subota, 14. rujna 2013.

New in #1

Napokon ovaj članak! :) Oni koji me prate na FB stranici znaju da sam zadnjih mjesec dana bila stvarno rastrošna. Prvi ''new in'' članak je bio na Šminkerici, a ovdje, na blogu, vam donosim drugi.  I da, čvrsto obećajem da za mene više nema kupovine. Nema i točka… Hm, možda sam koji lakić za nokte… I ruž… I Ben Nye banana puder… Hm, da, Mona vrati se u stvarnost! :)


U ovom new in-u nećete vidjeti puno kozmetike. Kupovala sam pretežito odjeću, te stvarčice za redekoriranje sobe. Trebala mi je promjena, tako da sam cijelu sobu okrenula naglavačke i sada sam jako zadovoljna. Promjena mi je bila i više nego potrebna.



Prvo što sam kupila kako bi ''ukrasila'' svoju sobicu je tepih na slici ispod. Odmah mi se svidio, i stvarno je falio u mojoj sobi. Timi ga isto jako voli i većinu vremena provede spavajući na njemu! :) Ovaj tepih možete pronaći u Jysku po cijeni od 349 kn.


IMG_1780349Izvor slike: Jysk


Zatim sam shvatila da mi u sobi hitno trebaju ogledala. Velika sam obožavateljica ogledala, baš kao i moja mama, tako da nam je cijela kuća puna njih. Ogledala sam kupila u Jysku, manje po cijeni od oko 200 kn na sniženju, te veće po cijeni od 350 kn također na sniženju.


IMG_1769


399


Izvor slike: Jysk


649Izvor slike: Jysk


p.s. stvarno nisam znala kako uslikati ova ogledala, a da se ja ne vidim na njima, tako da sam vam odlučila staviti slike gdje se malo vidi okvir, te one s Jysk web stranice. No budem vam im pokazala naknadno :)


Što se ''većih'' stvarčica tiče, to bi bilo to. Sad mi još fale sitnice za dekoriranje sobe, te novi prekrivač za krevet! Eh da, kupila sam i nove zavjese, ali to sam zaboravila slikati! :)


Zatim sam bila u Lidlu (opet :)) i pronašla super pribor za faks. Radi se o flomasterima s debljim i tanjim vrhom, te jeftinom, a super kvalitetnom kopijom Stabilo markera. Cijena je bila oko 20 kn po proizvodu! Bravo Lidl! :)


IMG_1763


IMG_1764


L'Oreal micelarna čiju recenziju ste mogle čitati prije tjedan dana. ♥ Proizvod koji volim i kupujem opet. Cijena 40-ak kn.


IMG_1485


L’Oreal Triple Activ noćna krema koju nisam još uvijek isprobala, no jedva čekam. Nekako u zadnje vrijeme volim njihove proizvode. Eto što jedna micelarna učini. :) Pod njenim utjecajem imam potrebu kupiti sve od L’Oreala! :) Cijena oko 40 kn.


IMG_1569


L’Oreal Professionel šampon za plavu kosu sam kupila drugi put. Odličan proizvod koji se super slaže s mojom kosom (što ćeš, ljubav  ♥), no da ne duljim, recenzija ovdje! Cijena oko 100 kn.


IMG_1648


Nivea Aqua Effect Nourishing Day Care krema za lice je proizvod koji sam imala prilike isprobati putem testera, te mi se jako svidio. Sad sam prešla na sami proizvod i za sada sam zadovoljna. Cijena oko 40 kn, ali nisam sigurna!


IMG_1581


Fejk eBay Beauty Blender ... koji je crn... a ja sam htjela ružičastog! :D Imate li vi nekad one manične napadaje kupovanja, kada trpate sve i svašta u košaricu bez da pročitate opis i onda vam dođe nešto sasvim deseto od očekivanog, kao npr. crni umjesto ružičastog Beauty blendera?! :) E ja imam. No dobro, i crni je sladak i jako mi se sviđa. A da ne spominjem cijenu od koja 2$!


IMG_1758


Zara Women 11. Corso Vittorio Emanuele Milano. Pogledajte ga~ savršenstvo! Divna bočica, šljokice i još divniji miris. Kao stvoreno za mene! Kupljeno u Zari, cijena oko 140 kn.


IMG_1548


Zara vesta koju sam kupila čak dva broja veću :). Zašto? Zato što sam si zamislila odličan outfit koji je zahtjevao upravo takvu vesticu, plus mogu ispod nje obući hrpu odjeće kada dođe zima. Već sam ju nosila i nakon samo jednog nošenja ušla je u top 5 mojih najdražih odjevnih predmeta! Cijena 249 kn.


IMG_1792


Zara kardigan u kojeg sam se zaljubila na prvi pogled. Udoban je, super se može kombinirati, a ni cijena mu nije visoka. Platila sam ga 199 kn.


IMG_1799


6873815052_6_1_1Izvor: Zara


H&M košulja prekrasne boje, baš po mome ukusu. Košulje i inače jako volim i kupujem ih često, a u H&M-u se da pronaći stvarno lijepih primjeraka po niskoj cijeni! :) Cijena joj je bila 149 kn.


IMG_1795


Torbice iz ZareZarine torbice i ja imamo jedan poseban odnos~ volimo se, i to puno! :) Inače, Zara stvarno ima odjeću po mom ukusu, a torbice posebno. Koliko god se trudila ne kupovati ih jer mi stvarno ne trebaju, počastim se svakih 2-3 mjeseca s jednom. Prečesto, znam, ali ne mogu protiv sebe! Cijena joj je 299 kn što je ‘’malo’’ ukoliko usporedimo s cijenama Zarinih torbica inače.


IMG_1785


IMG_1789


I to bi bilo sve! :) Nego, zanima me volite li u članku više ili manje slika? I da li želite u ovim ''new in'' člancima i cijene svakog proizvoda ili ne?


Sviđa li vam se moja kupovina? Što ste vi kupovale zadnjih dana? Kojim stvarčicama, bilo kozmetičkim ili odjevnim, vi ne možete odoliti?

Broj komentara: 39:

  1. Jao, sve je diiivno <3 Imamo sličan stil odijevanja i sve što si kupila i sama bih nosila. Parfem je savršenstvo u bočici, a ogledala su divna <3
    Samo jedno pitanje: kakva ti je Nivea Aqua Effect Nourishing Day Care krema za lice? Vidim da si kupila verziju za normalnu/suhu kožu, a s obzirom da je moja mješovita, ali bez puno nepravilnosti, zanima me bi li mi odgovarala ili bi bila "preteška"?
    Još jedno pitanje (I promise), jesi kupila Zarinu torbicu u Portanovi? Bila sam jučer, ali nisam vidjela tu torbicu, a predivna je i nije toliko skupa. :) Kupujem ju prvom prilikom i još ima roza unutrašnjost :)

    Hvala na odgovoru i oprosti na dugom odgovoru :)

    OdgovoriIzbriši
  2. Divne stvarčice!..vestica i kardigan-ono što bi i ja nosila,definitivno-Triple Active koristim već par godina i odlična mi je!..jooooj-kad bi si ja mogla priuštiti toliko divnih stvari odjednom...!pusa i pozzz!

    OdgovoriIzbriši
  3. Zanima me Zarin parfem jel ostavlja sljokice po robi ???? Je li miris dugotrajan ???

    OdgovoriIzbriši
  4. Jako lijepe stvarčice, pogotovo odjeća i torba mi se sviđa :) Mene zanima redekoracija sobe, jer i sama to planiram, a nikako :D

    OdgovoriIzbriši
  5. Volim kad ima puno slika u članku :) ovaj parfem mi izgleda magično *-* i voljela bi post o tome kako si uredila sobu + puuuuno slika :) i svakako moram do lidla svratit po ove flomice jer i ja startam s faksom sad u 10.mjesec i to 1.godinu :)

    OdgovoriIzbriši
  6. Uh, torba za jesen/zimu, hvala što me podsjeti, ovu platnenu od ljeta stvarno više nema smisla navlačiti okolo. I imamo isti pribor za škrabanje! :) Bolesna sam za tim stvarima.

    OdgovoriIzbriši
  7. Zaljubila sam se u sve! Imamo isti stil oblacenja, košuljice su mi najdraži odjevni predmeti... jednostavno ih moram imati svih boja! :D
    Torbu iz Zare ću probati uloviti, stavila sam ju na wish listu....
    Također sam postala studentica ove godine u Osijeku i već mi nepodnošljivo sve treba od pribora za pisanje, blokića, bilježnica do dekorativnih stvari da osvježim stan! Možeš napisati neki članak kako rasporediš studentski džeparac za hranu, šminku, robu i ostale potrepštine. Pomoglo bi! xoxo

    OdgovoriIzbriši
  8. sve mi se jako sviđa, pogotovo ovaj predivan parfemčić...mene također zanima post o tome kako si uredila sobu. ;)

    OdgovoriIzbriši
  9. jesi zadovoljna s ovim beauty blenderom? kakav je?

    OdgovoriIzbriši
  10. I ja imam ove Lidl flomastere iako već odavno nisam na faksu, uvijek im se nađe neka namjena :))) Dugo sam koristila ovu Niveu za suhu kožu i bila zadovoljna...imaš kod mene recenziju još par proizvoda iz te linije ako te zanima :) ...i predivan tepih i ogledala, very nice!

    OdgovoriIzbriši
  11. super shopping, odjeća mi se naročito sviđa ;)

    OdgovoriIzbriši
  12. super new in, posebno mi se sviđa nekozmetički dio - kardigan je predivan, a ove druge flomiće iz Lidla sam i ja kupila, sucker sam na uredski pribor :D i oduševljena sam pakiranjem, jako praktično za nositi sa sobom :D

    OdgovoriIzbriši
  13. Lijep new in, skoro sve bih i sama kupila :) posebno dio sa odjecom i jyskom :)

    OdgovoriIzbriši
  14. Iako mi se čini da imamo različit stil odjevanja ovaj kardigan, košulja i torba mi se jako jako sviđaju :D obožavam tople kardigne zimi <3

    OdgovoriIzbriši
  15. :) je, stvarno je divna, i uspoređujući s cijenama inače, nije ni skupa! :)

    OdgovoriIzbriši
  16. :) hvala ti, ja sam jako zadovoljna svime što sam kupila! :)

    Nivea Aqua Effect Nourishing Day Care krema mi je super kada mi je koža dehidrirana i iz nekog razloga jako suha! Baš poput tebe i ja imam mješovitu kožu, no ova krema mi super odgovara! Ne koristim ju svakodnevno i nanosim ju navečer prije spavanja jer mi ipak zamasti kožu! No ujutro nakon umivanja, ona izgleda svježe i baš lijepo. U biti, jako sam zadovoljna! :)
    E sad, ako ti treba krema za svaki dan, ni bi ti ju preporučila, no ako poput mene trebaš kremu za one dane kad ti je koža dehidrirana i beživotna, imaš moju preporuku!
    Zarinu torbicu sam kupila u Portanovi prije nekih 2-3 tjedna (nisam prije stigla napisati ovaj članak), tako da je moguće da se prodala! Pitaj prodavačice tamo, možda ima još koja u skladištu! :)

    Nema na čemu, nemoj mi se ispričavati, nije mi nikakav problem odgovoriti ti! :*

    OdgovoriIzbriši
  17. Hvala! :) Vestice su jako udobne, a i kardigan!
    Pusa draga :*

    OdgovoriIzbriši
  18. Ne, te šljokice su ovdje očito samo radi ukrasa :) A miris nije dugotrajan, brzo izlapi i ne osjeti se. No za tu cijenu, i da ga špricam svakih sat vremena nije mi žao :)

    OdgovoriIzbriši
  19. Hvala!
    Imam u planu članak čim sve do kraja dovršim! Opet imam neke ideje, tako da još ništa nije gotovo :)

    OdgovoriIzbriši
  20. Onda će biti puno slika! :)
    Parfem je super, ali nije dugotrajan! No, nije ni skup, tako da je ok! :)
    Može za članak, pišem na popis! No malo ćeš se strpiti jer imam još neke ideje, tako da soba nije gotova! :D

    Sretno s 1. godinom i uživaj! Meni je sad 2. god diplomskog i hvata me nostalgija za počecima faksa! :)

    OdgovoriIzbriši
  21. I ja sam isto! :D Čim je nešto šareno i za pisanje, odmah kupujem! Dijete u meni <3

    OdgovoriIzbriši
  22. I ja. Nema boje koja mi se ne sviđa! :)
    Tobricu se nadam da ćeš naći i da nije prodana!

    Što se članka tiče, rado bih ga napisala, ali nisam sigurna koliko bi to bilo korisno i imalo smisla s obzirom da nam je svima džeparac različit! No, probat ću nešto smisliti :D

    OdgovoriIzbriši
  23. Može, biti će članak čim sve završim! ;)

    OdgovoriIzbriši
  24. Za tu cijenu i više nego zadovoljna! Mislim da ću napisati članak posebno o tome, mogao bi biti od koristi! :)

    OdgovoriIzbriši
  25. Flomasteri uvijek trebaju! :))

    Svakako ću pogledati recenzije, naravno da me zanima! :)
    Hvala, ogledala stvarno jesu divna!

    OdgovoriIzbriši
  26. Hvala!
    Da, pakiranje je stvarno super! Inače mi svi flomići lete po torbici, tako da je ovo odlično rješenje!

    OdgovoriIzbriši
  27. Hvala :) I ja sam zadovoljna shoppingom. :)

    OdgovoriIzbriši
  28. :) dio iz Jyska je meni najdraži :)

    OdgovoriIzbriši
  29. Bome jesam. :) I sad sam neko vrijeme mirna, nadam se :)

    OdgovoriIzbriši
  30. I ja! Karigani me općenito podsjećaju na zimu i kuhano vino! :D

    OdgovoriIzbriši
  31. Tepih je jako lijep! Imam već par godina čupavi prošarani ali veći i sada kad sam vidjela cijene većih po netu, ..nisam znala da je tako poskupila ova stvar...ajme, gdje živim...Idu nebu pod oblake moderni tepisi ;)

    OdgovoriIzbriši
  32. Istina, sve su skuplji i skuplji! Mama isto ima jedan i baš je iznenađena ovim novim cijenama. A što ćeš, sad je to izgleda jako moderno pa su našli mogućnost kako dodatno zaraditi jer svi kupuju bez obzira na cijenu :)

    OdgovoriIzbriši
  33. Zara torbe uhhhhhhhhh, bavim se mofelingom i imala sam 3 snimanja za zara kolekciju no u Pakistanu, i dobila odjecu koju sam nosila no najvise sam se uvijek ovradovala cipelama i torbama i ja sam kupila na pocetku ljeta jednu zara cenu torbu od 500 kn tako da stvarno si dobro prosla sa ovom, a jucer sam bila do zare i vec snimila novu koji zelim, kosulja mi je krasna i ja ih volim, p.s ako volis lidl akcije kao i ja svakako pogledaj sljedeci put kad u katalogu budu imali kosulje, ja sam prije mjesec dana kupila prekrasnu sa tamno plavim prugama od 100% pamuka, prekrasna je i ugodna, a ogledala su moja takoder opsesija, imam jedno veliko koje mi je poklonila baka i uz rub okvira je vec malo unisteno no jos uvijek meni najdraze, i daje bas jedna lijep vintage efekt u mojoj sobi, takoder volim otvarati kutijice koje imaju ogledala, npr one od nakita, ili zabosti neku dragu sliku u okvir, pogledaj u antikvarijatima ako imas negdje u gradu znaju imati ogledala po 70 kn zaista dobro ocuvana a oprekrasnih okvira.

    OdgovoriIzbriši
  34. Znam, znam. Inače su mi cijene oko 400 kn, pa na dalje, no ova je bila super povoljna.
    I ja kao ti, uvijek nađem nešto, i isto sam si pronaša torbicu koju želim, no s tom željom ću morati malo pričekati! :)

    Hvala ti puno na savijetu oko košuljica i ogledala. Svakako ću pogledati i potražiti i jedno i drugo! Vidiš, ni na kraj pameti mi nije bilo potražiti ogledala u nekom antikvarijatu, a tamo ih sigurno ima. Hvala još jednom :*

    OdgovoriIzbriši
  35. […] Preuređivala sam i sobu, što već znate, i kupila (između ostalog) ovaj divan tepih! Ostatak tog shoppinga ste mogli vidjeti ovdje. […]

    OdgovoriIzbriši

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...