subota, 4. siječnja 2014.

Happy b~day to me~ LOTD

Jučer mi je bio rođendan! Imam 24. godine, a osjećam se kao djevojčica od 13. Možda sam i previše rekla! :) Kažu i da izgledam tako. Mislim, kao djevojčica od 13, a ne 24. Što je vjerujem kompliment. Pa... nadam se! :) Zanimljivo, kada sam bila mlađa uvijek sam mislila kako ću s 25 već imati i dijete i biti u braku i što sve ne! Sad mi se to čini miljama daleko. Ja sama sam još uvijek dijete, a ne da imam jedno. :) Makar, mislim da ću se tako osjećati dok ne ostanem trudna. Vidjet ćemo! :) Ok, gdje sam ja!? :D Malo sam zalutala, ispričajte me! Vratimo se mi na post!

Budući da sam još uvijek u fazi oporavljanja od svih zabavica i proslava ovih dana, danas imam za vas jedan brzi post! Dobila sam par porukica da pokažem svoj makeup i outfit, pa rekoh zašto ne. Outfit se baš i ne vidi jer sam zaboravila fotkati se, ali zato je makeup tu! :)

Rođendan mi je, kao što sam spomenula, bio jučer, te sam pola dana provela s obitelji, a pola s M. Nas dvoje smo prvo otišli u shopping (tko je vidio se počastiti se nečim za 24. rođendan!? :D), a nekon shoppinga na večeru. Po običaju, večerali smo u Karaki, obožavam taj restoran. Klopa je izvrsna, konobari fantastični, a glazba još bolja! :) Ok, sad je stvarno dosta uvoda! Ako ovo sve netko pročita, svaka mu čast! :)

Prvo vam moram pokazati moju odličnu frizuricu!

798f61a474ce11e382571237dd8c84df_8
Ne, šalim se. Nisam takva nikud išla, iako je M. pomislio da hoću pa me pristojno savjetovao da barem promijenim ove dvije kopčice i stavim neke iste! :) A možda sam stvarno trebala ići s kečkicama, nekako mi baš pristaju uz 24. godine! :)

Šalu na stranu, frizura je bila stvarno jednostavna. Lagane kovrče koje sam napravila uz pomoć pegle za kosu i koje su se zadržale u ovakvom obliku punih sat vremena. Koja sam ja ''sretnica'' s tom svojom kosom! :) Boja kose na slici mi je malo čudna, u stvarnosti je puno svjetlija i drugačija, no pripisujem to užasno lošem osvjetljenju u sobi.

554IMG_0307

Što se odjeće tiće, obukla sam haljinu koju možete barem malo vidjeti na slikama, te crne štikle! Žao mi je što se nisam cijela slikala, no u svoj toj zbrci nisam se sjetila. Nakit je bio isto jednostavan (nisam baš cura od nakita! :)), te sam nosila samo Esprit sat, lančić koji uvijek nosim i na kojem se nalazi jedna polovica srca (druga je kod M.), te naušnice koje sam stavila tek nakon fotkanja. Zaboravila sam, plavuša! :)

Makeup je također bio jednostavan, nisam htjela ništa previše, već lagani makeup s malo jačim ''ružem'' koji ide uz haljinu!

554IMG_0311

Sva sjenila koja sam koristila su iz moje voljene Naked 2 palete, ruž je zapravo olovka koja više nema naziv, no mislim da je Avon (?!). Tuš je Parisax koji je moj omiljeni tuš (recenzija bi mogla već sutra!), maskara je Chanel Le Volume, a rumenilo Catrice. Jesam što zaboravila!? Ah da, puder je HM serum, čiju recenziju imate ovdje.

Za kraj vam donosim još par fotkica i to bi bilo to! :) A jesam vas udavila s ovim postom. Hihihi :)

554IMG_0303

554IMG_0304

Sviđa li vam se moj rođendanski makeup? A frizurica? Biste li voljele da ovakav tip postova bude češće na blogu?


Broj komentara: 70:

  1. sretan ti rođendan, s malim zakašnjenjem, divan ti je make up, možda ga iskopiram za svoj rođ danas... sviđa mi se ovakav tip postova, do sad me vjerojatno nisi vidjela u komentarima al svejedno čitam ;)

    OdgovoriIzbriši
  2. Sretan ti rođendan :*

    Super ti je frizura. Bi li mogla nabaciti neki tutorial kako ju napraviti? :D

    OdgovoriIzbriši
  3. haha, znam kako ti je za godine. i ja kad sam bila mlađa i za svoje rođake od 20 godina mislila sam kako su oni sad velikii i stariii, a oni s 25 su već imali djecu, oni su bili van dosega. a kad sam ja došla u 20u godinu osjećala sam se ko dijete, ali ono, ipak sam sad velika mislila sam. međutim, ove godine punim 26 i još uvijek se osjećam ko dijete, mada mi ne bi smetalo da rodim jedno, al to se sigurno neće desit, barem u naredne 2-3 godine :D a za ljude koji imaju 20, 21 godinu, za koje sam nekada mislila kako su oni stari, sada su mi baš mala djeca :D
    čudna je ta percepcija godina..

    OdgovoriIzbriši
  4. Predivno! Ali izdvojila bih dvije stvari:
    - boja haljine <3 <3 <3
    - blistava koža (zadnje tri fotke)
    Pretpostavljam da i flash ima svoju ulogu tu, ali da koža nije sama po sebi hidratizirana, ne znam bi li imao od što odbljesnuti. :) Sooo, spill it, koja je tajna? ;)

    OdgovoriIzbriši
  5. Na prvoj slici si mi kao Marylin Monroe! Sve najbolje za rodendan :)

    OdgovoriIzbriši
  6. Happy b-day! :)
    Da ti se ostvare sve želje i da se lijepo provedeš :*

    OdgovoriIzbriši
  7. Ova prva slika ti je fantastična :)

    OdgovoriIzbriši
  8. Još jednom, sretan rođendan!! Lijepa si kao i uvijek :) Za godine te kužim, ja se bližim 26.toj, i mislila sam da ću do sad već završit faks, udati se, roditi, biti zaposlena žena :DD a jednako kao i tebi, nitko mi ne bi dao ovoliko godina :D Još me nekad u trgovinama traže osobnu, pa se ispričavaju :P ali neka, nije nam to loše :)

    OdgovoriIzbriši
  9. Wow, zeno, ljepsa si od 90% ekipe sa estrade. :D Blago vama curke drage, meni je 21 a nazivaju me gospođom. :(

    OdgovoriIzbriši
  10. Sve najbolje za tvoj rodendan :)
    Prva slika ti je predivna
    Skroz te razumijem za godine, ja sam si zacrtala vec sa 24 se udati, a sad su mi 22, tu mi je i fax pa bas me zanima dali cu to uspjeti izvesti
    Pogotovo zato sto jos ni nemam ozbiljnog decka :D
    Enihau,naravno da zelimo jos ovakvih postova.:)

    OdgovoriIzbriši
  11. Draga Mona,

    želim ti ispunjenje svih rođendanskih i novogodišnjih želja, neka ti ova godina donese sve najljepše :)
    Predivna si, kao hollywoodska diva :) I jako mi se sviđa tvoja kosa, jako lijep oblik i dužina . Haljina mi djeluje jako lijepo, a šminka je prekrasna, kao i uvijek :)

    Veselim se tvojim novim postovima u 2014. godini. I da, što se tiče godina, osjećam se isto kao i ti :) Iako ću za par mjeseci napuniti 27 godina, i dalje se osjećam kao da imam 15 :) Ljudi mi često ne vjeruju kad im kažem koliko imam godina, pa se tješim da ću, kad dođem do 29-e, moći stalno pričati kako imam 25 hehe :)

    Pusa :*

    OdgovoriIzbriši
  12. sretan ti rođendan!! dok sam čitala uvod mislila sam da ga ja pišem :D totalno te razumijem. super look ;)

    OdgovoriIzbriši
  13. Sretan ti rodendan!!!!!Bila si prelijepa,kao i inace:-)Steta da nemas sliku cijelog outfita,ali vjerujem da je bio odlican...

    OdgovoriIzbriši
  14. Mislila sam kako se to samo ja osjecam kao da mi je 13 :) 24 cu napunit u 4. mjesecu a jos uvijek mi treba moja obitelj kao da sam mala klinkica :D mislim da smo mi ipak jos uvijek jako nezreli,neizivljeni i mladi,24 mi se cini puno a ne osjecam se tako

    OdgovoriIzbriši
  15. btw.sretan rodjendan i sve naj naj naj bolje :)

    OdgovoriIzbriši
  16. Jako je lijepo, kao sto sam vec na fb rekla, iskreno ti si mi najljepsa od svih beauty blogerica, jos otkad te citam na Sminkerici. A i ovaj outfit i frizura i sminka su za pet :)

    OdgovoriIzbriši
  17. Sretan rođendan, prekrasno si izgledala, doduše uvijek izgledaš divno ;-)

    OdgovoriIzbriši
  18. sretan rođendan još jednom, divno si se uredila :)
    I ja volim Karaku.
    Sreća pa ja nisam mislila da ću do 25.-e biti udana i imati djecu, sad bi bila razočarana :D
    Polako, dođe sve to na svoje ;)

    OdgovoriIzbriši
  19. Sretan rođendan, zbilja si prekrasno izgledala, make up je savršen!! <3

    OdgovoriIzbriši
  20. Prva slika je predobraaa :D prekrasna si! Sve najbolje ti želim za rođendan, i još puno postova :*

    OdgovoriIzbriši
  21. jako si lijepa i blistava,baš kako i priliči za rođendan :) ja sam se s 24 udala,a eto sad moj sin ima 16,a ja sam zapela na tih 24,jer brojim njegove,pa sam zaboravila da trebam ostariti i biti ozbiljna gospođa srednjih godina :) samo budi mlada,i vrijedna,prije svega ti želim uspjeh na faksu,a kad to bude gotovo,očekujem da će i dečko kleknuti u toj Karaki :*

    OdgovoriIzbriši
  22. Onaj ruž sa kikicama ti je bio bolji!!!izgledaš ge-ni-jal-no!kissam te darling! :-*

    OdgovoriIzbriši
  23. A mislim:ti sa 24 tako briješ??ma dajjjj-ima vremena...za sve,a opet-život je kratak!no....vjerujem da sve dolazi u točno i pravo vrijeme;prirodno i KAD se što treba desit!...al brijem da si me zeznula!..hihihih
    Još jedan "osvrt"na ovaj tutorijal-kad sam vidjela fotku sa kečkicama-oduševila sam se..drito si mogla stavit dvije iste i bok!extra!to si ti;tvoja dobra duša,sjajna se vidi!i mali vražićak u okama!i buraz se zabuljio hihihhiheh!i-daj još tutača!kissss

    OdgovoriIzbriši
  24. Definitivno shvati kao kompliment :D I da, naravno, ta percepcija godina je stvarno khm khm prosta riječ :D Ista stvar, mislila sam da ću u ovim godinama biti već daleko uspješna mlada poslovna žena, udana s dvoje djece, imat ću vlastiti stan, auto, stan će biti savršeno uređen. Buahahahhaha :D
    I SRETAN ROĐENDAN!!! Čini mi se da voliš svoj rođendan kao i ja, ja se isto volim svakako počastiti i urediti i svašta :) Lijepo si se skockala, šteta što nisi sa cipkama se uslikala, ali sjetit ćeš se sljedeće godine ;)

    OdgovoriIzbriši
  25. Sretan ti rođendan, sve najbolje ti želim!!! I ako mene pitaš godine su tako relativan pojam :) Ja se cijeli život osjećam neozbiljna i to me jako zabrinjavalo dok nisam shvatila da neki određeni kriteriji "odraslosti" uopće ne postoje...jer ja imam posao, uređen stan, kredit do grla, auto i predivnog muža pa se svejedno ne osjećam odraslo...možda stvarno tek kad dobiješ vlastite klince...to još nemam pa ne znam :)...Ne zamaraj se time!!!

    OdgovoriIzbriši
  26. Sretan ti rođendan draga :D
    Ti si meni uvijek tako predivna, ma kako da se našminkala i obukla :D
    Btw, haljina je super!!

    OdgovoriIzbriši
  27. Sretan rođendan i sve najbolje :) P.s. Divna si! :) Tereza

    OdgovoriIzbriši
  28. Hepi b-day!
    Preslatka si i imaš prekrasnu kosu!

    OdgovoriIzbriši
  29. Bila si prelijepa, obožavam čitati tvoje postove kao i uvijek! :) ❇♥ Blog written by two friends: http://teenagewastelandbyhd.blogspot.com/ ♥❇

    OdgovoriIzbriši
  30. hahahaaha-takodjer!
    s 14 su me pitali na koji fakultet idem, a s 18. jesam li udana i imam li djece.
    a svakako mi je najjaci trenutak bio (imala sam 16), kada su me pitali jesu li moji (2 godine!!) mladji brat i sestra, moja djeca?!! what the heck!
    xD

    OdgovoriIzbriši
  31. Sretan ti 13.rođendan ;) Sve najbolje i da se i dalje osjećaš tako, i kada budeš gospođa :) Jako lijepo izgledaš,ali previše si ozbiljna na slikama za pubertetliju :D

    OdgovoriIzbriši
  32. Sretan rođendan s malim zakašnjenjem! :) Nadam se da si se nauživala i nadobivala predivnih poklona! Sve mi se sviđa, a posebno frizurica i haljina, koliko mogu vidjeti... Uživaj :*

    OdgovoriIzbriši
  33. […] na slikama ispod možete vidjeti i kako on izgleda na očima, te sam ubacila i slikicu svog rođendanskog makeupa gdje sam koristila ovaj […]

    OdgovoriIzbriši
  34. Hvala ti puno! I tebi sretan rođendan s malim zakašnjenjem! :) Nadam se da si se lijepo provela i da je makeup bio divan! ;)

    OdgovoriIzbriši
  35. Hvala ti! :*

    Rado bih napravila tutorial ali mislim da nema potrebe jer ne znam ni što bih pokazivala! :D Hoću reći, jedino što ti je potrebno je pegla. S njom radiš kovrče i to je to, ništa više! :)

    OdgovoriIzbriši
  36. E da, upravo to sam i ja htjela reći! :) Čudno je kako stvari gledamo drugačije kada smo djeca, a kada ''odrastemo'' sve se to nekako promijeni... naše želje, planovi, sve je mijenja s godinama. :)

    OdgovoriIzbriši
  37. Hvala ti! :)

    Moram priznati da sam i ja jako zadovoljna svojom kožom. Nikad nije bila divnija; napokon sam pronašla proizvode s kojima se ona odlično slaže! Hihi

    Imam u pripremi uskoro članak! Samo malo strpljenja, pliz. :) Požurit ću s njim! ;)

    OdgovoriIzbriši
  38. Hvala ti! :) Usporedba s Marylin mi je veliki kompliment! :)

    OdgovoriIzbriši
  39. Hvala draga! :)

    Baš to! Razmišljala sam identično kao i ti, no to se promijenilo! :) Čudno je to kako se mi s godinama mijenjamo. No u svakom slučaju je i zanimljivo. :)

    A što se osobne tiče, razumijem te, i prečesto mi se to događa! :) Očito smo mlađahne! hihi

    OdgovoriIzbriši
  40. Oh, hvala ti! Ovo je usitinu divan kompliment! (malo sam se i zacrvenila! hihi) :*

    OdgovoriIzbriši
  41. Hvala ti! :)

    Hm, nikad ne znaš. Možda ti se zacrtana želja i ostvari. A možda, poput mene, promijeniš mišljenje i želje za koju godinu. :)

    OdgovoriIzbriši
  42. Hvala ti puno draga! :) Uvijek imaš divne komplimente i uvijek mi uljepšaš dan. :*

    Hahaha znači nisam jedina s ovakvim osjećajem!? :) Neka, neka. Nije nam to loše, kad budemo bile blizu 40, svi će misliti da smo 30. :D

    Pusa, i hvala ti još jednom na svim lijepim željama! :*

    OdgovoriIzbriši
  43. Hvala ti puno! :)
    Moram priznati da mi je drago da je toliko vas koji me razumijete! :)

    OdgovoriIzbriši
  44. Hvala ti! :)
    I meni je jako žao što nemam, svakako ću pripaziti na to idući put! :)

    OdgovoriIzbriši
  45. Upravo to! :) Mladi smo mi još, posebno jer se osjećamo kao dječica. No s vremenom će se i to promijeniti. Treba uživati u ovom osjećaju. :)

    OdgovoriIzbriši
  46. Joj, hvala ti puno! :) Ovo je stvarno divan kompliment. :)

    OdgovoriIzbriši
  47. Hvala ti! :)

    Slažem se. Ima vremena. Treba uživati u ovim ''slobodnim'' godinama. :)

    OdgovoriIzbriši
  48. Hihi hvala. Drago mi je da ti se sviđa! :)
    A postova će biti još jako puno! :)

    OdgovoriIzbriši
  49. Hvala ti! :)
    Ma tko je vidio biti ozbiljna gospođa!? :) ''Zapeti'' na 24 je odlična stvar. :)

    I još jednom, hvala puno na lijepim željama! :*

    OdgovoriIzbriši
  50. Draga, isti je ruž. Ali je prva fotkica slikana mobitelom, a druga fotićem, tako da su na prvoj slici nerealne boje! :)

    Hvala ti. Kiss kiss :*

    OdgovoriIzbriši
  51. I krvio si me shvatila. Mene ne brine to što imam 24 godine i što su stvari drugačije nego što sam mislila da će biti. Htjela sam reći kako se ljudi mijenjanju i kako sam se ja promijenila. Odnosno, ne možeš planirati život, sve to dođe s vremenom, bez nekih velikih utjecaja. :)

    Hihi, i hvala za kečkice. Možda sam stvarno trebala. :D
    A vražićak u očima, hahaha pogododila si me draga totalno! ;) kiss :*

    OdgovoriIzbriši
  52. Hahaha vidim nisam jedina koja je imala točno u detalje isplaniran život! :)

    I hvala ti puno. :) Ma treba to tako. Ipak je to rođendan. :) A iduće godine ću svakako pripaziti na fotkicu. Uopće mi nije jasno kako sam zaboravila fotkati se cijela. Plavuša :)

    OdgovoriIzbriši
  53. Hvala ti! :)

    U pravu si ti. Kad malo više sagledam tu cijelu situaciju s godinama, mislim da uopće nije loše biti djetinjast i onda kada si po nekim kriterijama odrastao. :) Mislim, što tu može biti loše!? :)

    No da, to stvarno nije vrijedno zamaranja. :)

    OdgovoriIzbriši
  54. Hvala ti! :)

    I meni je haljina divna. Klasična i jednostavna, takve ja volim :)

    OdgovoriIzbriši
  55. Drago mi je da ti se moji postovi sviđaju. :) I hvala puno na komplimentu. :)

    OdgovoriIzbriši
  56. Hahaha hvala hvala! :)
    Da ti budem iskrena, mislim da ću se ja uvijek osjećati kao djevojčica. :) No to uopće nije loše. :)

    OdgovoriIzbriši
  57. Hvala ti! :)
    Jesam. Ovaj rođendan je bio jedan od najboljih, moram priznati. :)
    :*

    OdgovoriIzbriši
  58. Prekrasna si, jednostavno nemam druge riječi! Sretan rođić! ;)

    OdgovoriIzbriši
  59. molim te napravi članak o tome kako ucis, study tips.. bila bih jaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaako zahvalna!

    OdgovoriIzbriši

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...