nedjelja, 1. prosinca 2013.

Winter tag

Hej cure! Vratila sam se, napokon. :) Iza mene je jedan naporan mjesec prepun obaveza i prvenstveno učenja, no dvije ocjene su već u indexu, tako da sam poprilično zadovoljna! :) Sada ću opet imati vremena za pisanje, više mi neće biti tolika gužva, pa blog neće ispaštati! :) Prije nekoliko dana je bilo točno tri mjeseca od kako sam otvorila blog, a broj posjeta je uistinu visok! Hvala vam puno na tome, svaki vaš klik, komentar i porukica me neizmjerno vesele! :)

No bacimo se mi na post. Kako dugo nisam pisala, odlučila sam se za svoj povratnički post izabrati nešto malo drugačije, a i jednostavnije i opuštenije za napisati. Čekajte malo, treba mi vremena da se opet uhodam! :) Kod divne Anaviglam (čiji blog obavezno morate posjetiti ukoliko već niste :)) sam vidjela jedan zanimljiv tag, ''ukrala'' sam joj pitanja i sad se bacam na odgovaranje. Nadam se da će vam on biti zanimljiv onoliko koliko je bio meni. :)

3



1) Omiljena zimska nijansa laka za nokte? Crvena! Crveni lak je moj omiljeni, posebno za vrijeme zime i Božića. Sve nijanse crvene su mi po guštu, nisam izbirljiva.

2) Omiljeni zimski proizvod za usne? Ove zime LRP Cicaplast Levres kojeg moje usne obožavaju. Uz njega tu su i ruževi u tamnijim nijansama!

3) Odjevni predmet koji najčešće nosim zimi? Veste! Ne znam za vas ali ja veste obožavam. Tako su mekane i simpa, puno ih volim. :)

4

4) Najčešće nošeni zimski dodatak? Ne nosim baš zimske dodatke! Rukavice redovito zaboravim i onda mi se smrznu ruke; kape mi užasno stoje, M. kaže da izgledam kao patuljak, a šalove, njih volim, ali ih iz nekog razloga rijetko nosim.

5) Omiljeni zimski miris svijeće? Nemam niti jedan određeni miris. Volim vaniliju i te svijeće su mi naj naj, tako da biram vaniliju. No ona mi je omiljen miris tijekom svih godišnjih doba!

5

6) Omiljeno zimsko piće? Topla čokolada! Ima li išta finije? Mljac. I volim puno kuhano vino. Vani snijeg, ja pod dekicom, čitam knjigu i pijem kuhano vino~ sreća

7) Najdraži zimski film blagdanskog ugođaja? Sam u kući, prvi nastavak! Ok, znam, dosadna sam, ali to je tako fora fim. Gledala sam ga jedno 555 puta i svaki put ga gledam s jednakom količinom uzbuđenja. :) Mislim da sam ja još uvijek pomalo dijete. No tko ne voli taj film?

8) Najdraža Božićna pjesma? Wham! - Last Christmas. Mislim da nema potrebe objašnjavati zašto!

9) Omiljena hrana tokom blagdana? Sva! :) Ne biram ja. Ali kolači su mi tiha patnja. Njih napadam od jutra do sutra. Ne mogu protiv sebe! :)

6

10) Najdraža Božićna dekoracija? Božićne lampice! Obožavam ih. Mama i ja osvjetlimo cijelu kuću. :)

11) Što je pri vrhu na zimskoj WL? Canon eos 1100D, Naked 3 paleta i NARS Orgasm rumenilo!

12)  Planovi za nadolazeće blagdane? Planovi? :) Provesti što više vremena s obitelji, fino papati i piti puno kuhanog vina! :)

Gotovo. :)

Recite mi vaše odgovore! Imamo li nekih sličnosti?

Broj komentara: 26:

  1. Napokon si nazad! :) Inače zimu nisam voljena jer je ona za mene značila hladnoću, vjetar i bljuzgu, ali ove godine mi je nekako baš draga i već me ponio blagdanski ugođaj i ne mogu dočekati Božić! :D
    Također zimi najviše nosim vestice ili pulovere, pogotovo ove godine kada sam si kupila predivnih nekoliko komada... Najdraži su mi oni sa šljokicama, ne mogu im odoljeti! :D
    I miris vanilije i čokolade, mmmm, mislim da nema boljeg :) Također neke posebne zimske dodatke, osim šalova, nikad nisam nosila, ali ove godine si planiram kupiti kožne rukavice..
    I zaluđena sam lampicama, što se mene tiće mogu mi svjetlucati cijelu godinu!

    Super post, samo piši i dalje :*

    OdgovoriIzbriši
  2. Joj-ja rukavice ne zaboravljam;koža na rukama mi je tako osjetljiva da moram...i-šeširek-tu i tamo(kad nemam visoki rep...)I ja i mama uredimo cijelu kuću-nikad dosta kombiniranja i izmišljanja novih fora!A ova tvoja ljubav sa kuhanim vinom-probaj ga na podiju!...zaključit ćeš da je još i bolje!kissam te draga!a veli mi moj dragi da ga je uhvatila ona"pred-Božićna depra!..mene (još)nije,fala Bogu!i da-puno papati,osobito kolače...mmm-mogla bi živjeti na slatkom!;-)

    OdgovoriIzbriši
  3. Fajnli novi post :)
    I ja obožavam veste, pogotovo one duže malo i šire... i moram u shopping obnoviti zalihu vesti :)
    i da sezona kuhanog vina, ali bijelog...uživancija :)
    i sad se stvarno nadam češćim postovima :)

    OdgovoriIzbriši
  4. predivne fotkice! pored svih ovih winter tagova ja cu jos i zavoleti zimu :D

    OdgovoriIzbriši
  5. Welcome back :) Joooj film Sam u kući i ja obožavaaam i gledam ga svake godine, naravno samo prvi i drugi nastavak :D Nikad mi neće dosaditi :)

    OdgovoriIzbriši
  6. ahaha čitam čitam i mislim si kako bih mogla samo copy pejstat većinu odgovora :D

    OdgovoriIzbriši
  7. nisam ljubitelj zime, ali ovaj post kao da sam ja pisala :D jedino što ja OBOŽAVAAAAM nositi šešire, tu se eto razlikujemo ;)

    OdgovoriIzbriši
  8. Super mi je ovaj tag, mislim da ću ti ukrasti pitanja i uraditi ovaj post :)

    OdgovoriIzbriši
  9. Prelepi odgovori! Moram da probam taj Cicaplast kad ga svi toliko hvale.:))

    OdgovoriIzbriši
  10. Tiha patnja -kolačići-također :/ većinom si odgovorila identično kako bih i ja :) svijeće su kod mene sve više i više aktualne u zadnje vrijeme :D pogotovo one koje mirišu na kolačiće (kupila ih u dm-u) tako da zaista jedva čekam Božić! ovaj tjedan započinjem sa dekoracijama i DIY :) kroz pitanja i odgovore smo te malo više upoznali :D ako ukradnem pitanjca za svoj blog, neće biti sankcija? :) -p.s. šaljem kolače u slučaju dozvole za pitanja ;DDDD

    OdgovoriIzbriši
  11. O,da!-dobrodošla nazad!...nemoj nas zapustiti...3-ći put već gledam...gdje su tvoji komentari?pusa

    OdgovoriIzbriši
  12. […] Mone s CatEye Makeup bloga pročitala sam Winter tag, pa sam ga odlučila i ja ispuniti. Nadam se da će vam se […]

    OdgovoriIzbriši
  13. Jesam, jesam! :)
    Niti ja ne volim taj dio zime, hladnoća mi nikako ne odgovara, ali Božić, Nova godina, a imoj rođendan u prvom mjesecu to sve poprave! :)
    Drago mi je da si i ti sva u Božiću, tješim se da nisam jedina! :)
    Joj i ja bih mogla imati lampice stalno, one me puno vesele! :)
    I hvala ti puno, hoću, hoću! :*

    OdgovoriIzbriši
  14. Neka, neka. Samo ti nosi rukavice, ja se uvijek smrznem, a to mi baš nije pametno! :)

    Hihi, i ja bih mogla živjeti na kolačima, ali ne bunim se niti oko ostale klope. Samo da mi je papati! :) Šaljem ti pusu i uživaj u čekanju Božića i uređivanju kuće s mamom! :)

    OdgovoriIzbriši
  15. Bilo je i vrijeme! :)
    I meni su to najdraže vestice. Posebno ih volim nositi na tajice, to mi je najudobnije :) + uggsice, nitko sretniji od mene! :)

    Bijelo kuhano vino nisam nikad probala, ali svakako hoću! :)

    OdgovoriIzbriši
  16. Neka, neka, i trebaš ju zavoliti! :) Ima zima svojih čari :)

    OdgovoriIzbriši
  17. Možda ove godine i zavoliš zimu! :)

    Volim i ja šešire, ali ne na sebi :D

    OdgovoriIzbriši
  18. Hvala! :)
    Svakako ga probaj, odličan je! :)

    OdgovoriIzbriši
  19. Kolačići su ovisnost! Ne znam volim li ih više praviti ili papati :)
    Koja je to svijeća? :) Ja bi ju!! :D

    Ma samo ti kradi, ova pitanja tu i jesu da bi svi na njih odgovorili! :) I naravno, jedva čekam tvoje odgovore! :) Uživaj u tipkanju :*

    OdgovoriIzbriši
  20. Sta je Bozic bez Home Alone filma? :) i meni je najdrazi :)

    OdgovoriIzbriši

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...