utorak, 15. listopada 2013.

Afrodita gelovi za tuširanje

Napokon novi članak! Ukoliko me pratite na FB stranici, znate kako sam bila bolesna. Sada sam napokon ozdravila, još uvijek pijem lijekove, no puno mi je bolje, tako da se mogu baciti na pisanje za Šminkericu i blog.


Današnji post, kao što vidite iz naslova, biti će o Afroditinim gelovima za tuširanje. Ovo su, da vam budem iskrena, prvi proizvodi od Afrodite koje sam isprobala. No, zadnji sigurno nisu. Već sam napisala jednu ''malu'' WL njihovih proizvoda koje svakako moram isprobati, i naravno, molim vaše prijedloge za proizvode koje nikako ne smijem propustiti! :)


Prije nego krenem s recenzijom opisala bih svoj tip kože. Moja koža je normalna, nije osjetljiva i rijetko kad mi se dogodi da mi neka tuširalica ili mazalica isuši kožu. Koža mi nije suha, no ja ju svejedno mažem kremicama nakon gotovo svakog tuširanja/kupanja iz razloga što uvijek kupim oko 50 tisuća kremica pa da ih onda jednom i potrošim! :) Inače, užasno sam lijena za mazuckanje. Ajme, ja baš mogu pričati i skretati s teme! :) Dosta sad~ recenzija!


554IMG_1616



Mineral Water with aloe vera piling gel za tuširanje


IMG_1635


Što kaže Afrodita?


''Za izniman osjećaj svježine koja stimulira tijelo i dušu! Abrazivnim zrncima jojobe nježno uklanja sloj odumrlih površinskih stanica kože, a prirodnom mineralnom vodom, ekstraktom aloe vere i krastavca hidratizira kožu. Svjež miris eteričnog ulja limuna budi osjetila i osigurava potpuno osvježenje.’’


Što kažem ja?


Ukratko: obožavam ovu tuširalicu!


Pakiranje je standardno za sve gelove za tuširanje. Gel se da lijepo dozirati, ne morate se bojati da ćete isipati pola proizvoda van. Miris je stvarno svjež, po limunu i na mojoj koži se nevjerojatno dugo zadržava. Ovo je prvi gel za tuširanje koji se toliko dugo osjeti na mojoj koži i to mi se jako sviđa. Moram napomenuti da me miris nije na prvu oduševio. Bio mi je jak i već sam pomislila kako ću ovu tuširalicu proslijediti dalje, no nakon još jednog isprobavanja totalno sam se zaljubila. Po meni, miris je idealan za ljeto!


Ovaj gel za tuširanje je, kako Afrodita kaže, piling gel. Odmah na početku napominjem da ukoliko preferirate jak piling, ovaj gel nije za vas. Zrnca jojobe, koja u ovom slučaju igraju ulogu pilinga, jako su sitna, te se slabo osjete. Osjetit ćete ih prvenstveno pod prstima! Koža, nakon korištenja ovog piling gela, ostaje mekana tako da vjerujem kako i zrnca jojobe dobrinose tome.


Gel dolazi u pakiranju od 250 ml, a cijena mu je oko 15 kn, no često se može pronaći na popustu (pogledajte u DM-u).


554IMG_1622


Sastav: nisam sigurna koliko dobro se vidi, pa mi svakako javite ako ne vidite, a on vas zanima!


IMG_1633


Bitna napomena: BEZ parabena & parafina & silikona


Izgled:


IMG_1638


Green Tea with provitamin B5 gel za tuširanje


IMG_1631


Što kaže Afrodita?


''Harmonija svježine i blagotvorne njege pod tušem! S ekstraktom zelenog čaja i provitaminom B5 kožu nježno čisti, a pri tome je ne isušuje, smiruje i intenzivno vlaži. Svjež miris budi osjetila i oživljava duh i tijelo!''


Što kažem ja?


Baš kao i prijašnji gel, i ovaj me oduševio!


Miris je sličan gelu iznad, osobno osjetim limun i u jednom i drugom gelu. Miris se također nevjerojatno dugo se zadržava na koži. To je ono što se meni prvenstveno sviđa kod ovih gelova. Kako sam već rekla, trudim se što češće mazati nakon tuširanja/kupanja, no priznajem, ponekad mi je mrsko. Za takve dane, ove tuširalice mu mi izvrsne. Miris je tako svjež i uistinu potpisujem sve što je Afrodita rekla!


Gel ne isušuje kožu, ostavlja ju mekom i mirišljavom! Dolazi u u pakiranju od 250 ml po cijeni od 15-ak kn.


554IMG_1625


Sastav:


IMG_1627


Bitna napomena: BEZ parabena & parafina & silikona


Izgled:


IMG_1640


Zaključak: Ova dva gela za tuširanje preporučujem svima koji traže gelove koji će ih uistinu osvježiti i koji će se dugo zadržati na koži. Zbog mirisa ih preporučam posebno tijekom ljetnih dana! Ne isušuju kožu, i čine ju jako mekom! I opet spominjem, miris se nevjerojatno dugo zadržava na mojoj koži!


Što da vam više kažem, nego da jedva čekam isprobati i preostala dva gela za tuširanje iz ove nove kolekcije!


Koje gelove za tuširanje vi koristite? Jeste li isprobale Afroditine tuširalice? Koji gel za tuširanje vama ostavlja dugo miris na koži?

Broj komentara: 18:

  1. ovaj mineral water je meni također genijalan, miris, učinak, ma sve... iako nema tu nekog pilinga, ali na prvi pogled na gel sam znala da to ne mogu ni očekivati pa se nisam u tom pogledu razočarala.
    imala sam također i acai berries i on mi je isto genijalan.
    imam i jojobu kod kuće u zalihama pa će njezino isprobavanje malo pričekati, ali mislim da bi bila odlična za hladnije vrijeme.
    jedino me ovaj green tea nije privukao na prvu pa ga nisam ni kupila.

    OdgovoriIzbriši
  2. Moram priznati da njihove gelove nisam ni primjetila, a samim time ni koristila.Trenutno koristim Dove gelove. Njih najcesce i kupujem.Ne isusuju me, kremasti su, dovoljno hidratiziraju, a miris im je blag i ostaje na kozi.
    Piling koji koristim je Lushov Rub Rub Rub i s njim sam zadovoljna.

    OdgovoriIzbriši
  3. Mineral water mi se baš i ne sviđa, green tea nisam probala ali zato obožavam acai bobice i jojobu! Definitivno su mi najdraži gelovi postali :D prefino mirišu i savršeno njeguju kožu <3

    OdgovoriIzbriši
  4. Trenutno koristim Afroditino gel ulje za tuširanje Jojoba oil i prefino mi je. Prekrasno miriši po vaniliji, ali ne onak jeftino ko neke tuširalice. Čak mi je bolji od Nivea ulja za tuširanje

    OdgovoriIzbriši
  5. Nešto u meni me uvijek vrati na meni poznate (vec i dosadne :) ) proizvode.. a to su Fa -Mystic moments i Nivea cashmere moments :) ove nisam snimila ali sad cu morati probati. A zasad se po zadržavanju mirisa najbolje pokazao Pumin crveni Urban motion,ali mislim da nije za usporedbu sa ovima "običnima" ,ne znam ni da li ga je moguće posebno kod nas kupiti.. I krasan je City rush iz Avona,posebno u kombinaciji sa losionom,kome se sviđa miris edp - svakako i ovo neka uzme :)

    OdgovoriIzbriši
  6. Slažem se oko pilinga, stvarno se slabo osjeti. No koža je jako mekana nakon korištenja tog gela tako da vjerujem kako ima barem malenog učinka! :)
    Acai Berries i Jojobu nisam isprobala jer ih nije bilo kada sam ove gelove kupovala. No svakako hoću, baš mi djeluju odlično!
    A Green Tea svakako probaj. Možda na prvu ne izgleda posebno, no vjeruj mi da stvarno je!

    OdgovoriIzbriši
  7. Tako je meni s Dove gelovima. Nekako ih nikad ne primjetim na policama, a čula sam puno pohvala za njihove tuširalice. Budem probala! :)
    Lush piling također nisam probala, no toliko volim Lush da bi sve njihovo htjela probati! :) Stavljam i ovaj piling na WL!

    OdgovoriIzbriši
  8. Kupujem onda i ta dva! :) Mislim da me neće razočarati! :)

    OdgovoriIzbriši
  9. Po vaniliji!? Stvarno? :D Obožavam miris vanilije! Kupujem! :)

    OdgovoriIzbriši
  10. Niveu sam probala i odličan je gel, ali mi se nije toliko dugo zadržavao na koži. Fa, kao i Dove, nikad ne kupujem. Ne znam zašto, ali niti ih primjetim na policama, nit se sjetim kupiti. Ali budem kupila za probu :) Tuširalica nikad dosta!

    Avon tuširalice volim, no ovo što si ti spomenula nisam isprobala. :) Ali znajući sebe, sigurno hoću :D

    OdgovoriIzbriši
  11. Fantastične su te nove tuširalice, Afrodita je napravila pun pogodak s njima. Zeleni čaj mi je najdraža, baš je razbuđujući miris. Sviđa mi se i Jojoba Oil, ali sam isprobala samo mlijeko za tijelo. Miriše za pojesti, kao miks vanilije i karamele, mljac. Nedavno sam naletila i na neku novu Blue Berries (od 400 ml), ajme kako miriše <3
    A inače su mi najbolji Yves Rocher gelovi, neki Bourjois i L'Occitane ulje od badema. Njega uvijek imam u zalihama.
    Eee, i sjetila sam se jednog čiji se miris dugo zadržava - Palmolive Black Orchid. :-)

    OdgovoriIzbriši
  12. Palmolive je predobar,slažem se :)

    OdgovoriIzbriši
  13. Vanilija! Karamela! Njam :) Svakako kupujem taj gel i to čim prije :) Već si mogu zamisliti miris, mljac! :)

    Yves Rocher gelove imam na WL jedno 50 godina i nikako naručiti. Toliko pohvala sam za njih čula, a ja ih uvijek zaboravim! :) Sad si me podsjetila, tako da moram i taj shopping obaviti :)

    Hm...da. Znači i Palmolive trebam!:) Kad ću ja to sve potrošiti? :)

    OdgovoriIzbriši
  14. Hey!..hm..ja muku mučim sa tim tuširalicama;užasno me svrbe noge i ruke,ma koju god da probam..a..za mazuckanje sam lijena tu mač,tako da nekad jednostavno"čekam"da prođe...tu mi pomogne onaj Nivein losion koji se ispire!No-vjerovat ću ti na riječ i pokušat sa ovima!PUSA,K

    OdgovoriIzbriši
  15. Probaj draga. Ali probaj i sa mazuckanjem jer te sigurno svrbe noge zato što su jako suhe. Tako da, natjeraj se! ;)

    OdgovoriIzbriši
  16. joooj Afrodita <3
    probaj definitivno njihov gel za tuširanje od grožda i losion za tijelo ...presavršeno miriše :)))
    miris je dugotrajan, miriši cijela kupaonica dosta dugo nakon tuširanja
    ja sad koristim samo losion, doslovno mirišem na metre...vozim bicikl i sva sam u oblaku od grožda...dosta ljudi me pitalo po čemu tako fino mirišim, a moj dečko obožava taj miris...definitivno mi ne treba nikakav parfem ovako za preko dana, samo tuširanje, neki neutralni dezić i losion...
    nisam ni ja ljubitelj mazalica ali ovo je jedina koju redovno koristim...i brzo se upija, ne ostavlja kožu masnjikavom kao neki losioni...
    ma čista desetka! :D
    znaš one bombone ljubičaste mentos u dm-u blizu blagajne? e ako ih voliš onda ćeš obožavati i ovo :D

    OdgovoriIzbriši
  17. Nagovorila si me, svakako ću isprobati! :) A ti si to tako lijepo opisala da sam imala dojam da miris stvarno osjetim :) Eto, stavljeno je na popis za shopping! :) Hvala na preporuci! :)

    OdgovoriIzbriši
  18. pa kad miriiišiiiiiiiiii baš ono...zaprave! :D hehehe

    nema na čemu, hvala tebi na savjetima koje dijeliš s nama...pratim te redovito! ;) <3

    OdgovoriIzbriši

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...