ponedjeljak, 30. prosinca 2013.

Novogodišnji makeup *:)

Bok djevojke! :) Evo i mene nakon jako dugo vremena. Današnji post će biti jako brz, da vam budem iskrena, nisam imala ni namjeru pisati ga budući da sam bolesna, no kako sam vas pitala na FB stranici želite li tutorial, a vi ste odgovorile potvrdno, smatrala sam da nema smisla iznevjeriti vas! :)
U ovom postu, ukratko ću vam opisati sve korake kako ovaj makeup rekreirati, a vi, ukoliko imate bilo kakvih pitanja, slobodno pitajte! :) Prije nego se bacim na sam look, želim vam samo poželjeti sretnu Novu godinu i lijep provod sutra! :) Nadam se da ćete novu godinu dočekati sa nekim vama dragim uz puno smijeha, malo šampanjca i još više poljubaca! :) Od mene imate velike puse! :*

Makeup čiji postupak vam danas donosim možete vidjeti na slici ispod. Prvotno sam planirala ovaj makeup objaviti na Šminkerici, no kako je Ružica već nešto slično napravila, smatrala sam kako nema smisla ponavljati se. No, samo da znate, uskoro me i tamo možete čitati! :)




Postupak:
Na kapke nanesite bazu kako bi se makeup što duže održao, plus, uzmite u obzir da se u ovom looku ipak radi o šljokicama, tako da, bazu obavezno koristite! :) Zatim nanesite bijelo ili srebrno sjenilo na cijeli kapak, te svijetlo smeđe sjenilo na pregib oka. Oba sjenila koja sam ja koristila su iz Naked 2 palete! Nakon ovog koraka, uzmite tamnije smeđe sjenilo, ili sjenilo ljubičaste nijanse (za koje sam se ja odlučila!) te ga nanesite u obliku slova V. Vjerujem da na slici iznad možete dobro razaznati gdje sam ja ovo ljubičasto sjenilo nanijela.

Nakon ljubičastog sjenila, uzmite šljokice po želji! Kako bi se one što duže zadržale koristite kapi za oči ili, još bolje, proizvod koji i je namjenjen držanju šljokica na mjestu! Kako ja takvu korisnu stvarčicu nemam, koristila sam kapi za oči. Na slikama se šljokice ne vide dovoljno dobro, nažalost, ali vjerujte mi kada vam kažem da je u stvarnosti suprotna situacija! :) Mala napomena: ako nemate šljokice ili pak nemate proizvod koji bi ih mogao držati na mjestu, poput kapi za oči, a želite rekreirati ovaj look, kupite tuš sa šljokicama te njega nanesite preko cijelog kapka! :) Naravno, smeđe/ljubičast sjenilo nanesite i ispod oka!

Zatim nanesite tuš, te maskaru i trepavice po želji! :) Dodajte puder (puder ostavite za kraj zbog šljokica koje vole letjeti svuda!), korektor, rumenilo i ruž! :) I to je to, gotovo. :) Look je jako jednostavan i izvrsno pristaje djevojkama plavih očiju te kose.

Za kraj vam donosim još nekoliko slikica!




To bi bilo sve za ovaj brzinski post! :) Još jednom, želim vam lijep provod sutra! :*

Sviđa li vam se ovaj makeup? Hoćete li ga isprobati? Kakav makeup vi planirate sutra nositi?

P.S. Dobila sam novi fotić tako da je uskoro lošim slikama kraj! Jeej :)

Broj komentara: 18:

  1. lijep make-up, nije agresivan i taman a opet baš je novogodišnji...obožavam šljokice :D
    ne brini se, fotić jako teško hvata šljokice, baš mrzim to :D
    ja baš razmišljam šta ću sutra imaš ti kakav savjet?
    imam zelene oči, plavu kosu, crvenu haljinu i crveno srebrne naušnice...pa ako imaš koju ideju nabaci :D

    ja sam si kupila od Alverde neki fiksator za make-up, košta 30.ak kn u DM-u, baš ću ga isprobati sutra da vidim hoće sve to izdržati do jutra :D

    i ja tebi želim sutra dobar provod, vjerujem da si se okružila ljudima koje voliš...mogla bi nam napisati kako je bilo i tako..bar make up i stajling pokazati :)

    OdgovoriIzbriši
  2. Iskreno ovo je svakodnevni look, a ne novogodišnji :/

    OdgovoriIzbriši
  3. Nisam imala pojma da Alverde drži fiksatore, meni to već tražim po našim drogerijama i nikako da naiđem na neki, tako da hvala na infu! Nakon posla idem trk do prvog dm-a :)

    On topic:
    Jako lijepi make-up, osobno volim takav nježniji, a opet i dalje efektni look :) a na zadnjoj slici mi izgledaš wow, kao live verzija barbike :)

    OdgovoriIzbriši
  4. Prekrasan look, divno ti stoji. I kao što kažeš, idealan za plavuše svijetle puti, ne znam kako bi stajao na meni tamnoj.
    Ja se još mislim što ću sutra, baš sam bez ideje. Najvjerojatnije neku kombnaciju iz UD Naked palete na oči, NARS Lovejoy rumenilo i Shiseido ruž koji ću ukrasti mami :-P

    OdgovoriIzbriši
  5. e nisam ni ja znala, sestra slučajno zapazila...kad nemam naviku ići do njihovog "štanda" i eto...
    sretno u potrazi! ja sam ugrabila zadnji u jednom dm-u kod nas, a sestra u drugom isto zadnji...valjda se razgrabilo tijekom ovih blagdana...

    OdgovoriIzbriši
  6. Hvala ti puno! :)
    Zelene oči i plava kosa!? :) Ok, odmah u startu, zavidim ti. :) Nema mi ljepše boje očiju. :)

    Hm, ja bih na tvom mjestu svakako ubacila crveni ruž! :) I tuš na oči i umjetne trepavice. Nešto jako jednostavno, a opet efektno! Posebno uz crvenu haljinu, tvoje zelene okice i plavu kosu! Ok, totalno te mogu zamisliti. :)

    I hvala na ovom otkriću, nisam uopće znala za taj fiksator, svakako ću ga probati. :)

    Hvala ti puno. :) Što se ideje za post tiče, vjerujem da ću makeup svakako pokazati, a vidiš, mogla bih i outfit! :)

    OdgovoriIzbriši
  7. Uh, ja sebe ne mogu zamisliti sa šljokicama u pola bijelog dana. :) Sama pomisao da dođem takva na faks mi je nemoguća. :) Ali naravno, svi se drugačije nosimo.

    Ja sam plavuša, poprilično svijetla i na meni ovaj makeup izgleda uistinu efektno i sasvim dovoljno za kućnu zabavicu. :) Naravno, volim ja i puno jači makeup, zapravo, bilo je takvih tutoriala na Šminkerici, pa si zaviri ondje, možda pronađeš nešto što po tebi nije svakodnevno. :)

    OdgovoriIzbriši
  8. Miss-eco hvala ti puno na komplimentu! :) I ja volim nježniji makeup, ali naravno, svatko neka nosi ono što se njemu najviše sviđa. :)

    OdgovoriIzbriši
  9. Hvala ti puno! :)

    Čim spominješ Naked paletu znam da ne možeš pogriješiti na kakav god se makeup odlučila. Te paletice su stvarno zakon i da se tu smisliti hrpa lijepih makeup lookova! :) Uživaj sutra! :)

    OdgovoriIzbriši
  10. Šljokice su pravi davež za fotkanje :D Super ti ovo stoji, lijepo je i nježno a i ti si mi baš takva :)

    OdgovoriIzbriši
  11. Bome jesu. Iz kojeg god kuta sam probala, ne mogu se uhvatiti! Zločeste šljokice :D

    I hvala ti puno :*

    OdgovoriIzbriši
  12. hehe hvala na savjetima, pokušat ću na očima ovako nešto lagano sa malo šljokica (nova godina se čeka pa nek šljašti na sve strane :D ) a na usne ću onda crveni ruž iako mi tokom večeri uvijek ode s usana a zaboravim popravljati :D hehhe

    cure dooobar provod svima želim, čujemo se nagodinu! :D :*

    OdgovoriIzbriši
  13. Onaj jači look ...neznam točno kada si ga objavila-fe-no-me-na-lan je!!!onaj sa jako iscrtanim očima,i na waterlineu i još "dabl"cateye-e taj!....po meni jedan od najljepših lookova koje sam ikad vidjela..!možda da curkama negdje staviš fotkicu,jer po meni je to baš senzacionalno! ;-)

    OdgovoriIzbriši
  14. Divan look!...hm-i planirala sam bijelo-srebrnkasto sjenilo u kutu...a sad si me bacila u razmišljanje..neznam da u"v"stavim zeleno ili ljubičasto ko i ti!..??...šljoke nemam tako da ništa od toga...al-baš ću se ono-jaaako namazati-ipak-danas je sve dopušteno,zar ne!?..i čašica šampanjca-dve-tri-če..t..i..i..r.i..iiii više!hihih hehe haha-uživaj ljube!kissssss .-)

    OdgovoriIzbriši
  15. Prelijep look ! Da imam takve oči, vrlo bih rado ponovila :))

    OdgovoriIzbriši
  16. Znam draga na koji misliš! :) Bome se taj makeup proširio svud po svijetu. :) I ja sam s njim jako zadovoljna. :)

    OdgovoriIzbriši
  17. Za kakav makeup si se odlučila? :)
    Nadam se da si se lijepo provela i zabavila. Sretna Nova godina draga :*

    OdgovoriIzbriši
  18. Hvala ti puno! :) Drago mi je što ti se sviđa. :)
    P.S. Sretna Nova godina! :)

    OdgovoriIzbriši

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...