četvrtak, 19. prosinca 2013.

Što kupiti njemu za Božić? ♥

Nakon posta ''Što kupiti njoj za Božić?'', došlo je vrijeme za drugi nastavak, odnosno post ''Što kupiti njemu za Božić?''. Mislim da ćemo se svi zajedno složiti kako je kupovanje poklona dečku/bratu/tati puno teže nego kupovanje poklona nježnijem spolu. :) Ja sam se potrudila u ovom postu predstaviti vam što više ideja s nadom da će vam barem jedna od njih pomoći. No, da ne duljim dalje, krenimo!

Napomena: na slikama su proizvodi koje bih ja osobno kupila, to ne znači da te iste proizvode morate i vi izabrati! :)

229fer


Postoji li ijedno muško biće koje ne voli loptu?! :) Mislim da ne. :) Loptu iznad možete pronaći u Feriviju po cijeni od 229 kn.



79d
Papuče! :) Ukoliko ste sretnice i imate dečka s normalnim brojem obuće, odlična ideja za poklon su i neke zanimljive papuče! :) Ove na slici iznad su iz Deichmanna, a cijena im je 79 kn.

499kn
Ruksak- ovaj poklon bi bio totalan promašaj za mog dečka, no za neke dečke sigurno ne bi. Ruksak na slici je iz Zare, a cijena mu je 499 kn. I stvarno je krasan!

bilj
Bilježnica/rokovnik- simpa poklon koji će sigurno razveseliti vašeg muškića! :) Zara, 189 kn.

maska
Maska za mobitel/tablet- ukoliko je vaš dragi poput mog i brižljivo pazi na svog ljubimca, ovaj poklon će ga sigurno razveseliti. Maskice na slici iznad su iz Zare, cijena im je 129 kn. P.S. ukoliko vam dečko ima Samsung Galaxy s3 ili s4, moja preporuka je flip cover!

rem
Remen- poklon koji će sigurno svakom dečku dobro doći. Prvi je iz Mustanga, cijena mu je oko 29 eura, a drugi je iz Zare i cijena mu je 169 kn.

ruk
Rukavice- meni jedan od dražih poklona za Božić! ♥ Oboje su iz Benettona, cijena prvih 79 kn, a drugih 339 kn.

šal
Šal- divan, divan, prekrasan poklon! Posebno kad su šalovi ovako krasni kao ovi na slici iznad! Sva tri su iz Benettona, cijena redom 299 kn, 259 kn, te zadnji 169 kn.

kap
Kape. :) Prva kapica je Benetton, a cijena joj je 129 kn, dok drugu možete pronaći u Feriviju po cijeni od 95 kn.

vest
Vesta. ♥ Ove veste na slici iznad su mi nešto najdivnije što sam vidjela, posebno ova druga. Točno mogu zamisliti svog dečka u njoj i priznajem da mi je sad žao što sam mu kupila nešto drugo. Druga vesta mi je savršena! :) Vestice su iz Benettona (da, ja jako volim Benetton ♥), cijena prve je 259 kn, a druge 429 kn.

koš
Košulje- ukoliko vam dragi voli košulje, ovaj poklon će mu se sigurno svidjeti. :) Moja preporuka su košulje iz Benettona, ondje ih ja kupujem dečku i oduševljena sam s njima. Prekrasne su i jako kvalitetne. Ne moram ni spomenuti da  su i ove iznad od tamo, cijena im je je 259 kn.

pidž
Pidžama- ako ste sretnice i nemate dečka od dva metra za kojeg je nemoguće pronaći pidžamu, kupite mu ovaj divan poklon. :) Ove na slici iznad su iz Women' secreta, tj. Man secreta (hihih) i cijena im je oko 30 eura.

kr

Još jedan prekrasan poklon za dečke koji nose kravate! :) Cijena 450 kn, te 700 kn, ali uzmite u obzir da su kravate iznad Croata, pa su samim time i skuplje! :)

sat
Sat. ♥ Po meni, najdivniji poklon koji možete nekome pokloniti. On je skuplji, tu nema dvojbe, no svejedno je za mene pun pogodak! :) Cijena prvog sata je 479 eura, a drugog 313 eura. Napomena: meni osobno se ovi satovi sviđaju, posebno ovaj prvi, i kada bih ja kupovala dečku sat, taj bi izabrala. Naravno da možete pronaći PUNO jeftiniji sat!

parfem
Parfem- poklon s kojim nikad ne možete pogriješiti. Osim ako ne znate kakav miris vam dečko voli, ali predpostavljam da znate. :) Ne znam točnu cijenu parfema na slici iznad, mislim da su oko 500 kn, možda i više.

lush
Lush gelovi za tuširanje, te krema za bijanje! Cijena gela od 250 g je 120 kn, a kreme za brijanje od 100 g je 70 kn.

zipo
Zippo upaljač! :) Divan, krasan poklon. Ne znam točnu cijenu kod nas, ona ovisi o prodajnom mjestu, no mislim da je oko 200 kn.

miš
Logitech miš- ili tipkovnica, ili bilo što od računalne opreme što bi se vašem dragom moglo svidjeti. :) Cijan prvog miša je 40 $, a drugog 30 $.

brijanje
Aparat za brijanje je odličan poklon ukoliko volite dečke koji se briju. :) Ja ne volim, živjela brada! :) Prvi je Philips i cijena mu je 239 kn, a drugi je Braun i cijena mu je 263 kn.

309
I šećer na kraju, nožić! :) Ukoliko vam dečko često boravi u prirodi, ovo je idealan poklon za njega! :) Cijena noža na slici iznad je 310 kn i vjerujte mi da ima sve moguće što bi vašem dragom moglo zatrebati u ''divljni''! :)

Još neki prijedlozi:



  • novčanik

  • foto album s vašim slikama

  • knjiga

  • karte za koncert

  • putovanje

  • igrica :)

I to bi bilo sve! Nadam se da vam je ovaj post bio koristan. :)

Što ćete vi kupiti svom dragom? Kakve poklone ste mu do sad poklanjale? Recite nam svoje ideje! :)

Broj komentara: 8:

  1. UH Chanel Allure je prepredivan :)

    OdgovoriIzbriši
  2. Boss Bottled je odličan također! Osobno sam poklonila i neke stvari za uređenje sobe (ali za malo manje vazne datume) jer je tad bilo potrebno..Još ne znam, možda to bude pidžama..Mada, nebi bilo loše ni Zippov upaljač, ne znam gdje ga kupiti? :/ to dvoje još nisam poklonila :) Možda budu i neke kreme za zimu.. Iskreno, sve manje imam novih ideja nakon svakog blagdana i rodjendana i zato je baš super došao članak :)

    OdgovoriIzbriši
  3. Paket bokserica i kosulju :) + jos ima rockas za par dana (kao i ja, pa uvijek dobijem poklon za Bozic i rockas zajedno -.- ), ali to jos nisam odlucila sto cu kupiti :) super clanak za nekog tko nema bas ideje, meni uvijek nesto padne na pamet, samo da se kupuje :P !

    OdgovoriIzbriši
  4. Jos da dodam na listu - bilo koju od novijih videoigara jer vjerujem da barem 70% muske populacije zeli novi Battlefield i slicno. :D tati sam kupila miš i tipkovnicu novu, bio je presretan.

    OdgovoriIzbriši
  5. Nisam ga probala, ali svakako hoću! :)

    Drago mi je da ti je članak dobro došao. :) Za koji poklon si se na kraju odlučila? :) Što se Zippo upaljača tiče,u slučaju da već nisi pronašla, pogledaj na eBayu. Ondje su malo jeftinije cijene i puno veći izbor! :)

    OdgovoriIzbriši
  6. Ne znam je li ti rođendan već bio, no u svakom slučaju sretan rođendan ti želim! :) Nadam se da si ga lijepo proslavila; i ti i dragi! :)
    A čuj, i ja shopping obožavam, ali nakon toliko godina već mi je teško smisliti nešto originalno. :(

    OdgovoriIzbriši
  7. Slažem se! :) Svi su oni isti, igrice su im u krvi hihih :)

    OdgovoriIzbriši

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...