subota, 7. prosinca 2013.

Mjesec u slikama~ studeni ♥

Bok djevojke! Malo kasnim s ovim postom, ispričavam se na tome. Moram vam priznati da mi protekli mjesec i nije bio nešto posebno zanimljiv. Većinu vremena sam, kako već znate, provela družeći se s knjigom, a onu mrvicu slobodnog vremena sam provela s hranom. :) Da, dobro ste pročitale! Trpala sam u sebe sve moguće, naravno, nezdravo. Tko je vidio jesti zdravo!? :)

Ovaj put neće biti ni previše slikica, što da vam kažem, protekli mjesec mi je bio uistinu dosadan. No zato je ovaj započeo jako dobro! Valjda to tako mora biti! :) Kad sada pogledam prošli mjesec, ne mogu za njega reći da je bio loš. No nekih posebnih trenutaka nisam imala. No evo, došao nam je 12. mjesec, tu je i Božić, Nova godina, a i moj rođendan početkom prvog mjeseca. Jedva čekam! ♥

No vratimo se mi na ovaj dosadni studeni! :)

Kao što sam vam spomenula, mjesec sam provela uz knjigu. Imala sam sreće da je predmet bio super zanimljiv, pa ni učenje nije bilo teško! :)

1
Dok sam ja vrijeme provodila učeći, Timica je svoje dane kratio spavanjem. Ponekad sam baš ljubomorna na njega. :)

2

Svo to spomenuto učenje rezultiralo je ocjenom u indexu. Uz ovu ocjenu imam još jednu (jeej!), no ona još uvijek nije upisana! Čeka se drugi mjesec i upis ocjena! :)

3

Na slici ispod možete vidjeti mene nakon jednog od kolokvija. Mislim da se na mom licu vidi da baš i nisam pretjerano sretna. Što da vam kažem, izašla sam na kolokvij za koji sam učila oko 3 sata. No položila sam ga! :) Ne pitajte me kako, jer niti sama ne znam. :)

4

Pisala sam i WL. Ovaj mjesec sam s nje čak i neke stvarčice prekrižila! :) Sve u svemu, zadovoljna sam! Polako kupujem ono što želim.

5

Uživala sam i u novom Avon katalogu. U njemu stvarno nema što nema, no ja se rijetko kad odlučim za neku veliku kupovinu. Ne znam zašto, no mislim da je jedan od razloga taj što volim sve uzeti u ruke prije nego li kupim. :)

6

Pored učenja, vrijeme sam provodila čitajući blogove, smišljajući ideje za vlastiti blog, te pijuckajući čaj. Pokušavam smanjiti svoje opijanje kavom, ali moram priznati da mi to baš i ne ide!

7

Uz čaj i blogove, vrijeme sam kratila sa svojom malenom mrvicom. Ne mogu vam opisati koliko volim ovo maleno stvorenje!

8

Tu se također našlo i nešto slobodnog vremena za čitanje. Knjige su meni nešto posebno, volim čitati ušuškana u dekicu. To me neopisivno veseli. Knjiga ispod je jedna od meni najdražih. Općenito volim sve knjige Cecelie Ahern i imam ih skoro sve u svojoj skromnoj kolekciji! :)

9

Našlo se tu vremena i za poneki izlazak! :) Baš mi je sad žao što nikad nemam vremena uslikati se fotićem kada nekud idem, moram to popraviti!

10

Malo sam i kupovala! :) Wet 'n' Wild ruževi su me očarali, kupila sam odmah tri komada, a vjerujem da ću ih kupiti sve. Samokontrola mi nije jača strana! :)

11

Ovaj mjesec sam bila i sexy! :) Barem tako moja šalica kaže. :) Ja se s njom ne bih složila, osim ako verziju mene, s naočalama, čupavu, u ružičastoj pidžami smatra sexy. U tom slučaju,  nema veće seksače od mene! :)

12

Malo smo se i obiteljski družili, papali kolače i uživali. Volim obiteljska druženja  i ona su mi neopisivo bitna. Imali smo finee kolače, čak je i Timica poželio pojesti koji! :)

13

Uz fine kolače, imali smo i romantičnu atmosferu uz svijeće! :)

14

Timica i ja smo imali foto session! :) On je malo promašio gdje treba gledati, no oprostite mu kad je tako sladak! :)

15

Moje želje za fotkanjem su očito bile puno veće nego njegove, tako da si je gospodin malo prilegao. Mislim da sam ga čak pomalo živcirala! :)

16

Bilo je tu i nešto slikanja za postove. :) Mislim da sam sad sa fotkanjem mirna barem dva mjeseca. No već će meni uletiti neka nova ideja! :)

17

Moj mali frajer pozira. ♥

18

Ovaj mjesec se gledala i utakmica i jeo se čips. (kad već ''moram'' gledati nogomet onda barem da nešto fino jedem! :))

19

Uz čips, opet su se jeli kolači. Imali smo ponovno obiteljsko druženje, a kakvo je to druženje bez hrpe kolača!? Razmišljam si nešto ovih dana kako ću početkom prvog mjeseca na dijetu. Ovo više nije normalno :)

20

I za kraj, Timica i ja vas puno pozdravljamo i šaljemo vam puse! :*

21

Kako ste vi provele protekli mjesec? :) Ima li nešto posebno što vam se dogodilo? Podijelite samnom događaje koji su obilježili vaš mjesec studeni!

Broj komentara: 37:

  1. Timi.. <3 Predivan je, bubica mala.. :)

    OdgovoriIzbriši
  2. Jako lijep post,Timica je presladak...nego moram pitati gdje si kupila košulju s 4.slike, tako nešto si želim ali ne pronalazim :)

    OdgovoriIzbriši
  3. Joooj što je Timi sladak :)) Maska za mobitel ti je preeedobra! Kolači, obiteljska druženja, slatka životinjica, petica u indeksu - odličan mjesec i ne izgleda mi dosadno :)

    OdgovoriIzbriši
  4. Upravo sam tražila po netu ovakvu staklenu tacnu za kolače koju ti imaš. Okruglu i sa poklopcom, molim te reci mi di da kupim, bit ću ti jaaaaaako zahvalana!!!
    Obožavam čitati tvoje postove, zanimljivi su i simpatični!! :))))

    OdgovoriIzbriši
  5. Baš mi je zanimljiv ovaj post i ovakvi tipovi postova općenito. :) Pesek je presladak, ja sam mjesec provela jednim izlaskom,obilascima galerijama i učenjem također! -.- ❇♥ Blog written by two friends: http://teenagewastelandbyhd.blogspot.com/ ♥❇

    OdgovoriIzbriši
  6. Cestitam na petici,vidis da se isplatilo ucenje:-)Nije ti bas dosadan mjesec,puno fotosessiona,obiteljska druzenja,svega pomalo,bas sam gustala citati post.I molim te,pisi nam cesce!
    I ti i Timi ste preslatki...

    OdgovoriIzbriši
  7. Psiiiić *.* :))) moja legica ima rodjendan u 12 mj i mooooram joj nabavit ovu tvoju sexy girl salicu... pliz nemoj reci da je s ebaya, ili tako nesto sto moram cekati predugo?

    A Cecilia Ahern... i ja ju obozavam. knjige su tako lake za citanje, a opet tako osjecajne i duboke. <3 "... Ali kad pukne srce, nastane tišina.
    Pomislili biste da će nešto tako važno napraviti najveću buku na cijelom svijetu, ili da će se začuti neka vrsta ceremonijalnog zvuka, poput udarca činele, ili zvuka zvona.
    Ali ne, čuje se samo muk i gotovo poželite začuti neku buku koja bi skrenula pažnju s boli." Ja stvarno nisam nesto nesretna ili razocarana u ljubavi, ali ovaj njen citat mi je onako, vrh.

    Ja se raspisala, sorry :D

    OdgovoriIzbriši
  8. Aaaaaaa Timica je presladak! Čupavac mali! Čestitam na 5ici, svaka čast, neka se samo kotrljaju ocjene u index, ne moraju biti ni same petice :D Tako je i meni 11. mjesec prošao nekako bezveze, valjda jer dolazi prije prosinca koji je čaroban pa ga onda ne doživimo kako spada u očekivanju lampica :D

    OdgovoriIzbriši
  9. Hahah ovo sa šalicom :D Super si
    Btw nikako dočekati da se vratiš.
    Imaš hrpu stvari koje mi se sviđaju-maskicu, pesu, preelijep stan (već prije sam to zapazila na slikama), avon katalog (obožavam), bilježnicu sa leptirićima...
    Ali kad vidim ovo gradivo sa ekonomije... swot analizu -.-
    Zato sa srednje ekonomske bježim na pedagogiju.
    Sa djecom sam na istom nivou :D

    OdgovoriIzbriši
  10. Pesek je tako sladak! Ukrala bih ti ga :D

    OdgovoriIzbriši
  11. Kako sam se pripremala za stručni ispit, nisam bila na internetu nekih 2 tjedna i odmah nakon ispita sam se bacila na tvoju stranicu :) Baš su mi falili tvoji postovi :) Imala si baš lijep mjesec, a Timi je mali šećerko <3 Čestitam na petici i ne sumnjam da ćeš ti to sve riješiti bez problema :)
    Hehe, ovo za šalicu ti je predobro :D

    P.S. Iako sam polagala na sv. Nikolu, prošla sam i to sa lijepim ocjenama, tako da molim te, stavljaj recenzije na blog, tako da se mogu počastiti sa lijpim stvarčicama i tješiti se da se moram malo nagraditi :D Trenutno mi je na piku parfem Chloe "Love" <3 Original mi je kupio dragi prije 2 Božića, a sada tiho patim za "Love". Ako nisi koristila njihove parfeme, toplo ti ih preporučujem, prekrasni su, onako ženstveni, nježni, pudrasti mirisi, oličenje sofisticiranosti (ako to ima smisla) :D Uglavnom, preporuka :)

    OdgovoriIzbriši
  12. Ja to vec redovno pratim :) ali nije zgoreg imati sve na jednom mjestu.. Cukica mi je na slikama uvijek presladak :)

    OdgovoriIzbriši
  13. Imaš mi jako lijep rukopis :) Vidim da marljivo učiš i skupljaš same petice! Bravo!
    A i vidim da imaš najboljeg pomagača, Timija, mali slatkiš ti pomaže i kod učenja i kad su u pitanju kolači, uvijek je tu :)

    OdgovoriIzbriši
  14. Je, baš je meden! :)
    Maskica je s eBaya, cijena sitnica! :)
    Znaš što, u pravu si ti. Kad si malo bolje razmislim, nije to uopće bio loš mjesec. :)

    OdgovoriIzbriši
  15. Drago mi je da ti post bio zanimljiv! :) Hvala puno u Timijemo ime :)
    I zavidim ti na obilascima galerija :)

    OdgovoriIzbriši
  16. Hvala ti puno na lijepim riječim! :) Drago mi je da si guštala čitajući. :)
    Slažem se, nije to uopće bio loš mjesec :) Potrudit ću se pisati što češće. Uživam u tome, no ponekad, nažalost, nemam dovoljno vremena!

    OdgovoriIzbriši
  17. Sexy girl šalica je kupljena u Osijeku u Emmezeti. No to je bilo uistinu davno, tako da nisam sigurna možeš li ju još uvijek pronaći. U svakom slučaju, držim fige da ju nađeš! :)

    Slažem se, divne knjige i divan citat. <3 Obožavam ju!

    Hehe, nemoj se ispričavati. Slobodno piši koliko god želiš, meni to niti malo ne smeta, baš suprotno! :)

    OdgovoriIzbriši
  18. A da ga tek vidiš kad ima svoje lude akcije po kući :) Svi se valjamo od smijeha :D

    OdgovoriIzbriši
  19. Hvala ti! :) Slažem se za ocjene. Meni je najvažnije da sve što prije rješim, no naravno ne bunim se kad su ocjene i ovako dobre :)
    Hehe, moguće. Cijeli 11. mjesec čekamo taj 12. mj. i Božić, tako da on cijeli prođe u iščekivanju! :) No još samo malo i tu je... :)

    OdgovoriIzbriši
  20. Hahaha :) evo me, evo me! :) Sad će biti puno postova i puno tipkanja! :)

    Drago mi je što ti se sve sviđa. Mama će biti posebno sretna za ovo oko stana! :D
    Hihihi sretno s pedagogijom! Lijep izbor. :) Ja, vidiš, SWOT puno volim. Ali ja sam išla gimnaziju, a ne ekonomsku, moguće da je do toga hahaha

    OdgovoriIzbriši
  21. Hvala! :)
    Košulja je kupljena u Bershki, pogledaj tamo! :)

    OdgovoriIzbriši
  22. Da, stvarno je! :)
    Evo, ''posudit'' ću ti ga na par dana da te malo zabavlja :) Pripremi se na igranje i maženjenj od jutra do sutra :)

    OdgovoriIzbriši
  23. Baš mi je drago to čuti! :) Zbog takvih lijepih riječi i volim pisati! :) Hvala ti na tome! :*

    Slažem se. Mjesec je bio stvarno ok! :) Nadam se da će ovaj biti još i bolji! :)

    Čestitam, bravo! :) Svakako se trebaš nagraditi. Biti će puno puno recenzija, upravo idem tipkati novi post.
    Nisam ih koristila, ali sam mirisala i mljac su! Baš ću pogledati taj parfemćić, možda se i ja nagradim! :D

    OdgovoriIzbriši
  24. Hehe istina :)
    Ma Timica je baš šećer :)

    OdgovoriIzbriši
  25. Hvala draga! :) Meni je moj rukopis katastrofa, zato ti puno zahvaljujem na ovom divnom komplimentu! :)
    Hihihi Timi uvijek pomaže. Posebno kada je u pitanju neka hrana. To se uvijek dobrovoljno javi! :D

    OdgovoriIzbriši
  26. Tacna je iz Dobrog partnera! :) Ne vidim na slikama baš dobro, no mislim da je to ova: http://www.dobarpartner.hr/Proizvod.aspx?prodid=83af7230-2fe1-4f84-ab52-195216cfd2b6
    Svakako si pogledaj još malo po njihovoj stranici, imaju stvarno velikih izbor! :)

    I hvala ti puno. Drago mi je da ti se postovi sviđaju! :)

    OdgovoriIzbriši
  27. Ej!-a po prvi puta da te vidim širom nasmijanu!!!prekrasna si mi-i zubi su ti divni;al nije do toga....jednostavno mi zračiš na toj fotkici(s Timijem!)...i,da:ovo prejedanje...treba još preživjeti cijele blagdane!!!uhhhhh-kakav pritisak,kad "moraš"toliko jesti.....heheheh...kisss

    OdgovoriIzbriši
  28. Na slici gdje se spremas za izlazak si prelijepa, ajme! Blago ti se! ;D
    Mozes napraviti tutorial za taj look ili mi napisati kako si nasminkala oci? Jako mi se svidja <3

    OdgovoriIzbriši
  29. Hvala ti draga! :) Timica me čini sretnom pa se smijem kao luda! :)
    Uh da, no dobro, preživjet ćemo mi i to! :) A koja kilica više se lako skine nakon svega! :*

    OdgovoriIzbriši
  30. Hvala ti! :)
    Može, napraviti ću tutorial no nisam sigurna kada budući da su mi sad u planu Božićni lookovi. :) Ako ti je hitno, mogu ti ukratko reći što sam koristila?! :)

    OdgovoriIzbriši
  31. Divne slikice :) vidim eos 600D nam je zajednički :D a bome imam i bijeli lapić XD sve u svemu još da imam ove nove ruževe bile bi skoro iste XD sad si me navela da kupim u idućem shoppingu nekoliko :P divan post, psić je preswatki :*

    OdgovoriIzbriši

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...