ponedjeljak, 16. prosinca 2013.

Što kupiti njoj za Božić?/ Božićna wish lista

U postu ''Uskoro na blogu ~ recenzije ♥'' tražile ste od mene post o tome što pokloniti djevojci/dečku za Božić! :) Također, pisale ste mi i porukice s istim pitanjem, tako da sam se odlučila ispuniti vam željicu i napisati post za koji se nadam da će vam pomoći. U prvom dijelu pisati ću o poklonima za cure, dok će u idućem postu biti pokloni za vaše ''gore'' polovice! :P Nadam se da će vam ovaj post biti od koristi bilo da kupujete poklon djevojci, mami, sestri, prijateljici itd. :) Također, prijedlozi koje ćete vidjeti ovdje su ujedno i WL stvarčica koje bi ja voljela dobiti, pa evo pomoć mom dečku, roditeljima, odnosno svima koji mi žele nešto kupiti! hihi (p.s. šaljem adresu ako treba ;) :P)

Pa krenimo! :)

kapa

H&M rukavice 39,90 kn, H&M kapica 69,90 kn (po ovu kapicu idem ovaj tjedan, prekrasna je i začudo ne stoji mi loše!)



49 yisk
79 kn99knPapučice ♥ ~paučice su iz Deichmanna, cijena prvih je 79 kn, a drugih 99 kn! Neodoljive su, posebno ove sa sobovima za koje sam uvjerena da bi postale nova Timijeva igračka. :)
Kutija za čaj iz Jyska po cijeni od 49 kn! Presladak poklon curama koje vole čaj. Još jedan prijedlog, napunite kutiju raznim okusima. Mljac. :)

knjige

šalice
Knjige. ♥ Ukoliko imate djevojku/prijateljicu koja voli knjige, vjerujte mi da s knjigama Cecelie Ahern nećete pogriješiti. Ja sam stavila ove knjige iznad, zato što mi one fale u mojoj kolekciji! :) Inače, kad smo već kod Cecelie, kad sam pročitala prvu njezinu knjigu zaljubila sam se u njezin stil pisanja i odlučila da ću kupiti sve njezine knjige! :)

šalice2
za spavanje2
za spavanje
torbice
torba
sat
parfemi
Preslatke šalice koje će sigurno obradovati svaku curu. Mislim, pogedajte samo taj natpis! :) Nažalost, ne znam gdje se točno mogu kupiti ove sa slike iznad, pa molim vas da mi to otkrijete ukoliko znate!? :) Jako si/nam ih želim
Još jedna medena šalica! Može se kupiti u Women' Secretu, cijena je 7 .
Medene pidžamice ♥ ~ ja sam velika obožavateljica slatkih pidžama i imam ih sigurno jedno 20, a želim ih JOŠ! :) Ne, uopće ne pretjerujem! :) Pidžame na slici iznad možete kupiti u Women' Secretu po cijeni od oko 30 .
Još nešto što puno obožavam! Women' Seceret (opet :)), cijena oko 25 .
H&M preslatki prstenčići, cijena im je samo 39,90 kn, te torbice koje su neodoljive i po koje također idem ovaj tjedan, cijena 69,90 kn.
Torbice na slici iznad su nevjerojatno slične, a opet toliko različite. Posebno ako gledamo cijenu! Ja si, iskreno, želim puno više ovu drugu jer je točno ono što sam ja tražila, no mrvicu mi je skupa pa se oko nje dvoumim. Možda se počastim za Božić! :) Prva torbica je iz H&M-a i cijena joj je 299 kn, dok je druga iz Zare, a cijena joj je 1299 kn.
Sat. ♥ Iskreno vjerujem da bi svaka djevojka voljela dobiti lijepi sat! Ja sam jedna godine dobila Esprit sat za Božić i to mi je jedan od dražih poklona! Satovi na slici iznad su na mojoj WL već duže vrijeme, no nažalost, točnu cijenu im ne znam. Mislim da je ona oko 2500 kn.

yankee
lush2
lush
opi-couture-de-minnie-collection-closer
Parfem je još jedan odličan poklon za svaku curu! :) I vjerujte mi da će se svaka cura tome obradovati! Moja želja su Chanel Chance eau tendre, te Gucci by Gucci parfem.
Yankee Candle~ najbolje svijeće na svijetu i divan poklon svakoj djevojci! :) Cijena oko 150 kn.
Lush Božićni paketići. :) Cijena prvog je 96 kn, a drugog 276 kn.
Još Lush paketića! :) Prvi sadrži Big Blue šumeću kupku, Mini Blue Skies pjenušavu kupku, te Cinders šumeću kupku, a drugi So White šumeća kupka, Mini Comforter pjenušava kupka, Butterball šumeća kupka! Cijena svakog je 150 kn! :)

kosa
caud
Prekrasni OPI lakići! :) Ovi na slici iznad su iz Couture de Minnie kolekcije, a cijena po laku je oko 100 kn. Slika preuzeta s ovog linka.
Macadamia šampon, maska za kosu i ulje! Prekrasni proizvodi, preporučujem ih svakome! (p.s. uskoro recenzija!) Mogu se kupiti u ljekarnama Corner, a cijena ovisi o veličini pakiranja. Link za sve Macadamia proizvode ovdje! Divni Caudalie setovi! Prvi se može pronaći po cijeni od 289 kn, a sadrži Vinosource Sorbet kremu za  lice od 40 ml, kremu za ruke i nokte 50 ml i balzam za usne 4,5 g! U drugom setu možete pronaći Divine ulje od 00ml koje možete koristiti na licu, tijelu i na kosi , te Divine tonirani fluid za tijelo od 25 ml i Divine piling koji sadrži 50g proizvoda. Cijena drugog seta je trenutno na sniženju, te iznosi 185 kn, a oba seta možete pronaći u ljekarnama Corner! (stavila sam vam link za drugi set kojeg vam od srca preporučujem!)

nuxe
Još jedan divan Caudalie paketić, cijena mu je 69 kn, te prekrasno NUXE ulje po cijeni od 195 kn.

naked-3-palette

I šećer na kraju, najsavršeniji poklon koji ijedna cura može dobiti! :) Ok, dobro, neka bi možda radije htjela Naken 1 ili 2, no ja želim trojku! :) Trenutno je rasprodana pa ju se ne može kupiti, no ipak je ovo ujedno i moja WL pa ne mogu na staviti stvar koju želim najviše od svega (uz Canon Eos 1100D :)). Cijena ove palete je 37 funti.

Još bih samo spomenula da je odlična ideja za poklon i putovanje! :) Odvedite curu negdje, sigurna sam da će joj se to svidjeti! :) I još jedan prijedlog, ukoliko još uvijek ne znate što kupiti djevojci za Božić, odvedite ju u neki shopping centar. Vjerujte mi da će za barem jednu stvar reći da ju želi. :) Takve smo vam mi cure, uvijek nešto želimo. :)

Sviđa li vam se ovaj post? Što se nalazi na vašoj božićnoj wish listi? Želite li drugi dio ovog posta, odnosno ideje za poklone našim dečkićima!? :)


Broj komentara: 25:

  1. Nadam se da ti momak ovo cita, moram i ja da slozim jednu da mu stoji uvijek kao ispomoc za mog :D idu valentinovo, osmi mart... sve je to blizu :D
    A pokloni su odlicni, sslazem se sa listom!

    OdgovoriIzbriši
  2. Sviđa mi se ova lista i htjela bi sve s nje :D Mislim da ne postoji ni jedna cura kojoj se na ovoj listi nesto nebi svidjelo! :)

    OdgovoriIzbriši
  3. Predivno... Jedino sto mi se zadivljeni osmijeh pretvara u mucni osmijeh jer si ne mogu priustiti toliko potrositi. Sto je najgore od svega,od silne te stednje i ne kupuje mi se nista..zao mi pare dat i na sjajilo od 30 kuna...a onda si kupim pileci i ne bude mi krivo.. Sta reci.

    OdgovoriIzbriši
  4. I ti se stvarno nadaš da ćeš za Božić dobiti nešto od ovoga? :)

    OdgovoriIzbriši
  5. I ja tebe volim ljubavi :D
    Ok, shvatila sam, nemam pojma što ćeš mi kupiti :) ... M. što ćeš mi kupiti!? reciii miii!

    OdgovoriIzbriši
  6. Wau, bila bih presretna sa pola ovih stvari- da ih dobijem. Kao i većina djevojaka, vjerujem. :)
    Ali, kada bih baš birala, NAKED ^_^!
    U scvakom slučaju, lako je za nas djevojke, muškarci su tu uvijek problem. :)

    OdgovoriIzbriši
  7. Sve mi je divno ali cu biti skromna pa reci da si samo zelim H&M torbu. :D

    OdgovoriIzbriši
  8. Za početak, hvala što si napisala ovaj post, sada s nestrpljenjem očekujem onaj za muški dio jer mi je uvijek nekako teže kupovati za njih :)
    Pola stvari koje si ovdje napomenula želim i imam si ih u planu kupiti (ako već ništa ne dobijem za Božić)! Pogotovo patim za ovom torbom iz H&M-a... Iako sam ju tražila već dva, tri puta u Portanovi u Osijeku, još ju nikada nisam našla, morat ću ovih dana bolje pogledati... I kapu stavljam na WL! Preslatka je :D
    I želim, želim, želim ovaj lijevi sat! Preeeedivan je! Što se mene tiće samo neka se sjaji i pun pogodak! :D Dekorativa i preparativa također ulaze u obzir!

    Super post, pomalo mi se vratio taj blagdanski ugođaj zbog cijelog tog predblagdanskog šopinga! Sada se vraćam u realnost, čekaju me još kolokvij iz biologije i fizike do kraja tjedna i puno, puno učenja!

    OdgovoriIzbriši
  9. Hehehe-ovo ti je jedan od najdužih postova..hehe-baš se pitam zašto..??hmhm.ma neeee!-rukavice one sa zlatnim-preslatke,kapica-predivna i sigurna sam da ti super stoji...šalice!!i,da:i meni je bolja druga torba al je me malo zafrapirala razlika u cijeni..!i zlatna,ona mala..!!!sve želje su mi super;ja bi bila izuzetno zadovoljna da dobijem pa bar nekaj sa nje!pozzz draga i kissss

    OdgovoriIzbriši
  10. Ove šalice lako sama napraviš :) ja sam radila sad dečku za rođendan! kupiš običnu bijelu šalicu i crni vodootporni marker(ili u boji, kaj ti odgovara), nacrtaš/napišeš kaj hoćeš, i staviš da se zapeče na 180°C pol sata, i ostavi u pećnici dok se ne ohladi jer bi moglo puknuti hehe. probaš ispod vode dal se ispire, ak se ispire, zapeči još malo :)

    OdgovoriIzbriši
  11. Women Secret trgovina ima najslađe stvari :D
    super prijedlozi :D

    OdgovoriIzbriši
  12. […] posta ”Što kupiti njoj za Božić?”, došlo je vrijeme za drugi nastavak, odnosno post ”Što kupiti njemu za […]

    OdgovoriIzbriši
  13. Pola ovih stvari je i na mojoj wishlisti :) Michael Kors Rose gold mi je najdrazi, ali preskup trenutno :(

    OdgovoriIzbriši
  14. Je, je, čitao je. :)
    Hihi, napraviš folder na laptopu sa fotkicama onog što želiš i ostaviš ga slučajno otvorenim. :))
    Ah valentinovo, jedva čekam! :)

    OdgovoriIzbriši
  15. Ima tu istine, sve smo mi cure poprilično slične! :)

    OdgovoriIzbriši
  16. Malo tko si danas može baš sve ovo priuštiti, ali uz malo štednje i polako, sve se može ostvariti! :)

    OdgovoriIzbriši
  17. Hihi, Naked paleta bi bila i moj odabir! :) Ah žene, sve smo iste, a Nakedica nas je sve zaludila. :)

    OdgovoriIzbriši
  18. Shvaćam te za torbicu, imala sam i ja sličnu situaciju kada sam ju tražila i u Osijeku i u Zagrebu i nigdje ju nisam pronašla! :( Nadam se da ćeš ti imati više sreće :)

    I nadam se da su ti kolokviji dobro prošli i da si sve rasturila! :)

    OdgovoriIzbriši
  19. Ah draga, ipak se radi o WL, a znaš da ja punooo toga želim! :)
    A druga torbica je divna, ali cijena je...uh :( No možda se i ona nađe uskoro u mojim rukama, nikad ne znaš! :)
    Pusaa :*

    OdgovoriIzbriši
  20. Hvala ti za ovo. :) Probat ću svakako sama, a ako uspije, budem se pohvalila na blogu! :)

    OdgovoriIzbriši
  21. Slažem se! Divnih stvarčica imaju. :)

    OdgovoriIzbriši
  22. Jesu! Meni najljepši satovi ikad. :)

    OdgovoriIzbriši
  23. Da, stvarno je skup. Ali uz malo štednje, da se i on kupiti. :)

    OdgovoriIzbriši

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...