utorak, 7. siječnja 2014.

Parisax Professional tuš za oči~ Extra Black

Prije otprilike dva tjedna dobila sam presladak paketić od Click2Chic internetske drogerije. U paketiću se se našle dvije stvari od kojih je jedna Parisax tuš za oči.

Prije nego li krenem sa samom recenzijom proizvoda, željala bih vas malo više informirati o ovoj internetskoj drogeriji! Click2Chic je najveća hrvatska internetska drogerija. Nudi najbolju ponudu trendovskih proizvoda za njegu tijela, kose, lica, dekorativne kozmetike, mirisa i ostalih proizvoda. Također nudi i proizvode bio kozmetike, proizvoda bez parabena i specijalne proizvode za muškarce i djecu. Click2Chic vam pruža brzu dostavu u roku od 24 sata, pristupačnu poštarinu, te besplatnu dostavu za kupnju iznad 50 €. Vrlo često organizira i akcije na određene proizvode što možete pratiti na njihovoj FB stranici.

Ono što mene posebno je veseli je da imaju Sleek! :) Već sam bacila oko na neke proizvode i čim prije ih planiram naručiti! :)

A sada se bacimo na recenziju Parisax Professional tuša za oči. :)

554IMG_0296

Parisax tuš za oči dolazi u minimalističkom pakiranju, te je vrlo jednostavan za upotrebu. Poklopac je vrlo čvst te ovaj tuš možete slobodno ubaciti u torbicu bez ikakvog straha da ćete obojati u crno njezinu unutrašnjost.

554IMG_0293

Riječ je o tušu za oči u obliku flomastara, što posebno možete vidjeti po njegovom vrhu. Po mom mišljenju ovakav oblik tuša za oči će biti najjednostavniji za korištenje onim curama koje se prvi put s tušem susreću. Vrlo je jednostavno s njim raditi, ne zahtjeva veliku preciznost, a rezultat je odličan! Sam vrh tuša je izuzetno precizan i to je definitivno najveći plus ovog proizvoda te i razlog zašto ga ja toliko volim i neprestano koristim.

554IMG_0291

Trajnost ovog tuša je ono što me posebno oduševilo. Na mojim očima se drži dok ga ne poželim skinuti. Nije vodootporan pa ukoliko planirate plakati od puno smijeha pripazite na njega! :) Been there, done that! :) Lako se skida, bez ikakvih problema, te ne ostavlja onaj ''ružni'' trag već se skine u potpunosti. Također, nakon nanošenja jako se brzo suši i ne razmazuje. Još jedan ogroman plus. :)

Nijansa ovog tuša je extra black, dolazi u veličini od 2 ml, a cijena mu je oko 73 kn. Kao što sam spomenula, dobila sam ga prije otprilike tri tjedna i od tada ga koristim gotovo svakodnevno, a čini mi se da se on nije niti malo potrošio. No vidjet ćemo dokle će izdržati. :)

Na slici ispod možete vidjeti swatch ovog proizvoda. Nanijela sam ga malo deblje, te tanje, čisto da biste mogle dobiti dojam koje su sve mogućnosti ovog preciznog tuša! :)

554IMG_0390

Također, na slikama ispod možete vidjeti i kako on izgleda na očima, te sam ubacila i slikicu svog rođendanskog makeupa gdje sam koristila ovaj tuš! :)


554IMG_0311

Zaključak: Parisax tuš za oči preporučujem svim curama koje žele precizan tuš za oči. Također, preporučujem ga onim curama koje su početnice u šminkanju te nemaju iskustva s tušem za oči. Ovaj tuš se lako nanosi, dugo zadržava i jako je precizan! Nije vodootporan, pa to uzmite u obzir! :)

Ovaj tuš je mene osobno oduševio i od kako ga imam koristim samo njega. Zadovoljio je sve moje kriterije, i svakako ću ga naručiti ponovno nakon što ga potrošim.

Koristite li tuš za oči? Koji tuš za oči je vama najdraži? Hoćete li isprobati ovaj?

*PR proizvod

Broj komentara: 15:

  1. Nisam nikad isprobala tuš u obliku flomića, tako da nemam pojma kako je baratati takvim tušem.. Ali ako preporučuješ, vjerujem da je dobar :)

    OdgovoriIzbriši
  2. Ja obožavam tuševe u olovci, a najdraži mi je L'oreal Superliner Perfect Slim. :) Iako su mi dragi i gel lineri, rijetko ih koristim jer se teže uklanjaju. Tekuće uopće ne volim jer imam male oči i spuštene kapke pa si uvijek polijepim trepavice sa njim kada ga koristim i onda ne mogu nanijeti maskaru. :D

    OdgovoriIzbriši
  3. Jao sto si mi divna :))) tebi sve prekrasno stoji...meni je vazno da je vodootporan pa cu ga morati preskociti :(

    OdgovoriIzbriši
  4. Ljepotusko :)
    Ja sam kupila sad artdeco tus pa da prvo vidim kako ce se on pokazati :)

    OdgovoriIzbriši
  5. Rijetko koristim tuševe , ali obavezno su u flomasteru. Jako ti lijepo stoji :)

    OdgovoriIzbriši
  6. Čini se kao dobar tuš, baš moram pronaći neki novi, ali strah me uzimati ove kao flomasteri jer sam takve sreće koji god sam pronašla osušio bi se nakon nekoliko puta upotrebe. ❇♥ Blog written by two friends: http://teenagewastelandbyhd.blogspot.com/ ♥❇

    OdgovoriIzbriši
  7. Vjeruj mi da je jako jednostavno. :) Ja sam oduševljena! :)

    OdgovoriIzbriši
  8. Nisam ga probala, no svakako hoću. Sada sam u fazi tuševa u ovom obliku :D
    Gel i ja volim, no ovo je ipak moj favorit. A za tekuće te kužim, i meni se nekad dogodi! :D

    OdgovoriIzbriši
  9. Hvala ti puno! :)
    Nažalost nije vodootporan, no ja nikad ni ne kupujem takve tuševe pa mi to ne predstavlja problem. :)

    OdgovoriIzbriši
  10. Hvala! :*
    Javi dojmove za Artdeco, baš me zanima! :)

    OdgovoriIzbriši
  11. Mislim da će i kod mene tuš u flomasteru postati obavezan! :)
    Hvala ti. :)

    OdgovoriIzbriši
  12. Znam da se to događa i moram priznati da je i mene bilo strah da će s ovim tušem biti ovako! No, tuš je i dalje jednak kao i kod prve upotrebe, a kao što rekoh koristim ga konstantno. Samo njega i niti jedan drugi tuš već skoro mj dana. :)

    OdgovoriIzbriši
  13. Ajoj-TUŠ!ja i tuš...tuš i ja-nikako!možda baš ovakav u obliku flomića;inače-sve po trepavicama,onda ih čistim,pa se zamažam cijela-no,no,no!A uvijek mi je privlačan-iako ja zadnjih godina više uopće ne radim"repić"na kraju linije...pa to poželim tu i tamo....Kissss

    OdgovoriIzbriši
  14. Draga, isprobaj ga. Vjerujem da ćeš se iznenaditi ugodno. :) kiss

    OdgovoriIzbriši
  15. […] na recenziju od Click2Chick.hr. O ovoj web stranici pisala sam vam u jednom od svojih postova (klik ovdje!), te sam vas ondje detaljno upoznala s njima. Sada ću vam samo ukratko reći da na ovoj stranici […]

    OdgovoriIzbriši

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...