petak, 20. rujna 2013.

Balea After Sun 2u1 šampon i regenerator za kosu

Danas vam donosim jednu brzinsku recenziju koju nisam imala u planu, no nenadani shopping me spriječio da napravim tutorial kojeg sam planirala. Shopping je prošao super, kupila sam svašta, no pssst o tome do idućeg ''new in'' članka! :)


Ah, da, recenzija! :) Riječ je o proizvodu kojeg svi morate imati jer pod a) cijena mu je sitnica, i pod b) odličan je! :) Jedini problem je što je šampon Limited Edition pa nisam sigurna može li se još uvijek u svim DM-ovima pronaći. No, u Osijeku sam ga vidjela. U svakom slučaju, pročitajte recenziju, a onda ako vam se svidi, trk u shopping.


Riječ je o Baleinom After Sun šamponu i regeneratoru poslije sunčanja. Ovaj proizvod je 2 u 1, što bi značilo da u istom proizvodu imate i šampon i regenerator. Ja sam oko takvih stvari pomalo skeptična, pa ipak koristim regenerator ili masku nakon šamponiranja, no vi ne morate. Koristila sam ga na moru, i koristim ga još uvijek bez obzira što više ne visim na suncu od jutra do sutra, a i temperature su puno niže.


IMG_1512


Što kaže Balea?


''Balea Professional After Sun šampon i regenerator poslije sunčanja 2u1 uklanja ostatke pijeska , soli i klora, čuva prirodnu vlažnost kose, vraća joj sjaj i olakšava raščešljavanje. Bez Silikona. S UV zaštitom. Dermatološki testirano.''


Što kažem ja?


Pakiranje ovog proizvoda me nije previše oduševilo. Više volim klasičan izgled šampona za kosu, tipa Wella šampona, no ima i ovo pakiranje prednosti, posebno kada ste pri kraju proizvoda. Ne znam za vas, ali ja uvijek okrećem bočicu naopako, pa u slučaju iznad spomenutog Wella šampona, ta bočica jedva stoji (čitaj: NE stoji). :) No ok, manje-više za izgled, proizvod se da lijepo dozirati što je stvarno bitno. Veličina šampona je 250 ml.


IMG_1516


Ovaj šampon vam, kako Balea kaže, čuva vlažnost kose, vraća sjaj i olakšava raščešljavanje. I da,  u tome ima istine. Kao što sam spomenula, koristila sam ga dok sam bila na moru (sada sam počela opet s novom bočicom) i vratila sam se s istom kosom s kakvom sam i otišla. :) Nije bilo dodatnih oštečenja, kosa se nije isušila, i sve to je meni bio dovoljan razlog da kupovinu ponovim i u 9. mjesecu. Što se pak tiče olakšanog raščešljavanja, ne bih znala koliko je tu efikasan s obzirom da se moja kosa uvijek lako češlja. No za sjaj, vlažnost i očuvanost kose je jako dobar!


Miris ovog proizvoda je mljac! :) Na kosi potraje jedno solidno vrijeme, ništa duže ili kraće od ostalih šampona. Šampon je bijele boje, dobro se pjeni, i ne treba puno proizvoda kako bi se oprala kosa! Može se pronaći u DM-u po cijeni od samo 13,90 kn.


IMG_1521


Upotreba: Nježno umasirati na mokru kosu, kratko ostaviti da djeluje i potom dobro isprati.


Sastav:


IMG_1514


Zaključak: Ovaj proizvod preporučujem ne samo za ljetne, već i za ove jesenske dane. Meni je kosu uistinu sačuvao od sunca i soli, nisam morala na šišanje kad sam se vratila s mora, a s cijenom od samo 13,90 kn sam i previše zadovoljna! Svakako isprobajte ovaj proizvod, vjerujte mi da opasno konkurira i puno skupljim proizvodima!


Sviđa li vam se ovaj proizvod? Jeste li ga isprobale? Koje proizvode vi koristite za zaštitu od sunca i općenito za njegu kose? Koji šampon je vaš favorit?

Broj komentara: 6:

  1. hocemoooo NEW IN sad si nas namamila

    OdgovoriIzbriši
  2. moram isprobati ;)

    OdgovoriIzbriši
  3. :) hahaha prvo imam u planu tutorial, a onda će biti new in ;)

    OdgovoriIzbriši
  4. Zvuči zanimljivo, ali nemam u blizini DM, tako dok se ja dočepam DM-a, bojim se da ga neće više biti...Možda iduće ljeto naletim na njega :)

    OdgovoriIzbriši
  5. Vjerojatno neće. :) Ako naletiš iduće godine, svakako isprobaj, mene je jako ugodno iznenadio! :)

    OdgovoriIzbriši

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...