nedjelja, 8. rujna 2013.

L'Oreal Skin Perfection 3 in 1 Purifying Micellar Solution

Danas vam donosim recenziju proizvoda bez kojeg nećete moći živjeti kada ga jednom isprobate! Vjerujte mi, ne pretjerujem. L'Oreal micelarna je proizvod po jeftinoj cijeni koji odlično obavlja svoj posao! Za dokaze, pročitajte članak! :)


IMG_1499 (2)



L'Oreal Skin Perfection 3 u 1 je proizvod za koji sam čula brojne pohvale. Budući da obožavam isprobavati nove proizvode, odlučila sam se kupiti ju i testirati ju.


Za početak, budući da me često znate pitati što je uopće micelarna otopina, donosim vam kratku ''definiciju''. Micelarna otopina je blaga tekućina koja služi za uklanjanje šminke, te općenito nečistoća s lica. Vrlo je nježna, umiruje kožu, te ju mogu koristiti i osobe osjetljive kože lica.


L'Oreal Skin Perfection micelarna otopina 3 u 1 je baš sve iznad spomenuto. Ova otopina je vrlo nježna, ugodna na koži, a šminku skida bolje od svakog proizvoda kojeg sam isprobala. :) Da, znam da sad jedva čekate vidjeti ju na djelu, no krenimo nekim redom! :)


Što L'oreal kaže?


''Iako nježna poput vode, djeluje poput odstanjivača šminke, tonika te umiruje. U trenu otklanja nečistoće i ostatke šminke s očiju, usana i lica.''


Djelovanje 3u1:




  1. Otklanja šminku

  2. Odčepljuje pore i uklanja nečistoće

  3. Tonizira i umiruje kožu


Što kažem ja?


Pakiranje ove otopine se meni izuzetno sviđa, te me je privuko na prvu. Ono je elegantno, boje su pogođene po mom ukusu (veliki plus, što ću, volim ružičasto i bijelo :)), te se otopina lako nanosi na blaznicu, odnosno možete ju dozirati po željama, bez da isipate ogromnu količinu proizvoda koji vam uopće neće biti potreban! Pakiranje otopine je 200 ml, što je za cijenu od 40-ak kn odlično!


IMG_1485


Ova micelarna otopina ima blagi miris. Ne znam s čime bih ga usporedila, miris je toliko blag i neutralan da ne podsjeti na ništa! :) No ne brinite, njega gotovo ni ne osjetite i sigurna sam da čak i curama osjetljivim na mirise on neće smetati.


Otopina je prozirne boje, te je izuzetno ugodna na licu. Nakon njezine upotrebe lice nije crveno, ne zateže, nije upaljeno i upravo zbog toga, vjerujem da će svima odgovarati. Okus (da, čak sam i okus provjerila :)) je meni na prvu slan, a zatim mrvicu gorkast. :) Ništa strašno, ne brinite!


IMG_1488


No ono bitno, ispunjava li ova otopina ono što na L'Oreal obećava? :)


Ja bih rekla da ispunjava. Šminku skida vrlo dobro, lice je nakon njezine upotrebe čisto, koža je umirena, jednom riječju, osjećaj je divan! No da ne ostane samo na riječima, ispod možete vidjeti ovu micelarnu otopinu u akciji! :)


Test otopine


Na prvoj slici ispod možete vidjeti tuš, ruž, te korektor na mojoj ruci.


IMG_1500


Na slici ispod možete vidjeti kako to izgleda nakon prve primjene ove otpine, te na drugoj kako izgleda nakon što otopinu još jednom nanesete!


IMG_1508


IMG_1510


Možete vidjeti da ova micelarna otopina nije skinula šminku nakon prve primjene, no nakon druge, sve je uspješno skinula. :) Ja sam i više nego zadovoljna! Ono što bih još spomenula je maskara koju ipak skida malo teže. Ukoliko poput mene stavljate 25 slojeva maskare ( :) ), morat ćete proći nekoliko puta kako bi ju ova otopina skinula. No ono najbitnije, skine ju, oči nisu iziritirane i nema crvenila! I da, ne trebate trljati kao lude da bi se šminka skinula! :)


Zaključak


Ova otopina je nešto što bih svima preporučila. Odličan proizvod po cijeni od samo 40 kn (često na sniženju!), skida šminku vrlo dobro, nema iritacija, crvenila i koža nakon njezine primjene izgleda odlično! Svakako preporučujem i kupujem ju čim potrošim zadnju kap! :)


Za kraj, ovdje je sastav u koji se ja ne kužim, no znam da ima cura koje su eksperti za ove stvari, pa podijelite s nama svoje mišljenje! :)


IMG_1496


Sviđa li vam se ova micelarna otopina? Jeste ju isprobale? Ukoliko niste, hoćete li? Koja micelarna otopina je vaš favorit?

Broj komentara: 35:

  1. Ja ju namjeravam kupit već danima i nikako... Morat ću više xd
    Jel to neki novi fotić? Sviđaju mi se fotke

    OdgovoriIzbriši
  2. Kupujem prvom prilikom. :D Tražila sam ju prekjučer u Valpovu u DM-u i ja je našla nisam. -.-'

    OdgovoriIzbriši
  3. Definitivno kupujem prvom prilikom! :) Čula sam samo odlične komentare za nju.
    Sve pohvale za fotografije :)

    OdgovoriIzbriši
  4. Planiram isprobati cijelu tu liniju kao alternativu skupom Lancome Visionnaire-u... ;)

    OdgovoriIzbriši
  5. Probala.prezadovoljna :)

    OdgovoriIzbriši
  6. i mene zanima koji fotić koristiš... :)

    OdgovoriIzbriši
  7. Imam je i ja i zadovoljna sam ... malo mi je samo premalo tih 200ml ali mi je idealna za stajanje u kutku za šminkanje ili kada sam na putu.

    OdgovoriIzbriši
  8. Ja sam pročitala kod Ona Love da ju peckaju oči od nje :/ i to me odmah odbilo. A ti opet to ne spominješ, hm... ne znam, još uvijek nisam sigurna da ću ju kupiti, Bioderma mi se ipak čini boljom.

    OdgovoriIzbriši
  9. Koristila sam prije Bioderminu Sensibio micelarnu i bila mi je super, no polako sam izbacila micelarne iz rutine, stoga neću niti ovu kupiti... šminku skidam uljnom emulzijom koju sam kupila kod Zimzelene, ne iritira, ne isušuje, ne peckaju me oči od nje a sve odrađuje savršeno efikasno. :D

    OdgovoriIzbriši
  10. Trenutno imam ziaja micelarnu i dobra je.. odradi svoj posao veoma lagano,a kad to potrosim dolazi na red Loreal :)

    OdgovoriIzbriši
  11. koristim je, i divna mi je, iako je trenutno ne koristim za skidanje šminke već za jutarnje čišćenje lica, ja sam oduševljena

    OdgovoriIzbriši
  12. Meni je iziritirala cijelo područje oko očiju i oči, tako da nema šanse da ju opet kupim. A tako je obećavala u početku, bila sam presretna :/

    OdgovoriIzbriši
  13. Izgleda super :)) Imat ću je u vidu ako se odlučim napokon probati neku micelarnu.

    OdgovoriIzbriši
  14. Ja sam se nekako navikla na Biodermu, a zapravo je cjenovno tu negdje pošto je ona za 500 ml 100 kn :) Tako da ću nastaviti koristiti nju, ali i ovo zvuči prilično dobro

    OdgovoriIzbriši
  15. Ksenija Fordren8. rujna 2013. u 21:44

    Da;kao i kod drugih-dobri dojmovi...jedino me malo brine maskara..a mislim..tu mogu iskoristiti najobičniji(od Bipe)skidač...nekak mi se čini da ja uvijek moram trljati ko luda!A što se ove micelarne tiče-na mojoj je WL!

    OdgovoriIzbriši
  16. Svakako ju probaj, ja sam baš jako zadovoljna, a i mama kaže da joj je super! :)

    OdgovoriIzbriši
  17. Da, u biti, to i je tu negdje što se cijene tiče! :) Ako budeš jednom imala volje za promjene, svakako ju isprobaj, mislim da bi ti se svidjela! :)

    OdgovoriIzbriši
  18. Ako se odlučiš isprobati, javi dojmove :)

    OdgovoriIzbriši
  19. :( ajoj, baš mi je žao. meni je divna i nadam se da neću imati sličnih problema!

    OdgovoriIzbriši
  20. Odlična ideja, probat ću ju i ja tako koristiti :)

    OdgovoriIzbriši
  21. Uh, ja od Zimzelene želim baš svašta, sad me zanima i ta uljna emulzija! :)

    OdgovoriIzbriši
  22. Mene oči niti malo ne peckaju i nemam nikakvih iritacija zbog njezinog korištenja, na svu sreću! :)

    OdgovoriIzbriši
  23. Da, za put pogotovo je odlična :)

    OdgovoriIzbriši
  24. I ja, i to svakim danom sve više i više! :)

    OdgovoriIzbriši
  25. I ja isto, i to liniju za mješovitu kožu :)

    OdgovoriIzbriši
  26. I ja isto, a to me i potaknulo da ju kupim! :)

    Hvala :D

    OdgovoriIzbriši
  27. Pogledaj u Bipi u Valpovu, ja sam ju tamo kupila :)

    OdgovoriIzbriši
  28. Kupi, kupi, stvarno je odlična! :)
    Da, fotić je Canon eos 600d :)

    OdgovoriIzbriši
  29. Svidja mi se,isprobat cu

    OdgovoriIzbriši
  30. A hoće li skinuti vodootporni eyeliner?! Drugo mi nije problem,ali on uvijek ostaje djelomično, zato ga izbjegavam, samo za izlazak ga koristim...a ustvari mi je super..

    OdgovoriIzbriši
  31. Moj eyeliner je navodno vodootporan, kažem navodno jer testiran nije bio nikad, a ova micelarna ga je odlično skinula! :) Tako da vjerujem da nećeš imati problema!

    OdgovoriIzbriši
  32. […] micelarna čiju recenziju ste mogle čitati prije tjedan dana. ♥ Proizvod koji volim i kupujem opet. Cijena 40-ak […]

    OdgovoriIzbriši
  33. […] Uz manično shoppingiranje, manično sam i trošila svoju divnu micelarnu! Ova micelarna je čudo koje skida sve! Ali baš SVE. Recenzija ovdje!  […]

    OdgovoriIzbriši

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...