srijeda, 23. listopada 2013.

Nivea Aqua Effect hranjiva dnevna krema

Danas vam donosim recenziju kreme koju koristim već duže vrijeme. Naime, prvo sam koristila testere ove kremice, te sam se upravo zbog njih odlučila na kupovinu original pakiranja. Kremu sada koristim već više od mjesec dana, tako da je došlo vrijeme i da napišem recenziju!


Na samom početku napomenula bih da je moja koža mješovita. Kao što možete vidjeti, ova krema je namijenjena suhoj i osjetljivoj koži. Moja koža je osjetljiva, no suha je samo na pojedinim dijelovima lica. Sada, kako je došlo ovo hladnije vrijeme, koža mi se puno više suši i potrebna joj je hidratantnija njega. Između ostalog, za taj posao koristim ovu kremicu!


IMG_1585

Što kaže Nivea?


Nivea Aqua Effect hranjiva dnevna krema obogaćena prirodnim uljem badema i tehnologijom Hydra IQ:




  • Dubinski vlaži

  • Pomaže u obrani kože od preranog starenja zahvaljujući SPF 15

  • Hrani kožu zahvaljujući bogatoj formuli

  • Koži daje prekrasan i zdrav izgled

  • Koža je intenzivno hidratizirana i njegovana, izgleda zdravo i lijepo


Što kažem ja?


Kao i obično, počet ćemo s pakiranjem. Ova kremica dolazi u kartonskoj kutijici koju možete vidjeti na slici ispod. Na kutijici su napisane sve bitne informacija, te također možete vidjeti način upotrebe!


554IMG_1581

IMG_1582

Sama ambalaža ovog proizvoda je prekrasna. Znam da ambalaža nije ono najvažnije kada kupujete neki proizvod, no meni, a vjerujem i još nekim curama, ona svakako znači. Izgled ove posudice u kojoj se nalazi kremica, te kombinacija ružičaste i bijele boje, a i sam oblik posudice je meni neodoljiv. Padam na ambalažu i uvijek mi je užitak koristiti proizvode koji izgledaju ovako lijepo. Jedna zamjerka je činjenica da morate gurati svoje prstiće u ovu kremicu. Meni osobno to ne smeta, većina krema za lice i je ovako pakirana, a ako imate problem s tim moja preporuka su vam kozmetičke špahtlice (špatulice).


554IMG_1587


Pohvalno kod ove kremice je i zaštitna folija koja osigurava da proizvod nije dirao nitko prije vas! Veliki plus!


554IMG_1588


Sama krema je poprilično gusta, podsjeća na klasičnu plavu Niveu, čak me i miris asocira na nju. Da vam budem iskrena, ne bih prepoznala razliku između te dvije kreme što se izgleda i mirisa tiče. Miris mi je osobno ugodan, ne zadržava se dugo na licu tako da se ne trebate brinuti ukoliko ste osjetljive na mirise.


No vratimo se mi na kremicu. Kao što sam već rekla poprilično je gusta, no da se lako razmazati. Na mojoj koži se krema brzo upije, no jedan dio kreme ostane ''sjediti'' na licu, tako da njega najčešće uklonim ručnikom ili maramicom. Kao što sam već spomenula, moja je koža mješovita, tako da je ova krema za nju i ''previše'' hidratantna. Previše u smislu da se ne upije cijela, tako da vjerujem kako će biti odlična djevojkama suhe kože, te također i mješovite ukoliko ih ne pati masan sjaj lica.


Upravo zbog tog masnog sjaja, ovu kremu nanosim prije spavanja, te ju ne nanosim svaki dan budući da za to nema potrebe. U prosjeku ju nanosim dva puta tjedno. Ujutro uklonim ostatke kreme i koža mi izgleda zdravo i hidratizirano. Stvarno sam jako zadovoljna!


554IMG_1591


Probala sam ju nanijeti i prije pudera, kao podlogu, no tako mi ne odgovara jer zamasti moje lice, ne upije se do kraja i samim time puder ne izgleda lijepo.


Krema mi nije izazvala nikakve gadosti na licu, u smislu prištića, akni i mitesera! Također, nikakvo crvenilo ili peckanje nije bilo prisutno!


Cijena: oko 50 kn, ovisno gdje kupujete! (p.s. hvala curi u komentaru što me upozorila na ovaj propust! :))


Zaključak: Ovu kremu svakako preporučujem curama sa suhom kožom lica, no i onima s mješovitom. Savjetujem stavljanje kreme prije spavanja budući da se krema ne upija do kraja. Također krema je vrlo teška, no koža nakon njezine primjene izgleda odlično~ svježe i zdravo!


Jeste li isprobale ovu kremu? Hoćete li ju isprobati? Koju kremu za lice vi koristite?

Broj komentara: 30:

  1. Imala sam plavu takvu.. odlicna je. stvarno jedna od boljih krema.. sad sam kupila nivea-onu aqva i isto je super :) meni Nivea ima odlicne kreme

    OdgovoriIzbriši
  2. Koristim Vichy aqua thermal i prezadovoljna sam s njom,pogotovo u vjetrovito vrijeme kad mi je koža izrazito suha :) Nisi navela cijenu ove kremice :)

    OdgovoriIzbriši
  3. Niveine kreme stvarno jesu dobre, no ja ih nisam nikad koristila, sve do ove! :)
    Plava je za normalnu kožu lica, koliko znam?! :) Vidiš, probat ću ja i nju. Sad kad sam probala njihove kremice, ne želim se zaustaviti na ovoj! :D

    OdgovoriIzbriši
  4. I ja ju imam i koristim! Trenutno sam pauzirala s njom upravo zbog ove kreme, no sada opet nastavljam s njenim korištenjem, uz ovu kremu, naravno! :)

    I hvala na komentaru. Ispravila sam taj propust :D

    OdgovoriIzbriši
  5. Ja sam koristila prošle godine tu plavu i bila mi je odlična. S vremenom mi se koža zasitila, a i dolaskom toplijih dana mi je bila previše. Nedavno sam se baš opet vratila na nju.
    Koža mi je mješovita pa mi se ta činila prikladnijom od ove za suhu.
    Također ima SPF faktor 15 zbog toga mislim da nije baš dobra za noćnu njegu jer navodno začepljuje pore?? :/
    Postoji i njihova noćna, ona modra, koristila sam i nju bila mi je dobra, nešto hranjivija od ove.

    OdgovoriIzbriši
  6. Joj ja Niveu ne volim :( Drago mi je da ti odgovara ali otkad mi je obična Nivea gotovo spalila lice za mene je prekrižena s liste. :D

    OdgovoriIzbriši
  7. imam ovu kremicu kao 2 testercica u tubici,cak i umivalicu malu i meni je skroz dobra,masnija onako pa malo duze treba da se upije ali je skroz ok,umivalica fino skine sminku a treba je stvarno jako jako malo no moram priznati da mi je plava kremica bolja,moja koza je normalna s malo masnijim kapcima i cijela ta plava linija mi super odgovara i gel i tonik a pogotovo krema :) cak su se i moji "navadili" u nedostatku kreme za lice pa su i tata i mama povremeno koristili i jako im se svidjela.

    OdgovoriIzbriši
  8. čini se dobra,no za moju ultramasnu kožu mislim da ne bi bila :)

    OdgovoriIzbriši
  9. Drago mi je da si zadovoljna. Ja ih nisam dugo isprobavala, zadnja je bila Q10

    OdgovoriIzbriši
  10. Preslatka amabalaza! Drago mi je da si nasla nacin da je koristis i da si zadovoljna <3

    OdgovoriIzbriši
  11. Upravo trošim Afrodita Hydra Thermal,meni je savršena, kao podloga i krema-dnevna,noćna,sve..! Ali je lagana dosta i fino se razmazuje i upija, rezultati su brzi-koža meka i mirisna,divna :) Ne mislim je napustiti skoro.Ali drago mi je da si zadovoljna ovom, mada nisam ni sumnjala u Nivea prozvode ,imaju dugogodišnju tradiciju :)

    OdgovoriIzbriši
  12. the beauty department24. listopada 2013. u 16:49

    Ja sam koristila onu matirajucu, mattifying... ona nije toliko matirajuca ali je hidratantna i lijepo se upije u kozu. Probaj nju ako ti ova vec ostavlja sloj.

    OdgovoriIzbriši
  13. I ja bih uzela tu za mješovitu, ali kako sam probala i koristila tester ove, odlučila sam se za tu. Probat ću svakako i tu za mješovitu kad ovu potrošim. Vjerojatno će biti malo manje masna, a samim time se i bolje upiti! :)
    E sad, što se kreme sa SPF-om tiče, iskreno se nadam da ne začepljuje pore jer ista stvar koristila ih preko dana ili noći. Meni ne svu sreću ova nije izazvala nikakve ludosti po licu i super sam zadovoljna! :)

    Za noćnu prvi put čujem, kud si mi sad to rekla, dođe mi da odmah odem po nju :D

    OdgovoriIzbriši
  14. Auu, zabolilo me i čitanje ove rečenice! Na svu sreću s Niveom nemam negativnih iskustva. Opećnito su mi svi njihovi proizvodi ok, no rijetko posežem za njima jer su mi poprilično neprimjetni na policama. No to ću sad svakako promijeniti. Žao mi je što tebi Nivea ne odgovara!

    OdgovoriIzbriši
  15. E to sam i ja imala! :) Dosta dugo su mi ti testeri izdržali, čak sam ih na put nosila :) Super stvarčica!
    Plavu kremicu ste sve nahvalile u komentarima, morat ću ju probati. :) A za umivalicu se slažem! :)

    Hehe baš si me sad nasmijala :) Moji isto posežu za kremicom, tata pogotovo! Mislim da si ju je već i prisvojio :D

    OdgovoriIzbriši
  16. Sigurno ne bi! Ja imam mješovitu kožu i dosta mi je teška. Za masnu sigurno nije!

    OdgovoriIzbriši
  17. Igorm slučaja sam dobila testere i oduševila se! :) Svakako probaj nešto od Nivee, ja ju nakon ove kreme hvalim na sav glas :)

    OdgovoriIzbriši
  18. Da, ambalaža je baš medena! :)
    I ja sam baš heppi zbog toga, super je kremica! :)

    OdgovoriIzbriši
  19. Jel da ju probam?! :) Ma moram ju probati, reci da moram! :D
    Afroditu sam tek počela ''otkrivati''. Njihovi gelovi za tuširanje su mi super, a sad koristim i kremicu za ruke koja je savršena! Svakako ću probat i ove kremu, mislim da bi se ja s Afroditom mogla super slagati! :)

    OdgovoriIzbriši
  20. E to mi treba! :) Svakako ću probati. stavljena je na WL :)

    OdgovoriIzbriši
  21. Mislim da sve Nivea kreme mirišu na klasičnu plavu Niveu :D Nisam ovu probala, ali sam probala neke druge i sasvim su ok, makar mi Nivea nije baš prvi izbor što se tiče krema za lice. Recimo, moja mama ne smije staviti ništa od Nivee na lice, odmah dobije crvene fleke :/

    OdgovoriIzbriši
  22. Nadam se da ni dalje neće biti problema sa začepljenim porama.

    A noćna bi bila ovakva:
    http://www.en.nivea.ca/-/media/NIVEA/fr-CA/packshots/products-packshots/face-care/aqua-effect/VIS_nourishing-night-creme_mix_1304.ashx?mh=350&mw=260&reflection=1&reflectionHeight=50

    Ne znam jel još ovako izgleda nekako ili je mijenjala pakiranje jer sam je dosta davno zadnji put kupila. Ali svakako isprobaj ;)

    OdgovoriIzbriši
  23. Auu, zaboli me lice čim netko spomene flekice ili nešto slično! Na svu sreću problema nisam imala, a već dosta dugo ovu kremicu koristim! :) A za miris nisam znala, prvi put sam se susrela s time i baš se iznenadila. Identično miriši!

    OdgovoriIzbriši
  24. I ja se nadam :)

    Sviđa mi se pakiranje, nadam se da je ostalo identično jer me na prvu odmah privuklo. Baš ću pogledati, idem u shopping za koji dan :) Hvala na info :)

    OdgovoriIzbriši
  25. :) Zasto da ne, meni je super,samo odaberi svoj tip,ja imam za normalnu kožu,za suhu nisam probala..

    OdgovoriIzbriši
  26. Ja volim te teže kremice za noćnu njegu-onda kad se ujutro umijem dobijem "onaj"predivni osjećaj mekoće i podatnosti!Pakiranje genijalno lijepo,ženstveno..!pozz

    OdgovoriIzbriši
  27. Volim i ja, no ne bih se budila da mi se krema upije do kraja!
    Za pakiranje se slažem, stvarno je divno :)

    OdgovoriIzbriši
  28. […] ju oko mjesec dana, a na licu od kako sam prestala s korištenjem Niveine kreme (recenzija), što bi bilo otprilike dva tjedna, no već nakon prve primjene sam bila puna pozitivnih utisaka. […]

    OdgovoriIzbriši

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...