nedjelja, 29. rujna 2013.

Fall makeup look+outfit

Danas sam u skladu s vašim željama planirala objaviti novi ''new in'' članak, no kako sam ja jedna velika tvrdoglava duša koja si je zamislila taj članak na određen način i s točno određenim slikama, članak ipak neće biti objavljen. Razlog je fotić je odlučio sabotirati sve što danas slikam, pa eto, ne imajući ikakvog izbora odlučila sam se za ovaj jesenski makeup. ''New in'' članak svakako dolazi tijekom idućeg tijedna (svašta sam kupila, vidjet ćete!:)) pa obavezno navratite na blog!


Hm, gdje smo stali? :) Ah da, makeup. Ovo je prvi jesenski makeup koji vam donosim na blogu. Biti će ih još par, neki na blogu, neki na Šminkerici. :) Makeup u ovom članku sam nosila jučer za jedan brzinski izlazak i eto, nadam se da će vam se svidjeti!



Koristila sam:




  • Revlon Colorstay puder

  • Essence Sun Club blondes

  • Garnier Roll-on Anti-dark circles

  • Essence set za obrve

  • Artdeco baza za kapke

  • Maybelline The Colossal maskara

  • s-he tuž za oči

  • Max Factor crna olovka za oči

  • ''no name'' pigment

  • Misslyn Make Up Artist kit

  • Essence Stay matt 01 Velvet Rose



Postupak: Budući da sam ovdje radila s pigmentom koji je sklon letjeti (:)) svuda po licu, podlogu sam odlučila nanijeti tek nakon šminkanja očiju.



Prvo nanesite bazu za sjenilo preko cijelog kapka, a zatim preko te baze zlatni pigment. Kist kojeg sam koristila za nanošenje pigmenta sam prvo umočila u kapi za oči kako bi pigment ipak koliko-koliko bio na mjestu i ondje gdje ga ja želim, a ne na cijelom licu. :)


Zatim uzmite smeđe te ljubičasto sjenilo. Ja sam ove dvije boje miješala kako bih dobila nijansu koja meni odgovara. Mix te dvije nijanse sam nanijela iznad i na pregib kapka. Kako bi nijanse na nekim dijelovima bile tamnije, uzela sam crno sjenilo, te njega nanijela u odliku slova V. Sa sjenilom nisam išla previše prema unutrašnjosti kapka, već sam ga nanijela samo na vanjski dio.


Istu kombinaciju sjenila sam nanijela ispod oka, na donji kapak, te sam na waterline dodala crnu olovku! Za kraj sam nanijela tuš, puno maskare, te umjetne trepavice samo na vanjski kut oka.


 


Nakon šminkanja očiju, stavila sam tekući puder, rumenilo, te sjajilo/ruž za usne. P.s. Ako već niste svakako isprobajte Essence Stay matt sjajila za usta! Divna su!



Što se tiče outfita, nosila sam haljinu bež/svijetlo ružičaste boje, te bež štikle! :) Fotke su slikane mobitelom u sobi, pa je kvaliteta puno lošija, no nadam se da svejedno vidite sve! :)


1239465_523979447694935_1477666552_n


1379580_10201404667030938_795122688_n


Nadam se da vam se članak svidio! :) Čitamo se vrlo brzo! :*


Sviđa li vam se ovaj makeup? Hoćete ga isprobati? Kakav vi makeup volite nositi tijekom ovih jesenskih dana?

Broj komentara: 30:

  1. Lijepo :) Dosad sam za Velvet rose nijansu čula samo da nikome ne stoji (i sama zgledam ko zombi kad ju stavim), ali evo, razbila si tu famu :)

    OdgovoriIzbriši
  2. Jako lijepo,voljela bi kad bi NEW IN clanke pisala na vrijeme ,tako da si i mi citateljice mozemo kupit nesto sto nam se svidi =)

    OdgovoriIzbriši
  3. jako si lijepo ovo izvela, super ti stoji ovaj look :)

    OdgovoriIzbriši
  4. predivan look, i to doslovno od glave do pete :)

    OdgovoriIzbriši
  5. divan make up i outfit :) posebno mi se sviđa haljnica, smijem pitat gdje si je kupila il to čuvaš za "new in" post :)?

    OdgovoriIzbriši
  6. Bok!..Čuj-ti znaš da si ti meni uvijek preprepredivna,ali meni si nekak draža u onim rozo-lila nijansama..no-uvijek isprobavati!(to ti meni veliš-da stalno nekaj kemijam...errr-i da-uspjela sam si spaliti kosu onim zadnjim;8-mim po redu"ombreom"!tak da sam imala podhitno šišanje i-šmrc-otišlo skoro pola dužine!!!)no-uvijek isprobavati...čekam tvoj"new in"..ful me zanima kaj si sve ubola!eto...i još te molim:što više tutorijala-imaš predivan stil-baš onako kako treba-fino i umjereno!POZZZ i PUSA!K

    OdgovoriIzbriši
  7. Jako lijep makeup :D Hvala bogu pa je zahladilo malo, odmah i ja imam više volje za šminkanje :D

    OdgovoriIzbriši
  8. Pretty!!
    Da, svi moji postovi su na čekanju jer zbog oblačnog vremena nema fotkanja. Bit će to duga zima siromašna postovima :(

    OdgovoriIzbriši
  9. Hvala ti! :)
    Ja sam ipak nekako uvjerena da svim plavušama stoji :D

    OdgovoriIzbriši
  10. Hvala!
    Misliš da ih napišem čim nešto kupim? :) Ok, ok. :) Ja uvijek čekam da se toga malo nakupi, no nije mi problem pisati članak odmah ukoliko će to vama curkama biti od koristi!

    OdgovoriIzbriši
  11. Hvala ti puno! :)
    Haljinica je kupljena još ljetos, tako da smiješ slobodno pitati. :) A i da je nova, nema veze, pitaj uvijek ;)

    Kupila sam ju u Bershki, tamo negdje 7.mjesec, tako da ne vjerujem kako se još uvijek može pronaći. No nešto slično sigurno ima! :)

    OdgovoriIzbriši
  12. Hvala ti draga! Od tebe uvijek lijepih komplimenata :)

    Ajoj, baš mi je žao. Ništa, sad više nema farbanja, njeguj kosu i biti će to brzo ok. ;) Ako te što tješi, i ja sam se šišala, no kod mene je to ipak bilo iz razloga što sam trebala promjenu!

    ''New in'' će biti ovaj tjedan, a možda ček i novi tutorial. Budem vidjela koliko ću imati slobodnog vremena. Pusa :*

    OdgovoriIzbriši
  13. Hvala ti!
    Slažem se s tobom. Ljeto sam provela gotovo bez makeup-a, tako da sam sad napokon došla na svoje! :)

    OdgovoriIzbriši
  14. Hvala! :)
    :( uh da, užas. Ovo vrijeme baš uništava moju želju za fotkanjem. No nadajmo se da će doći kad-tad i sunce :)

    OdgovoriIzbriši
  15. […] Uz svu tu ljubav i smijanje, bilo je tu i šminkanja. Moj nadraži jesenski makeup možete vidjeti klikom ovdje! […]

    OdgovoriIzbriši
  16. Prediiiivnaaa Mona ! :D :*

    OdgovoriIzbriši
  17. Da,jer dok se tebi to nakupi taman i nestane iz ducana =((( i onda mozemo samo gledat

    OdgovoriIzbriši
  18. Ma da-bila sam neko vrijeme u bedu...sad mi se iznormaliralo..mislim stanje u glavi,a ovo na glavi-a što je tu je..!ne...nije bilo nikakve šanse da me ni moja frizerka spasi..naljutila sam ju!čekam..i "new in",a tutorijal/e jednostavno obožavam!kissss

    OdgovoriIzbriši
  19. Dogovoreno. :) Biti će onda punoo new in-ova :)
    I da, ovo što sam kupila sad još uvijek se može naći u trgovini! :)

    OdgovoriIzbriši
  20. hehe a jesi ludica jedna :*
    brzo će sve draga, šaljem kiss

    OdgovoriIzbriši
  21. Prekrasna si, a stikle *____*, imam takve crne lakirane sad znam da mi trebaju i u nude nijansi

    OdgovoriIzbriši
  22. Hvala! :*
    Štikle ti stvarno trebaju, divne su, a začudo i jako udobne! :)

    OdgovoriIzbriši
  23. Jako lijep make up, stil šminkanja a i boja kose nam je ista, samo ja nisam profi ;) divne su mi ove brončane nijanse sjenila i kupila sam Artdeco 22, htjela bih uzeti neku malo tamniju nijansu od istog proizvođača da kombiniram za iznad kapka i na pregibu, što mi savjetuješ? za ovaj dio ispod obrva da li bi išlo bijelo sjenilo ili neko da malo na zlatno ide?

    OdgovoriIzbriši
  24. Hvala ti puno na komplimentima! :)

    Ne mogu pronaći na netu tu nijansu sjenila, no bez obzira na to, dat ću ti neke preporuke! :)
    Meni se osobno jako sviđa Artdeco sjenilo u nijansi 14 ili 209. Te nijanse su malo tamnije smeđe, tako da ih svakako pogledaj. Bile bi super za pregib oka.
    Ispod obrva možeš staviti i bijelo sjenilo, ili sjenilo koje ide na zlatno. U biti, na taj dio idu iluminatori, tipa najsvijetlija nijansa iz Essence Sun Club paletice (možda ju imaš, pa zato nju spominjem!). Ali da ne trošiš, ukoliko imaš neko svijetlo sjenilo, slobodno ga koristi! :)

    OdgovoriIzbriši
  25. Hvala draga na savjetu :) mislim da sam našla neku nijansu sličnu ovim tvojim preporukama, mislim da je broj 20 tamnije smeđa sa bakrenim odsjajem i extra figura uz ovu 22 i upravu si za ovaj dio ispod obrva, jako se dobro stopio sa Catrice Prime And Fine Highlighting Puder (010 Fairy Dust) :) ovaj od Essence znam da je divan ali kod nas još nije stigao :(

    Htjela bih ti pripomenuti , nevezano za ovu temu, totalno me oduševio ''Loreal La Manicure fast dry'' nadlak za brzo sušenje laka, em extra brzo osuši em ostavlja staklasti sjaj kao da je nokat geliran :) eto znam da radiš recenzije pa mala ideja ;)

    čitam te i dalje <3

    OdgovoriIzbriši
  26. Baš mi je drago da si si našla ono što si htjela :) Catrice se, vjerujem, super uklopio, tako da ni nema potrebe za ovim essence, osim ako si kao ja pa voliš gomilati proizvode! :)

    Super, hvala ti na ideji! Trenutno i jesam u fazi traženja odličnog nadlaka, jer se trudim oporaviti notkiće, pa su mi takve stvarčice+lakovi svih mogućih boja dodatna inspiracija da ne uništavam nokte :D

    Drago mi je da me čitaš :* <3

    OdgovoriIzbriši

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...