utorak, 3. prosinca 2013.

Becca Bolero

Danas za vas imam recenziju jednog prekrasnog rumenila kojeg neprestano koristim od kako sam ga isprobala! Ovo rumenilo je zaista posebno i neopisivno puno ga volim, a danas ću vam otkriti zašto! :)

554IMG_2432


Becca rumenilo ima uistinu minimalističko i elegantno pakiranje. Dolazi u kutijici na čijoj poleđini možete pronaći sastav. Veličina rumenila je 6g/0.2oz, što je i više nego dovoljno osobito ukoliko imate puno (čitaj: previše!) rumenila. Iskreno vjerujem da nikad niti jednom rumenilu neću dotaknuti dno. No možda se varam jer sam s Beccom započela jako lijepo! :)

554IMG_2422

Sama ambalaža proizvoda je minimalistička, moram priznati da se meni osobno i ne sviđa pretjerano i to iz razloga što se na ovaj smeđi dio uhvati svaka mrvica koja se nađe u vašoj blizini (što možete vidjeti na slici!), a mene to tako neopisivo živcira. No Becca je tako divna da joj pakiranje opraštam.

554IMG_2426

554IMG_2427

Pakiranje je vrlo čvrsto, neće se otvoriti u torbici, a u unutrašnjosti ima maleno ogledalo koje svakako služi svrsi. Meni je do sad prvenstveno koristilo prilikom popravljanja ruža, sumnjam da ću popravljati rumenilo tijekom dana. Jel netko to radi? Ja ne. :D

554IMG_2431

Kada otvorite rumenilo, vidjet ćete zaštitnu foliju (ili, kako god se to već zove) koja je meni super i koju i dalje držim jer mi se tako ogledalo neće zaprljati. Barem se nadam da neće! :)

554IMG_2429

Samo rumenilo je divno. Boja mu je uistinu prirodna, ima mrvicu roze u sebi koje se stvarno minimalno vidi, tako da ga komotno možete koristiti i kao bronzer. Ja ga tako najčešće i koristim tako jer se divno prilagodi licu i daje mu prirodan izgled! Oduševljana sam!

Bolero je jako pigmentiran i na to svakako trebate pripaziti. Na swatchu možeti vidjeti koliko je zapravo jaka njegova pigmentacija, a čak sam malo i pazila! :) Moj prvi susret s njim rezultirao je ogromnom ''smeđom'' kružnicom nasred mog lica. Izgledala sam, blago rečeno, kao klaun. :) Stvarno nisam očekivala takvu pigmentaciju! Zato, lagano s rukom, bolje nanesite manje rumenila pa dodajte još, nego da se trebate patiti s blendanjem i brisanjem viška s lica! :) Meni osobno se najviše sviđa nanositi ga sa Sigma F40 kistom tako da imate moju preporuku za taj kist, i to ne samo za korištenje ovog rumenila!

554IMG_2435

Tekstura ovog rumenila je mekana, ono se trusi i to mu je jedina mana, tako da opet napominjem, lagano s rukom! :) Jednoliko se nanosi, te se lako blenda! Uistinu je dugotrajno, na mome licu se drži dok ne odlučim skinuti makeup, tako da zaista možete biti sigurni da vam ono neće skliznuti s lica. Napominjem: moja koža je mješovita, ne mogu garantirati da će se ono isto toliko održati na jako masnoj koži!

Ovo rumenilo kupila sam na Jagodici po cijeni od oko 70kn na sniženju. Trenutno ga možete pronaći ondje (klik na link), no cijena mu je malo veća, odnosno ona je 24 eura. Meni osobno ovo rumenilo u potpunosti vrijedi tih novaca i preporučujem vam ga od srce bilo da tražite bronzer koji neće biti narančast i izgledati užasno na licu, ili pak prirodno rumenilo!

Također, Becca mi nije izazvala nikakve problema na licu!

Sastav:

554IMG_2424

Sviđa li vam se ovo rumenilo? Hoćete li ga isprobati? Koje rumenilo je vaš favorit?

p.s. za one koje me ne prate na FB, imam jednu brzinsku napomenu za vas! Na iHerb.com vam je trenutno sniženje Real Techniques kistova (traje do sutra!), gdje Core Collection set možete kupiti za samo 14$ s poštarinom uz popust od 5$ za prvu narudžbu! Kod za prvu narudžbu je: JQL096.

Broj komentara: 18:

  1. Hej, iskoristila sam tvoj kod na iHerbu, nadam se da ćeš dobiti neke bodove za to. :)

    OdgovoriIzbriši
  2. Odlično izgleda, iako sam ja više za roskaste i breskvaste , ali već vidim da bih ga i ja koristila kao bronzer :D

    OdgovoriIzbriši
  3. Damn, preduhitrila si me s recenzijom :D Ajd nema veze haha. Odlican proizvod, instant favorit ;)

    OdgovoriIzbriši
  4. Izgleda odlicno,sviđa mi se sto se moze koristiti i kao bronzer!

    OdgovoriIzbriši
  5. Ja bih ga sigurno koristila kao bronzer :))

    OdgovoriIzbriši
  6. Zgodno izgleda!sretnice...iako ja koristim rozo isključivo!..bilo bi ga guba imat!kiss darling!;-)

    OdgovoriIzbriši
  7. Predivno izgleda. Moze neki look s njim? Bas me zanima kako izgleda na licu .

    OdgovoriIzbriši
  8. Hej, drago mi je da jesi! :) Ja se baš još ne snalazim u tome, tako da nisam sigurna dobijem li ja što :) No manje više za mene, samo ti uživaj u tome što si kupila :)

    OdgovoriIzbriši
  9. I ja sam isto više za te nijanse, ali ovo rumenilo je čudo. Odlično za bronzer, a i kao rumenilo! Nevjerojatno mi je kako se da super iskombinirati! :)

    OdgovoriIzbriši
  10. Čekamo mi i tvoju recenziju! :)
    Također, kod mene je ista situacija :)

    OdgovoriIzbriši
  11. I meni se to posebno sviđa kod njega :)

    OdgovoriIzbriši
  12. Odlično je, svidjelo bi se i tebi! :)
    Kiss :*

    OdgovoriIzbriši
  13. Imala sam u planu look i za ovaj članak, ali je moj dražesni fotić odlučio popapati svu boju s mog lica! :) No svakako ću se potruditi da look bude čim prije! :)

    OdgovoriIzbriši
  14. Prekrasno je <3
    Ima li ga uzeti negdje drugo, osim jagodice?

    OdgovoriIzbriši
  15. Ja bih ga koristila za konturiranje :) super si ga uhvatila na akciji! :)

    OdgovoriIzbriši
  16. Da ti budem iskrena, stvarno ne znam. Jedino za jagodicu znam. Sori!

    OdgovoriIzbriši
  17. Da, stvarno jesam! :) Trudim se što češće kupovati na raznim akcijama :)

    OdgovoriIzbriši

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...