subota, 2. studenoga 2013.

Schwarzkopf got2be beach girl~ sprej za kosu

Schwarzkopf got2be sprej za kosu sam kupila prije nekoliko mjeseci i koristila ga već puno, puno puta. Zadaća ovog spreja je priuštiti vam kovrče kao s plaže. Znate onaj divan morski izgled kose?! Upravo to bi vam Got2be sprej trebao pružiti! No pruža li on to zaista pročitajte u ovoj recenziji!


554IMG_1533Što Schwarzkopf kaže?


''Želiš imati osjećaj kao da si upravo došla s plaže s tom razbarušenom frizurom? got2b beach girl SPREJ za teksturu daje kosi morsko valoviti izgled sirene! Formula sadrži sol i daje kosi punu teksturu bez lijepljenja  te morski izgled kad god poželiš, i to bez muke! Sad možeš cijelu godinu imati valovitu morsku frizuru, čak i kad plaže nema na vidiku.''


Što kažem ja?


Prije svega, osvrnuti ću se na samu ambalažu ovog proizvoda. Ambalaža je uistinu atraktivna, podsjeća me na ljeto i more, te svaki put kad ugledam ovaj proizvod na polici poželim odlutati do Baške! Također, istog trena se sjetim svoje kose kad sam na moru. Obožavam svoju morsku frizuricu!


Pumpica, odnosno raspršivač ovog spreja je odličan! Obavezno špricajte sprej s malo veće udaljenosti kako bi se on ravnomjerno rasporedio po kosi. Ukoliko ste smotane poput mene i ne razmišljate pa špricnete s premale udaljenosti, samo ćete dobiti mokru kosu koju nećete moći oblikovati. Tako da svakako pripazite na to! :)


554IMG_1543


Miris ovog proizvoda, mene osobno, podsjeti na limun! :) Ne znam zašto, ali mi je on pomalo citrusan. U svakom slučaju miris je stvarno ok, ne osjeti se dugo na kosi što je veliki plus!


Sprej dolazi u količni od 200 ml, a cijena mu je oko 50 kn.


Sastojci:


554IMG_1539


Upotreba: ''ravnomjerno poprskaj na suhu ili ručnikom prosušenu kosu. Razbaruši frizuru po želji. Osuši kosu sušilom ili pusti da se osuši na vjetru''.


A sada ono najbitnije! :) Prije svega imam jednu napomenu koja je uvelike utjecala na moje mišljenje o ovom proizvodu! Moja kosa je ravna i teška. Kovrče napravljene figarom ili peglom se na njoj zadrže pola sata-sat, nakon čega ostane razbarušen izgled kose kakav ćete vidjeti na slici ispod! Bez obzira kakav lak na nju stavila, što god koristila, stvar je identična. Kovrče se opuste!


Na slici ispod možete vidjeti kakav izgled kose vam Schwarzkopf obećava nakon primjene ovog spreja! Ja osobno ne vjerujem da postoji ijedna osoba koja će nakon korištenja ovog spreja dobiti takav izgled prvenstveno iz razloga što su kovrče na slici toliko pravilne da je nemoguće takvo što napraviti rukom! Naravno, moguće je da griješim i svakako vas potičem da me ispravite ukoliko je to tako. U svakom slučaju, nisam očekivala izgled kao na slici ispod! (makar se ne bih bunila da sam ga dobila :D)


CEE_got2b_RZ_Header_960x420_beach girl_cr


Izvor: link


Vrijeme je za moje rezultate! :)


554page


554page2


Neke od vas će se, vjerujem pitati, ''koji rezultati?'', no ja sam nevjerojatno zadovoljna! Kosu obično kovrčam koristeći peglu i najčešće rezultati budu identični slici iznad! Kada uspoređujem ovaj sprej i peglu, vjerujem kako kosi nanosim puno manje štete sa sprejem! Tako da sam sad peglu spremila na sigurno i uživam sa Schwarzkopfom. :)


Znam da rezultati nisu ni približni onima na slici, niti je kosa kovrčava. U biti, rekla bih za nju da je valovita i razbarušena, a meni je to sasvim dovoljno da budem zadovoljna s njom. Zapravo lažem, i više nego dovoljno!


Zaključak: Ovaj proizvod od mene dobiva ocjenu 5+ kada uzmem u obzir svoju kosu i činjenicu da je na njoj teško dobiti i jedan val, odnosno kovrču! :) No, kada uzmem u obzir ono što vam Schwarzkopf obećaje ocjena je puno niža! Na vama je da se odlučite oko kupovine, no svakako uzmite u obzir moju kosu i njezinu želju da uvijek i zauvijek bude ravna! :)


Jeste li isprobale ovaj proizvod? Kakvo je vaše mišljenje o njemu, te kakvi su vaši rezultati? Ukoliko ga niste isprobale, hoćete li? Kako vi kovrčate kosu, te kako ju držite u tom stanju duže od sat vremena? :)

Broj komentara: 38:

  1. Bokić! Prvi put komentiram neki post na blogu, pa se nadam da mi nećete zamjeriti neznanje ako postoji kakav kodeks pravila ili nešto. ;) Kupila sam ovaj sprej početkom ljeta i dobila sličan rezultat kao ovaj na slici, možda malo izraženije valove, ali isto ni približno kao na reklami. :) Dosta sam "gužvala" kosu u dlanovima da bi to uspjelo i onda još pramenove oko lica malo "popravila" peglom. Što se tiće kovrčanja peglom ili figarom, imam sličan problem jer mi je kosa jako duga i jako svilenkasta i teško zadržim kovrče. Moj trik je držanje svakog pramena u ruci dok se ne ohladi, tek onda pustim kovrču da padne. Ili ako imam puno vremena onda svaku kovrču prikopčam ukosnicom uz glavu dok ne nakovrčam sve i dok se sva kosa ohladi otpustim kovrče. Isto tako našpricam svaki pramen lakom za kosu prije i poslije kovrčanja (ovo ne radim kad je kovrčam pegom jer bi previše zapinjalo). Nadam se da sam bar malo pomogla. ;) Lijep pozdrav od Ane.:)

    OdgovoriIzbriši
  2. nisam isprobala, gledala ga više puta, no mislim da ću ga kupiti. imam kovrče prirodno, pa će mi ih možda ljepše oblikovati :)

    OdgovoriIzbriši
  3. Ja iskreno ne vjerujem u te proizvode,,kao sto ne vjerujem u proizvode koji obecavaju extra ravnu kosu kao da je ispeglana,,iako sam miliooon puta kupila proizvod za ravnanje kose....Sve je to neki marketinski trik.......A sto se tice ovih tvojih nazovimo to kovrča ,cak si mogla bolje dobit s GARNIER FRUCTIS pjenom...probaj :)

    OdgovoriIzbriši
  4. Meni se krajnji rezultat bas svida:)) Cim mi malo poraste kosa, kupujem:)

    OdgovoriIzbriši
  5. Sprej je super pogotovo za one cure koje imaju prirodno valovitu kosu jer ju drzi na mjestu i ne strsi, ja sam jakooo zadovoljna.
    Nego, kad ce slike sobe, stalno me drazis s tim kisticima i knjigama na stolu!?!

    OdgovoriIzbriši
  6. Meni ovaj sprej nije nikako odgovarao, ali baš se nikako nismo našli :(.

    OdgovoriIzbriši
  7. Imam ovaj sprej :) definitivno ne bude onako kako oni tvrde, ali nije loše :)

    OdgovoriIzbriši
  8. Imam ga, naravno da nije bas kako tvrde ali malo je bolji rezultat nego kod tebe jer mi kosa bolja suradjuje od tvoje vjerovatno :) ali moram da napomenem da sam ga cesce koristila dok je bilo toplije nego sad, tad mi se kosa svejedno od vlage sama zatalasa :))) Morat cu ga isprobat i sad u zimu :)

    OdgovoriIzbriši
  9. I-joj!ti bi valovitu-a ja ju imam prirodno,uf!vidiš kako je to uvijek tako:uvijek želiš suprotno!ugl.-što reć?-nikada ju nisam ravnala..i uvijek,uvijek mi se čini da zgleda"seljčki"s tim valićima...ko da si radim kečkice..!pa ju zafrknem u čvrstu punđicu skroz mokru...pa ispadne..ajd-bolje-nepravilni valići.od ovakvih sličnih stvarčica koristim Schwartzkopf sprejić-crno je pakovanje...a evo,zadnji šoping je bila mama i uzela isto to ali-pjenicu.no-to nije pjena za oblikovanje;nego i opet sličan efekt"mekane"kosice...iako moram priznati da mi nekako pjenica oteža kosu...tako da ide sprej opet.velim ti,pokušaj napraviti više punđica;odnosno zamotuljaka-stavi pjenu...i-možda ti ispadne to što želiš postić!inače-kosa ti je prekrasna-boja mi se izuzetno sviđa(da mogu biti plavuša,a nemogu zbog crvenog pigmenta!)izabrala bi takvu boju!i lijepi pad;frizura..sjaj...ma...sve!you know!kisss

    OdgovoriIzbriši
  10. Joj Mona, što mi radiš, znači, sutra u DM odmah po ovaj sprej :) Moja kosa nije baš gusta, svilenkasta je i dugačka, a kovrče mi traju maksimalno dva sata i to u najboljem slučaju. S obzirom da si napisala da ni tebi kovrče ne traju dugo, a kažeš da ti je ovaj sprej pomogao, nemam druge nego kupiti ga :) Nadam se da će mi makar dati malo volumena, jer mi je kosa dosadno ravna, kao da je potpisala neki ugovor da se ne smije ukovrčati nikada :D Volim razbarušenu kosu, pa se nadam da ću s ovim sprejem postići makar taj efekt :)

    Inače, kosa ti je savršenstvo i zanima me gdje se šišaš, ako nije problem? Imam kosu iste dužine, ali nije stepenasta. Voljela bih se stepenasto ošišati, tako da te molim za preporuku frizera koji će to moći napraviti kako treba. :)


    Hvala ti puuno i oprosti na dugom komentaru :)

    OdgovoriIzbriši
  11. Hej :) Ne brini, komentar ti je odličan. Jedini kodeks je da pridržava Internet bontona, poštuje tuđe mišljenje te da kritike budu konstruktivne! :)

    Pomogla si jako puno! Hvala ti na komentaru, nisam probala držati pramen dok se ne ohladi, možda će mi pomoći! :) Stvarno ti puno, puno hvala, probat ću sve tvoje trikove! :)
    Pozdrav :)

    OdgovoriIzbriši
  12. Vjerujem da hoće! :)
    I svakako pogledaj u Mulleru, ponekad ondje zna biti na sniženju, pa da i uštediš koju kunu ;)

    OdgovoriIzbriši
  13. Probala sam i to baš tu pjenu i rezultat je bio katastrofa! :( Nažalost, osuđena sam na ovakve proizvode. No ja sam zadovoljna s mojom razbarušenom kosicom :) Makar se ne bih bunila da sam dobila kovrče. Nema mi druge, isprobavam dalje :)

    OdgovoriIzbriši
  14. I meni se sviđa! :)
    Svakako javi svoje rezultate i sretno s puštanjem kosice! :)

    OdgovoriIzbriši
  15. Vjerujem da je! :)
    Biti će, ne mogu reći točno kad jer soba još uvijek nije gotova i još uvijek mi fale neke sitnice da bi ona bila onakva kakvu sam ju ja zamislila! :) Čim sve to riješim, dolazi post! :)

    OdgovoriIzbriši
  16. Baš mi je žao, no shvaćam te! Ni ja nisam dobila rezultate kakve sam očekivala, ali svejedno sam zadovoljna! :)

    OdgovoriIzbriši
  17. E baš to :) Nije loše, ali nije kao na njihovim slikama! :)

    OdgovoriIzbriši
  18. Moguće, da. Moja kosa je odbila surađivati. Zločesta kosa :D
    Probaj, baš me zanima kakvi će ti biti rezultati! :)

    OdgovoriIzbriši
  19. Ima nešto u tome! :) Meni bolje stoji valovito, i zato želim takvu kosu! I nemoj se žaliti što je tvoja valovita, puno nas ti zavidi na tome! ;)
    Probala sam ovo što si napisala, no kod mene su iskustva s pjenom jako jako loša, pa ju više ne koristim!

    I hvala ti puno! I ja sam zadovoljna kako mi kosa izgleda :) kiss :*

    OdgovoriIzbriši
  20. Ma hajde, potaknula sam te na shopping, to je super! ;) I svakako pogledaj ovaj sprej u Mulleru, tamo zna biti na sniženju za kojih 25 kn! :)
    Vjerujem da ćeš dobiti taj razbarušeni look, svakako mi javi rezultate! Tebi možda ispadne i bolje nego meni! :) U svakom slučaju, držim fige da ti odgovara! :)

    Hvala ti puno! Šišam se u Valpovu u frizerskom salonu Cool. Nije nažalost Osijek, predpostavljam da si očekivala da ću to reći! :) Ali mislim da ovakvu frizuru možeš svagdje dobiti, samo reci da te stepenasto ošiša. Više manje to sve frizerke znaju. Bar se nadam tome! :)

    I nema na čemu, slobodno piši duge komentare! :)

    OdgovoriIzbriši
  21. Meni se efekt baš sviđa, pogotovo ako kažeš da imaš ravnu kosu. :-) Moja je valovita, možda bi na njoj bilo još izraženije.

    OdgovoriIzbriši
  22. kosa ti je prekrasna,ako se ne varam koristis li garnier color naturals 111 farbu za kosu jos uvijek?Ja sam je dugo godina koristila i bila mi je predobra boja mi je uvijek super ispala ali zadnjih par puta ta sam se s njom farbala užas žuta boja ni približno onoj boji prije da li i ti imap možda takvih iskustava s tom bojom?

    OdgovoriIzbriši
  23. Meni je zadovoljavajući rezulatat! Već sam na šminkerici napisala, ali evo usporedbe radi, prema slici jača je narančasta Got2be pjena,a nešto malo slabija od nje je Wellaflex mousse (4 koristim). I ja to radim da podijelim na pramenove, pa nanosim na svaki pjenu i onda umotam oko one kao profesionalne frizerske-izduljene tanke štipaljke i ostavim dok se ne osuši. Mada ova tvoja izgleda ipak malo prirodnije jer pjene ipak ostavljaju poseban neki sjaj i osjećaj na dodir,a tu su i naglašenije kovrče..ali to je stvar ukusa :) Mislim da ću ovo probati.

    OdgovoriIzbriši
  24. Eh,da dodam, te 2pjene u kombinaciji sa peglom su savršene! Opet pramen po pramen (na neopranu kosu) lagano prodjem pjenom pa zatim peglom ili figarom uvijem i tada budu skoro 2dana kovrče,ali to jako šteti kosi kažu..Ipak 3puta godišnje uradim to,gledam da bude prije šišanja...I nije strašno, centimetar riješi frizerka a ja maskom oživim još malo..Pa sad, možete probati,ali ja nisam odgovorna :) A dobre su i za raščerupani look ;), samo nabacam pjenu svuda gužvajući kosu i osušim na zraku a može se i napraviti 2-3pundje i pustiti da se pjena osuši. To izdrži par sati.. Sad sam smorila,..do čitanja :)

    OdgovoriIzbriši
  25. Hvala ti puno na odgovoru :) Danas je "pao" ovaj Schwarzkopf sprej, nadam se da će mi pomoći. :)

    OdgovoriIzbriši
  26. Hvala ti! :)
    Da, još uvijek koristim tu boju i odlična mi je. No i meni se zna ponekad s njom dogoditi da je boja drugačija, ali mislim da je to do toga koliko ju držim na kosi! Stvarno nisam sigurna. U globalu sam zadovoljna i nastavit ću ju koristiti jer što je-je, najbolje mi odgovara od svih boja koje se kod nas mogu pronaći i koje sam isprobala!
    Nažalost, ne mogu ti pomoći, ali da sam na tvom mjestu probala bih još koji put ofarbati se s njom! :)

    OdgovoriIzbriši
  27. Ja sam pokušala s pjenom gužvati kosu i ne sviđa mi se rezultati. Kosa bude pogužvana, ali taj izgled mi se nikako ne sviđa. Baš kao što si rekla, pjena ostavi taj neki ''trag''. :(
    A ovo s peglom i pjenom me strah i probati! Već vidim kako mi se kosa pali! :D Ma ja sam jedna od onih koji se pegli i figara panično boje. :) Uvijek mislim da ću ostati bez kose, posebno kad se sjetim onog videa gdje je cura ostala bez jednog pramena. :)

    OdgovoriIzbriši
  28. Baš mi je drago da si ga kupila! :) Javi dojmove :)

    OdgovoriIzbriši
  29. Ne znam za taj video, dooobro! :-( Sad si me isprepadala ..
    Drži se pjena! Samo ja bih probala ovaj proizvod ili neki sl. na kosi dugo drzati uvijenog,odnosno spanglicama, ugl.se tako postizu bolji rezultati.

    OdgovoriIzbriši
  30. Stvarno ne znaš? :D Ma i bolje. Mene je taj video istraumatizirao!

    Probat ću tako i to već danas :)

    OdgovoriIzbriši
  31. Svoju kosu nisam nikada kovrcala, takoder je ravna i imam je jaku puno i duga je (do guze), no ono sta znam da moja prijateljica radi je to da uzme alu foliju i umota pramen po pramen (ovisi kako intezivne kovrce zele) te ostavi preko noci, te poprska svaki pramen sa vodom di je stavila morsku sol i limun, miris se ni ne osjeti da te ne zabrinjava, i stvarno joj kosa izgleda prekrasno, pa ako si od volje za muckanje il budes imala vremena isprobavat probaj ovo, da napomenem ona ima plavu kosu(farbanu) ako netko bude isao probat za tamnom kosom limun bi trebalo izbaciti.
    Kosa ti je prekrasna, a i bocica :)

    OdgovoriIzbriši
  32. Kolika ti je kosa... :)
    I meni je tolika, ali svaki put se iznova oduševim kad vidim nekog sa dugom plavom kosom :)
    Ovaj spray promatram od ljeta... i jučer sam ga promatrala u Kozmu. Imam blago valovitu kosu, a obožavam onaj izgled 'Just got out of bed'..
    ....Ma kupit ću ga naravno:D

    OdgovoriIzbriši
  33. Hvala ti na prijedlogu i na komplimentu. Svakako ću isprobati čim uhvatim malo više vremena! :) Nadam se da će mi to pomoći :)

    OdgovoriIzbriši
  34. I ja volim dugu kosu, posebno kad ju vidim na drugima! :)

    Kupi, kupi. Vjerujem da će tebi učinak biti još i bolji s obzirom na valovitu kosu, na kojoj ti, ono usput, zavidim! :)

    OdgovoriIzbriši
  35. Haj :), boja kose ti je prekrasna, ali ne čini mi se da je to samo jedna farba. Imaš li i kakve pramenove ili? Valovi su jako prirodni :).

    OdgovoriIzbriši
  36. Hej. Hvala ti puno! :)
    Nemam pramenove iako, sad kad gledam, izgleda kao da imam. Koristim samo jednu boju i farbam samo izrast. Boja koju koristim je Garnier Color Naturals 111. :)

    OdgovoriIzbriši

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...