utorak, 5. studenoga 2013.

Proizvod mjeseca~ Hipp intenzivna krema

Danas za vas imam recenziju proizvoda koji me svaki dan sve više i više oduševljava. Riječ je, kao što vidite iz naslova, o Hipp intenzivnoj kremi. U naslovu također možete vidjeti i novu kategoriju na blogu, riječ je o proizvodu mjeseca! :) Odlučila sam se svaki mjesec objavljivati recenziju jednog proizvoda koji me oduševio! Za prvi tip ovakvog članak izabrala sam upravo Hipp intenzivnu kremu za koju vam odmah u početku kažem~ treba vam!


 



Što kaže Hipp?


HiPP Babysanft intenzivna krema je bogate teksture i štiti suhu kožu od isušivanja. U hladnijim razdobljima štiti i normalnu kožu od iritacija izazvanih hladnim vremenom. Brzo se upija i prirodnim putem hrani kožu.


Bez mirisnih ulja , razvijeno da smanjuje rizik od nastajanja alergija:




  • Bez mirisnih tvari za koje se spoznalo da bi mogle izazivati alergije (prema zakonu)

  • Bez eteričnih ulja, jer neka od njih mogu dovesti do alergija

  • Bez konzervansa

  • Bez PEG emulgatora

  • Bez parabena



Što kažem ja?


Pakiranje ove kremice je baš medeno. :) Dolazi u mekanoj tubi od 50 ml iz koje se proizvod istiskuje. Proizvod se lako dozira po želji/potrebi!



Miris ove kreme je ono što mene posebno oduševljava. Krema tako fino miriše, miris je lagan, ne osjeti se dugo na licu, no ne bih se bunila da je suprotno! Miris je puderast, nježan, podsjeti me na nešto, no nikako ne mogu dokučiti što!


Tekstura ove kreme je poprilično gusta, no lako se razmazuje! Krema je pomalo masna, bogata i hranjiva. Relativno se brzo upija, na mojoj mješovitoj koži ponekad ostavlja masniji sjaj, odnosno ne upije se do kraja. Nije potrebna velika količina ove kreme, tako da vjerujem kako će vam dugo potrajati. Cijena joj je 20-ak kn, a možete ju pronaći u DM-u!




Koristim ju oko mjesec dana, a na licu od kako sam prestala s korištenjem Niveine kreme (recenzija), što bi bilo otprilike dva tjedna, no već nakon prve primjene sam bila puna pozitivnih utisaka. Od tada ju koristim gotovo svakodnevno. U početku sam ju koristila kao kremu za ruke gdje se pokazala odličnom, no nažalost nije dovoljno hranila moju suhu kožicu oko noktiju, tako da sam se prebacila na Afroditu.


Trenutno ju koristim za više toga, pa hajdemo redom:


Lice~ odlična je kada mojoj mješovitoj koži fali hidratacije! Dobro se upija, koža je nahranjena i uistinu oživljena! Znate ono kad vam lice izgleda beživotno? Ova krema spašava stvar! Nije komedogena, nikakve godosti se nisu pojavile na mome licu, već čak i suprotno! Također, primijetila sam da umiri lice i smanji crvenilo!


Noge~ da, dobro ste pročitale! :) Ponekad mi se nakon depilacije znaju pojaviti sitne crvene točkice. To se na svu sreću rijetko događa, no kada se dogodi imam rješenje! Hipp krema spašava stvar još jednom! :)


Usne~ vjerovale vi meni ili ne, trenutno vam tipkam sa slojem ove kreme na usnama! Sa suhim usanama nemam velikih problema, no tu i tamo, posebice kod hladnijeg vremena, one postanu grube na dodir, te suhe. Trenutno su takve, nažalost, i zato Hipp krema mora uskočiti u pomoć. :)  Krema se brzo upije, nema okus kada se upije, no do tad pripazite jer je mrvicu gorka. Nakon njezine primjene usne su meke i kao nove! :)


Stopala~ također nemam prevelikih problema sa suhom kožom na stopalima, no naravno da ih bez obzira na to često hidratiziram (prevencije radi :)). Prije spavanja nanesem ovu kremu, obujem neke slatke čarapice i u krevet. Ujutro je koža na stopalima nahranja i meka!


Sastav:



Zaključak: ovu kremu preporučujem svima! Cijena je odlična, sigurna sam da će vam krema odgovarati!


Jeste li isprobale ovu kremu? Hoćete li? Koje je vaše otkriće mjeseca?


Broj komentara: 46:

  1. Znači prava multifunkcionalna krema? :) e pa, ide na buy listu za ovaj mjesec, ako već ne zbog lica (jer imam iznimno reaktivnu kožu pa sam malo skeptična prema masnim kremama), onda svakako zbog ostatka tijela :)

    Hmmm, otkriće mjeseca baš i nemam jer se držim provjerene rutine, ali planiram si nabaviti Bioderma AI za upaljene prištiće (ahhh, čari pms-a), čujem da relativno brzo sanira te probleme pa mi treba nešto takvo :)

    OdgovoriIzbriši
  2. imam ju i sviđa mi se :), ponekad mi je malo premasna pa ju baš ne koristim na licu.
    koji to lak imaš? jel možda l'oreal mythic carpet?

    OdgovoriIzbriši
  3. kupujem ju za kćerkicu,kada je vjetrovito puno znači za njezinu kožu,pa naravno da joj malo i ukradem!kremica je jako hranjiva i ima odličan miris-!!

    OdgovoriIzbriši
  4. Volim multifukcionalne proizvode :) za lice ju ne bih koristila, bar ne do zime, ali za tijelo sigurno bih ili bar za ruke :)

    OdgovoriIzbriši
  5. Imam je i volim. :D Imam mješovitu dehidriranu kožu i stvarno je obilno mažem na lice i usne čak i po nekoliko puta dnevno. Nahrani kožu, smanji iritacije i prištiće i stvarno je odlična. :D

    OdgovoriIzbriši
  6. Na listi mi je za shopping, svaki put zaboravim na nju! :D

    OdgovoriIzbriši
  7. Bome je! :) Svakako ju isprobaj i daj joj šansu i na licu! Možda se ugodno iznenadiš poput mene! :)

    Uh, ako nabaviš Biodermu, molim te javi dojmove! I meni treba nešto slično, stres i moja koža se baš ne slažu!

    OdgovoriIzbriši
  8. wuuhuu vidim da imamo od sad istu rubriku na blogu :D . ovaj je proizvod takoder bio moj proizvod mjeseca, definitivno zasluzeno. odlicna kremica za sitnu lovu ;)

    OdgovoriIzbriši
  9. I meni je ponekad masna, ovisi o stanju na licu! No kada trebam hidrataciju, super je! :)

    Nije. :) Lak je Essence Shopping Trip In Soho :)

    OdgovoriIzbriši
  10. I ja! :) Ako nemaš velikih problema sa suhom kožicom oko noktiju, ova krema je pun pogodak za ruke! :)

    OdgovoriIzbriši
  11. Baš to! :) Moja koža je očito identična tvojoj i baš kao što odgovara tebi, odgovara i meni! :)

    OdgovoriIzbriši
  12. I meni se to zna dogoditi s nekim proizvodima. :) Ništa, idući put popis u ruke i prvo traži Hipp kremicu! :)

    OdgovoriIzbriši
  13. A još sam ja razmišljala gdje sam ovu rubriku već vidjela! :)
    Slažem se, odlična kremica, a cijena sitnica! :)

    OdgovoriIzbriši
  14. Zabunom sam uzela onu od cinka i pantenola umjesto ove, a onda sam kupila i ovu. Odlične su mi obje. Samo mi je ova od cinka bolja za ublažanje crvenila i iritacija, posebice nakon depilacije :D

    OdgovoriIzbriši
  15. Odlična krema, koristim ju par godina i slažem se sa svime napisanim :)

    OdgovoriIzbriši
  16. Likewise :) evo kupljena je AI, spremno čeka u pripremi za krizna stanja koja će vjerojatno nastupiti kroz par tjedana :) pa se nemoj čuditi ako u svojim narednim postovima dobiješ od mene random komentar tipa "btw, AI je super/promašena investicija..." ;)

    E da, moja topla preporuka ti je Eucerinov dermopurifyer stick, odnosno korektor sa salicilnom kiselinom koji prekriva, ali ujedno i aktivno djeluje na upalne/potkožne promjene na koži :) to je moj spasioc za dan :)

    OdgovoriIzbriši
  17. Znači i druga je dobra? :) Budem ja uzela i tu. Za takvu cijenu, sigurno se isplati! :)

    OdgovoriIzbriši
  18. Nema čuđenja, baš suprotno, bit će mi drago ako mi javiš kakva ti je kremica! :) Držim fige da ti odgovara! :)

    Kupujem! :) Kao što vidiš, ne treba mene puno nagavarati da isprobam nešto novo! :) Hvala na preporuci ;)

    OdgovoriIzbriši
  19. Ma to ti je tako zbog ovog našeg valpovačkog zraka ahah ;)

    OdgovoriIzbriši
  20. super kremica, ona s cinkom mi je još draža jer umiruje crvenilo ♥

    OdgovoriIzbriši
  21. Hahaha moguće! :) i da, ono usput, nisam ni znala da si ti iz Valpova! :)

    OdgovoriIzbriši
  22. Bas dobro da si me podsjetila na Hipp!
    Koristila sam davno njihovo mlijeko za tijelo za skidanje make-upa.
    Opcenito volim proizvode za bebe jer mislim da su mnogo kvalitetniji od ostalih.
    Ruke su mi stalno u vodi i dosta su problematicne te sam do sada koristila Musteline i L'Occitane kremice, ali definitivno cu isprobati i Hipp.
    Hvala na preporuci.
    :)

    OdgovoriIzbriši
  23. Imam i ja ovo malo cudo,i stvarno je odlicna,multifunkcionalna...
    Danas sam bas obnovila zalihe u Kozmu,jer je bio 30% popust na djecju hranu i kozmetiku!

    OdgovoriIzbriši
  24. Svakako probaj. Ova kremica je čudo, nadam se da će i tebi odgovarati! :) A ovo što si spomenula da više voliš proizvode za bebe jer misliš da su kvalitetniji, vjeruj mi da nekad i nisu. Šokiram se kad vidim sastav i što sve znaju staviti u proizvode za djecu! No ova krema je uistinu ok sastava, tako da ju svakom preporučuejm! :)

    Javi mi dojmove! ;)

    OdgovoriIzbriši
  25. Jelda je? :) Tako malena, a za može se iskoristiti za hrpu toga! :)

    OdgovoriIzbriši
  26. i ja sam ju danas ulovila za 13 kn, imam masnu kozu lica, ali ovako po zimi mi iskoce neki suhi dijelovi, pa prvenstveno zbog toga sam ju uzela. miris me podsjeca bademovo ulje skroz :)
    nadam se da ce bit dobra

    OdgovoriIzbriši
  27. Otprilike trecu preporuku citam za ovu magicnu kremicu, hipp obicno ni gledam, skroz ga malo ima u mom dm-u, ali pregledat cu bolje :)

    OdgovoriIzbriši
  28. Ja kupila onu sa cinkom jer imam par akni na području brade i odmah jutros stanje bolje, koristila sam Avene Triacneal oko 2 i pol tjedna i strašno sam razočarana...žali Bože para. Nastavit ću koristiti ovu kremicu i nadam se da ću se uspjeti riješiti akni i crvenila :)

    OdgovoriIzbriši
  29. Wow, super cijena! :) Mene miris isto na nešto podsjeti, a i dalje ne znam što! :D

    Vjerujem da hoće!

    OdgovoriIzbriši
  30. I kod mene u DM-u ima samo pokoja stvarčica od Hippa, no nakom svih hvalospjeva, morala sam ju potražiti i kupiti! :)

    OdgovoriIzbriši
  31. Baš mi javi dojmove za tu kremicu! I ja razmišljam da ju kupim, mislim da bi mogla biti super, posebno za ublaživanje crvenila! :)

    OdgovoriIzbriši
  32. Kupila danas na tvoju preporuku :-)

    OdgovoriIzbriši
  33. Imam onu njihovu baš za lice i odlična mi je kao noćna njega! Mogla bi nabavit i ovu :D

    OdgovoriIzbriši
  34. Baš mi je drago! Nadam se da će ti odgovarati :)

    OdgovoriIzbriši
  35. Za tu kremicu ni ne znam! :) Morat ću malo detaljnije pogledati njihove proizvode! :)

    OdgovoriIzbriši
  36. Do sad sam se susrela sa ovom kremicom samo kod njege bebica, i to
    kod mojih blizankinji sestricni, one ju vole jako, a pogotovo gurati prstice u nju. Slazem se da je ambalaze slatka i preslatka. Mogla bi je kupiti i probati u vrstu namjene- noge i ja imam bekada problema sa tim i jos nisam nista nasla kao rjesenje.
    Moje otkrice mjeseca je krema za ruke od nuxea AJME BOZE SAVRSENSTVA, takoder njihov balzam za usnice te piling za usnice od lusha, a tu se nasla jos i pupa paleta sjenila pupart, u kojoj su nijanse zemljane (moje najdraze) te imaju 100% dupe za tease sjenilo iz naked2 palete sjenila (imala sam te potrebu ovime obavjestiti jer znam da si pricala kako obozvas ovu nijansu[nisi jedina], naima ima 4 pupart paleta moja ona 01 sa neutralnim zemljanim nijasama, sjenila su prekrasne kvalitete, i zaista me odusevila cijela paleta i volim apsolutno sve i jednu nijansu te sve u super pigmentirane.

    OdgovoriIzbriši
  37. I moja koza takoder, naima nekada me zadrsi kao sada da sam mjesec dana provela na snimanjima i u dr drzavi a trska sminka, stres, nespavanje naprave mi bas neted na licu, vec sam se bojala da cu opet pocet sa retinolom no sanirala sam gotovo sve uz etericno ulje cajevca, mozes ga pronaci u bio&bio po 53 kn od primavere (ona prouzvodi etericna ulja za primjenu na tijelu) i natapkas direktno na pristic, te ostavis da se upije, upije se jako jako brzo tako da potom bez problema mozes staviti hidratantnu kremu, neznam kako je kod tebe no kad ja dobijem napasti prije sam se uvijek bojala poslje nekog proizvods da ih suzbije stabiti hidrstantnu kremu jer bi mislila samo da ce mi se pozacepiti sve moguce pore i nastat ih jos vise, a onda bi mi opet bilo zao zakinut kozu sa hidratizacijom dok napasti ne produ, tako da ti toplo preporucam ovo ulje pogotovo za zimu, jer ti nece uopce isusiti kozu, a poboljsanje se vidi vec nakon jedne noci, ja sam takoder ovo preporucila i sestricni koja je u pubertetu i ona se odusevila rezultatima.

    OdgovoriIzbriši
  38. ja sam prvo uzela onu sa cinkom i pantenolom i u jednoj noći mi je smanjila crvenilo i prištiće, a koristim avene cleanance emulziju za te probleme već mjesecima i ništa nije napravila :( sad sam uzela ovu isto pa će mi ona biti za dnevnu njegu, a ona sa cinkom za noćnu.....ah te stvari za bebice <3

    OdgovoriIzbriši
  39. Blizankinje~ ajme! <3

    Krema je odlična, moj savjet ti je da ju isprobaš! :) Mislim da nećeš požaliti! :)
    Lush piling mi je na WL, kao i Nuxe balzam za usne u teglici! :) Zavidim ti na oboje :)

    Hvala ti puno na ovoj dojavi. Svakako ću pogledati tu paleticu! Tease sjenilo je moje najdraže, s njim mi boja očiju dođe do izražaja! :) Hvala još jednom na prijedlogu za paletu! :)

    OdgovoriIzbriši
  40. Hvala ti puno na preporuci! Ne kužim se u ulja niti malo, ali sam čula puno pohvala za njih! Svakako ću isprobati. Nadam se da će i kod mene učinak biti jednako dobar! :)

    OdgovoriIzbriši
  41. Znači smiri crvenilo? :) Onda mi stvarno treba! :) Sva sreća pa je cijena tako odlična. :)

    I ja padam na stvarčice za bebice. Sve miriši tako fino, prefinoo! :)

    OdgovoriIzbriši
  42. Evo da javim dojmove :) , crvenilo se smanjuje, prezadovoljna sam kremicom. Mislim da baš na aknu ne može djelovati ali na crvenilo od nje svakako....prestala koristiti Triacneal pa i akne nestale haha.

    OdgovoriIzbriši
  43. Odlično! :)
    Triacneal ti znači nije odgovarao? Da ga ne kupujem? :(

    OdgovoriIzbriši

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...