subota, 25. siječnja 2014.

Afrodita zaštitna krema za ruke i nokte

Hej cure! Danas za vas imam jedan brzinski post. U velikoj sam gužvi, dolazi drugi mjesec, a samim time i ispitni rokovi. Na svu sreću ono što sam mogla rješila sam preko kolokvija, osim jednog ispita na koji mi se uopće nije dalo ići. :) Da, baš sam neodgovorna! Ali nisam ja kriva što je ona stavila kolokvij sredinom 12. mjeseca, a ja sam već bila sva u duhu Božića i odlučila ostaviti ga za drugi mjesec! E pa sad mi je rok u ponedjeljak i sva sam u učenju; držite mi fige! :)

Kao što vidite iz naslova pisati ću o Afroditinoj kremi koje je moj broj jedan za njegu ruku i noktiju. Moram priznati da nisam pridavala veliki značaj njezi ruku, niti noktiju, no onda su mi ruke postale suhe, kožica oko noktiju također i bilo je vrijeme da se pokrenem. Igrom slučaja kupila sam ovu kremu i oduševila se! :)

554IMG_2483



Što kaže Afrodita?

''Izdašno štititi, hidratizira i hrani isušenu kožu ruku i nokte. Zaglađuje kožu i omekšava kožicu oko noktiju te ruke obavija svilenkastom mekoćom.  Istodobno poboljšava sposobnost regeneracije kože, snagu i otpornost kože ruku.

Plus: učinkovita cjelodnevna zaštitna njega za ruke i u ekstremnim vremenskim uvjetima. Jednostavna za upotrebu jer se brzo upija i ne ostavlja masni trag.''

Što kažem ja?

Pakiranje ove kreme je praktično, te omogućuje lako istiskivanje proizvoda iz tubice. Poklopac je uistinu čvrst tako da ju bez problema možete nositi u torbici!

554IMG_2488

Kao što sam rekla, ovu kremu sam počela koristiti tek kad sam primjetila da je mojim rukama također potrebna njega. Ruke su mi bile suhe, kao i kožica oko noktiju i hitno sam trebala nešto što će ih ponovno vratiti u život. Ova krema je tu puno pomogla! Ruke mi više nisu suhe, mekane su, baš kao i kožica oko noktiju. Za tu cijenu sam izuzetno zadovoljna.

Krema se relativno brzo upija, ne očekujte da će se istog trena upiti, ali nakon nekoliko minutica više nećete osjetiti kremu na rukama niti će ostati onaj masan sjaj. Miris ove kreme je uistinu jak i meni se nije svidio. Sada sam ok s njim no moram priznati da mi nije baš najdivniji na svijetu. Ja sam cura za voćne mirise, a ovo miriši na sve samo ne na voće! :D Miris se zadržava cijelo vrijeme na rukama, te se ne osjeti tek nakon nekoliko sati!

Osobno ovu kremu volim koristiti prije spavanja budući da se kod mene ipak upija mrvicu duže, recimo max 5 min joj treba da se u potpunosti upije (jel to uopće duže?! možda je to brzo, ne znam, nisam ekspert s kremama za ruke haha!).

Tekstura kreme je uistinu gusta, meni ostavlja dojam bogate i hranjive kreme. Lako se razmazuje bez obzira na tu činjenicu!

page

Sastav ove kreme ne bih znala komentirati, no donosim vam slikicu, možda će vama ona koristiti!

554IMG_2486

Veličina kreme je 100 ml, a cijena joj je oko 20 kn. Nisam točno sigurna, svakako mi recite ukoliko znate točan iznos! :) Kupila sam ju u DM-u i trenutno koristim čak drugo pakiranje. Vjerujte mi da se meni to rijetko kad događa. Volim mijenjati proizvode i testirati nove stvari, no od kako sam otkrila ovu kremu za ruke ne odvajam se od nje. Još kad bi samo miris bio drugačiji! :D

Svakako vam preporučujem ovu kremicu, za malu cijenu dobit ćete izvanredan proizvod!

Koju kremu za ruke vi koristite? Jeste li isprobale ovu kremu? Hoćete li ju isprobati?

P.S. Od idućeg tjedna bi na blogu trebalo biti malo više lookova! :) Kao što sam vam rekla, za Božić sam dobila novi fotić i nadam se da ću s njima uspjeti uhvatiti realne boje, te da ih on neće isprati! Svakako mi šaljite slikice ili u komentare stavite linkove onih makeup lookova koje želite vidjeti na blogu u mojoj izvedbi! :)

Broj komentara: 25:

  1. dove intensive nourishment crvena - savršena! od brzog upijanja, predivne teksture, savršeno obnovi jako oštećene ruke ( od prvog mazanja) i da - meni osobno predivno miriše.

    OdgovoriIzbriši
  2. Drago mi je da ti je odlična. :D Ja trenutno koristim Yves Rocher kremu od pistacije i kakaa i baš mi je super. :)

    OdgovoriIzbriši
  3. Slažem se za preporuku Dove kreme gore, dugo sam ih koristila jer imam strašno osjetljive ruke, od ekcema do jakog isušivanja po zimi. Sada koristim Rosal Spa i jako mi je dobra, gusta i odlično miriše.

    OdgovoriIzbriši
  4. Podsjetila si me da moram pod hitno kupiti novu kremu, kupila bih ovu jer zaista po svemu što si rekla se čini kao super krema, ali sam i ja također za voćne mirise! :) I jedva čekam da krenu postovi te također mrzim kada uživo look izgleda predivno i onda ga slikam i vidim da se na fotiću uopće ne vidi tako jako... :/

    OdgovoriIzbriši
  5. Imala sam ovu kremicu, meni je mirisala divno, ali mi nije bila dovoljno hidratrantna za zimu pa sam je poklonila baki. Inače obožavam L'Occitane Karite kremu, jedina koja mi sprječava pucanje kože. I tako već godinama.

    OdgovoriIzbriši
  6. Ja sumnjam da išta može učiniti moju kožicu mekšom!...i...kad vidim ova Afroditina pakovanja riga mi se-al uvjerila sam su u njihovu kvalitetu!...ja najčešće koristim Atrix i to ono najveće;obiteljsko pakovanje!kissss

    OdgovoriIzbriši
  7. Melem za oci mi je kada vidim ovako izlozene kistove za razliku od mene koja ih drzim u zatocenistvu u ladici. Sve me strah da ih prasina ne zagadi, pa mi je onda malo bljakasto s tim trljat po licu, makar se prasina skine.
    E sad jedna zamolba, da li bi mogla u jednom od buducih postova posvetiti se temi samih kistova, koliko ih imas, koje sve imas, koje najvise koristis, kako ih cistis itd...
    I znam da si na sminkerici pisala o 88 warm palette, ali ako ih slucajno imas jos, ne bih se bunila da ih tu malo bolje predstavis. Trenutno i sama razmisljam o narucivanju paleta s ebay-a i malo je reci da sam izbezumljena s tolikom izborom, trenutno se dvoumim izmedu 15 warm palette i 28 warm palette, i jedna stvar koja me zivira kod tih paleta je cinjenica da ne postoji cijela MAT paleta, ne znam zasto.... eto toliko od mene, budi pozdravljena Mona :)

    OdgovoriIzbriši
  8. imala sam ovu kremu i bila mi je odlicna :D aroma mi je malo draza.

    OdgovoriIzbriši
  9. Divna krema, dobila sam je za poklon i potrošila, prije par dana kupila novu :-) malo joj više treba vremena da se upije ali zato duuuugo čuva vlažnost i elastičnost kože. Za preporuku!!

    OdgovoriIzbriši
  10. Moze recenzija garnier 5 second perfect blur?

    OdgovoriIzbriši
  11. Imam pitanje u vezi prošlog posta, ali brinem se da ako tamo komentiram nećeš vidjeti :)
    Gdje kupuješ sve te slatke, šarene stvarčice za faks? Sve mi je to tako predivno! :)

    OdgovoriIzbriši
  12. Obozavam kreme za ruke i redovno ih koristim. Trenutno koristim onu iz Avon Care linije sa matična mlijec i losion za telo iz iste kolekcije (za intenzivnu njegu kože) i Oriflame Roses kremu za ruke s romanticnim i zenstvenim mirisom ruza. Pre spavanja se obavezno namazem sa jednom od ove dve kremice (jedna mi je za po kuci, a drugu obavezno nosim sa mnom u torbicu) i ujutru kad se probudim vidim meke, nezne i glatke ruke. Svakako vam preporucujem obe kremice, obe su hidratantne, cine ruke neznim, mekanim na dodir i nisu skupe stvarno.
    Nisam do sad isprobala ovu kremu od Afrodite, ali bih volela kad potrosim obe kremice da isprobam i ovu. :)

    OdgovoriIzbriši
  13. Super, probat ću. Nekako me sve više i više privlače Dove stvarčice, a do prije nekoliko tjedana sam ih izbjegavala! :)

    OdgovoriIzbriši
  14. Vjerujem da ti je super! Mene je ta kremica baš vukla, ali sam se nekako (jedva!) suzdržala da ju ne kupim :)

    OdgovoriIzbriši
  15. Kupujem Dove, odlučila sam! :) Evo je čeka već na listi za idući shopping! :)

    OdgovoriIzbriši
  16. Preporučujem ti ovu kremu neovisno o mirisu jer je zaista divna! :) A za fotkice, totalno sam to mislila. Baš sam se patila sa zadnjim fotićem no čini se da s ovim neće biti tih problema. Samo se trebam malo naučiti na fotkanje :)

    OdgovoriIzbriši
  17. Stvarno? Uh, ja sam se na miris jedva navikla! :)
    L'Occitane Karite krema je divna, predivna, i u potpunosti shvaćam zašto ju voliš! :)

    OdgovoriIzbriši
  18. Probaj ovu Afroditu, ja sam uvjerena da će ti odgovarati! ;)

    OdgovoriIzbriši
  19. Može, zapisala sam si post o kistovima! Super ideja, baš mi se sviđa. Taman sam i u fazi da ću pokloniti/baciti kistove koje ne koristim tako da svakako budem pisala o onima koji su preživjeli taj događaj! :)

    Što se tih paleta tiče, imam ih. Mislim dvije, 88 warm paletu i još jednu. Ostale sam poklonila. No priznajem da niti ove dvije ne koristim! Iskreno, sve ti mogu ovako ukratko reći. Ako tek krećeš sa šminkanjem, praksiraš se, učiš i ne želiš trošiti puno novaca, kupi si jednu, odlična je. Ako želiš nešto više od makeupa, kvalitetnu kozmetiku i jako pigmentiranu, preskoči ih!
    Meni su one bile divne u početku, ali, koliko god blesavo zvuči, sad sam ih prerasla. Radije ti preporučujem MUA palete koje su jako jeftine, a kvaliteta ih je odlična! Mislim da ćeš biti zadovoljnija njima. :)

    OdgovoriIzbriši
  20. Još uvijek sam u fazi premišljanja oko kupovine, ali mislim da ću pokleknuti tako da će biti recenzija! ;)

    OdgovoriIzbriši
  21. Ne brini, vidim komentare na svim postovima tako da, gdje god komentiraš, vidjeti ću to! :)

    Kupovala sam u trgovini Cmok, no nje više nema u Osijeku, tako da sad kupujem u Mulleru. Također, neke stvari i u Njemačkoj! :) No većina je iz Mullera! :) E da, flomasteri i markeri su iz Lidla. :)

    OdgovoriIzbriši
  22. I ja sam koristila jednu iz Avona, tj. više njih, i super su mi bile. Općenito su mi Avon kreme super tako da vjerujem da je i ova koju ti spominješ! :)
    Afroditinu svakako probaj, stvarno je za 5+! :)

    OdgovoriIzbriši
  23. ista stvar kod mene, nekako sam bježala od Dovea, a ne znam zašto :/ nedavno sam po prvi put probala Dove dezić - silk dry... i njime sam se oduševila :D

    OdgovoriIzbriši

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...