super si ih swatchala! :)

    OdgovoriIzbriši
  9. imam just peachy i obožavam ga! :D

    OdgovoriIzbriši
  10. Meni su također odlični, za tu cijenu i više od toga, favorit mi je Sugar Plum Fairy :) Tereza

    OdgovoriIzbriši
  11. Nisam probala,ali morat ću bar ovaj Just peachy ugrabiti :)

    OdgovoriIzbriši
  12. Sugar Plum Fairy mi je divan, ali imam beautyUK plumalicious pa se pokušavam uvjeriti da mi ne treba :)

    OdgovoriIzbriši
  13. Ove tri nijanse su mi već na WL, a ti si samo dokazala da ne smijem promijeniti mišljenje jer su stvarno predivne. :D

    OdgovoriIzbriši
  14. Imam sugar plum fairy i cak sam ga i preko dana nosila :D bas me briga... volim ga :))

    OdgovoriIzbriši
  15. Tu nijansu i ja želim! Pisala si o njoj?! Baš ću pogledati post. :)

    OdgovoriIzbriši
  16. Pričaj mi! :) I meni se to događa kad odem na blogove drugih cura, posebice kod Mell! :) Ona sve pogodi po mom ukusu i zakomplicira mi život. haha :)

    OdgovoriIzbriši
  17. I ja to kažem! :( A možda s vremenom i dođu. Nadam se! :)

    OdgovoriIzbriši
  18. I meni je on nekako naj, moguće jer nemam baš puno takvih nijansi! :) Just Peachy je divan, posebno uz jači makeup. :)

    OdgovoriIzbriši
  19. Olovku u ruke i Wet n Wild ruž na popis! :) Vjeruj mi, treba ti! :)

    OdgovoriIzbriši
  20. Bome jesu divni! Rose-bud nekako najviše nosim. Baš mi je boja idealna za dan! :)

    OdgovoriIzbriši
  21. Jesu, jesu. Posebno na tvoja divna, puna (čitaj:sexy!) usta! :) Kupuj! :)

    OdgovoriIzbriši
  22. Jesam, iako nemoj shvatiti boju sa slike usana doslovno - bilo je jako osvjetljenje i ispala je skroz ljubicasta a uzivo je vise fuksija, na ruci swatch izgleda vjerodostojnije :) super ruž!

    OdgovoriIzbriši
  23. Sugar plum! :D
    Dobih na recenziju 2 ruza i jako sam ugodno iznenadena teksturom i postojanošću kao i pigmentacijom.

    OdgovoriIzbriši
  24. Evo-prije 2 dana sam u DM-u škicnula tu novu marku"Wet&Wild"samo što sam se ja fokusirala na paletice...baš mi zgodno izgledaju;dobre kombinacije boja-8 nijansi za oko 50kn....a sad vidim da hvališ te ruževe-i to po tako pristupačnoj cijeni!!!definitivno ću uzeti makar samo jedan-a to će sigurno biti ovaj najtamniji(zaboravila sam ime!).Hmmm-jel možda znaš dal je netko recenzirao te njihove paletice?i da-pakovanje me baš odbija od proizvoda,al što je tu je!pozzzz ;-)

    OdgovoriIzbriši
  25. sugar plum je divna nijansa, nažalost u BiH uopće nema w'n'w u dm-ovima :(

    OdgovoriIzbriši

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...