ponedjeljak, 7. listopada 2013.

New in~ odjeća i obuća

Evo ga, napokon! Znam, obećala sam vam ovaj članak još prošli tjedan, no kako sam bila pomalo bolesna, nisam ga mogla napisati. U biti, mogla sam, ali sam bila velika ljenčina koja se samo družila s Timijem, čajem, knjigama i abnormalnom količinom hrane. Oprostite mi na tome! :)


Članak je napokon ovdje, te će u njemu biti samo odjeća i obuća. Razlog tome je što mi nije stiglo ono što sam naručila, a ne bi više htjela čekati. (edit: danas mi je stigao jedan dio, ali nisam stigla updajtati ovaj post, tako da će sve biti u novom za koji dan! :))


Nisam kupila puno stvari, ali sam se poprilično istrošila. No nije mi žao jer sam sad kupila (gotovo!) sve što mi je trebalo za jesen i zimu. Još samo par stvarčica i imam sve što mi treba!


Prva stvar koju sam kupila je šal na slici ispod! Šal je poprilično velik, topao i meni osobno divan! M. se čudio ovim kosturima, al šta on zna o modi! :) Kupila sam ga u H&M-u po cijeni od 70 kn, da bih ga kasnije našla na sniženju, no već je bilo kasno. Šmrc!




Zatim su tu dvije vestice iz Takka. Vestice su mi jako udobne, super za kombinirati, posebno na košuljice, a i cijena im je bila odlična. Platila sam obje oko 150 kn.




Benetton majicu sam kupila po cijeni od 170 kn. Obožavam njihove majice, super su mi za faks, udobne i kvalitetne. Cijena im je malo veća, no po meni se isplati.



Također, super mi je što se ovaj Benetton znakić ne vidi previše. Inače su im natpisi jako veliki, ili su znakovi sa ''dijamantićima'' srebrne boje. Sada su dijamantići crni. Super!



Hlače na slici ispod sam dobila, tako da im ne znam cjenu. Kupljene su u Zari, pa pogledajte ondje, možda ima nešto slično. Nisam ih uslikala cijele jer ne znam kako ih uslikati, a da izgledaju kao neki normalan odjevni predmet! No, hlače su klasične s osim super detaljem!



A sada kaput broj 1. :) Kupljen je u Zari, cijena je bila odlična, samo 500 kn! Boja mi super ide uz nove čizmice, sviđa mi se kroj, a čini mi se da u njemu neću umrijeti od zime. Barem se nadam! :)




Kaput br. 2 je kupljen u Benettonu i osobno mi je najljepši kaput koji sam ikad imala. Boja, kroj, sve, ali baš sve, mi se sviđa! Cijena mu također nije bila previsoka, platila sam ga 779 kn. p.s. nesposobna sam slikati odjeću, zato pogledajte cijeli kaput na drugoj slici! Takav je kroj, samo druga boja.



779Izvor: Benetton


Moja prva kožna jakna! Ljubav na prvi pogled, zatim ljubav na dodir, a onda ekspresno odljubljivanje nakon pogleda na cijenu. No divna prodavačica je trkom došla do mene, skinula jaknu i dala mi da ju isprobam. A ja, dobra dušica, pomislim si, ma zašto ne, barem probati ju. Probam ja jaknu, zaljubim se kao nikad u životu, na cijenu zaboravim i hop, kupim ju. :)
Hvala divnoj prodavačici što mi je ''otela'' mojih 1299 kn. A još više joj hvala što me ''natjerala'' da probam ovu jaknu jer u životu nisam nešto udobnije i ljepše nosila! Jakna je od prave kože, kupljena je u Zari.



7226221712_6_1_1Izvor: Zara


Zatim je tu obuća. Prve čizmice sam kupila u Francu na sniženju. Inače ne volim ovaj tip čizmica, ali cijena od samo 120 kn me natjerala da ih kupim. Jako su udobne, i svakim danom ih sve više i više volim!



Čizmice na slici ispod su kupljene u Deichmannu po cijeni od oko 200-250 kn. Isto nisu moj omiljeni tip čizmica, no za one dane kad želim biti malo veća, a moram trčati na faks, super su udobne. Volim ih kombinirati uz crne grilonke i haljine!



Zadnja stvar koju sam kupila su čizmice iz Zare. To je bio još jedan ljubavni trenutak~ ljubav na prvi pogled! Udobne su, moderne, divne, prekrasne, volim ih. :) Cijena im je isto super, platila sam ih 400 kn.




To bi bilo to za ovaj post. Brzo će idući jer trebam još par stvari za zimu i jesen, a onda više nema kupovine za mene. Nikad! :)


Eh da, još sam jednu stvar kupila, no nije mi stigla. Nadam se da ne smeta ako vam stavim fotkicu s neta?! :) Cijena ovog kaputiću je bila na sniženju 39 dolara.


1352944042211408374


E sad sam stvarno gotova. :)


Što ste vi kupovale ovih dana? Imate li sve potrebno za jesen/zimu ili tek morate obaviti shopping? Sviđa li vam se moj shopping?

Broj komentara: 58:

  1. dobre stvari, samo malo previše po mom ukusu.. sve to za cca 3.900 kn je malo pretjerano! :) pogotovo ova kožna jakna koja se može naći po puno povoljnijoj cijeni.
    Osobno mi se najviše sviđaju čizmice iz Franca, imam i ja slične i divne su za nositi stvarno stvarno :)

    OdgovoriIzbriši
  2. Super su noviteti! Sve mi se sviđa. Kožne jakete baš i ne volim, ali ova tvoja je divna. I ova sa zadnje slike isto. Gledam ju već neko vrime, al se još nikako odlučit. :D Pulovere obožavam nosit, sva tri su prekrasna, morat ću bacit pogled u Takko i Benetton jer tražim nešto takvo. :)

    OdgovoriIzbriši
  3. zadnji kaputic, hast have it!

    OdgovoriIzbriši
  4. Zara kozna jakna i duboke cizme, predobro! Samo preplatila si obicnu crnu majicu heh, imas jako dobrih jednostavnih dugih i kratkih rukava u new yorkeru u raznim bojama pa i u crnoj, a kosta nekih 7-8eura. Stalno su u ponudi. Ja imam i bas je lijep i ugodan materijal. :*

    OdgovoriIzbriši
  5. Mogu reći da ti je ulov zaista dobar, ali cijene nikako :P nikad ne bi izdvojila toliko za sezonski shopping, makar su mi prekrasne ali preeeeeeeeeeeekrasne ove stvari iz Zare joooi :D kaputić br.1 je totalno ono što ja volim...a kad smo već kod Zare, išla sam baš u petak s frendicom i vidjela ovu kožnu ali u crnoj boji a ona tražila isto crnu boju i šokirale smo se zbog cijene, ali par koraka dalje bila je jedna brušena koža za 599kn pa smo u Zari uspjele naći kožnu isto :)

    OdgovoriIzbriši
  6. Super mi je sve! Najviše su mi za oko zapele ove čizme iz Zare jer mi baš trebaju neke takve. Problemcic mi je jedino što su brušena koža a meni treba nešto za kišu :(

    OdgovoriIzbriši
  7. Ajme, čizme iz Zare, ljubav <333 I ostale čizmice su mi jako lijepe, ali ove su čisto oduševljenje :) Kaputi mi se isto sviđaju, kao i kožna jaknica, ovaj detalj na hlačama iz Zare je baš fora a i marama je baš po mom ukusu :) Sve u svemu, mislim da si imala vrlo uspješan shopping :D

    OdgovoriIzbriši
  8. Svidjaju mi se crne cizmice,i zanima me kako stoje na uske hlace

    OdgovoriIzbriši
  9. Nije preplatila jer majice iz benettona su jako kvalitetne i mozes ih nosit dvije sezone

    OdgovoriIzbriši
  10. Tebi inače majice traju godinu dana? Ja svu svoju odjeću nosim barem 3-4 godine, a ove neke kvalitetnije stvari nosim već 10 godina, a i dalje su super.

    Meni su osobno majice iz H&M-a, ovakve obične, najbolje i prilično su kvalitetne, a upola jeftinije od Benettonove.

    OdgovoriIzbriši
  11. Inace nikome ne komentiram, ali sve ovo je tooolikoo prekrasno da moram. Kozna jakna san snova, prekrasna!!! I ti takoder... Idem po nju sutra :-), jaknu, ne tebe haha.

    OdgovoriIzbriši
  12. Kozna jakna je super i nek ti ne bude žao love za pravu kožu....i prve čizme s nitnama su super. .. ;)

    OdgovoriIzbriši
  13. baš me zanima kakav je ovaj kaputic... javi obavezno kad stigne.

    OdgovoriIzbriši
  14. Hey mila!Evo-dočekala i ja da vidim...toliko predivnih stvari!Jel možeš vjerovati da sam negdje u podsvjesti vidjela tebe s tom bež kožnom jaknom??i šal je malo izvan tvog stila,al baš zato mi je super!..kaput br.2-moj definitivni favorit,benneton majce-palac gore...errr-što još reć/dodat?a da!i čizmice su mi super-ja sam si ubola slične(sa zakovicama-ili što to već je)a o dubokima da ne pričam!jako lijepo i odmjereno!ipak-daj nekad"uleti"u neku boju koju nikada nebi stavila na sebe..!znam zašto ti to govorim;ja sam pola svog života nosila crno i samo crno....zamisli kakvo je bilo moje iznenađenje kad sam "skužila"da tu postoje..".još neke boje"!..a-jooooj-a koliko si love potrošilaaaaaa-samo daj-i ja bi da imam(nije mi jasan komentar:"...cca...tolko i tolko"nebi ti išla zbrajati!)uživaj sada u tim krasotama-i-uslikaj poneki OOTD!PUSA,K

    OdgovoriIzbriši
  15. sve mi je super jedino što se ovako oblači pola Hrvatske, svi imaju iste kapute, šalove s kosturima, kožne jakete i uske hlače.. o čizmama da ne govorim od 500 cura 499 ima čizme s zakovicama ili uglyggsice. ja bi na tvom mjestu udrila nešto neobičnije tipa neki pončo, hlače na trapez,, pencil suknje itd..ideš na sigurno i to je ok, al fali ti boja i hrabrosti tako mi se čini po odabranom..a možda izgleda sve skupa zanimljivije kad obučeš, pa si mogla stavit i slike outfita kako rade brojne druge cure po blogovima, odma drukčiji dojam ostavi...ps.kako naručiti ovaj zadnji kaput ili nesto slično, preko koje stranice?? puno hvala.

    OdgovoriIzbriši
  16. Poštujem tvoje mišljenje, no nikako se s njime ne mogu složiti.
    To je isto kao da ja dođem nekome i kažem mu kako je mogao kupiti kremu za lice po 50 kn, a ne onu po 200 kn. :)

    Ukusi se razlikuju, ja sam probala kožne jakne po manjim cijenama, i ne bi ih nosila jer mi se ne sviđaju. Koža je drugačija i nisu ni upola udobne kao ova. Naravno, postoji mogućnost da ima slična ovoj i po manjoj cijeni, ali u Osijeku ju ja nisam pronašla.

    Eto, meni se ova jakna svidjela i nije mi žao što sam toliko novaca za nju dala. Ne bi mi bilo žao ni da sam dala duplo više jer to je nešto što kupujem sad, i tko zna kad opet! :)
    Nadam se da me razumiješ!? :) Opet kažem, tvoj komentar je na mjestu i to je ono kako ti stvari vidiš. Netko tko je potrošilo duplo više od mene, ovo vjerojatno ne smatra pretjeranim shoppingom :) A iskreno, ni ja ovo takvim ne smatram!

    A čizmice su super i slažem se s tobom! Sve češće i češće i nosim. :)

    OdgovoriIzbriši
  17. Baš mi je drago! :)
    Ni ja ne volim kožne jakne, ali ova je stvarno nešto posebno! :)

    Svakako pogledaj! U Takku se mogu naći super stvarčice po jako povoljnim cijenama! :)

    OdgovoriIzbriši
  18. To sam i ja rekla kad sam ga ugledala! :D

    OdgovoriIzbriši
  19. Da, njihove majice su stvarno skupe! Svaki put si kažem nikad više, ali ne mogu protiv sebe jer su stvarno vrhunske kvalitete! :)
    Budem pogledala u New Yorkeru. Tamo gotovo nikad ne idem, a stvarno trebam još takvih običnih majica! Hvala na prijedlogu :*

    OdgovoriIzbriši
  20. Jesu, jesu :) Trebala si ih kupiti :)

    OdgovoriIzbriši
  21. A ja sam baš bila zadovoljna cjenama! :) Recimo, zadnji kaput koji sam kupila u Benettonu prije godinu-dvije, platila sam duplo više! Tako da sam bila happi vidjevši ovogodišne cijene! :)

    Hehe, tako sam i ja reagirala :) Ali eto, nisam mogla protiv sebe! Tu drugu jaknu nisam ni vidjela. A nadam se da ni neću, jer kakva sam ja, kupit ću još i to! :D

    OdgovoriIzbriši
  22. To je i mene patilo :(
    Za kišu definitivno nisu, ali mislim da imaš u Zari takve crne kožne! Te će sigurno biti dobre :) Jedino ne znam odgovara li ti ta boja.

    OdgovoriIzbriši
  23. Nema na cemu, nemoj samo da mislis da mi je komentar isao u smjeru kao prvi da ti zavirujem koliko na sta trosis, nego ono eto klasicna je stvar, uvijek ih treba, a mozes pogledati u New Yorkeru i uzeti nekoliko boja a povoljne i finog, ugodnog materijala, cisto da ustedis, ako zelis :)) :*

    OdgovoriIzbriši
  24. Jelda? :) I mene su oduševile!

    Bome jesam. Shopping je bio stvarno uspješan. Ja zadovoljna :)

    OdgovoriIzbriši
  25. Na skinny jeans savršeno! :)
    Potrudit ću se čim prije početi s outfitima, pa svakako budem i njih nosila u jednom! :)

    OdgovoriIzbriši
  26. Pogledat ću i majice u H&M-u. Hvala na prijedlogu! Tamo nikad ne obraćam pažnju na njih (ne znam ni gdje stoje!? :)) već hitro jurim tražeći košulje :)

    OdgovoriIzbriši
  27. Meni je ovaj tvoj komentar izmamio ogroman osmjeh na lice! :) Haha hvala ti na tome :)

    I jako mi je drago što si mi komentirala, posebice ako to nikad ne radiš. Također, hvala na komplimentu :)

    Kožna jakna je stvarno san snova, probaj ju i vjerujem da ćeš se oduševiti kao i ja! :)

    OdgovoriIzbriši
  28. Ni nije mi žao. :) Kao što sam već rekla, kupujem ju sad i tko zna kad opet! :)
    A čizmice, da, stvarno jesu super!

    OdgovoriIzbriši
  29. Može, svakako javim! Za sad sam ga vidjela na fotkama jedne kolegice, i odličan je. Malo je tanji, to mu je jedina mana, posebno onim curama koje bi ga nosile u pola zime. Mislim da je to moguće jedino uz debele vestice!

    OdgovoriIzbriši
  30. A ti si draga već i znala o čemu će ovaj post biti :)

    Istina. Šal je nešto što nije karakteristično meni, no super se s njim osjećam i svako malo ga nosim! :)
    Drago mi je što ti se sve sviđa! :) Što se boja tiče, rijetko se mene može u njima vidjeti. Jedino crvenu volim tu i tamo ubaciti :) No slažem se, trebala bih to promijeniti!

    Heheh a eto, svatko ima svoje mišljenje koje je vjerojatno nastalo pod utjecajem mogućnosti. Nekim je ovo puno, nekima nije. To je ono što sam ja kupila i eto, što ću sad. :) Mislim da nema smisla da krijem cijene, posebno jer vjerujem kako cure one zanimaju.

    OdgovoriIzbriši
  31. Nije mi cilj ići na sigurno, već nositi ono u čemu se najbolje osjećam. Ovo je moj stil, tražila sam ga dugo dok nisam shvatila što mi je najdraže i što najviše volim.

    Znam da puno cura fura slične stvari, što je i normalno s obzirom da sve kupujemo u sličnim/istim trgovinama. No to je nešto oko čega se ja ne opterećujem. Ne trudim se biti različita eto samo tako, jer je različit biti fora. To ne bi bila ja. Ovo sam ja, možda malo dosadna, bez ikakvih boja, ali ja :)
    Nadam se da me razumiješ? Tvoje razmišljanje je u potrpunosti na mjestu, no eto, što ću kad sam takva hehe :)

    Outfita će svakako biti, potrudit ću se čim prije! :) A kaputić možeš naručiti ovdje: http://www.sheinside.com/Black-Contrast-Leather-Long-Sleeve-Zipper-Coat-p-103669-cat-1735.html

    OdgovoriIzbriši
  32. Ma ne. Nisam to pomislila. :) Ne brini se. Meni je uvijek drago čuti preporuku ili savjet gdje mogu pronaći stvarčice slične ili iste kvalitete, a po manjim cijenama! :*

    OdgovoriIzbriši
  33. evo da i ja prvi put komentiram :) lijepe si stvarcice kupila,jeste da bi ja za taj novac kupila pet puta vise ali ajde ipak su to brendovi,koza i td pa i kosta.Ono sto ti hocu rec za benetton krpice je to da po mom misljenju i nisu nesto posebno kvalitetni,ok ima i lijepih stvarcica i vjerujem i bolje kvalitete ali ove vestice i majice bas i ne a cijena je velika za ono sto nudi.Posto mi brat radi u Benettonu imam prilike nosit ove njihove vestice na dugmice i nesto na foru ove majcice s V izrezom,mozda je i ista i mogu ti rec te vestice se moraju jako pazljivo prat inace se jako skupe u masini ili abnormalno razvuku.Materijal jeste udoban i lagan ali jako osjetljiv.U Portanovoj ti zna bit takvih obicnih majcica s izrezom za 30 kn i skroz su dobre,ugodne,pamucne.Moram priznat da su od Benettona vise kvalitetnije Sisley krpice,imam jednu na bretele majcicu koju sam nosila i kao potkosulju preko zime i preko ljeta kao majcu i doslovno je bila peri-deri koliko sam je obozavala a jos je u odlicnom stanju.Sto se tice koznih jakni i meni treba jedna,bilo bi super da je ili crna ili bez da ide uz sve i ne mora striktno bit prava,bitno da je lijepa i dobra za ovaj sad neki prijelazni period.Sjwcam se da sam tamo negdje u prvom mjesecu u nekom butiku u Portanovoj nasla predivnu ljubicastu koznu jaknu s zlatnim detaljima koja je pala s 500 na 130 kn i sve nesto kao hocu necu i odustanem a kad sam se vratila vise je nije bilo :S Treba malo znat pronjuskat po tim trgovinama,imam frendicu koja je nakupovala hrpu koznih jakniica u svim bojama cije su cijene bile 500-600 pa i vise kuna za 39 u new yorkeru,naravno ne odjednom.Sad kad pogledas dok npr.ozdvojis za jednu 1000 kn ona vec ima 10 raznih boja,modela,krojeva i mjenja svaki dan drugu :) (sretnica)Nece se nista pokidat ako pazis na svoje stvari,ja imam majcica,haljinica,jaknica starih i po nekoliko godina u odlicnom stanju i kako se moda stalno uvijek se da nesto iskombinirat s njima,takodjer sve svoje finije stvarcice koje nisu za po kuci perem rucno i pazim na njih.

    OdgovoriIzbriši
  34. e da i Franci cizmice su mi fora i patim na takve al imam jako tanke noge pa me strah na sta ce to licit kad obujem posto je siroko oko noge ali se nadam da cu nac neke koje mi odgovaraju

    OdgovoriIzbriši
  35. mislim da si krivo shvatila savjet, ne kažem da moraš mijenjat stil i na silu se trudit bit različita, takvi baš i stvaraju kontraefekt i djeluju isforsirano te uglavnom su sve samo ne fora,ovo tvoje je lijepo i pretpostavljam jako udobno ali po mom mišljenju ziheraški a ko ne riskira ne profitira. super je dobit pohvalu od 1000 curica koje će potrčat sve ovo kupit po tebi ali di je tu originalnost.. istina kupujemo sve u istim trgovinama, ali opet kao ovce sve nosimo iste košulje na pruge, suknje zavjese,čizme sa zakovicama,tkz. IN stvari, mislim da se svaka potrudi i ubaci malo osobnosti pri odabiru robe ne bi izgledale ko klonovi. al ipak mi nismo pariz, london ili barcelona..svaka čast na udobnosti, na kraju je ipak najbitnije da se osoba dobro osjeća u tome šta nosi. sorry na dugim komentarima inače ne komentiram ali vani je kiša pa se bavim svim i svačim i hvala na stranici :))

    OdgovoriIzbriši
  36. Jojj koliko komentara o cijenama :D to mi je jednako iritantno kao i za kozmetiku, šta koga briga jesi li za čizme dala 1000 ili 100 kuna? :D Nikad mi to neće biti jasno, zbilja :/ sasvim nepotrebni komentari, ne znam otkud ljudima uopće vremena i energije za popovanje.
    Enihauuuuu meni se sviđajhu kardigani, ja volim te basic komade koji se mogu kombinirati na puno načina :D Kaput mi je preeeeedivan i stvarno mi je sasvim normalna cijena od 800 kn jer će ti trajati godinama. Ja sam svoj platila 500kn na snizenju i nosila ga 4 godine :D ove ide u mirovinu :D

    OdgovoriIzbriši
  37. Vidiš, ja se za Benetton ne mogu složiti s tobom. Nosim njihove stvarčice od osnovne škole i nemam niti jedno negativno iskustvo s njima, a kupovala sam stvarno svašta, od majica, vestica, kaputa... svega!
    Po meni su se njihove stvari pokazale izuzetno kvalitetnima. :) Upravo iz tog razloga i dalje kupujem tamo!
    Za Sisley se slažem. Jako kvalitetna odjeća. Također imam par stvari, no razliku između Sisleya i Benettona ne primjetim! :)

    Što se kožnih jaknica tiče, odlično kako je tvoja prijateljica prošla! To je stvarno bio super shopping i bome je sretnica! :) Eto, ja sam prošla kako sam prošla, i opet kažem nije mi žao što sam toliko novaca dala za jaknu! :)

    OdgovoriIzbriši
  38. Mislim da sad, u novoj kolekciji, ima i par čizmica koje su malo uže, pa svakako pogledaj! Cijene su odlične :)

    OdgovoriIzbriši
  39. Kužim što hoćeš reći i sve to ima smisla! :) Očito ja još nisam našla ono nešto svoje što bi moglo biti originalno. No, ima vremena. Tek mi je 23 :))
    I hvala ti na komentaru. Meni je drago što komentiraš i govoriš svoje mišljenje. Nisi rekla ništa loše i savjet ti je totalno na mjestu! :) Isto tako, nadam se da ćeš i ubuduće komentirati makar se i ne slažemo u potpunosti! :)

    OdgovoriIzbriši
  40. Hahaha joj da, baš ima puno takvih komentara oko kozmetike! Posebno sam se tog načitala kod Dear Skin! No ona ih je izvrsno ušutkala! Kraljica :)

    Slažem se! Meni je cijena baš bila ok! :) I sretno s potragom novog kaputa (ako ga već nisi našla) :)

    OdgovoriIzbriši
  41. ako su ti zanimljive takve vestice ko ove iz takka, imas trenutno u HM-u takvih slicnih po 79 kuna ako se ne varam tako negdje im je cijena...daj mi samo reci ove čizme, dal je prava koža?

    OdgovoriIzbriši
  42. Ovo mi je glupo mišlejnje (od sande). Ok, ima klonova, ali ako se nekome nešta sviđa nek nosi, pa taman pa to nosi pola grada.
    Ja imam neki svoj stil, ono kaj vidim i u kaj se zaljubim odmah kupim, pa taman da pola hrvatske to nosilo. Svako nosi što hoće, nije bit biti drugačiji i smišljati toplu vodu nego biti svoj, nositi u čemu se najugodnije i najbolje osjećap.

    OdgovoriIzbriši
  43. Budem svakako pogledala! :) Hvala na info ;)

    Joj nisam sigurna. Mislim da je, ali stvarno nisam sigurna!

    OdgovoriIzbriši
  44. Vjerujem da je Sanda samo htjela reći da bi bilo dobro kad bi svatko unio u svoj stil malo kreativnosti i različitosti! :) Ja sam eto, ja, i nosim ono što volim bez obzira na druge! Ako sam klon, neka sam. To me uistinu niti malo ne opterećuje :D Tako da se slažem s tobom!

    OdgovoriIzbriši
  45. Awww!tek sad vidim da si mi odgovorila!hepi sam,drago mi je..!a čuj;mišljenja kao i ukusi variraju-to je jednostavno tako,a meni se tvoj stil baš sviđa-to si ti,dobro ti stoji,dobro to nosiš i to je najbitnije!ja sam "ista"...više-manje već godinama;svjesna sam da neke moje poznanice mjenjaju i boju kose ko čarape pa i stilove,al...kad sam ja takva i bok!čak mi se učini da osoba koja toliko mjenja i toliko puno puta da...da još ne poznaje samu sebe!pusa lipoto!

    OdgovoriIzbriši
  46. Naravno da sam ti odgovorila, uvijek odgovorim na sve komentare. Osim ako mi slučajno promakne :( Ali to stvarno ne bude namjerno!

    Slažem se s tobom. I ja se najbolje osjećam u ovom što trenutno nosim. To sam ja i zadovoljna sam s time.
    U biti, svatko neka radi što voli, a ja ću ovako :)

    OdgovoriIzbriši
  47. Mona, sve mi je predivno, pogotovo kaputići i čizmice :D
    Bila sam ovaj mjesec u shoppingu, ali moram opet :D

    OdgovoriIzbriši
  48. Drago mi je da ti se sviđa! :)
    Ma samo ti kupuj, nema većeg gušta od toga :)

    OdgovoriIzbriši
  49. Jel stigao kaputic sto si narucila? :)

    OdgovoriIzbriši
  50. Stigao je i odličan je! Izgled je isti kao na slici, nemam zamjerke! Kaputić je malo tanji pa baš i nije za zimu, no to se vidi i na slici Preporučujem ga! :)

    OdgovoriIzbriši
  51. Ajde super. Jel imas mozda link? :)

    OdgovoriIzbriši
  52. Oprosti,zanima me jesi li dobila onaj kaputić koji si naručila preko neta?I ja sam kupila isti takav,prošlo je mjesec dana i još ga nisam dobila

    OdgovoriIzbriši
  53. Sorry,sad vidim da je tvoj stigao!Koliko si dugo čekala?

    OdgovoriIzbriši
  54. Evo: http://www.sheinside.com/Black-Contrast-Leather-Long-Sleeve-Zipper-Coat-p-103669-cat-1735.html

    OdgovoriIzbriši
  55. Ništa :) Joj nisam sigurna, lagala bih da ti kažem neko vrijeme jer stvarno ne znam koliko mu je trebalo. Mislim (ali mislim!) oko mjesec dana!

    OdgovoriIzbriši

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...