utorak, 12. studenoga 2013.

Zara Women 11 Corso Vittorio Emanuele Milano ♥

Bok cure! Prije svega želim vam se ispričati što me toliko dugo nema. Puno vas mi je slalo porukice gdje sam i zašto ne pišem, no jednostavno nisam imala vremena. Na faksu je ludnica, puno kolokvija, seminara, obveza... Mislim da vam dovoljno govori činjenica da u idućih tjedan dana imam dva kolokvija, usmeni, te seminar koji moram predati! No kada to prođe pisat ću vam i previše, a onda ću vam već i dosaditi! ;) No dobro, dosta je ovog dosadnog uvoda (morala sam, sori :)).

Bacimo se mi na današnji post. Kao što vidite iz naslova riječ je o jednom parfemu kojeg ja neopisivo puno volim. Toliko puno da sam vam morala pisati o njemu! Vjerujte mi, zaslužio je to! :) Također, samo bih napomenula da nisam baš pretjerano dobra u opisivanju parfema, no dati ću sve od sebe da opis bude što vjerodostojniji! ;)

554IMG_1548


Zara Women 11 Corso Vittorio Emanuele Milano je Zarin parfem predstavljen 2013. godine. Dostupan je u veličini od 100 ml sa ovom preslatkom starinskom pumpicom, te od 50 ml, no taj nema pumpicu. Naravno, ja ne bih bila ja, a da nisam kupila ovaj od 100 ml! :)

Izgled ovog parfema mi je totalno neodoljiv! Prekrasna staklena bočica, vrlo elegantna i profinjena! Pumpica ovom parfemu daje poseban izgled! Sjeti li i on vas na starinske crno-bijele filmove i one predivne kozmetičke kutke gdje su se žene šminkale i špricale tako divnim parfemima?! :) Mene upravo na to podsjeti!

554IMG_1558

Sam parfem u sebi ima sitne šljokice koje se gotovo i ne vide na koži. No kada bolje pogledate ostat ćete oduševljenje! Ukoliko poput mene volite šljokice, ovaj parfem je kao stvoren za vas! :)

Miris ovog parfema je osvježavajuć, cvijetan, u jednu ruku sladak, dok je u drugu pomalo citrusan! Neopisivo fina kombinacija! Idealan je za ljeto, kao stvoren za ljetne vrućine i šetnje po plaži! Ah, odlutala sam.

Gornje nota: jabuka

Srednja nota: božur, brazilska narandža, ljubičica

Baza note: sandalovo drvo

554IMG_1552

Što se postojanosti mirisa tiče, na meni se on osjeti otprilike oko 4-5 sati, što mi je osobno malo. Za nekog to možda i nije malo, no kada uspoređujem postojanost ovog parfema i primjerice Chanel Chance parfema~ malo je! :) Naravno, cijena jednog i drugog je također za usporediti! :D

Kada sam se već uhvatila cijene, za kraj vam donosim i taj podatak. Cijena ovog Zarinog parfema oko 130 kn za bočicu od 100 ml. Nažalost, ne znam cijenu bočice od 50 ml, pa mi svakako recite ukoliko vi znate! :)

554IMG_1560

Zaključak: ovaj parfem preporučujem svima onima koji žele preslatku bočicu koja će im ukrasiti kozmetički kutak, te onima koji traže slatkast, osvježavajuć, girly miris! E da, i onima koji vole šljokice! :)

Jeste li isprobale ovaj parfem? Hoćete li ga isprobati? Koji parfem je vas oduševio u zadnje vrijeme?

33 komentara:

  1. Mene je odusevio hugo boss orange, fenomenalnoo :)

    OdgovoriIzbriši
  2. sad kad vidim note, znam da ću ga morati probati idući put kad budem blizu zare, trebao bi super mirisati, a onda ću mu oprostiti i što nije (pre)trajan :)

    OdgovoriIzbriši
  3. Imala sam jedan Zarin parfem i bio mi je super. Moram potražiti ovog ljepotana, jako mi se sviđa opis i bočica :))

    OdgovoriIzbriši
  4. Wish -Chopard, nema ljepšeg za taj novac ;)

    OdgovoriIzbriši
  5. Pa ja ovaj parfem moram imati! :)

    OdgovoriIzbriši
  6. Hey mozes napravit neki smokey eyes za pocetnike

    OdgovoriIzbriši
  7. @reflection jel ima chopardovog wisha igdje još za kupit? to mi je valjda najljepši parfem ikad al nigdje ga ne mogu naći :(

    OdgovoriIzbriši
  8. @ fru - Choparda bi trebalo biti u Bipi, stalno ga viđam u katalogu, kad god imaju sniženje na parfeme, on je jedan od njih. A i ovaj Zarin moram obavezno isprobati! :)

    OdgovoriIzbriši
  9. Imam onaj drugi isto sa pumpicom, ali mislim da će i ovaj doći u moju kolekciju :)

    Btw. na mom blogu ima nešto za tebe, tu:
    http://beautycorneriveee.wordpress.com/2013/11/15/liebster-award/...svakako pogledaj ;)

    Iva

    OdgovoriIzbriši
  10. Obožavam Zarine parfemiće a želim i ovog sada :D

    OdgovoriIzbriši
  11. Ja obozavam see by chloe i jasmin noir- bvlgari, jednostavno dva najdraza, i ohhhda pala sam na ovu bocicu jos kad sam ju prvi put vidjela na tvom blogu tako da je vec u mojoj postavi, koristim ga na dnevnoj bazi za izlazak na kavu, setnju gradom, i za takvo sto omjer cjene, kvalitete te trajnosti je super :)))

    OdgovoriIzbriši
  12. Ima ih u Bipi. Ja imam Brilliant Wish. Onaj rozi je sad na akciji u Bipi, sa 299kn na 209kn, ako koga zanima :)

    OdgovoriIzbriši
  13. Nekako nisam obraćala pozornost na Zarine parfeme, ali ovaj mi djeluje preslatko. <3 Baš ću ga isprobati kada slijedeći put odem u Zare.

    OdgovoriIzbriši
  14. Svakako ga isprobaj, vjerujem da će ti se svidjeti! :) A dodatan plus je da će ti bočica ukrasiti sobu :)

    OdgovoriIzbriši
  15. Probaj ga, odličan je! :) Ja općenito Zarine parfeme volim, i imam ih i previše! :)

    OdgovoriIzbriši
  16. Nisam probala, i da ti budem iskrena, ni ne znam koji je to parfem! :)

    OdgovoriIzbriši
  17. Može čim uhvatim vremena. :) Pišem ideju na popis ;)

    OdgovoriIzbriši
  18. Jel mi vjeruješ da sam ja na taj drugi totalno zaboravila!? :) Sad i njega želim hehehe :)

    Vidjela sam, hvala :) Ali sva sam u gužvi pa ništa ne stignem. :( Čekam dane bez ikakvih obaveza :)

    OdgovoriIzbriši
  19. I ja ih volim! :) Što da ti kažem, imam ih toliko da jedan još uvijek čeka u kutiji svoje vrijeme! :)

    OdgovoriIzbriši
  20. Lijep izbor! ;)

    Baš mi je drago! :) Odličan je za kavice i šetnje gradom! Kao stvoren :)

    OdgovoriIzbriši
  21. Baš ste me sad zainteresirale s tim parfemima! Ići ću ih pomirisati! :)

    OdgovoriIzbriši
  22. Svakako isprobaj! Odlična kvaliteta, a i cijena! :)

    OdgovoriIzbriši
  23. Hey draga!......hm...i ja sam bila nekako zauzeta ovih dana!što se tiče parfemčića-ufffff-moram jednostavno biti iskrena-ja to ne posjedujem!inače mi mama za svaki rođendan kupi neki i onda mi je taj"najbolji"jer je-jedini!eeeeeehhhh,tako ti je to!al obožavam kad prođem pored ili ženske ili muške"persone"i osjetim-"ono"-oblak finog mirisa..!

    OdgovoriIzbriši
  24. Sigurno cu ga isprobati sada! Super izgleda, a miris jabuke inace volim jos od Nina Ricci parfema :) a i cijena je stvarno ok za parfem...lijep je i poklon nekome. :)

    OdgovoriIzbriši
  25. Ajme želim ovaj parfem, moja prijateljica ga ima i miris je predivan! A tek vintage pumpica pa samo zbog toga bih ga kupila! Tek sam otkrila tvoj blog i već sam opsjednuta, pročitala sam svaki post. :)
    ❇♥ Blog written by two friends: http://teenagewastelandbyhd.blogspot.com/ ♥❇

    OdgovoriIzbriši
  26. Parfem je divan. Meni jedan od omiljenih. Izgled mu je meden, a miris savršen! Moja ti je preporuka da ga svakako kupiš! :)

    I drago mi je da ti se sviđa moj blog :)

    OdgovoriIzbriši

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...