ponedjeljak, 13. siječnja 2014.

Vichy Aqualia Thermal Night Spa

Drage cure, evo i mene nakon nekog vremena. Ne znam kakva je situacija kod vas, ali moje raspoloženje nakon svih ovih blagdana bude poprilično loše. Uvijek mi treba neko vrijeme da se vratim u onu ''staru rutinu'' i da su uhodam u sve poslove koji me čekaju. Moram vam priznati da mi je bilo izuzetno teško natjerati se na ovaj post, no onda sam si skuhala kavicu i krenula tipkati i shvatila koliko zapravo sve ovo volim i koliko mi fali pisanje, fotografiranje i isprobavanje novih proizvoda. :) Da, zvučim kao da je prošlo 100 godina od mog zadnjeg posta, a ne nekih tjedan dana, no tako se osjećam. Falile ste mi i falilo mi je pisanje vama. Nadam se da sam i ja vama barem mrvicu zafalila! ;)

Kao što sam naslov kaže, danas ću vam nešto reći o kremi koja me oduševila. Ova krema je postala moj HG proizvod i ne želim više nikad biti bez nje. Ako ju Vichy ikad povuče iz prodaje, neka me se pripazi. :) Neke od vas su možda čitale moje mišljenje o Vichy kremi na Šminkerici, no za one koje nisu, ovdje je recenzija! (P.S. recenzija nije identična) :)

554IMG_0342



Što kaže Vichy?
''Aqualia Thermal noćna spa njega obnavljajuća je gelasta krema protiv znakova umora koja pruža trenutno djelovanje preko noći te dugotrajnu hidrataciju tokom dana. Tekstura gelaste kreme pruža dugotrajan osjećaj hidratacije i ugode. Koža djeluje obnovljeno te je vidljivo svježija i blistava dok je na dodir mekana, nježna i puna. Aqualila Thermal noćna Spa njega može se koristiti i kao maska, jednom do dva puta tjedno. Hijaluronska kiselina udružena je sa termalnom spa vodom kako bi obnovila kožu preko noći - kada je proces regeneracije na vrhuncu''.

2

Što kažem ja?

Vichy Aqualia noćna krema je moja prva noćna krema koja me u doslovno oduševila!

Pakiranje ove kreme je vrlo elegantno i standardno za Vichy. Ono što bi nekim djevojkama moglo zasmetati jer činjenica da u kremicu morate gurati prstiće, no to se da vrlo lako riješiti plastičnom špatulicom. Pakiranje ove kreme je 75 ml što me također ugodno iznenadilo. Dolazi u kartonskoj kutijici na kojoj možete pročitati sastav, te ostale bitne informacije.

1

Sama krema je vrlo lagane, gelaste teksture, izuzetno divnog mirisa. Miris se vrlo kratko zadrži na licu, te se nakon nekog vremena ne osjeti, što je po meni veliki plus. Ova krema nije ''klasična'' krema, te je u potpunosti drugačija od proizvoda koje sam imala priliku isprobati! Kao što sam rekla, jako je lagana, te je poput gela.

3

Kao što sam već spomenula ovom kremom sam jako zadovoljna. Ukoliko me redovito pratite upoznate ste s mojim mukama oko pronalaska krema koja će hidratizirati moju mješovitu i dehidriranu kožu. Ono što se kod mene dogodi je da kreme budu pretjerano masne te teške za moju kožu. S ovom kremom se to nije dogodilo. Nanosim ju prije spavanja, u tanjem sloju, te se ujutro budim sa mekom i osvježenom kožom bez ikakvih znakova dehidracije. Također bih napomenula kako je meni ova krema u samo jednom korištenju uklonila crvenilo na licu. Moram priznati da me to uistinu iznenadilo i da nisam očekivala takav efekt! Također, ovu kremu nanosim i na vrat u manjem sloju jer se pokazala izuzetno kvalitetnom i za to područje.

Ova krema je, bez imalo pretjerivanja, moje lice u potpunosti promijenila. Koža mi je meka, elastična, hidratizirana! Prištići su se povukli, te je lice postalo puno čišće! Pitale ste me u postu o rođendanskom makeup-u od čega mi je lice tako svježe i blistavo! Ova krema je odgovor na to pitanje. Ok, ne samo ona, ima tu još par proizvoda, no vjerujte mi da bez nje nisam bila ni blizu licu kakvo mi je sad! Svi mi govore da mi je lice jako čisto i da izgleda zdravo, i znam, znam... ovo sad zvuči previše savršeno da bi bilo istinito, ali vjerujte mi da niti jedna rečenica u ovom postu nije lažna ili pretjerana. Jako sam zadovoljna rezultatima koji su se ostvarili korištenjem ove kreme! :)

Napomenula bih samo da nisam sigurna koliko bi ova krema bila hidratantna onim djevojkama s jako suhom kožom, no ukoliko poput mene trebate kremu koja će oživiti vašu mješovitu i dehidriranu kožu, a istovremeno neće biti teška, te neće ostavljati masni trag na koži, svakako potražite ovu kremicu. Od srca vam ju preporučujem!

Cijena joj je oko 200 kn, no uzmite u obzir da je riječ o kremi od čak 75 ml što će vam sigurno potrajati dugo! Također, ne treba vam velika količina ove kreme. Dovoljno je vrlo malo kreme za cijelo lice.

Sastav:

4

Jeste li isprobale ovu kremu? Hoćete li ju isprobati? Koju kremu vi koristite za noćnu njegu lica? Koji je proizvod vas u zadnje vrijeme oduševio?

Broj komentara: 25:

  1. Taman mi ponestalo moje,sad si me dovela u napast da je kupim :)

    OdgovoriIzbriši
  2. Imam Vichy Idealia kremu i kad sam jednu curu koja se kuzi u sastojke pitala jel krema cemu ona je rekla da je po sastavu prepuna silikona,da skratim, srot!Razocarah se,zar krema koja kosta preko 200 kn ima takve sastojke :S Inace ja ne gledam na sastav al ono s obzirom na cijenu moglo je bit i nesto kvalitetnije..za lice koristim Dr Renaud losion od nedavno i Nivea kremu za suhu kozu (rozo pakiranje) mislim da si je recenzirala al je plava bolja :D Trenutno sam u potrazi za nekom umivalicom za lice koja moze ispratit Renaud losion ali da nije preskupa.Razmisljam o Alverde novo 3 u 1 pjeni za umivanje,Balea rozom gelu na pumpicu,Balea 3u1 ili tako nesto,nemam problematicno lice ali sam primjetila da imam mitesere na nosu pa sam to htjela malo procistit,imas ideju?

    OdgovoriIzbriši
  3. Balea rozi na pumpicu je nesto savrseno..imam prilicno cudljivu kozu, nekad bude suha a vecinom je mjesovita. Ali makeup skida fantasticno I s ociju bez ikakvog peckanja I uopce isusivanja.

    OdgovoriIzbriši
  4. Imala sam tester ove kreme, noćnu i dnevnu verziju, i obje su mi se jako svidjele :) Samo pošto trenutno koristim druge kreme, ove su na čekanju što se tiče kupnje :)
    Super recenzija :)

    OdgovoriIzbriši
  5. Naravno da si nam falila :* Tvoji postovi me uvijek razvesele i iako me često "potjeraju" na kupovinu, nikada nisam zažalila zbog toga.

    Ova krema mi djeluje izvrsno, imam mješovitu kožu koja ponekada (pogotovo zimi) zna biti dehidrirana na području oko nosa i na obrazima. Definitivno ću je škicnuti, pogotovo jer imamo sličan tip kože (muči me crvenilo ponekad).
    Recenzija je jako detaljna i stvarno si se lijepo potrudila.

    Pusa :* <3

    OdgovoriIzbriši
  6. Od srca ti preporučujem kupovinu ove kreme! :)

    OdgovoriIzbriši
  7. Nisam to znala, no iskreno, kao i ti, ne gledam sastojke. Puno puta mi se dogodilo da proizvod s divnim i krasnim sastojcima na mome licu izazove nered i da sve završi katastrofom. Isto tako, proizvodi s lošim sastavom su mi znali savršeno odgovarati. :) Za ovu kremu ne znam, ne kužim se u sastav, no meni savršeno odgovara i nadam se da ništa neće mijenjati. :)

    Jesam, da. Niveina roza kremica je meni super odgovarala dok mi koža nije dodatno poludila i počela tražiti više. Sad ju ne koristim, no čim malo zatopli vjerujem da hoću! :)

    Balein rozi gel i ja koristim i to gotovo svaki dan. Nježan je i divan za kožu, no ne očekuj čuda oko uklanjanja mitesera na nosu. Naravno da će ih malo očistiti, no to ipak ne bude to. Bez obzira, ja ti taj gel stvarno preporučujem. Nije skup, a odličan je! :) Uz njega, meni je LRP Effaclar gel savršen i on će ti puno bolje očistiti mitesere i prištiće ukoliko ih tu i tamo imaš. :)

    OdgovoriIzbriši
  8. Hvala! :)
    Meni dnevna nije odgovarala. Nešto kod nje je mome licu smetalo, ali zato ova... ljubav! :) <3

    OdgovoriIzbriši
  9. Hvala ti draga! :)

    Čini mi se da nam je koža lica poprilično slična! :) Od srca ti preporučujem ovu kremu. U kratkom roku me oduševila, vjerujem da će i tebe! :) Cijena je malo viša, no uzevši u obzir količinu od 75ml, te potrebno količinu za lice, dugo će potrajati! :)

    Svakako mi javi dojmove ukoliko se odlučiš za kupovinu! (odluči se, nećeš požaliti! :))
    Pusa :* <3

    OdgovoriIzbriši
  10. falila si nam, ali potpuno te razumijem oko pisanja, i meni je ovih dana teško sjesti i doslovno se natjerati.

    a za kremu se u potpunosti slažem, jako ju volim <3

    OdgovoriIzbriši
  11. Jesi falila si :)
    cijena kremice je paprena :) I ono strah me da mi ne bi pasala... imam mješovitu kožu koja je sad dehidrirana i lice mi je od stresa poludilo ko da sam u pubertetu :( Planiram si kupiti Sebium AKN i serum, nadam se da će oni popraviti stanje na mom jadnom licu :D
    Ali jako lijepa recenzija :)

    Nego nadam se da tipkaš post o učenju, upravo pokušavam, ali mi neide, pa mi treba neki motivirajući post :)

    OdgovoriIzbriši
  12. Imala sam puno testera ove kreme, recimo da sam skupa s testerima potrošila oko pola full size pakiranja. :D Svidjela mi se, međutim, ponekad me lice od nje peckalo, i zagrijavalo se, en znam zašto :/
    To je jedini razlog zašto ju nisam kupila.

    OdgovoriIzbriši
  13. Mislim da si me nagovorila :) obozavam ovakav tip kreme. A i 200 kn je razumljivo za Vichy i za 75 ML. Uzimam ovu dnevnu mozda prvo :)

    OdgovoriIzbriši
  14. Ovo sam upravo pročitala na Vichy stranici i plačem:


    Vichy
    CatEye Makeup blogerice toliko su oduševljene našom Aqualia Thermal noćnom kremom da će se, kako kažu, ozbiljno naljutiti povučemo li je iz prodaje! To se, naravno, neće dogoditi, stoga pročitajte što kažu o kremi.

    Očito vas ima više, mogli su bar pogledati tko piše post.

    OdgovoriIzbriši
  15. Uh, ova kremica izgleda baš kao ona koja bi mi odgovarala! Ovih dana koža mi je užasno dehidrirana i suha, čak mi se i počela ljuskati na nekim mjestima, iako je inače mješovita. Mislim da je na to utjecao i LRP duo, gel i krema... Iako ih koristim već gotovo godinu, godinu i po osjećam da su mi posebno teški u zadnje vrijeme. Hitno mi je potrebna neka dobra hidratantna kremica! :)

    OdgovoriIzbriši
  16. Probala tester, odlična krema za topliji dio godine, sad mi je malo preslaba:)

    OdgovoriIzbriši
  17. Ovi dani su baš nešto ludi, svi su loše raspoloženi i bezvoljni! No nadam se da će i to brzo proći! :)

    A za kremu, drago mi je da se slažeš!

    OdgovoriIzbriši
  18. Da, nije jeftina, što je je. Ali meni osobno to ne smeta budući da je tako divna i da mi toliko odgovara!:)
    Što se kože tiče, i moja je identična tvojoj. Koristim LRP Duo kremu i ona mi je super očistila lice. Trenutno ju nanosim svaka dva-tri dana jer nemam potrebe nanositi ju češće! :) Probaj potražiti u ljekarnama uzorak Vichy kreme. Možda ti se svidi! :)

    OdgovoriIzbriši
  19. Uh ne znam. :/ Sva sreća pa se meni to nije dogodilo, a nadam se da ni neće! :)

    OdgovoriIzbriši
  20. Svakako javi dojmove ako se odlučiš za kupnju! I pogledaj malo po ljekarnama i netu, mislim da se negdje može pronaći i na sniženju po cijeni od nekih 160 kn! :)

    OdgovoriIzbriši
  21. hahaha kasno sam skužila, vidim da brzinski prepravili! :D

    OdgovoriIzbriši
  22. I ja koristim LRP Duo, njihov gel i tonik i ova krema me spašava od svega ovoga što si ti u komentarima napisala! :) Imaš moje preporuke, mislim da bi ti odgovarala, no svakako prvo potraži testere u ljekarnama! :)

    OdgovoriIzbriši
  23. Predivna boja!..i izgleda odlično!..ja sam zadnjih dana liječila lice nakon što sam si par točaka spalila sa kombinacijom dvaju kremica- jedna je Vichi;a druga je bila Avene!!!!..prvo sam očistila lice od prištića i onda sam ju tonizirala(losion Balea-17,90)(meni jedan od najboljih!onaj rozi)i nakon toga sam stavila gore spomenutu ...hm...mješanciju...to si trebela vidjet!upaljeno,bolno,izgriženo...drugo jutro sam izgledala ko da me neko pretuko!sušilo se...jedno 3-4 dana;ma-žasu!sad imam još samo jednu veću krastu i spaljeno poručje oko nosa!...lol...al-prošlo je!pozzzzz&kiss

    OdgovoriIzbriši
  24. Odličan post, jako mi se dopada tvoj blog :)

    OdgovoriIzbriši

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...